— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Pech

We liggen nog even loom op bed na te genieten. Je bent naast mij komen liggen en je streelt langzaam over mijn buik.

“Hmm normaal vind ik het niet zo fijn om pech te hebben” zeg je zacht. Ik gniffel.

“Normaal ontvang ik bezoek ook niet op deze manier”, zeg ik. Je grijnst terug en geeft me een heerlijke tongzoen. Maar dan gaat de bel.

Huh? De bel? Wat nu weer? Snel trek ik mijn badjas aan en loop naar beneden. Als ik de deur open zie ik dat het de monteur van de wegenwacht is. Hij stelt zich voor:

“Hoi ik ben Niels, ik kom voor de auto met pech.”

Ik laat hem binnen en hij vraagt of het om mijn auto gaat. Ik vertel hem dat het de auto van jou is en dat ik verder ook niet precies weet wat er aan mankeert. De man begint een heel verhaal te vertellen maar dat gaat een beetje langs mij heen. Ik heb totaal geen verstand van auto’s en vraag hem vriendelijk of hij een kopje koffie lust.

Op dat moment kom jij beneden. Fris en aangekleed. Ik laat jullie even alleen en loop naar de keuken om koffie te zetten en wat lekkers te pakken. Ik hoor jullie praten en ineens begint Niels hard te lachen. Nou, het klinkt erg gezellig daarbinnen. Ik breng twee koffie en het lekkers de woonkamer in.

“Kijk heren, koffie en wat lekkers. Jullie redden het zo te horen wel even zonder mij. Dan ga ik mij even aankleden boven.”

Je kijkt me grijnzend aan en zegt: “Nou, om eerlijk te zijn hadden wij een ander voorstel.”

Ik kijk je vragend aan en je vertelt mij dat je auto niet hier te maken is en dat deze moet worden afgesleept. Maar dat gaat op dit late uur niet meer lukken dat wordt de volgende dag pas. Ik kijk langs je heen en zie dat Niels het zich makkelijk heeft gemaakt op de bank. Zijn jas hangt over een eetkamerstoel en hij heeft alleen een strak shirt aan met korte mouwen. Hmmm ik zie zo al dat hij goed gebouwd is.

Op dat moment kijkt hij me recht aan en ziet mij staren. Hij grijnst en ik verschiet weer eens van kleur. Ik kijk jou snel weer aan en jij merkt wat er gebeurd is en begint ook te grijnzen. Je streelt me over mijn wangen.

“Hmm dat kleurtje staat je goed.”

Je fluistert in mijn oor dat Niels zijn dienst erop zit en dat hij het hier wel erg gezellig vindt. Met een glinstering in je ogen zeg je dat jij en Niels het heel jammer zouden vinden als ik mij zou omkleden.

“Wij vragen ons af of jij geen zin heb om ons gezellig samenzijn van daarnet met zijn drieën voort te zetten.”

Je wacht niet op een antwoord en maakt de knoop van mijn badjas handig los en begint mij te zoenen. Je handen verdwijnen onder mijn badjas en glijden al snel over mijn borsten en billen. Ik kreun van genot en zoen je terug en sla mijn armen om je nek.

Ik sluit mijn ogen en geniet intens van je aanrakingen. Je warme handen glijden over mijn rug. Ze strelen mijn billen en je knijpt er even ondeugend in terwijl je mij dicht tegen je aan trekt. Ik voel je opwinding tegen mijn buik drukken. Jeetje je bent weer stijf. Ik voel mijn opwinding groeien in mijn onderbuik. Ik zie je ineens opkijken en mijn badjas wordt van mijn schouders getrokken. Niels is vlak achter mij komen staan. Al snel glijden een paar vingers over mijn ruggengraat naar beneden richting mijn bilspleet terwijl hij mij in mijn nek kust.

Niels komt nog dichterbij staan en ik zie jou langs mij heen buigen. Wat doe je nou? Ik zie je hem helpen zijn broek los te maken. Ik draai me nieuwsgierig om en besluit je mee te helpen. Ik trek Niels zijn broek naar beneden. Een sexy strakke boxer komt tevoorschijn. Het is overduidelijk dat Niels hier zin in heeft. Ik laat mijn hand over de bobbel van zijn boxer glijden terwijl mijn andere hand over zijn strakke billen glijdt. Ik ga weer staan en mijn handen glijden onder Niels zijn strakke shirt.

Hmmm een sixpack denk ik verheugd. Niels pakt met één hand mijn hoofd beet en buigt zijn hoofd naar mij toe. Zijn lippen raken de mijne en wijken uiteen. Zijn tong dringt gulzig mijn mond binnen. Ik zoen hem terug terwijl mijn opwinding groeit. Mijn vingers vinden onder zijn shirt zijn tepels. Door beide tepels steekt een metalen staafje. Piercing! Geil…. Ik doe een kleine stap achteruit. Dit wil ik natuurlijk zien, voelen en proeven!

Behendig trek ik zijn shirt over zijn hoofd. Ik buig me voorover en neem een piercing in mijn mond. Mijn tong gaat over zijn harde tepel, speelt met het staafje. Ik hoor een kreun over Niels zijn lippen ontsnappen. Dan voel ik jouw hoofd vlak achter die van mij. Je fluistert in mijn oor: “Pijp jij hem of moet ik het doen?”

Huh!? Jij een man pijpen? Voor ik het weet leg ik een hand op de bobbel van Niels zijn harde geslacht. Ik word nu wel heel nieuwsgierig. Ik wil dit pakketje zelf uitpakken! Met mijn beide handen trek ik zijn boxer naar beneden en zijn stijve pik springt eruit. Mijn hand sluit omsluit zijn pik aan de onderkant van zijn eikel zit net zo’n staafje als door zijn tepels. Mijn tong begint zijn pik te verkennen. Geil dat kleine staafje. Hoe zal dat voelen als hij bij mij binnen is?

Ik duw Niels ondeugend op de bank. Hij valt achterover met zijn rug tegen de leuning. Ik draai mij om naar jou toe.

“Ik ga deze lekkere jongen pijpen, ik wil dat jij mij van achter neukt.”

Je kijkt me grijnzend aan.

“Is goed baasje..”

Ik zak op mijn knieën tussen Niels zijn benen en neem zijn heerlijke geslacht in mijn mond. Mijn tong begint weer met zijn piercing te spelen. Niels gooit kreunend zijn hoofd achterover en geeft zich helemaal over. Mijn tong gaat over het gaatje boven op zijn eikel. Ik proef de zilte smaak van zijn voorvocht. Al snel voel ik zijn hand op mijn hoofd, meneer wil duidelijk meer en vooral dieper. Hij oefent voorzichtig de druk op mijn hoofd op en zijn pik glijd steeds dieper mijn mond in.

Mijn tong draait om zijn pik heen en ik zuig zachtjes. Er in en eruit beweegt zijn pik. Dan voel ik dat jij achter mij komt staan. Je vingers verdwijnen tussen mijn benen en vinden al snel mijn natte lippen. Even verdwijnen een paar vingers naar binnen. Nee schatje ik wil iets anders voelen. Dan trek jij je vingers weg en voel ik je eikel tegen mijn lippen drukken. In één stoot duw je je pik helemaal bij me naar binnen.

Van schik knijp ik Niels hard in zijn ballen en schiet zijn pik tot aan mijn huig mijn keel in. Ik hoor hem grommen en hij begint de regie over te nemen. Ik voel zijn opwinding toenemen terwijl jij mij van achter neukt. Hmmm dit is dubbel genieten.

Ineens voel ik jouw vinger bij mijn anus. Je oefent zachtjes druk uit en je vinger glijdt een klein stukje naar binnen. Hmm jeetje ik merk dat ik het heerlijk vind en kreun. Dan trek je je vinger terug en ik voel dat je je pik uit mijn vagina terugtrekt.

“Zullen we deze dame even dubbel verwennen?”

Ik kijk verbaasd achterom.

“Ja dame, kom maar even mee naar boven met ons.”

Ik sta op en geef je een zoen.

“Zal ik dan maar voorgaan heren?”

Ik loop voor de mannen uit de trap op naar de slaapkamer. Niels gaat op zijn rug op bed liggen en kijkt me uitnodigend aan. Ik kruip op mijn knieën naar hem toe en ga boven op hem zitten. Langzaam laat ik mij over zijn stijve lid zakken. Hmm hij ís groot! Ik blijf even rechtop zitten zodat hij mij maximaal kan opvullen. Ik zucht van genot. Niels zijn handen glijden over mijn buik naar mijn borsten en in iedere hand neemt hij een borst en begint deze te kneden. Dan voel ik dat jij plaats neemt achter mij en je duwt me naar voren. Dat geeft mij de gelegenheid Niels een heerlijke tongzoen te geven. Onze tongen verkennen elkaars mond.

Dan voel ik wat kouds op mijn billen. Ah je heb het glijmiddel gevonden. Je begint mijn billen heerlijk te masseren zodat ze lekker glad worden. Ineens…. Pets!!

“Auw!!”

Je grijnst en weer geef je mij een flinke pets op mijn billen. Dit is onwijs opwindend. Dan voel ik je vingers in mijn bilspleet verdwijnen. Je smeert het glijmiddel over mijn anus en drukt je vinger een stukje naar binnen en haalt hem er weer uit. Je buigt je over mij heen en fluistert:

“Niels en ik gaan even allebei je gaatjes volspuiten, maar ohwee als jij klaarkomt, dan zwaait er wat. Je heb net al een voorproefje gehad”.

Ik kan het niet helpen maar deze woorden winden mij alleen maar meer op. Als dat maar goed gaat! Ik voel je eikel tegen mijn anus drukken en langzaam voer je de druk op. Dan glijdt je lul behoedzaam naar binnen. Pfff ik weet nu niet of dit lekker is of dat dit pijn doet. Ik hoor je zacht grommen en mompelen achter mij. Ineens zit je helemaal in me en begint Niels onder mij te stoten. De mannen stoten om de beurt in een geil makend ritme. Ik kan er niets aan doen maar voel mijn eigen opwinding ook groeien. Schijnbaar heb jij dat in de gaten en ik krijg een flinke pets op mijn kont.

“Auw!”

Ik kijk boos om, maar van binnen denk ik: ga door, nog een keer.

“Hou je in!” zeg je venijnig. En je begint harder en onregelmatig te stoten. Ook Niels hoor ik harder kreunen en hij grijpt mijn boven benen vast om beter te kunnen stoten. Achter mij stoot jij nog één keer heel hard in mij en met een harde kreun spuit je mijn anus vol. Gelijk trek je je uit mijn anus terug en ik voel een warme vloed zaad tussen mijn billen lopen. Niels grijpt mijn billen en komt grommend klaar in mijn kutje. Hij laat zich terug zakken op bed en ik voel zijn slapper wordende lul uit mijn kutje glijden.

Ik vlei naast hem neer op bed en jij komt er ook bij liggen. Heerlijk zo tussen twee mannenlijven op bed. Ik weet dat ik nu aan de beurt ben.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *