— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn Meester

Ik weet ook niet waarom ik het allemaal doe. Maar als hij ‘spring’ zegt, spring ik. Ik weet ook niet precies meer hoe het gekomen is. Ik ben getrouwd. Hij niet. Ik ben zijn collega. Ik op kantoor, hij in de productie. Maar eens in de zoveel tijd vinden we elkaar in geilheid, ben ik zijn ‘sletje’ en is hij mijn ‘meester’. Dat ontstond al de allereerste keer dat we – stomdronken op een bedrijfsfeestje in het magazijn – sex hadden. Zijn dwingende ogen en zijn gebiedende toon hadden mij al uit mijn slipje voor we elkaar aangeraakt hadden. Sindsdien maken we eens in de zoveel tijd afspraakjes per app. Zo ook afgelopen vrijdag.

Het was warm en het was al vijf uur. Ik dronk een slokje uit mijn flesje water en probeerde me te concentreren op de opdracht voor me op het computerscherm. Komende week moesten er nog drie containers naar Rotterdam, maar zolang ik alle afzonderlijke pakbonnen niet ingevuld had en naar het magazijn gestuurd, gebeurde er niets. Mijn (enige) twee kantoorcollega’s waren al naar huis of de vrijdagmiddagborrel in de Ierse Pub, dus ik wist dat het laat zou worden. Mijn man had eerder al ge-sms’t dat hij nog iets ging drinken in de Baron met zijn collega’s. Dat werd nog veel later. Ik had nog een stel pakbonnen te gaan toen Meester appte:

[ Trek je slipje uit onder dat hoerenrokje van je en stuur me de foto. ]

Ohjee. Nu moest ik hem gaan teleurstellen. Ik had hier nu echt geen tijd voor. Dus ik stuurde terug:

[ Het spijt me Meester, maar ik heb het echt stervensdruk momenteel.. Ps, Hoerenrokje? ‘Goed rokje’ toch, zei u de vorige keer.. 😉 XS ]

Hij zou het begrijpen, hij weet dat ik niet mee kan spelen als ik geen tijd heb. Maar wel jammer. Het warme weer had invloed op mijn libido. Niet doen Esmee, dacht ik, focus op je werk. Waar was ik, ohja: Dublin.

*pieppiep: Meester.

[ Je hebt het helemaal niet druk. Lees je mail. Trek je slipje uit sletje, ik vraag het niet nog een keer. ]

Lees je mail? Huh? Ik keek naar het icoontje van de inbox: geen nieuwe mailtjes. Ik opende toch het mailprogramma maar en klikte op ‘Alles verzenden en ontvangen’. Na vijf seconden kreeg ik de melding. Verdomme, de verbinding lag er weer uit. Dit was al een paar weken zo, gelukkig wist ik inmiddels hoe ik hem weer opnieuw moest instellen. Ik liet mijn werk even voor wat het was, met een beetje geluk lag er weer een lijn uit en was ik inderdaad klaar voor vandaag. Vijf minuten later had ik weer verbinding met het interne netwerk. En precies op dat moment appte Meester weer.

[ Ik haat wachten sletje, dat weet je toch? Ik denk dat het tijd wordt dat je gestraft wordt.. ]

Ja, hallo! Ik was bezig! dacht ik, maar dat kon ik natuurlijk niet sturen. De laatste keer dat hij me ‘strafte’ heb ik twee dagen mijn kont moeten verbergen voor m’n man. Zo rood had hij hem geslagen. Dus er zat niks anders op. Terwijl ik mijn mail binnen zag stromen, trok ik vliegensvlug mijn slipje onder mijn rokje uit.

Hoerenrokje, nou ja zeg. Het is gewoon een keurig kokerrokje van de H&M hoor. Ok, misschien een beetje kort, maar hoerenrokje? Ik pakte mijn telefoon, opende de camerafunctie, zette de flits aan – dat was de vorige keer de reden geweest dat ik zo’n rode kont had: te weinig licht op de foto – en maakte drie fotootjes tussen mijn benen. Ik koos de derde en appte die naar hem.

[ Sorry Meester, de verbinding lag er uit. Ik hoop dat u tevreden bent? XS ]

Ik legde mijn telefoon weg, stopte mijn slipje in mijn tas en liep mijn mail door. Verhip. Hij had gelijk. De verpakkingsband stond stil, alle orders vasthouden tot nader orde. Dus dat werd morgen, voor de weekendploeg, ik had weekend!

*pieppiep

[ Goedzo sletje. Sluit af en ga zo naar de Wegereef. Ik ga er tenminste vanuit dat Dirk weer in de Baron zit? ]

De Wegereef. Waar waarschijnlijk het hele bedrijf nu aan de vrijdagmiddagborrel zat. Ik hield er niet van. Op de één of andere manier was er toch altijd een scheiding tussen kantoor- en productiepersoneel, niet dat we dat zo wilden, maar laatstgenoemde groep vindt ons ‘kakkers’. Even twijfelde ik of ik hem zou berichten of het niet ergens anders kon, maar ik zag er toch maar vanaf. Ik had hem al laten wachten.

[ Ik kom er aan Meester. Tot zo. XS ]

*pieppiep

[ BS ]

BS, braaf sletje. Op de een of andere manier brachten die twee letters toch altijd weer een glimlach op mijn gezicht. Terwijl ik de boel afsloot fantaseerde ik wat hij met me van plan was. We spraken nooit af op een openbare plek. Altijd het magazijn of bij hem thuis. Maar het idee om daar in de kroeg te staan tussen al die rouwdouwers, zonder slipje onder mijn rokje, wond me op.

Ik haastte me naar de lift en stapte uit in de parkeergarage. Twee auto’s. De mijne en die van José, die had hem wijselijk laten staan, die zou inmiddels wel straalbezopen in de Ierse Pub hangen. Net voor ik bij mijn auto was hoorde ik voetstappen achter me. Ik keek om en keek in het gezicht van Meester.

Hij was helemaal nog niet weg. Zonder een woord pakte hij mij vast, draaide met van zich af en greep onder mijn rokje. Zijn hand drong hij tussen mijn benen, en al snel liet hij een vinger bij me naar binnen glijden.

‘Je bent nog lang niet nat genoeg voor de Wegereef, sletje’ fluisterde hij in mijn oor.

Terwijl hij me vingerde kon ik geen woord uitbrengen. Hij zette in no time mijn kutje in vuur en vlam. Hij dwong me richting mijn auto en smeet me voorover op de motorkap. Ik vond het heerlijk als hij me zo overmande. En mijn kutje reageerde daar ook op.

Met een felle ruk trok hij mijn rokje omhoog en toen ik wilde protesteren omdat het wel gewoon een openbare parkeergarage was, gaf hij me een ferme tik op mijn bil.

‘Mond houden’ was alles wat hij zei.

Ik hoorde wat geritsel achter me, en wist wat komen ging: Hij ging me hier ter plekke neuken. Nog geen vijf seconden later voel ik hem bij me naar binnen dringen. Zijn heerlijke lul glijdt moeiteloos in mijn natte kutje en hij gaat als een beest in me tekeer. Ik vergeet alles om me heen, ik geniet met volle teugen.

‘Dat vind je lekker hè sletje? Als je hard van achteren neem?’ zegt hij hijgend.

‘Ja meester, heel erg lekker meester’ kreun ik en ik lieg er geen letter van.

Zijn moordende tempo brengt hem snel naar zijn hoogtepunt.

‘Op je knieën!’ beveelt hij en ik gehoorzaam. Met mijn knieën op het koele beton van de parkeergarage neem ik zijn lading half in mijn mond en half in mijn gezicht. Hij veegt zijn lul af aan mijn gezicht en knoopt z’n broek dicht.

‘Kom maar overeind sletje.’ Ik gehoorzaam.

‘Voorover’ zegt hij en ik kijk hem onbegrijpend aan.

‘Moet ik het nog een keer zeggen?’ en slaat met vlakke hand hard op mijn bil.

Ik draai me om en doe wat hij zegt. Ineens voel ik iets in me geschoven worden. Ik kan het niet zien, maar ik gok op een trileitje.

‘Zo’ zegt hij, ‘nu ben je klaar voor de Wegereef, tot zo.’

En met mijn ‘Dank u wel Meester!’ nog door de holle parkeergarage galmend loopt hij weg. Tot hij zich omdraait en iets in zijn hand indrukt. Op dat moment begint er iets hevig in mij te trillen, een orgastisch gevoel. Ik zak haast door mijn benen. Half tegen de auto hangend, half op de grond kom ik twee keer in vijf minuten tijd kreunend klaar, alvorens ik het eitje trillend en wel uit me durf te halen. Hij is dan al lang weg.

Ik vlucht mijn auto hijgend in en haal snel de batterijen uit het ding. Daarna stop ik ze weer terug en ben opgelucht dat hij niet meer trilt. Snel laat ik het eitje moeiteloos weer in mijn drijfnatte kutje glijden. Ik kijk in m’n binnenspiegeltje, het zaad zit nog op mijn gezicht, mijn make-up is uitgelopen, mijn kutje brandt.. Ik bén ook gewoon een sletje.. *

pieppiep
[ Ik wacht… ]

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Josee9 10 jun 2018
  2. Mr&sub.Mirum in Modum 10 jun 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *