— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Deborah

Heerlijk, een weekje er tussen uit, ben te lang niet vrij geweest. Het is mei en we vliegen naar een van zonverzekerd eiland. Tom en ik verlangen naar zonlicht en rust. We hebben een stapel boeken meegenomen en we hopen hier ons ingeslapen seksleven een boost te geven.

Het eiland valt in ieder geval niet tegen; niet teveel toeristen en geen hoogbouw. Ons huisje kijkt uit op het heuvelachtige landschap, in de verte zien we bergen en een schitterend blauwe zee! Op de kleine veranda staan rieten stoelen, een ideale plek voor zwoele avonden met kaarsjes en een goed glas wijn. Het huisje is lichtblauw en er groeit felroze bougainville tegenaan. Binnen is het klein, maar licht en schoon. Het schijnt onder water ook mooi te zijn dus Tom heeft zijn duikspullen meegebracht.

We zijn laat in de middag aangekomen, hebben onze koffers uitgepakt en zijn daarna onder de douche gestapt. Ik trek een luchtige zomerjurk aan, heerlijk om weer zomerjurken te dragen! We gaan op zoek naar een restaurant in het dorp. Meestal ben ik kritisch als het gaat om restaurants, maar nu wint de honger! We zien op het strand een klein tentje, La Casita, je zit er lekker met je voeten in het zand. Natuurlijk eten we vis. Ze hebben lekkere witte wijn en als ik de verzameling flessen achter de bar bekijk, zie ik dat ze zelfs mijn favoriete likeur schenken! Ik moet me vaker laten leiden, want beter had ik het niet kunnen uitzoeken!

Een jongen speelt gitaar, hij zingt zacht in het Spaans. Wat een idyllische plek!
Het wordt vrij snel donker maar in de rieten parasols boven de tafels hangen gekleurde kerstlampjes. Geleidelijk wordt het drukker aan de bar. “Oye, Pepe, quieremos bailar!”, roept een knul tegen de gitarist. Hij en zijn clubje vrienden hebben blijkbaar zin om te dansen. Pepe lacht en neemt plaats achter de bar, hij rommelt tussen wat cd’s en zet opzwepende muziek op. De sfeer zit er al snel goed in, zo’n 25 mensen zwingen op de dansvloer. Bij de eerste klanken van “Hot shot” stort ik me in de dansende menigte. Tom is in gesprek met een andere duikfanaat en ik ga lekker uit m’n dak. Nu begrijp ik de drukte, het is de plaatselijke disco!

Opeens merk ik dat een vrouw tegenover me danst. Als ik haar aankijk, verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht. Ik schat haar begin 30, ze heeft donkere krullen die op haar schouders vallen en ze heeft prachtige grote ogen. Haar ogen volgen mijn bewegingen, ze laten me niet los. Nu ik ‘publiek’ heb, dans ik nog uitbundiger. Als ik weer naar haar kijk, zie ik haar ogen twinkelen. Waar ken ik die blik toch van? Ik ga nu ook beter op haar letten, ze is slank, draagt een dun truitje waarin je de contouren van haar puntige borsten ziet. Hoewel het vrij donker is, zie ik aan haar bewegingen dat ze geen beha draagt. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden.

Na vijf nummers zegt ze: “I‘m thirsty, I’ll be right back” en ze loopt richting de bar. Ook ik verga ook de dorst en loop naar Tom.
“Lekker gedanst?” vraagt Tom.
“Ja, heerlijk! Ik ga zo weer terug“, zeg ik.
“Je bent helemaal nat! Dit is Kevin, trouwens. Hij komt uit Londen. We gaan morgenmiddag samen duiken. “
“O, leuk! Hi, Kevin, I’m Sandra.”

Ik geef hem een hand en loer ondertussen naar de bar. “Waar is ze?” Ik zie dat ze richting de dansende menigte loopt. Ik ga ook naar de dansvloer, ze ziet me en knipoogt. We dansen steeds dichter bij elkaar, op een oude discoplaat bumpen we de heupen tegen elkaar. We hebben pret en alleen maar oog voor elkaar.

Na zo’n minuten staat Tom ineens naast me: “San, ik wil gaan, ik heb hoofdpijn en ik ben moe“. Ik ben verbaasd, Tom heeft zelden hoofdpijn. Ik wil nog niet weg, maar het is onze eerste avond hier. Het is sneu als ik hem alleen laat gaan. Ik draai me naar mijn danspartner, maar ze staat al bij de bar. Ik zwaai en druk een kus op mijn vingers en blaas die haar richting uit. Ze beantwoordt mijn groet.

De volgende morgen worden we pas om tien uur wakker. Het is al warm.
Tom vertrekt na de lunch om te duiken. We spreken af dat we elkaar aan het eind van de middag weer zien. Ik stop mijn handdoek, iPod, boek en zonnebrand in mijn tas en loop het strand op. Er is bijna niemand en ik spreid mijn handdoek vlak naast een rots. Ik smeer me in, doe mijn bovenstukje uit en met een heerlijk muziekje op mijn hoofd geniet ik van de warmte. Ik denk aan gisteravond, aan haar, aan haar stralende ogen, aan die tieten…hoe zou ze heten? Ik dommel een beetje weg.

Opeens reageert mijn lijf op een druppel op mijn borst…een drúppel? Dat kan niet, ik vergis me. Nog één. Ik doe mijn ogen open en zie haar! Ze zit naast me. Haar donkere krullen zijn nat en doelbewust knijpt ze de laatste druppels uit op mijn borsten! En weer die grote glimlach.
“Hi”, zegt ze.
“Hi” zeg ik verbaasd.

In haar rode bikini schuift ze naast me en kust me. Ze overvalt me. “Whow, kan dat wel hier? Wie ziet dit?” Ik bekijk de situatie; achter me een rots, verderop ligt een stel en nog verder ook wat mensen. Wij liggen op onze zij, haar rug dekt ons af, er is dus bijna niemand die kan zien wat hier gebeurt.

“I’ve been thinking of you all night.” Voordat ik kan antwoorden zoent ze me weer. Ze smaakt heerlijk. Zachtjes verkennen onze tongen elkaar, ze zuigt op mijn onderlip, kust mijn nek en borst en gaat nog meer naar beneden, haar tong cirkelt om mijn tepel. Ze geeft me kleine kusjes en plaagt me. Met haar rechterhand houdt ze mijn borst vast. Ik voel haar adem op mijn huid en vergeet zelf bijna adem te halen. Eindelijk omsluit haar mond mijn tepel. Haar warmte brengt een enorme schok in mijn onderbuik teweeg. Ik ben inmiddels zo opgewonden; ook al liep het hele dorp uit, het zou me nu niet kunnen schelen! Ik wil haar!

Ze zegt: “Come with me”. Ze staat op, ik pak snel mijn pareo en mijn ipod. De rest kan blijven liggen. Ze pakt mijn hand en leidt me naar het strand. Ik ben mijn tong verloren, denk duizend en één dingen: “Wat doe ik? Wat is ze van plan? Wat zou Tom hiervan vinden?” Aan het eind van het strand staat tussen het groen een houten huisje. Ze duwt tegen de deur. Binnen staat een eenpersoonsbed, ze gaat liggen en trekt mij me bij zich. We zoenen, ik zuig op haar tong. Ik streel haar rug en trek aan de touwtjes van haar bikini. Ik ben ongeduldig, ik wil zo verschrikkelijk graag de rest van haar lichaam ontdekken!

Ik kus haar hals, dicht bij haar oor. Ze moet mijn opwinding kunnen horen. Haar huid is zacht en ziltig van de zee. Haar borsten zijn bloot, voorzichtig zet ik mijn ontdekkingsreis voort. Mijn hand streelt zacht haar borst, ik kus haar teder en ga langzaam richting tepel. Ik plaag haar door er af en toe in de buurt te komen, maar doe het net niet. Ze wordt ongeduldig en beweegt haar bovenlichaam richting mijn mond. Ik zuig aan haar tepel en word beloond met een geile kreun. Ik laat mijn tong dansen en ze geniet duidelijk van iedere nieuwe beweging van mijn tong. En ik geniet omdat zij het zo heerlijk vindt! “Ik wil meer, zou haar lichaam net zo werken als het mijne?” Net als ik richting haar buik wil, duwt ze me op mijn rug. Ze trekt de strikjes van mijn bikinibroekje los, ik probeer hetzelfde te doen.

Ze gaat op me liggen, zoent me en beweegt ondertussen haar lijf zacht over me heen. Ik voel haar tepels over mijn borsten glijden. Dan komt ze weer naast me liggen en legt haar hand in de mijne. “Guide me” zegt ze. Hoewel ik haar versta, dringt het pas langzaam tot me door wat ze van me wil. Ik stuur haar hand over mijn lijf, van borsten langs buik. Ik druk haar vinger in mijn navel, hier moeten we allebei om lachen. Ik leid haar naar beneden en luister naar haar ademhaling, die gaat net zo snel als die van mij. Ik breng haar hand naar mijn kutje. Haar vingers gaan nu hun eigen weg. Zacht glijden ze tussen mijn lipjes.

Ze lijkt geen gids meer nodig te hebben en ‘leest’ mijn lichaam alsof we al jaren samen zijn. Ze voelt feilloos aan hoe het werkt, ze verspreidt zachtjes mijn vocht over mijn schaamlippen en vermijdt zorgvuldig het gevoelige knopje. Ik voel haar mond op de mijne en hoop dat ze zo afdaalt naar mijn rechtopstaande tepels. Ineens voel ik dat ze mijn klitje raakt, ze wrijft zachtjes op en neer. Dan glijdt er een vinger naar binnen, ze beweegt ‘m heen en weer, dit heb ik nooit eerder gevoeld! Ik hijg, er is geen houden meer aan. Ik wil haar prachtige tieten kussen, erop zuigen, haar vingeren en haar in dezelfde extase brengen! Gespeeld ruw gooi ik haar op haar rug. Ze lacht, ik zoen haar wild. Haar nek zoenend en zacht bijtend kom ik bij haar puntige borsten. De roze tepels zijn iets kleiner dan de mijne en erg gevoelig, merk ik. Ik beweeg haar tepel met mijn tong heen en weer, ik zuig…ze kreunt en ik zie dat ze met gesloten ogen geniet.

Ik streel haar lijf en beweeg naar beneden, mijn mond blijft op haar tepels en ondertussen voelen mijn vingers haar vochtigheid. Ze draait iets zodat ook haar vingers met mij kunnen spelen. Haar kutje voelt anders en toch bekend, ik bepaal het ritme en dit mist zijn uitwerking niet. Zij neemt mijn ritme over, ik hoor haar ademhaling versnellen en dat windt me enorm op. Ik voel de spieren in haar benen spannen. Ik had ook mijn tong nog op ontdekking willen sturen, dit gaat veel te snel, maar ik ga nu door…want ik voel dat ze bijna klaar gaat komen. Ik zit er ook niet ver meer vanaf. Opeens voel ik de golven door haar lichaam trekken, ze kreunt, haar onderbuik schokt. Wat is dit geil…een seconde later kom ik ook. Ik haal mijn mond van haar borsten en laat mijn vingers nog wat spelen tot ze geen schokjes meer veroorzaken. We kijken elkaar aan en we lachen, ze trekt me in haar armen en blijven zo liggen.

Dan zegt ze: “I’ve to go, Kevin, my husband is waiting for me…”
“Husband…Kevin?” denk ik, Tom zou gaan duiken met…hoe heette hij ook alweer? Kevin!

Hand in hand lopen we het huisje uit het strand op, met een kus nemen we afscheid. In sensuele tred loopt ze weg, haar donkere krullen dansend op haar schouders.

Als ik bij ons huisje aankom, zit Tom op de veranda. “Hé San, je bent rood, toch niet te lang in de zon gelegen?” Ik schrik maar voordat ik kan reageren vervolgt hij, “We gaan zo uit eten met Kevin en zijn vrouw, Deborah, jullie vinden elkaar vast leuk zegt Kevin.”

Deborah, wat een heerlijke naam.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *