— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een weekend er tussenuit

Mijn man was de eerste die tegen me zei: “Ga nou maar, je hebt het verdiend.” Op mijn werk had ik me te pletter gewerkt om een groot project af te sluiten. Ik moest vaak rennen om op tijd de trein naar huis te halen. ’s Avonds dartelden mijn twee kinderen om me heen en ik geen puf meer had om ze de aandacht te geven die ze verdienden. Zodra ze in bed lagen, hees ik mezelf achter mijn laptop om mijn mail te beantwoorden. Mijn man en ik zagen elkaar eigenlijk alleen bij het nachtkusje in bed. Seks was het laatste waar ik aan dacht.

Op een avond stond in mijn inbox een berichtje van Ellen, een vriendin die ik niet zo vaak zag, maar al wel lang kende. Ze nodigde me uit voor een weekendje weg. Ze had met een aantal meiden afgesproken om een weekendje weg te gaan, de bungalow was al gehuurd maar één van de dames had plotseling afgezegd. Ze vroeg of ik in haar plaats mee wilde. Ze verontschuldigde zich als ik het gevoel zou hebben tweede keuze te zijn, want dat was niet zo. Zij had de reis niet georganiseerd, maar was ook gevraagd. En nu vroeg ze mij.

Ik wilde zonder nadenken ‘nee’ antwoorden, maar bedacht me. Het weekend zou vallen na de deadline op mijn werk, dus een perfect moment om te relaxen. De kinderen een weekend naar oma en opa zodat manlief ook een weekend voor zichzelf had; het klonk heel aanlokkelijk. Zoals ik al zei reageerde mijn man heel positief. Ik belde Ellen om het nieuws te vertellen en zij reageerde verheugd, maar ook een beetje verlegen. Ik vroeg waarom ze zo aarzelde. Ze vertelde dat ze de andere meiden eigenlijk niet zo goed kende. “Ach, wij kennen elkaar toch? Bovendien kan dat wel spannend zijn.” En dat meende ik, want de gedachte dat we met een aantal onbekende meiden in een bungalow zouden zitten, vond ik opeens heel spannend. Stel dat het mooie meiden zouden zijn? Mijn diep weggestopte biseksuele gevoelens roerden zich.

Ellen haalde mij op met haar auto met open dak. We moesten een kleine twee uur rijden naar het bungalowpark in het hartje van Nederland. Het was heerlijk zonnig weer. Ellen was lekker gebruind, wat goed afstak tegen haar vrolijke, wapperende zomerjurk. Ellen had de felst blauwe ogen die ik ooit had gezien. Ze was altijd al een hele mooie vrouw maar in de zomer was ze echt een stoot. Het voelde heerlijk om naast haar te zitten. Ik stroopte mijn broek op om ook mijn benen wat zon te gunnen. Ellen moest lachen om mijn verwoede pogingen in twee uur bruin te worden en streek over mijn witte huid. Er ging een rilling door me heen.

Toen we aankwamen was ik ontzettend blij dat ik mee was gegaan. Het was een prachtig klein houten huisje met een zonovergoten grasveldje ervoor dat aan alle kanten was omheind door dikke bebossing. Ellen en ik lieten ons vallen op het grasveld. Meteen kwamen er vier vrouwen uit het huisje gerend die zich lachend naast ons lieten vallen. Ze stelden zich voor als Stella, Jasmine, Daniëlle en Freek (Frederique vond ze maar niks). Freek pakte een koude fles rosé en binnen een half uur hadden we de grootste pret om de kleinste dingen.

Die avond dronken we, dansten we op foute 80s muziek en zongen vals met de liedjes mee totdat we bekaf op onze bedden belandden. Het huisje had twee slaapkamers met elk twee bedden. Twee dames sliepen in de woonkamer op een uitklapbare slaapbank. Ik lag met Ellen in een van de slaapkamers. Ellen sliep al voordat ik goed en wel in bed was geklommen. Ik had dorst dus ik stommelde het bed weer uit en liep naar de keuken om een glas water te halen. Ik sloop zo stilletjes mogelijk door de woonkamer.

Ik hoorde zachte geluiden uit de slaapbank komen; ik dacht eerst slaapgeluiden. Ik vulde in de keuken een glas water en dronk hem leeg. Op de terugweg door de woonkamer hoorde ik de geluiden nogmaals, maar nu leek het toch echt meer een soort gekreun afgewisseld door gehijg. Ik stond als genageld aan de grond. Mijn ogen tuurden door het donker naar het bed, ik wilde weten wat daar gebeurde. Mijn ogen wendden aan het donker en ik zag bewegende hobbels in het bed. Ik zag dat iemand tot haar middel onder de lakens lag, armen achter het hoofd. Ik volgde de hobbels in het bed; haar opgetrokken benen, daaronder weer een bobbel, recht, als een rug… en daaronder een kleinere bobbel, als billen… Ik voelde mijn hele lichaam warm worden. Stella – want nu herkende ik haar pas – werd gebeft door een van de andere meiden! Door wie? Ik voelde de drang om dichterbij te komen, maar durfde niet. Dit was iets van hun tweeën. Hadden zij een relatie? Er was eerder op de avond geen aanleiding geweest om te denken dat er een lesbisch stel in ons midden was. Ik zag Stella haar rug krommen en harder kreunen, totdat haar hele lichaam schokte. Ik slaakte een zucht die ik niet kon onderdrukken maar ze hoorden mij gelukkig niet.

Ik trok mezelf van het schouwspel weg en kroop sidderend van geilheid in mijn eigen bed. Mijn vingers vonden snel mijn natte kutje en ik had de grootste moeite om ze op hun plaats te houden om mezelf tot een snel en extreem hoogtepunt te leiden. Het kon me niet schelen als Ellen me zou horen, ik was zo ontzettend geil. Toen ik klaarkwam liet ik een kreun ontsnappen. “Wat is er?” hoorde ik opeens naast me. Ik schrok me rot. Ellen had haar slaperige hoofd opgericht en keek me verstoord aan. “Niets,” piepte ik. Maar ik zag haar naar mijn naakte lijf kijken en zij zag ook waar ik mijn hand vandaan trok. Haar ogen sperden zich wijd open en ik was heel bang dat ze zou walgen van mij, maar integendeel. Ze begon heel stout te lachen. Plagerig vroeg ze: “Wat was jij aan het doen?” Daarbij keek ze me uitdagend aan, dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en vertelde haar van het schouwspel dat zich net in de woonkamer had afgespeeld. “Echt? Dat moet Freek zijn geweest. Ik weet dat Freek lesbisch is, maar Stella, dat wist ik niet,” zei Ellen.

Ik aarzelde, maar mijn naaktheid en het feit dat ik net heerlijk was klaargekomen, gaf me ongekende moed en ik zei: “Ze hoeven niet strikt lesbisch te zijn om te vrijen. Misschien wilde Stella gewoon even lekker verwend worden.” Ellen staarde me aan zonder iets te zeggen. De stilte duurde erg lang en ik werd er een beetje ongemakkelijk van.
“Zo heb ik er nooit tegenaan gekeken,” zei ze uiteindelijk.
“Tegen wat aan?” vroeg ik voor de zekerheid.
“Tegen seks… met vrouwen.”
“Ik wel,” antwoordde ik en mijn stem was opeens veel heser geworden.
Ik voelde dat mijn kutje opnieuw nat aan het worden was. Stel dat Ellen overgehaald kon worden om ook eens verwend te worden? De gedachte alleen al…

Toen Ellen mijn blik ontmoette, zag ze het in mijn ogen, want haar ogen veranderden. Zij keek opeens ook heel geil. Maar toen plotseling werd ze onzeker: “Ik heb dit nog nooit gedaan, ik weet niet wat ik moet doen!” riep ze hulpeloos.
“Geeft niet, daar komen we wel achter,” hijgde ik.
Ik legde voorzichtig een hand op haar dijbeen. Ze slaakte meteen een hese zucht. Dat begon goed. Langzaam streelde ik haar dijbeen, volgde de contouren van haar heup, van haar zij, van haar schouder, haar nek, haar wang en bracht langzaam haar hoofd naar het mijne. Ik zoende haar eerst langzaam en zacht, daarna iets dieper en harder. Ondertussen kroop haar lichaam tegen het mijne aan. Ik pakte haar rug vast, en voelde haar mooie strakke billen. Ze drukte haar billen tegen mijn hand aan. Ik voelde hoe zij haar hand op mijn bil legde. Ik kreunde. “Ben je heel geil?” fluisterde Ellen in mijn oor. Dat had ze toch wel door of niet?

Ik greep haar hand en duwde hem zonder uitleg tussen mijn benen. Ze schrok ervan maar dat kon me niet schelen.
“Oh wauw, wat ben jij nat!” zei ze verbaasd.
“Mmm,” was alles wat er uit mijn mond kwam.
Ik duwde haar op haar rug en zoende haar nek en vervolgde mijn weg naar haar tepels. Lichtjes zoog ik aan een tepel en ze kreunde heerlijk. Ik zoog aan haar andere tepel. Ze kreunde nog meer. Ik zoende haar buik, haar navel en ondertussen volgde ik met mijn vingers haar benen, die mooie lange bruine benen en zorgde ervoor dat ik met elke haal net iets dichterbij dat centrum kwam. Met mijn tong bewoog ik naar beneden en ik kon haar zoete geur al ruiken. Oh, wat had ik zin om me in haar kutje te begraven! Maar ik hield me in.

“Oh, doe maar, doe maar,” riep Ellen uit, alsof ze mijn gedachten kon raden. Ik zoende de binnenkant van haar dijbenen en trok met mijn tong een lijn over haar schaamlippen. Ellen zuchtte zo hard dat ik dacht dat ze klaar zou komen. Met het puntje van mijn tong raakte ik haar clitoris aan en daar reageerde ze heftig op. Ik stak mijn tong diep bij haar naar binnen, en maakte kleine neukbewegingen die heel goed ontvangen werden. Met mijn vingers beroerde ik tegelijkertijd haar clitoris. Binnen een paar minuten werden haar kreunen harder en volgden elkaar sneller op. Plotseling pakte ze mijn hoofd grof vast, duwde me in haar kutje en kwam spectaculair klaar. Haar nattigheid droop tussen mijn lippen door. Ik wist niet wat ik meemaakte, wat een ervaring! Ik draaide me tevreden op mijn rug en hoorde hoe Ellen langzaam bijkwam. Ik grijnsde breed. Ellen kroop naar me toe en beet zachtjes in mijn oor.
“Wat kan jij dat goed,” zei ze hees in mijn oor.
“Het was geweldig,” zei ik.
“Mag ik ook eens proberen?” vroeg ze zachtjes.

Ik keek haar verbaasd aan. Dat had ik niet verwacht van iemand die zelfs nog nooit had gedacht aan seks met een vrouw. Ze lachte om mijn verbaasde gezicht en liet een hand over mijn buik glijden. Die hand daalde naar mijn venusheuvel, eroverheen, en floep, tussen mijn benen, over mijn clitoris. Ik slaakte een diepe zucht.
“Jemig, oh jee, vind je dit een goed… wil je dit echt?” piepte ik.
“Oh ja,” zei Ellen zeer gedecideerd.
Ze lag nog steeds naast me en wond er geen doekjes om en zoende me recht op mijn schaamlippen. Ze hing over me heen en ik voelde haar tepels op mijn buik, wat me nog meer opwond. Ze spreidde zachtjes mijn schaamlippen en kuste mijn clitoris. Ik kreunde om haar te laten weten dat ze goed zat. Ze stak haar tong uit en begon zachtjes te likken. Oh wat voelde dat lekker. Het ging ontzettend langzaam, bijna té langzaam, maar ik wilde ook eigenlijk weer niet dat ze sneller zou gaan. Mijn kutje kon niet natter zijn dan dit. Ze stopte haar hoofd nog meer tussen mijn benen en ik begreep dat ze ervan genoot. Dat was meer dan ik had durven dromen. Ze kreunde terwijl ze mij bevredigde. Dat was voor mij het sein om haar billen vast te pakken. Ik leidde haar achterwerk zo dat ze boven op mij kwam zitten in een 69 positie; haar hoofd tussen mijn benen, haar kutje boven mijn mond. Ik duwde haar kutje tegen mijn tong aan en ze kraaide het uit. “Oh jezus, ga je me nogmaals laten klaarkomen?”
“Jazeker!” riep ik terug.
Het was alsof we een soort geile wedstrijd waren begonnen. We zochten met onze tongen de plekjes die de meeste reactie bij de ander gaven en elke keer dat een van ons beiden bijna tot een hoogtepunt kwam, hielden we weer even in. We maakten waarschijnlijk een hels kabaal maar dat kon ons niet schelen.
Op een gegeven moment kon ik mezelf echt niet meer bedwingen en vroeg Ellen of ik alsjeblieft mocht klaarkomen. “Alleen als ik ook mag,” hijgde ze terug. En we brachten elkaar naar een spetterend orgasme.

De volgende ochtend aan het ontbijt werden we door de grote, lachende ogen ontvangen van Stella, Freek, Jasmine en Daniëlle.
“Jullie waren heerlijk bezig gisteravond,” zei Freek zonder aarzeling. Ellen en ik bloosden.
“Jij anders ook met Stella,” flapte ik eruit.
“Ja, als jullie niet waren begonnen… Van het een kwam het ander,” riep Ellen ter verdediging.
“En toen we jullie hoorden, moesten wij ook weer!” lachte Freek.
“Ja, en jullie waren weer onze inspiratie,” zei Jasmine, terwijl ze samenzweerderig naar Daniëlle keek.

Nu keken we elkaar allemaal aan met grote grijnzen en rode wangen. Dit zou een héél bijzonder weekend worden!


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *