— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spel, deel 2

Ik hoor de deur van de kamer open en dicht gaan. Ik ben alleen met mezelf, met het donker. Of heeft hij nou een klein lampje aangedaan? Ik adem hoorbaar, hijgend. Zo opgewonden. Al mijn vezels staan op scherp. Mijn lichaam hunkert naar aanraking, mijn borsten willen gestreeld worden. Mijn tepels… Ik voel dat mijn handen minder bloed krijgen door de boeien, een heerlijk gevoel. Ik stel me voor hoe ze een beetje verkleuren. Ik probeer voorzichtig mijn bewegingsvrijheid uit. Mijn benen kan ik wel een stukje naar elkaar toe bewegen, terwijl mijn voeten op dezelfde plek blijven, maar mijn armen liggen helemaal vast.

Ik hoor geluiden in de keuken, hoor ik wat ik denk, wat ik hoop dat ik hoor? Weer de deur, open, dicht. Een rinkelend geluid van iets in een glas. Dan plotseling een koud, intens gevoel tussen mijn borsten. Hij heeft een ijsklontje gepakt! Ik heb het al veel te warm om het echt koud te krijgen maar het ijs voelt heerlijk prikkelend aan. Over mijn tepels, langs mijn zij, over mijn mond. Ik laat het ijs een stukje mijn mond inglijden voordat hij er weer mee verder beweegt. Ik voel stroompjes koud water aan alle kanten langs me af glijden. Nieuwe ijsblokjes, over mijn buik, verder… Dan over de binnenkant van mijn dijen. O, wat zijn die toch gevoelig! Ik ril. Omhoog, omhoog… Ik wil het, hij doet het. Langs mijn schaamlippen, over de clitoris, tussen de schaamlippen. Ik voel het ijsblokje door mijn warmte wegsmelten. Hij lacht. Hij gaat met ijsblokje en al met zijn vingers mijn kut binnen, diep, tot waar hij juist díe golven op kan wekken. Ik kreun harder, en harder, en harder. Weer nieuwe, koude ijsklontjes. Hij schuift er een over mijn anus, die begint te prikken, een licht pijnlijk maar heerlijk gevoel. Hij laat de blokjes smeltend liggen op mijn hete lichaam. Ik druip, van het koude water van de blokjes en uit mijn kut. Onder mijn kont begint zich een plas te vormen, van gesmolten ijs en van mijn eigen vocht.

Als hij uitgespeeld is met het ijs moet mijn mond weer aan zijn penis geloven. Met zijn knieën aan weerszijden van mijn hoofd duwt hij zonder omhaal zijn penis bij me naar binnen. Ik probeer mijn mond open te sperren, probeer mijn tanden niet in zijn vlees te zetten, probeer rustig adem te blijven halen. Ademen door de neus, de neus… Rustig… Maar het is lastig, hij duwt zijn harde penis nog verder naar binnen en houdt hem daar, zodat ik moet kokhalzen, hij tilt mijn hoofd op, zodat mijn nek pijn doet, beweegt mijn hoofd op en neer, mijn mond glijdend over zijn penis, mijn kaken verkrampend van het wijd opensperren van mijn mond. Af en toe haalt hij hem uit mijn mond en slaat ermee tegen mijn wang, waardoor ik nog harder begin te hijgen. Soms moet ik de penis even uit mijn mond laten glijden om naar adem te happen en mijn kaken te ontspannen, waarna hij hem er snel weer in stopt. Wild. Heet.

Hij draait zich om, weer zijn penis in mijn mond, recht, schuin, een klein stukje, diep. Ik probeer hem steeds nog verder in me op te nemen, totdat ik niet verder kan, totdat ik het gevoel heb dat ik geen adem meer krijg. Hij duwt verder. Hij buigt zicht voorover, beroert met tong en lippen mijn clitoris, zuigt eraan. Zijn lichaam bedenkt het mijne. Weer draait hij zich om, weer de penis tegen mijn wang, in mijn mond, tegen de binnenkant van mijn wang, in mijn keel. Zijn vingers in mijn kut. Hij houdt nu met zijn vingers een moordend hoog ritme aan en ik laat mezelf gaan op de golven van het genot.

Ik ga intens op in het moment. Alleen maar liggen, voelen, ondergaan, vastgebonden, niet kunnen controleren wat er gebeurt, gebruikt door hem, zo heerlijk… Ik ben slechts nog gevoel. Ik ben van hem. Hij leidt, ik volg. Ik ben onderworpen, maar ik ben zijn gelijke. Zijn gelijke in dit intense gevoel, dit moment dat we samen beleven. Ik tril over mijn hele lichaam, kronkel, kreun nu luid en uit het diepst van mijn ziel. Doe met me wat je wilt… Ik ben vrij.

Hij haalt de penis uit mijn mond en voert het tempo van zijn hand nog verder op. Dat is het moment waarop mijn lichaam triomfeert, zegeviert, zich uitspreidt in genot. Uit mijn kut spuit het vocht omhoog, ik voel het als water van een fontein op mijn dijen neerkletteren. Hij ademt zwaar,van inspanning, maar ik weet ook van opwinding. Steeds harder, dieper, sneller, heter, meer meer meer totdat hij zijn vingers uit me haalt. Hij gaat met zijn handen door de enorme plas die ik heb veroorzaakt op de slaapbank, smeert het vocht over mijn dijen, mijn billen, onder me door over mijn rug. Ik wentel in mijn eigen geil, voel me heerlijk vies, met speeksel over mijn mond en wangen, tranen en mascara zich vermengend rond mijn ogen en mijn liefdesvocht overal over me heen.

Hij is nog niet klaar met me. Mijn clitoris is aan de beurt. Hij beroert hem met zijn vingers, snel, zacht, hard, ik weet het niet meer, ik voel alleen nog maar. Hij stopt even om iets uit een flesje te halen en op zijn hand te doen, als hij mijn clitoris weer streelt voel ik de tintelingen en het intense gevoel dat het goedje oplevert. Het is eucalyptus-glijmiddel. Ik wil nog helemaal niet klaarkomen, ik wil langer in deze zweeftoestand verkeren, maar ik vecht er ook niet tegen. Ik voel het orgasme al van mijlenver aankomen. Zijn vrije hand gaat weer over mijn lichaam en als hij een tepel streelt of eraan trekt is het alsof er een stroomstoot regelrecht naar mijn kut gaat. Ik kom.

Mijn harde kreunen, waar ik me nog nauwelijks bewust van ben, gaan over in gillen, schreeuwen als hij doorgaat na mijn orgasme. Hij weet dat ik dat niet fijn vind, het is dan zo overgevoelig. Ik worstel in de boeien, probeer mijn benen bij elkaar te krijgen, wat maar ten dele lukt. Ik duw mijn hoofd in de matras, schuif met mijn lichaam omhoog maar merk dat ik hierdoor alleen meer speling krijg in mijn armen, terwijl mijn benen juist strakker komen te liggen. De onmacht is overweldigend en heerlijk. Hij stopt. Heft zijn hand en laat hem een paar keer kletsend neerkomen op mijn natte vulva en clitoris. Ik reageer op elke tik met een hijgend gilletje.

Dan is hij aan de beurt. Hij stopt zijn penis weer in mijn mond, trekt mijn hoofd omhoog en neukt mijn gezicht. Ik ben uitgeput, maar nog steeds gebonden en ik wil hem plezieren, zoals hij mij heeft pleziert. Ik wil mijn best doen voor hem, zuig aan zijn penis, geniet van het ongemak. Hij haalt de penis even uit mijn mond, ik hoor hoe hij er met zijn eigen hand snel overheen gaat, zichzelf aftrekkend. Dat duurt echter maar heel kort, voordat ik het weet heb ik zijn eikel weer in mijn mond en voel ik het warme vocht eruit komen. Ik ben vastbesloten geen druppel te verspillen en slik en slik. Het is veel, mijn hoofd bevindt zich in een ongemakkelijke positie, maar het lukt me om al zijn sperma meteen door te slikken.

Hij laat zich om me neerkomen, gaat op me liggen met zijn benen opgetrokken langs mijn zij, zijn armen om mijn hoofd. Ik zink achterover op de matras. Ondanks dat hij de baas is voel ik me nu even de grotere, de sterkere. Ik wil hem terugknuffelen, maar ben nog steeds gebonden.

We zoenen warm, liefhebbend, teder. Hij komt overeind, masseert zacht mijn beide voeten. Ik lig na te hijgen, wil dat de tijd niet verstrijkt, wil dat dit voor eeuwig zo blijft. Dan maakt hij langzaam mijn enkels los. Daarna mijn polsen, ik breng mijn armen voorzichtig tot naast mijn lichaam. Hij haalt de blinddoek voor mijn ogen weg, verdwaasd realiseer ik me dat er nu weer meer licht aan lijkt te zijn, wanneer heeft hij dat nou weer aan gedaan? Ik kijk naar hem op en kan alleen maar grijnzen, voldaan van seks en liefde. Ik kruip als een bolletje tegen hem aan. Genietend. Samen. Hij wil de boeien afdoen.

“Nee! Nog niet. Ik wil nog even van jou zijn.”
“Mijn meisje… Mijn slaafje.”

Nog een poosje liggen we met verstrengelde lichamen te praten, elkaar teder strelend en kussend. Ik krijg geen genoeg van het kussen van zijn mooie, krachtige, lieve gezicht. Dan haalt hij de boeien van mijn polsen en enkels. Ik laat het nu gebeuren. Het spel is ten einde.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *