— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Naar de kapper

Naar de kapper gaan is niet mijn favoriete bezigheid en ik stel het meestal zo lang mogelijk uit. Ik vind het maar niets; eerst wachten totdat je aan de beurt bent, dan dat kleffe, lauwwarme water waarmee met weke vingers shampoo wordt ingemasseerd en tenslotte opzitten zonder dat je wat te doen heb.

Maar goed, als ik tussen twee afspraken eens wat tijd over heb (ik ben namelijk veel onderweg), wil ik nog wel eens de stad inlopen en dan op goed geluk zonder afspraak even naar de kapper gaan. Soms kan je dan zo geknipt worden, nu moest ik eerst nog even wachten.

Wat vermoeid en afgeleid door de zware vergadering was ik na zo’n 20 minuten wachten niet helemaal scherp meer, maargoed dat hoefde ook even niet. Ik was aan de beurt en toen ik mijn hoofd achterover in de wasbak legde zette ik mijn verstand op nu en blik op oneindig. Ik moest me maar neerleggen bij een kleffe wasbeurt. Doordat de kapper eerst nog even schone handdoeken ging halen, dommelde ik een beetje in een soort van halfslaap.

Daardoor ontschoot mij onbewust een kreun van welbevinden toen mijn haren werden gewassen. Niet van dat kleffe, maar heerlijk stevig waarbij de ingezeepte pinken het gebied achter mijn oor en mijn oorlel extra aandacht leken te geven. Dit had ook zo zijn gevolgen in mijn strakke bloesje waar zich spontaan twee harde tepels aftekenden.

Of de kapper dit nu op het oog had weet ik niet, maar ik meende in de spiegel te ontdekken dat hij schuin naar mijn borsten keek met een zelfvoldaan glimlachje.

Mijn aandacht had hij in ieder geval. Het viel me eigenlijk toen pas op dat het wel een mooie man was, niet te jong, een beetje zakelijke uitstraling en gekleed in een strakke pantalon en een strakke modieuze blouse. Na nog een tweede dergelijk wasbeurt liet mijn blouse niets te raden over, de tepels tegen een satijnen bh drukken zijn moeilijk te verbergen als je achteroverligt.

Het verhuizen van de wasstoel naar de kapstoel gaf mij de gelegenheid de kapper beter te bekijken; mooie schoenen met redelijke hoge hakken voor een man die hele dag staat, een grijze strakke pantalon en mooie ronde billen in een string, althans zo leek het.

Vanuit de kapstoel heb ik via de spiegel de kans om hem ook eens aan de voorkant te bekijken. Hij is niet bijzondere knap, maar weet zichzelf goed te verkopen. Mocht je zijn gezicht wat minder vinden; hij weet de aandacht op zijn mooie brede borsten te vestigen door de taillering van zijn blouse en accentuering van zijn goede figuur door een passende pantalon. Hij ziet mij net iets te lang kijken naar wat het begin van een erectie zou kunnen zijn, of anders is hij gewoon groot geschapen.

Zonder mij betrapt te voelen kijk ik hem brutaal aan, waarop hij reageert met de vraag: “En hoe wil u geknipt worden?“
“Leef je uit, wel modern graag, maar zakelijk en gedekt houden, het belangrijkste is dat jij er een tevreden gevoel over hebt als je klaar bent.”

Met een glimlach neemt hij de uitdaging aan. Hij loop naar achteren om zo’n kapperscape te halen, terwijl er ook een paar vooraan hangen, maar goed. Als hij de cape over me heen zwaait vermoed ik waarom, deze is lichter en glimmender zodat mijn contouren eronder beter zichtbaar zijn. Ook ligt er ineens een tissue op mijn schoot, hoe komen die nu tussen de cape?

Zodra hij begint te knippen lijken zijn benen, maar ook kruis, zo nu en dan per ongeluk mijn schouders te raken, maar ik weet wel beter. In de spiegel zie ik dat z’n erectie niet meer te verbergen is, en hij doet er ook geen poging toe. Sterker nog, vaker dan nodig reikt hij voorover om een andere schaar uit het laatje te pakken zodat ik zijn vormen uitgebreid kan bekijken en hij soms langs mij heen schuurt.

Inmiddels kan ik de neiging om onder de cape mijn borsten te strelen niet onderdrukken. Ik weet dat hij de bewegingen van mijn hand onder de cape met belangstelling volgt, maar ik kan niet opkijken omdat hij achter op mijn hoofd aan het knippen is en ik voorover moet buigen. Als hij dan met de metalen kam tegen de haarrichting over mijn nek krast, kan ik niets anders dan even kreunen.

Dan begint aan de zijkant van mijn hoofd te knippen. Wijdbeens zit hij nu met zijn ene been voor en de andere been achter mij. Als hij mijn hoofd nog even naar voren duwt om achterop wat te knippen, zie ik dat zijn pantalon strak over een stevige erectie staat gespannen.

Lang kan ik er helaas niet naar kijken want hij rijdt de stoel naar voren tot tegen mijn elleboog aan. Als hij gaat verzitten voel ik de warmte als hij tegen mijn elleboog begint te schuren. Daarbij gaat hij -schijnbaar zonder moeite- door met knippen. Dat moet ook wel, want inmiddels is aan de wachttafel aan de andere kant van de zaak een dame gaan zitten die waarschijnlijk straks een afspraak heeft. De kapper rijdt nog even tegen mijn elleboog en loopt dan naar de nieuwe klant toe om zijn een kopje koffie te brengen.

Als hij dan terugkomt om de andere kant te knippen en mijn hoofd iets omlaag drukt, zie ik dat hij de string tijdens het koffie halen uitgedaan moet hebben, zijn penis is nu in volle lengte te zien, inclusief het randje van zijn eikel en twee grote ballen. Er is nu geen weg meer terug, ik zal de tissue echt nodig gaan hebben.

Met een hand maak ik mijn gulp open en neem mijn kloppende clitoris tussen mijn vingers. Als hij dan weer met de zijkant begint en tegen mijn elleboog rijdt, ga ik met de andere hand onder mijn arm door en vind zonder problemen de penis door het satijn van de cape heen. Zijn warmte is vrijwel gelijk te voelen door de cape heen en moet wel een natte plek veroorzaken als mijn vinger over zijn lid heen en weer glijdt.

Wat een man, met zijn rug naar de andere klant knipt hij door -of doet in ieder geval alsof- en alleen zijn ademhaling verraadt dat ik met mijn hand in zijn broek glij. Ikzelf moet uitkijken niet te wild onder de cape tekeer te gaan, maar dat ik er steeds verhitter uitzie kan ik niet voorkomen.

Ik weeg af hoelang ik ons klaarkomen nog kan uitstellen, hij kan toch niet te lang de andere klant laten wachten, maar ik wil ons wel zo lang mogelijk genieten. Dan kijkt de kapper me via de spiegel aan en zucht tussen twee ademhalingen door zachtjes maar resoluut: “Doe het.”

Dit is voldoende. Terwijl ik het hele alfabet in twee seconden op mijn clitoris schrijf, knijp ik hard in zijn penis. Bij het voelen van zijn vocht steekt ik heel even het puntje van mijn tong tussen de tanden, sluit drie seconde mijn ogen om dan met grote geile ogen via de spiegel hem aan te kijken terwijl ik klaarkomt.

Met onze ogen bedanken we elkaar terwijl de kapper mijn haar föhnt en ik voorzichtig met de tissues probeer te voorkomen dat ik de volgende vergadering met wel heel opvallende vlekken moet binnenlopen.

De andere klant lijkt nog steeds teveel in de tijdschriften te verdiept te zijn om iets gemerkt te hebben, hoewel ze mij na het afrekenen wel met bijzondere aandacht lijkt te bekijken. Maar dat kan ook komen vanwege mijn iets verhitte hoofd.

Misschien denkt ze wel dat ik wat angstig ben in kappersstoelen. In deze stoel ben ik dat zeer zeker niet.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *