— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De pop, deel 1

Een paar dagen geleden zat ik met mijn vriend op de bank tv te kijken. Tijdens het zappen kwamen we voorbij een documentaire over mannen die levensechte sekspoppen hebben, zogeheten Real Life Dolls. Terwijl we vol interesse keken naar de kunstig gemaakte poppen en hun een tikje vreemde eigenaren gaf ik aan niet te begrijpen waarom een man zo’n pop koopt voor vele duizenden dollars en zijn lul vervolgens in een stuk dood plastic steekt.

Mijn vriend snapte echter wel dat ze dat deden. Als het hem niet lukte een vrouw te vinden en het geld voor zo’n pop zou hebben zou hij het ook wel willen proberen. Je kon tenslotte jouw ‘perfecte’ vrouw bestellen, met haar doen wat je wil, nooit hoofdpijn, nooit gezeur. Toen hij de blik op mijn gezicht zag voegde hij er snel aan toe dat hij natuurlijk mij had en geen pop nodig had. Enigszins verontwaardigd vroeg ik hem of ik dan teveel zeurde of te vaak hoofdpijn had. In de hoek gedreven antwoordde hij dat ik zijn ideale sekspop was en dan ook nog eens van vlees en bloed. Toen ik boos wilde reageren dat ik hopelijk toch wel meer dan zijn sekspop was realiseerde ik me dat ik mijn reactie misschien een van de redenen is dat mannen soms liever een pop hebben dan een echte vrouw.

“Sorry schat, ik overdrijf” mompel ik terwijl ik dicht tegen hem aan kruip. “Ik wil graag jouw sekspop zijn.”

Toen ik een uitdagend “hmmm” boven mij hoorde keek ik hem aan. “Dus jij wil wel een dagje mijn sekspop zijn? Wat dacht je van morgen de hele dag?”

Omdat we altijd in zijn voor een spelletje en de geilheid in zijn stem mij niet ontging antwoordde ik met een zwoel “oké” voor ik mijn lippen op de zijne drukte.

Als ik de volgende ochtend wakker word ben ik er helemaal klaar voor. Mijn fantasie over vandaag heeft me een opwindende droom bezorgt vannacht. Ik was omringd door poppen en geile mannen en werd door de een na de ander gebruikt. Peter ligt nog diep in dromenland als ik onder de douche stap. Ik was en scheer me grondig en duik daarna in mijn kledingkast. Hoge laarzen, een geruit rokje en een strak wit topje, de paardenstaart in mijn lange haar en strakke make-up met felrode lippen maken het af, een prachtige sekspop uitgedost als geil schoolmeisje kijkt me aan in de spiegel.

Het geluid van mijn hakken veroorzaakt beweging onder de dekens. Ik ga in de hoek op een stoel zitten, mijn benen wijd en gestrekt vooruit, mijn mond wijd open. Peter wordt half wakker en tast naar me. Als hij me niet vindt doet hij zijn ogen open en kijkt in het rond. Even moet hij focussen, dan ziet hij me zitten.

Een grote glimlach verschijnt op zijn gezicht. Alleen gekleed in boxer loopt hij naar me toe.

“Goedemorgen schat, lekker geslapen?”, vraagt hij.

Ik staar met een lege blik vooruit als hij zijn hand onder mijn kin legt en mijn mond dichtdrukt.

“Die ben ik gisteren vergeten dicht te doen denk ik”, zegt hij als hij wegloopt.

Ik hoor het water van de douche als ik even ga verzitten. Ik ben vandaag wel een bewegende pop want anders houd ik het nooit vol zo.

Als hij de kamer binnenstapt zie ik in mijn ooghoek dat hij er zin in heeft, zijn lul staat recht vooruit. Hij loopt naar me toe en praat in zichzelf:

“Waar was ik gisteren gebleven? O ja, er stond wat open hè.”

Hij pakt mijn kaken en trekt mijn mond weer open, met lichte druk beweegt hij mijn hoofd naar zijn lul toe.

“Hmm toe maar moppie, zuig maar lekker aan mijn lul.”

Hij beweegt mijn hoofd naar voren en duwt zijn eikel tussen mijn lippen. Met zijn handen op mijn achterhoofd schuift hij me heen en weer over zijn lul. Ik voel hem diep in mijn keel en probeer niet te kokhalzen. Hij sluit een hand om mijn borst en knijpt er in.

“Ik denk dat wij vandaag een nieuw setje kleding voor je gaan kopen, dat schoolmeisje heb ik nu wel gezien”, zegt hij als hij zich omdraait en wegloopt.

Ik voel het vocht tussen mijn benen en realiseer me ineens dat dit wel een hele lange dag kan worden zo. Ik hoop dat hij me tussendoor wel een keer laat komen anders wordt ik gek!

Als hij aangekleed is pakt hij mijn hand en neemt me mee naar beneden. Als een ervaren poppenspeler zet hij me aan de eettafel en zorgt dat ik voldoende binnen krijg. Ik zeg geen woord en kijk recht voor me uit.

“Wat ben je toch een geil wijf”, zegt hij, terwijl zijn hand onder tafel over mijn been glijdt.

Zonder gene steekt hij twee vingers in mijn kut en beweegt die heen en weer.

“Hee, je bent nog helemaal nat en glad, ben ik je gisteren vergeten schoon te maken zeker.”

Net voor ik mijn orgasme voel opkomen trekt hij zijn hand terug en ruikt aan zijn vingers.

“Net echt”, mompelt hij en ruimt de tafel af.

“Jammer dat je het huishouden niet doet, maar ja je doet wel weer heel veel andere dingen hè.”

Hij knijpt in mijn borsten en pakt zijn jas, voor mij pakt hij een lange grijze jas. Gelukkig, denk ik, ik vroeg me al af wat de buren zouden denken als ze me zo zouden zien lopen.

Met wat toneelspel weet hij me in de auto neer te zetten. Onder het rijden belandt zijn hand keer op keer tussen mijn benen, maar net niet lang genoeg om me klaar te laten komen. Even later zie ik waar we heen gaan, ik herken het industrieterrein. Hier heeft Michel, een jongen die ik ben tegengekomen op de verjaardag van een vriendin, zijn groothandel en winkel in seksartikelen. Ik heb een paar supergeile avonden beleefd in zijn pand, mijn huidige vriend weet dat niet maar denkt dat ik Michel gewoon ken omdat ik weleens inkopen doe bij hem.

Michel begroet ons hartelijk als we binnenstappen: “Jullie zijn mijn eerste klanten vandaag, mijn dag kan nu al niet meer stuk.”

Ik blijf stil staan als Peter hem een hand geeft en zegt dat hij een nieuw setje kleren komt uitzoeken voor zijn Real Life Doll. Als hij over zijn schouder naar mij knikt zie ik Michel naar me lachen. Die heeft al zoveel gezien, die kijkt nergens van op. Hij speelt het spel mee en vraagt Peter wat hij in gedachten heeft.

“Ik weet het niet precies, dat schoolmeisje heb ik nu wel gezien, ik wil een seksbom van haar maken, of iets van een prostituee ofzo.”

“Kom maar mee, ik heb wel wat voor je”, antwoordt Michel terwijl hij mijn hand pakt en me richting de kledingrekken trekt.

Ik denk terug aan de keer dat hij me achter zich aan trok met zijn vingers in mijn natte kut, naar boven naar de showroom met alle sekswerktuigen. Als Peter zoekend tussen de rekken doorloopt voel ik de hand van Michel op mijn billen.

“Het blijven fantastische dingen hè, dat ze zulke geile wijven kunnen maken, je vraagt je af waarom je die nooit in het echt tegenkomt”, zegt Michel.

Zijn vingers glijden tussen mijn benen en zoeken mijn natte plekje. Als Peter zich omdraait trekt hij ze snel terug en loopt naar een rek tegen de muur.

“We kunnen er een seksslaaf van maken”, zegt hij terwijl hij wat zwart glanzende stukken uit het rek trekt.

Peter komt er bij staan en knikt instemmend.

“Laten we eens wat bij haar aantrekken”, zegt Peter terwijl ik achter me geluid hoor, het is de bel van de voordeur.

Michel loopt weg om andere klanten te helpen terwijl Peter mijn kleren uittrekt.

“Nog een voordeel van een pop, kleedhokjes zijn niet nodig”, fluistert hij in mijn oor.

Als ik naakt voor hem sta zie ik Michel in mijn ooghoek met de andere klanten aan komen lopen. Mijn geilheid wint het van mijn schaamte en ik blijf recht staan.

“Misschien hebben jullie nog wat advies voor deze meneer”, hoor ik Michel zeggen. “Hij zoekt een nieuwe outfit voor zijn pop.”

Hulpvaardig als het koppel is komen ze direct naar me toe. Peter trekt mij intussen een strak zwartleren rokje aan en houdt zoekend wat bovenstukjes voor me. Hij pakt mijn borsten beet en kijkt naar de anderen:

“Wat vinden jullie, een bh, of een leren top?”

De vrouw geeft hem iets aan met de opmerking dat dat ideaal is. Hulpvaardige handen snoeren mij in een strak korset met allerlei spannende kettinkjes, mijn tepels priemen door de uitsparingen in de stof. Ik voel de handen van de andere klanten over mijn lichaam glijden als ze helpen de bandjes te spannen. Als Peter zijn hand tussen mijn benen schuift zegt hij lachend dat hij nog wat vergeten is. Ik blijf recht vooruit kijken als hij me nog een leren string en een paar lange zwarte laarzen aantrekt.

“Nog wat accessoires om het af te maken en dan ben je er,” zegt Michel terwijl hij keurend naar me kijkt.

Peter trekt me mee naar de andere kant van de winkel terwijl Michel zich weer met de andere klanten bezig houdt. Omdat Peter mij met mijn rug richting de kasten en rekken heeft gezet kan ik niet zien wat hij allemaal pakt. Als de andere klanten zijn vertrokken komt Michel er weer bij.

“O dat maakt het echt compleet ja, moet ik het inpakken of wil je gelijk wat accessoires aanbrengen?”, vraagt Michel.

Michel komt voor me staan en doet me een halsband om, aan de halsband zit een lijn die hij aan Peter geeft. Michel loopt voor ons uit met de andere accessoires en doet die in een tasje. Gedwee volg ik Peter naar de auto, de lijn naar mijn nek nonchalant over zijn schouder. Vlakbij de auto hoor ik gefluit en geklap. De andere klanten staan in de buurt en hebben blijkbaar gewacht tot we klaar zouden zijn. Ik show mijn lichaam in het zwarte leer voordat Peter de lange jas weer om me heen slaat. De man roept nog iets als ik de auto in stap, omdat ik hem niet versta vraag ik Peter wat de man riep.

“Hij zei dat hij mijn pop weleens wilde huren als zijn vriendin een weekendje weg was”, antwoordt Peter en drukt een geile zoen op mijn lippen.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *