— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Date in de sauna

Toen je me toevoegde op msn, begon je meteen een gesprek met me. Je beviel me wel, je hield gewoon een gezellig praatje. Je was 21, lang, blond, en had blauwe ogen. Langzamerhand begonnen onze gesprekken sensueler getint te raken, maar dat vond ik niet erg. En nu was het tijd om je te ontmoeten, in de sauna.

Toen ik de sauna binnenliep, keek ik even rond of ik je zag, maar ik zag niemand die aan jouw beschrijving voldeed. Ik liep naar het stoombad, om nog even tot rust te komen, voor ik jou eindelijk zou ontmoeten.

Plotseling voelde ik twee handen voor mijn ogen, en iemand ademde zachtjes in mijn nek. Een stem fluisterde in mijn oor dat ik zachtjes moest zijn, en dat ik me vooral niet moest omdraaien. Ik deed wat de stem zei, ik kon niet anders dan gehoorzamen.

De handen op mijn gezicht gingen langzaam naar beneden, maar toch hield ik mijn ogen gesloten. Ik wilde dit prachtige moment niet verpesten. De onbekende handen verkenden mijn lijf, langzaam via mijn hals naar mijn borsten, waar ze even bleven hangen. Je kwam nu voor me zitten, maar ik moest van je stem nog steeds mijn ogen dichthouden.

De onbekende likte aan mijn borsten, zoog even aan mijn tepels, terwijl zijn handen verder gingen naar beneden. Ik voelde z’n handen tussen mijn dijen glijden, en een vinger gleed door mijn lipjes. Ik kreunde. Nu voelde ik ook zijn tong naar beneden gaan. Hij zei mij dat ik rustig moest gaan liggen, en lekker mocht genieten.

Dat deed ik, en plotseling voelde ik zijn tong, direct op mijn klit. Hij likte me, en het was nog nooit zo lekker geweest. Ik zat al bijna tegen mijn orgasme aan, toen de man stopte. Hij kwam naast me liggen, en ik rolde op hem. Mijn mond bij zijn lul, die nu helemaal stijf was, en mijn kutje bij zijn gezicht. Ik pijpte hem, en voelde zijn lul steeds groter worden in mijn mond. Terwijl hij mij likte, werden mijn lipjes steeds dikker, en mijn klit werd groter. Ik was hartstikke nat.

Hij gebruikte nu ook zijn handen, en smeerde mijn geil uit, om het daarna lekker op te likken. Ik voelde aan zijn lul dat hij bijna zou komen, maar ik wilde het bewaren voor straks. Ik was nu te geil om te bedenken dat ik een afspraak had, en dat dit niet zo handig was. Het kon me niet meer schelen.

Nu ging hij voor me staan, mijn ogen waren nog steeds dicht. Ik voelde zijn heerlijke, dikke lul voor mijn kutje, dat wijd open stond. Hij kwam in mij, en begon meteen diep en hard te stoten, zodat ik zijn ballen tegen mijn billen aan voelde slaan. Elke keer dat hij diep in me kwam, raakte zijn lul mijn g-spot, en al snel zat ik bijna tegen mijn hoogtepunt aan. Ook zijn lul werd steeds dikker in mij. Terwijl hij zijn zaad in mij spoot, kwam ik gigantisch hard klaar, en ik gilde het bijna uit. Hij mompelde dat we zachtjes moesten zijn, maar zelfs kreunde hij net zo hard als ik had gedaan.

Het was heerlijk, maar we waren nog niet klaar. De man draaide me om, en ik voelde zijn lul tegen mijn kontje. Ik had dat nog nooit gedaan, dus even werd ik onzeker. Maar het maakte me niet zo veel meer uit, dus ik liet hem zijn gang gaan. Het was nog lekkerder dan ik dacht, en niet veel later spoot hij nog meer van zijn zaad in mijn kontje.

Ik wilde ook nog wel een keer klaar komen, dus de man likte mij weer, en binnen drie minuten kreeg ik een spetterend orgasme, nog beter dan de eerste. Ik beet op mijn lip om niet te veel geluid te maken.

Al die tijd had ik mijn ogen dicht gehad, maar nu mocht ik ze van de man open doen. Toen ik keek wie er voor me stond, kreeg ik een sterk vermoeden wie hij was. Hij was lang, blond, met blauwe ogen, en leek een jaar of twintig.

Hij lachte naar me, een lieve, scheve lach, die alleen hij kon hebben. Ik had hem al zo vaak gezien op de webcam. Ik lachte terug. Nu ik wist wie ik voor me had, pakte ik zijn lul weer vast, zei hem hoe lekker het daarnet was geweest voor mij, en begon het af te trekken. Hij kreunde zacht. Ik vroeg hem hoe vaak hij kon spuiten. Maximaal vier keer, beantwoordde hij mijn vraag, terwijl hij lichtjes bloosde. Ik stopte met aftrekken, en we gingen naar de douche. Daar nam hij mij nog een keer. We waren enorm geil, en toen we buiten kwamen, stapten we in zijn auto. Die van mij zou ik later wel een keer ophalen.

Hij ging op de bestuurdersstoel zitten, ik op de stoel ernaast. We reden een stukje, totdat we op een rustig plekje kwamen. Ik deed zijn broek uit, net als die van mij. Ik ging boven op zijn nog stijve lul zitten, en begon te bewegen. Ik voelde dat zijn lul begon te kloppen in mij, zo geil was hij nu. Ik deed mijn shirt uit, en terwijl ik hem bereed, likte hij mijn borsten. Ik kwam klaar op zijn geweldige lul, en een paar seconden later voelde ik zijn laatste beetjes zaad in mij spuiten. Wat is deze man toch heerlijk.

Ik keek hem aan. Hij glimlachte, en ik lachte terug. Hij gaf me nog een laatste geile tongzoen, die ik maar al te graag beantwoordde. Ik ging weer op de stoel naast hem zitten, en allebei trokken we onze kleren weer aan. Hij reed terug naar de sauna, waar mijn auto nog stond. We namen afscheid, maar allebei wisten we dat we elkaar zeker nog vaker zouden zien.

Tevreden reed ik in mijn auto terug naar huis, om daar de computer aan te zetten. Misschien ging hij meteen wel weer online wanneer hij thuis kwam.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *