— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Winkel in en uit, deel 2

“Laat ons eens kijken hoe je tieten eruit zien,” hoorde ik de jongen rustig zeggen terwijl de andere twee inmiddels naast me stonden. Ik voelde hoe drie jongens bezig waren om het bovenstuk van m’n jurkje los te krijgen. Het ritsje ging open. Ze haalden m’n armen uit de mouwtjes. Het jurkje werd tot m’n middel naar beneden gestroopt en m’n bhtje ging los. Ik voelde hoe m’n tieten uit de bh zakten en direct daarna voelde ik hoe verschillende handen m’n tieten kneedden en op zoek waren naar mijn tepels.

Al snel werd ik verplaatst van de spiegel naar een van de blokken die er stonden. Ik voelde hoe een van mijn benen werd opgetild. Nu stond ik met een voet op de grond en een voet op een van de blokken. Ik liet het allemaal maar gebeuren. Ik hijgde en steunde en snakte af en toe naar adem. M’n borsten drukte ik stevig vooruit en m’n kontje draaide ik heen en weer terwijl ik ook daar voelde hoe gretig de jongens waren. Er werd aan m’n string getrokken die over m’n kont naar beneden werd afgerold. Hun handen zaten in m’n liezen, rond m’n billen, aan m’n dijen. Ik voelde zelfs hoe een van de jongens bezig was om z’n vingers tussen m’n billen te krijgen!

Het rokje zat inmiddels alleen nog maar om m’n middel. Ik leunde met m’n handen tegen een pilaar en stond gebukt voorover met m’n kont naar achter. Wat een heerlijkheid! Drie van die geile jongens om me heen die stevig aan me vergrepen! Ik begon me af te vragen waar hun pikken bleven. M’n kutje was inmiddels drijfnat. Ik voelde hoe een van de jongens zachtjes met z’n vingers tegen mijn kutje sloeg. Ik hoorde een beetje een kletsend geluid waardoor ik begreep dat de nattigheid misschien inmiddels langs m’n kutlipjes en m’n liezen naar beneden liep.

Ik hoorde hoe de jongens hun riemen losmaakten en hun broeken losknoopten. Ze stapten een voor een uit hun broek en kwamen weer bij me staan. Twee van de jongens stonden elk aan een kant van mij. Ik zag hun stijve pikken. Hard waren ze. Met een vuist net boven hun ballen trokken ze hun voorhuid strak naar achteren waardoor ze nog harder leken dan ze al waren. Bij een van de jongens zag ik hoe zijn pik al pulserende bewegingen begon te maken en hoe er uit zijn eikel een flinke druppel voorvocht droop.

Ik voelde hoe de jongen achter mij zijn harde eikel tussen mijn billen doorhaalde. Op de plek van mijn kontgaatje duwde hij af en toe wat harder. Oh, daar zouden ze toch niet in willen? Bedacht ik mij nog angstig. Vervolgens voelde ik hoe de jongen zijn pik diep in mijn strakke kutje drukte. Ik ademde plotseling heel diep in, alsof ik ineens helemaal opgevuld werd. Vervolgens ontspande ik me zodat de jongen zijn gang kon gaan. Het was stil in de zaak. Ritmisch schoof die knul zijn keiharde pik in en uit me. De jongens naast me deden eerst niets. Ze bleven vlak bij me staan met hun pikken recht omhoog. Maar ze deden eerst niets. Tenminste, af en toe voelde ik een hand een van mijn tieten kneden. Of een hand die mijn billen wat uit elkaar trok. Maar ondanks dat ze niets deden bleven ze volgens mij hartstikke geil! Die beide pikken bleven keihard en stijf de lucht in staan en volgens mij konden ze niet wachten om ze in m’n open gaatje heen en weer te schuiven.

Ze gingen lang door. Om beurten namen ze plaats achter me en voelde ik weer een pik diep in mij en hoe een van de jongens zich tot bijna klaarkomen neukte. Ik moest mijn jurkje zelf omhoog houden. En ik moest achterom kijken. Ik moest kijken naar hoe ze me neukten! Als ik dat niet deed, duwde een van de jongens mijn hoofd opzij zodat ik weer moest kijken. Of ze sloegen me zachtjes met hun vlakke handen tegen mijn tieten. Of tegen mijn billen. Ik denk dat ik daar in die stille zaak wel zo’n drie kwartier geneukt ben. Het was vermoeiend en gelukkig had ik niet veel pijn. Ik dacht: “Als ik die jongens al dit gegeven heb, moet ik het ook afmaken.” Dus liet ik ze hun gang gaan. Maar ik bleef me ook inzetten hoor! M’n kontje bleef ik tegen hun heupen aanduwen en ik liet ze lekker kijken, naar m’n tieten, m’n rug, m’n buik, naar m’n dijen, m’n billen en m’n kontgaatje.

Langzaam trok een van de jongens z’n pik uit m’n kut. Een ander zei dat ik nu aan de beurt was. Ze zetten me op m’n handen en knieën op de grond. Een van de jongens schoof onder mij en schoof z’n pik voorzichtig, diep bij me naar binnen. En daar hield hij hem! Hij trok mijn heupen stevig tegen zich aan en ik voelde z’n harde pik diep in m’n binnenste steken. Een andere jongen begon nu mijn klitje te strelen. Met een van zijn vingertoppen begon hij zachtjes te wrijven en ik voelde dat ik heel snel, en heel heftig zou gaan komen. Ondertussen zei de derde jongen dat ik z’n pik goed nat moest likken. Hij vroeg me zelfs op z’n pik te spugen! Dit deed ik en ik zag hoe hij met die vochtige, harde pik achter mij plaatsnam. De tranen sprongen in m’n ogen toen ik merkte wat er ging gebeuren. Ik had echt wel eerder wat in m’n kontje gehad tijdens het neuken maar dat was niet meer geweest dan een kleine dildo of een vinger. Dit was een echte, keiharde pik! Die nu inmiddels langzaam, stukje voor stukje in m’n kontgaatje werd gedrukt. Ik snakte naar adem en begon heel snel te hijgen.

Terwijl een van de jongens mijn klitje steviger begon op te wrijven, begon de pik in mijn kontje langzaam heen en weer in me te stoten. “En nu gaan we je lekker volspuiten meisje. Laat je maar lekker gaan.” Hoorde ik een van de jongens zeggen. Terwijl het ritme toenam voelde ik hoe ik schokkend begon klaar te komen. Hun pikken bleven stevig en diep in me stoten. Ik voelde hoe ook zij begonnen klaar te komen. De jongen die mijn klitje masseerde trok stevig aan zijn pik. Terwijl ik bijna huilend en kreunend klaar kwam, schoof deze jongen voor mijn gezicht en pakte me vast bij mijn hoofd. Hij stak z’n pik in mijn mond en vrijwel meteen voelde ik zijn zaad in m’n mondje spuiten! Hij hield mijn hoofd op z’n pik gedrukt waardoor ik alles wel moest doorslikken. Ik voelde hoe de twee andere jongens hun zaad diep in me spoten. Ik werd helemaal volgespoten.

Naderhand mocht ik me even douchen. Het jurkje kreeg ik mee. Evenals een tas vol kledingaccessoires die ik mocht uitzoeken. Galant hielden ze de deur voor me open terwijl ik, even opgewekt als dat ik gekomen was, de winkel weer verliet.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *