— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De affaire III

Op de automatische piloot fietste ik terug naar huis. De hele rit zat ik met mijn gedachten bij Milou. Al met al kon ons avontuurtje niet lang geduurd hebben, maar het was lang genoeg geweest om serieus indruk achter te laten. Ik zag de hele gebeurtenis opnieuw, frame voor frame, voorbij komen in mijn hoofd en ik voelde meteen dat ik weer opgewonden raakte. Ik kantelde mijn heupen naar achteren, zodat mijn clitoris tijdens het fietsen over het zadel wreef. De tintelingen schoten door mijn kruis. Ik dacht aan haar, hoe ze mij bekeek op de dansvloer, de betrapte blik in haar ogen wanneer ik haar aankeek en dat onschuldige, geschrokken gezicht toen ik bij haar het toilet in glipte. Ik wist nog steeds niet waarom ik dat had gedaan. Mijn instinct nam al mijn handelingen over, het overkwam me gewoon. Uiteindelijk bleek ze helemaal niet zo onschuldig te zijn als ze er in eerste instantie uit had gezien. De manier waarop ze weerstand had geboden, omdat ze trouw wilde blijven aan haar man, God, wat had dat me opgewonden. Ze had duidelijk aangegeven dat ze bezet was, en toch had ik haar verleid. Voor ik het wist had ze alle remmen losgelaten. Voor haar ging alles net zo vanzelf als voor mij. Ik zou me moeten schamen, maar in plaats daarvan gleed er een warm gevoel door mijn schaamstreek. De gedachte aan haar volle gebalsemde lippen op mijn huid warmde me van binnenuit op, de tintelingen rolden over mijn hele lijf en bundelden zich in mijn kruis. ‘Oh mijn god,’ riep ik luid, deels uit opwinding en deels van schrik.

Ik stond inmiddels voor mijn eigen deur en daar zat Chloé, op mijn stoep. Ze stond snel op en liep naar me toe. ‘Wat doe jij hier?’ hijgde ik, ik voelde me lichtelijk betrapt, maar voornamelijk boos. ‘Het spijt me zo, Tessa’, ze pakte mijn hand vast en probeerde me te omhelzen. Vlug duwde ik haar van me af. ‘Het was niet mijn bedoeling’, het spijt me, echt.’ ‘Ga naar huis, Chloé,’ ik keek haar boos aan en probeerde van mijn fiets af te stappen. Dat bleek nogal een lastige taak te zijn, omdat Chloé zich aan me op bleef dringen. ‘Nee,’ riep ze stampvoetend, ‘ik laat je niet alles wat we samen hebben opgebouwd kapotmaken.’ ‘Wat?’ Ik keek haar boos aan. ‘Sorry, dat bedoe…’ ‘Je laat míj́ niet alles kapotmaken?’, vroeg ik, volgens mij schreeuwde ik inmiddels. ‘Jij hebt dat zelf al gedaan, Chloé!’ ‘Ik weet het’, sputterde ze. ‘Het spijt me.’ ‘Het speet je de vorige keer ook, en de keer daarvoor ook’, ik zette mijn fiets weg en deed een poging om de deur te openen. ‘Het spijt je elke keer als een wildvreemde me twee seconden aankijkt, laat staan als ze een gesprek met me willen voeren. Sinds jij in mijn leven bent kan ik wel fluiten naar sociale contacten. Snap je niet wat dat met me doet?’ ‘Ik weet het, ik heb issues. Maar ik kan eraan werken, dat beloof ik!’ ‘Nee, Chloé, dat kan je niet’, na wat een eeuwigheid leek te duren slaagde ik erin om de deur te openen en stapte naar binnen. ‘Dat heb je al drie keer bewezen en nu ben ik er klaar mee. Wij zijn over.’ Het was mijn bedoeling om de deur dicht te gooien, maar dat liet ze niet gebeuren. Ze duwde me aan de kant en liep naar binnen.

‘Toe nou, Tessa’, ze pakte mijn handen vast en hield ze tegen elkaar aan terwijl ze mijn vingers kuste. ‘Ik smeek het je.’ ‘Ook niet de eerste keer’, meldde ik. Ze keek beschaamd naar de vloer. ‘Wat heb jij mij nou nog te bieden, Chloé? Je beloftes kom je niet na en je zet me totaal voor lul, elke keer als we uit zijn.’
‘Je wilt weten wat ik je te bieden heb?’, vroeg ze met een stiekeme glimlach. ‘Dat kan ik je wel laten zien.’ Ze kuste mijn handen weer. Ze trok een spoor van kusjes richting mijn pols, voordat ze mijn hand in haar nek legde. Meteen trok ik mijn hand terug en zette een stap achteruit. Ze probeerde me te zoenen, maar ik gaf niet mee. In plaats daarvan ging ze voor mijn nek, terwijl ze mijn jas en mijn blouse van mijn schouders probeerde te duwen. ‘Chloé…’, protesteerde ik, maar toen gleed haar hand over mijn rug, op zoek naar de sluiting van mijn bh. Weet je wie dat eerder die avond ook deed? Milou. Oh, lieve Milou. Ik sloot mijn ogen en het was alsof ik haar weer kon voelen. De hand die over mijn rug gleed, de sluiting soepel opende en de bandjes van mijn schouders af duwde. Ik voelde de hand weer op mijn borst rusten, mijn tepel stond meteen fier vooruit. Als vanzelf draaide ik mijn hoofd, op zoek naar lippen om te kussen. Ze zoende me lustig, voordat ze zich liet zakken. Even zoog ze aan mijn tepel en toen zakte ze nog verder omlaag. Op haar knieën zat ze voor me en in één beweging trok ze mijn broek en mijn slipje omlaag, tot op mijn kuiten. Oh, Milou.

‘Ja, lik me’, zuchtte ik en ik leunde achterover, tot ik met mijn rug tegen de muur rustte. Ze likte mijn clitoris en liet een vinger voorzichtig bij me naar binnen glijden. ‘Meer, meer vingers,’ zei ik zacht, de déjà vu aanmoedigend. Ik voelde opnieuw hoe Milou haar vingers bij me naar binnen liet glijden en langzaam het tempo opvoerde. ‘Sneller.’ ‘Zo ja, schatje. Geniet maar,’ hoorde ik de stem van Chloé zeggen. ‘Shht’, siste ik streng. Ik bande Chloé snel weer uit mijn gedachten en keek in de bruine Bambi ogen van Milou. De vingers raakten steeds dieper en steeds sneller in mijn vagina, tot ik voelde hoe de knokkels mijn schaamlippen passeerden. Precies zoals Milou het had gedaan. Haar lippen sloten zich om mijn clit en ze zoog er voorzichtig aan. Het vocht druppelde over mijn dijen naar beneden. De tintelingen gierden door mijn lijf en een warme explosie vulde me van binnen uit. Al mijn spieren spanden zich tegelijk aan en ik hoorde mezelf luid kreunen. Mijn benen begonnen oncontroleerbaar te trillen en ik moest alle mogelijke moeite doen om te blijven staan. Ten slotte liet ik me maar gewoon vallen, net zoals ik eerder had gedaan. De herinnering aan haar huid tegen de mijne, toen ze tegen me aan lag om bij te komen, bezorgde me kippenvel. ‘Oh, Mi…’ de rest van haar naam slikte ik in. Ik opende mijn ogen en keek recht in die van Chloé. Fuck.

‘Uhm, bedankt daarvoor, Chloé’, zei ik. Snel trok ik mijn kleding weer recht. ‘Dan kun je nu wel gaan.’
‘Wat?’ De glimlach die Chloé net nog op haar gezicht had verdween. ‘Je zet me buiten?’ ‘Ik heb je niet eens binnen gelaten’, zei ik onverschillig. ‘Dat deed je zelf. Ik had je al weg gestuurd.’ ‘Dus je hebt me gewoon gebruikt?’ Haar stem vloog een paar octaven omhoog. ‘Ik heb je niet gebruikt, dit was jou idee! Zoals ik al zei, ik had je daarvoor al weggestuurd. Dag, Chloé.’ Ik deed de deur open, duwde haar naar buiten en gooide snel de deur weer achter haar dicht. Aan de stilte te horen duurde het waarschijnlijk even voordat Chloé besefte wat er precies was gebeurd, maar uiteindelijk begon het gebonk. ‘Tessa, doe dit nou niet, alsjeblieft’, hoorde ik haar roepen. Ik negeerde haar, kleedde me uit en kroop in mijn bed. Verlangend pakte ik mijn telefoon uit mijn broekzak om mijn berichten te controleren. Ze had niks gestuurd. Jammer. Zou ze wachten tot ik iets zou sturen? Ik begon te typen. ‘Hey, wat was dat heet zeg, hopelijk voor herhaling vatbaar. Zin om een keer een koffietje te halen? X Tessa.’ Ik wilde het bericht net versturen, maar ik bedacht me. Wat als haar man dit zag? Zou ik haar dan in de problemen brengen? Snel wiste ik het bericht. Enkele minuten bleef ik naar het scherm staren, tot ik een bericht kreeg. De kriebels vulden mijn buik en ik klikte op het scherm. Het was een bericht van Chloé. ‘Ik smeek je, Tessa. Ik wil je niet kwijt. Laat me binnen!’ ‘Rot op!’ Schreeuwde ik zo hard als ik kon. Vervolgens legde ik mijn telefoon weg en draaide me om.

L.A.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Witvisje 19 jun 2023
  2. Thomas 20 jun 2023
  3. Marjan 20 jun 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *