— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Na het vrijgezellenfeestje

Twee weken geleden hebben we met de groep de Kamasutrabeurs in Utrecht bezocht. Nu zijn we weer in Utrecht geweest voor het vrijgezellenfeestje van Marieke. Als getuige (logisch dat ik dat ben geworden, toch?) heb ik dat samen met Alexandra (kortweg Alex) georganiseerd. Alex is een iets oudere studiegenoot die ons als ouderejaars begeleidde tijdens onze rechtenstudie en zodoende in ons groepje is gekomen als vriendin en soms ook als moederkloek.

In eerste instantie komt ze vaak wat onzeker en onhandig over, maar dat is schijn. Als ze eenmaal in haar element is, is ze een tijger die zich maar al te graag laat gelden. Voor het geld hoeft ze inmiddels niet meer te werken, vandaar dat ze zich graag pro Deo inzet als juriste.

Terug naar het feest, we hebben geen wilde dingen gedaan. We zijn op tijd uit Utrecht vertrokken en met een boot over de Vecht naar de Loosdrechtse Plassen gevaren. Nu het vaarseizoen afgelopen is, gaan de bruggen en sluizen minder vaak en maar tot 19:00 uur open. We hebben de laatste schutting van de Mijndense sluis naar de Loosdrechtse Plassen gemist, maar Alex had tijdig contact met de sluiswachter -die ze goed kent- en konden we alsnog de Plassen op. Aan boord van de boot hebben we heerlijk gegeten en (te) veel gedronken.

Uiteindelijk hebben we aangemeerd bij het huis van Alex waar de schipper ons voorzichtig van boord heeft geholpen. Alex woont in een prachtig landhuis direct aan de Plassen met een eigen steiger en veel privacy. Het huis heeft acht slaapkamers en badkamers, een zwembad buiten én binnen, sauna, jacuzzi, eigenlijk alles wat je maar wenst. Vanmorgen hebben we hier verzameld en onze spullen gedropt aangezien we hier allemaal blijven slapen.

We zitten in de prachtige woonkamer en kijken over de Plassen naar de lichtjes aan de overkant. Alex en Jerry (haar man is nu voor zaken in de USA en heeft genoeg ‘oud-geld’) hebben altijd wel een goeie fles champagne in huis en onder dat genot praten we na over deze dag en kijken uit naar het huwelijk van Marieke. Het is nog best lekker weer en de tuindeuren staan open. Ik vraag wie er zin heeft om nog even in de jacuzzi te gaan en niet veel later zitten we allemaal in het bad met de champagneglazen in onze handen. Onze kleren liggen verspreid over het grasveld.

De combinatie van het warme bad, de koele herfstlucht en de drank maakt iedereen loom en langzaam verdwijnen de eerste meiden naar hun slaapkamers. We zitten nog met z’n vieren in het bad, natuurlijk Marieke en Alex en ook Marije. Als de fles champagne leeg is, stapt Alex uit het bad om nog een nieuwe te halen. We bekijken haar prachtige lijf terwijl ze naar de keuken loopt. Marieke maakt een opmerking over Alex’s lijf en ik zie Marije rood worden.

Als Alex terugkomt, merkt ze dat we iedere beweging van haar volgen. Een beetje onzeker stapt ze in bad en zegt dat het niet allemaal echt is. Ze heeft haar borsten iets laten vergroten en verder heeft ze een personal trainer die haar helpt haar strakke figuur te behouden. Alex heeft vrij kort, stoer zwart haar, mooie bruine ogen en haar volle lippen zijn naar eigen zeggen niet ingespoten met Botox of iets anders. Haar borsten heeft ze laten vergroten naar een stevige C-cup, brutaal voelen wij er aan.

Het effect van de trainer is duidelijk, mooie slanke armen en een platte buik. Benen en billen duidelijk gespierd maar niet te, ze zijn mooi in proportie met haar bovenlijf. Marieke begint wat handtastelijk te worden en ik besluit in te grijpen. Samen met Marije breng ik Marieke naar bed voor ze domme dingen gaat doen en haar huwelijk in gevaar brengt. Twee weken geleden, na de beurs, ging het net goed maar daar moet ze geen gewoonte van maken.

Met een handdoek omgeslagen ga ik terug naar beneden en help Alex met opruimen terwijl we onze organisatie nabespreken. Alex nodigt mij uit voor een saunarondje en even later zitten we daar rustig bij te komen. Alex begint mij vragen te stellen over mijn relatie met Marieke. Het is geen geheim dat wij wat samen hebben gehad en nu Alex wat gedronken heeft, is de schroom om vragen te stellen weggevallen. Ze ligt ontspannen en ik zie zweetpareltjes op haar lijf. Ze vraagt mij hoe en wat twee vrouwen doen als ze vrijen en haar handen strelen haar lijf als ik antwoord.

Dit laat mij niet koud en ik ga steeds geilere dingen vertellen terwijl ook ik met mijn handen over mijn borst en benen streel. Een piep signaal onderbreekt ons abrupt, het teken dat we lang genoeg in de sauna zijn geweest. We koelen even af onder een koude stortdouche en Alex begeleidt me de trap af. We komen in de kelder waar we de installatie van het zwembad kunnen zien. Hier ben ik nog niet eerder geweest en Alex geeft aan dat hier nog een fitnessruimte is, een doorgang naar de kelder van het huis en een speelkamer. Daar gaan we nu heen.

Bij het binnentreden is het eerste waar ik aan denk een SM-kelder, maar het is hier veel sfeervoller dan het beeld dat ik heb bij een SM-Kelder. Midden in de kamer staat een groot bed met een spiegel erboven, en ook aan de muren hangen veel grote spiegels. Er staan twee massagetafels langs de muren en een grote stoel waarin je vastgebonden kan worden. Alex slaat een arm om mij heen en probeert mij gerust te stellen, het enige wat zij en Jerry hier doen is wat lichte bondage, dus geen zweepjes en dergelijke. En natuurlijk doet ze niks wat ik niet wil. Ze wil mij graag blinddoeken en met sjaaltjes vastbinden aan een massagetafel. Schoorvoeten stem ik in.

Alex blinddoekt mij en zegt waar ik, op mijn rug, moet gaan liggen. Mijn polsen worden boven mijn hoofd voorzichtig vastgebonden en ook mijn enkels worden vastgebonden aan de tafel waardoor mijn benen iets gespreid worden. Alex heeft, ondanks de drank, goed geluisterd naar mijn verhalen in de sauna en raakt precies de juiste plekken op mijn lijf. Ze streelt van mijn oksel via de inzet van mijn borsten richting mijn tepels die ze ongenadig lekker onder handen neemt met haar tong.

Met een vrije hand streelt ze de binnenkant van mijn bovenarm richting oksel, ik kronkel op de grens van genot en gek gekriebeld worden. Dan is ze ineens weg en het enige wat ik kan doen is luisteren naar haar ademhaling en zachte voetstappen. Ik hoor iets wat lijkt op een keukenla die open gaat en dan ineens voel ik iets kouds klemmen op mijn beide tepels. Een klein gilletje dat overgaat in een kreuntje ontsnapt uit me.

Alex zegt dat het tepelklemmetjes zijn. Dan pas voel ik ook het koude kettinkje dat tussen mijn borsten ligt. Alex laat mijn borsten verder met rust en daalt snel naar beneden af. Ze streelt mijn buik, heupen en benen en komt dan snel via de binnenkant van mijn benen uit bij mijn poesje. Ze verkent eerst de buitenste rand van mijn schaamlippen en duwt ze dan brutaal wat open. Dan voel ik een paar snelle bewegingen over mijn klitje waarna twee vingers diep in mijn poesje verdwijnen. Weer ontsnapt er een kreuntje uit mijn mond. Direct voel ik haar tong op mijn klitje, helaas maar heel kort. Dan fluistert ze dat ik heerlijk smaak en ze nooit gedacht had het opwindend te vinden om te vrijen met een vrouw.

Weer is ze weg en weer hoor ik die la en ik vraag me af waar ze nu mee terug zal komen. Een geruststellend zoemend geluid gaat vooraf aan een heftige prikkeling van mijn klitje. Ik vind het best spannend om hier geblinddoekt te liggen bij een vriendin die ik nou ook weer niet zo goed ken. Alles bij elkaar zorgt het ervoor dat ik bijna klaar ga komen en dat heeft Alex ook door. Ze stopt abrupt en trekt aan de tepelklemmen. Door een korte pijnscheut is het opbouwende orgasme meteen een stuk naar de achtergrond, maar mijn geilheid is heftiger geworden.

Ik ben teleurgesteld als ik merk dat Alex mij losmaakt. Ik moet opstaan, ben nog steeds geblinddoekt en loop voorzichtig met haar mee. Mijn tepels reageren behoorlijk heftig op mijn bewegingen wat sterker wordt door het kettinkje en de klemmen. Ik moet nu op mijn buik op de andere tafel gaan liggen. Deze tafel heeft een heel andere vorm waardoor mijn borsten vrij naar beneden hangen, mijn armen vinden naast de tafel steun.

Bij mijn hoofd is een uitsparing waardoor ik ontspannen kan liggen en ademhalen. Ik word weer vastgebonden aan enkels en polsen en nu worden mijn billen gestreeld en vooral de overgang naar mijn benen krijgt veel aandacht. Ineens splitst de tafel onder mijn heup in tweeën waardoor ik met mijn benen wijd kom te liggen en al snel voel ik de warme adem van Alex tussen mijn benen bij mijn poesje. Uitgebreid likt en zoent ze eerst de binnenkant van mijn benen en dan mijn poesje. Op haar tong kom ik weer bijna klaar en weer trekt ze venijnig aan de tepelklemmen. Terwijl ik hiervan bijkom hoor ik haar weer de la openen. Ik hoor een trillend geluid maar het blijft op afstand.

Dan hoor ik Alex zachtjes kreunen en even later hoor ik haar ingetogen klaarkomen. Dan staat ze weer bij mij en fluistert ze dat ze zich niet meer in kon houden. Gelijktijdig voel ik de vibrator bij mijn mond en proef haar geil op mijn lippen. Ze maakt mij gek en dat weet ze want ze is alweer verdwenen, weer naar de la. Ze vraagt of ik wel eens Ben-Wa balletjes heb gebruikt en ik bevestig dat. “Mooi”, zegt ze, misschien zijn deze iets groter dan die jij hebt gebruikt”, en ik voel gelijk een behoorlijke druk tegen mijn schaamlippen. Langzaam verdwijnt een behoorlijk forse bal in mijn vagina en als snel voel ik de tweede bal. Volgens mij zit ik al behoorlijk vol als ik ook nog een derde bal voel. Ik fluister dat dit te veel is en Alex antwoordt lachend van niet als ook bal drie in mij verdwijnt.

Ik mag even bijkomen van Alex en weer hoor ik de la. Het volgende geluid kan ik niet thuisbrengen maar er wordt iets op de grond gezet. Alex kreunt zachtjes en daarna voel ik haar tong weer op mijn klitje. Terwijl ze likt, trekt ze zachtjes aan het touwtje van de balletjes en die bewegingen zijn heftig. Ze trekt harder en de laatste bal voel ik langzaam naar buiten glijden. Het voelt dikker aan dan de dikste penis of dildo die ik ooit in mij heb gehad en net voor de bal naar buiten schiet, duwt ze hem weer terug. Even niks en dan een vibrator tegen mijn lippen die ook nog eens een stukje in mijn poesje verdwijnt. Alle drie de ballen lijken wel door mijn vagina heen te stuiteren door de trillingen, maar voor ik kan klaarkomen, houdt ze weer rust en hoor ik haar heftig ademen.

Dan haar tong op mijn sterretje, de vibrator tegen mijn klitje en weer het trekken aan de balletjes. Dit is zo intens lekker dat ik alweer tegen mijn climax aanzit. Weer rust terwijl ik Alex nu toch echt hoor kreunen. Nu duwt ze de vibrator best hardhandig in mijn kontje terwijl ze een bal uit mij trekt. De hele korte pijnscheut in mijn anus vervaagt direct door haar tong op mijn klitje. Ik mag nu duidelijk wel van haar klaarkomen en doordat Alex op precies het juiste moment de druk verhoogt met het trekken aan de balletjes blijft het orgasme extra lang en heftig hangen.

Als het orgasme wegvloeit, hoor ik Alex behoorlijk kreunen en ik krijg het vermoeden door haar bewegingen dat ze een dildo op de grond heeft gezet en daarop aan het neuken is. Ik weet mijn handen vrij te maken en met mijn ene hand begin ik mij voorzichtig te vingeren terwijl mijn andere hand de vibrator in mijn kontje overneemt. Ik voel hoe ver ik open sta door de balletjes en als ik Alex hoor klaar komen, doe ik het nog eens dunnetjes over. Daarna maak ik mijn blinddoek los en probeer om te kijken. Ik zie Alex uitgeput en bezweet zitten op een forse dildo die met een zuignap op de grond vaststaat. Als ook Alex is bijgekomen maakt ze mijn benen los en kan ik haar helpen opstaan. Ik kijk verbaasd naar de echt forse dildo die zij bijna helemaal in haar had. Giechelend probeer ik mij er ook over heen te laten zakken maar het gaat niet makkelijk terwijl ik nu toch behoorlijk nat en ruim moet zijn en ik kom niet verder dan een kwart van dat ding. Alex kijkt mij wat rood wordend aan en zegt dat te bewaren voor een volgende keer.

Elkaar ondersteunend verlaten we de kamer en lopen via de gang naar het landhuis. We douchen even snel en als we op haar enorme bed vallen, zien we de zon opkomen boven de Loosdrechtse Plassen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *