— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Liefde is… deel 2

Even moeten mijn ogen wennen aan het schemerige licht, dan zie ik jou gespannen naar me kijken. Je eikel komt al bijna tot aan je navel, we zijn er allebei klaar voor. Mijn hand vindt het knopje op de cd-speler en een romantisch muziekje vult de kamer. Langzaam loop ik naar het bed, terwijl ik je met een geile blik aankijk. Met mijn handen in mijn zakken houd ik de lange jas gesloten. Ik zet één voet op de rand van het bed, waardoor de jas een stukje openvalt. Mijn handen glijden langs de laars omhoog, De jarretels worden zichtbaar als de jas langs mijn been verder open valt. Ik trek de kous recht, gun je een blik op mijn benen en loop dan weer weg.

Met mijn rug naar je toe beweeg ik langzaam op de maat van de muziek. Dan draai ik me om en schuif de jas over mijn schouders. Je beweegt onrustig als ik de jas langzaam laat zakken. Mijn borsten worden zichtbaar in de mooie, zwarte bh die je mij pas hebt gegeven. Dan draai ik me om en laat ik de jas verder zakken. Ik voel de koude knopen langs mijn billen glijden als de jas op de grond valt. Ik buig me voorover om je zicht te geven op mijn billen en het kleine stukje stof ertussen.

Ik zie aan de blik in je ogen dat je je handen maar wat graag over die gladde stof wilt laten glijden, maar de boeien om je polsen houden je tegen. Ik pak de stoel in de hoek en zet deze ter hoogte van het voeteneind. Ik ga zitten, met mijn benen beschaafd tegen elkaar, en laat het puntje van mijn tong over mijn lippen glijden. Mijn handen spelen het spel dat jij zo graag zou willen spelen: één vinger glijdt langs mijn oor, via dat gevoelige plekje in mijn hals naar mijn borsten. Ik ben vreselijk opgewonden. Zelfs in het schemerdonker moet je mijn tepels door de stof heen zien priemen.

Mijn handen glijden verder, omlaag over mijn benen. Als mijn handen op mijn knieën liggen spreid ik mijn benen. Tergend langzaam glijden mijn vingertoppen langs de kousen en jarretels weer omhoog. Dan duw ik een hand tussen mijn benen. Ik sluit mijn ogen en duw de muis van mijn hand op dat gevoelige plekje. Mijn vingertoppen voelen de vochtige stof van mijn string. Even blijf ik zo stil zitten. Ik luister naar je diepe ademhaling, die zich vermengt zich met de muziek.

Ik sta op en draai me om. Op mijn rug vinden mijn vingers de sluiting van de bh. De bandjes vallen opzij als ik me weer omdraai en met mijn handen op mijn borsten loop ik naar je toe. Vlak bij je laat ik mijn handen zakken, waardoor mijn harde tepels tevoorschijn springen. Je opent je mond in de hoop dat je die tepels mag likken. Ik zak iets verder en voel je warme tong over mijn tepel glijden. Dan draai ik me weer om. Bij de stoel buig ik voorover en zoeken mijn handen de jarretelgordels. Met soepele bewegingen maak ik ze los. Dan haak ik mijn vingers in de rand van de string. Langzaam schuift het stukje stof over mijn billen. Tussen mijn benen proberen mijn natte lipjes de stof nog even vast te houden, maar al snel belandt de string tussen mijn voeten en zie je het vocht tussen mijn benen glinsteren.

Ik spreid mijn benen en steun met een hand op de stoel voor me, de andere glijdt langs mijn buik omlaag. Je kijkt toe hoe ik één vinger tussen mijn lippen naar binnen druk en zonder moeite een tweede laat volgen. Ik kan je niet zien maar ik weet zeker dat je pik steigerende bewegingen maakt. Vanavond is het niet jouw harde lul die als eerste mijn lipjes uiteen duwt. Ik duw mijn vingers diep naar binnen terwijl ik mijn handpalm op mijn harde knopje duw. Net voor ik klaarkom trek ik me terug en trek ik met mijn vingers een vochtig spoor over mijn buik, richting mijn harde tepels.

De spanning hangt in de lucht als ik me omdraai en weer naar je toe loop. Ik stap op het bed en ga op mijn knieën over je heen zitten. Als ik voorover buig kriebelen de jarretelgordels over je benen. Mijn tepels glijden over je borst als ik één hand tussen ons in schuif en je ballen beetpak. Mijn handen spelen een plagend spel terwijl ik me verder vooroverbuig. Als ik mijn lippen op de jouwe druk en onze tongen elkaar vinden zoek ik met mijn andere hand onder het bed. Ik vind meteen wat ik zoek; mijn hand sluit zich om het zachte rubber van de paarse kunstpenis. Als ik weer overeind zit trek ik met mijn nagel een spoor over de paarse aders, met mijn andere hand doe ik hetzelfde bij jouw lul.

Mijn lippen sluiten zich over de paarse eikel. Je ziet mijn tong over de rand van de eikel glijden als de dildo heen en weer schuift. Als ik hem uit mijn mond haal en vooroverbuig zie ik een druppel vocht op je eikel verschijnen. Ik druk een klei kusje op je eikel, dan kom ik omhoog en ga ik over je heen staan. Teleurgesteld laat je je hoofd terug in het kussen vallen, je had zo graag mijn warme mond gevoeld.

Ik ga wijdbeen over je heen staan en trek met twee vingers mijn lipjes uit elkaar. Een kreun glipt over mijn lippen als ik de paarse dildo naar binnen duw. Mijn schaamlippen sluiten zich om de eikel. Met trage bewegingen schuift de dildo in en uit mijn zinderende lichaam. Onder me zie ik dat jouw heupen meebewegen op het ritme. Dan laat ik me weer zakken en ga ik gehurkt over je heen zitten. Het paarse rubber valt naast je op bed als ik met mijn hand zoek naar jouw harde lul. Als je eikel mijn lippen voelt stoot je je heupen hard omhoog. Met wilde bewegingen ram je jezelf bij mij naar binnen. Met een hand steun ik op jouw borst, van de andere hand schieten mijn vingers over mijn keiharde knopje. Al na een paar stoten komen we allebei kreunend klaar. Ik duw mijn onderlijf omlaag tot ik je ballen tegen mijn billen voel. Diep in me schieten de warme stralen zaad uit je lul terwijl alle spieren in mijn onderlijf zich ritmisch om je samentrekken.

Loom val ik over je heen. Je drukt een kus in mijn nek als ik met moeite je boeien losmaak. Dan blijven we stil liggen, onze warme nahijgende lichamen in elkaar verstrengeld. Ja, dit is ook liefde.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *