— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

(H)eerlijkheid duurt het langst

“Mevrouwtje, waar zijn wij zoal mee bezig?”. Ik kijk in de ogen een grote man in een smetteloos donkerblauw pak. Op de revers van zijn colbert prijkt een zilveren V. Beveiliging staat erop gedrukt. Chanel nummer vijf toont de flacon in mijn hand. Een verstuiver. Ik hou van de fris bloemige, vrouwelijke geur. Het is niet het enige flesje dat ik in mijn handen heb gehad. Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Ik heb daarom thuis bedacht maar eens flink wat testers uit te proberen. Maar nu ineens word ik aangesproken door deze streng kijkende man. Een knapperd, dat wel, maar zijn blik verraadt weinig goeds.

“Komt u maar eens mee naar mijn kantoor”. Ik kijk de man verontwaardigd aan. Wat krijgen we nu, ik heb toch niks gedaan dat niet mag? “Maar meneer…”, probeer ik, maar dat helpt niks. Ik word bij mijn bovenarm vastgepakt en richting een deur getrokken, die naar ik aanneem, de toegang tot het kantoor vormt waar de beveiliger het zojuist over had. Als een klein kind word ik in die richting gedirigeerd. Klanten kijken verschrikt op. Wat gaat er in hun hoofden om? Dat ik een dievegge ben? Het moet toch niet gekker worden. “Beetje opschieten dame”, krijg ik bovendien nog toegebeten ook. Aangekomen bij de deur van het kantoor rommelt de beveiliger met zijn sleutelbos de deur open en ruw word ik naar binnen geduwd. De man komt achter mij aan en sluit de deur door die weer op slot te draaien!

Daar sta ik bibberend van de consternatie te wachten op wat er komen gaat. “Uw jas mevrouw, geeft u maar”, gebiedt de man met de V. “Maar meneer, ik heb niets gedaan”, probeer ik. Dat maakt weinig indruk, zo merk ik. De man pakt mijn jas aan en zegt: “mevrouw houdt u zich nu maar niet van de domme. Op onze camerabeelden is te zien dat u in deze jas al voor de derde keer in onze winkel langskomt, om juist deze parfum Chanel nummer 5 te komen stelen. Ik heb u van een afstandje gadegeslagen en heb uw toneelstukje wel door! Steeds net doen of u bij de goedkopere merken iets van uw smaak kunt vinden en dan bij Chanel uitkomen en die in uw jas laten glijden!” Ik word wanhopig. “Dat was ik niet meneer, echt niet!”

De beveiliger heeft heel mijn jas gecontroleerd, maar zoals ik wel wist niets gevonden. Ik denk dat daarmee mijn onschuld is bewezen. Maar daar denkt de man tegenover mij anders over. Hij commandeert: “bloes en snel een beetje, anders haal ik de politie erbij!” Van zijn toon raak ik zo geïntimideerd, dat ik het kledingstuk voor hem uittrek en hem dat overhandig. Daar sta ik dan, zo bij een vreemde. Het is in deze situatie misschien gek, maar ik realiseer me dat ik blij ben vanmorgen een mooie donkerpaarse BH aan te hebben gedaan. Nadat de zakken van mijn bloes zijn doorzocht moet het nu toch wel klaar zijn? Maar die aanname blijkt niet waar. “Broek!”, klinkt er luid door het kleine kantoortje. “Maar meneer…”, probeer ik nog. De man strekt zijn hand naar mij uit. Mijn protest is tegen dovemans oren gericht. Als ik mijn spijkerbroek uittrek, heeft die kerel notabene zicht op mijn bijpassende string van dezelfde kleur paars.

Ik verwacht mijn kleren snel terug te krijgen, maar niets is minder waar. “Uit”, hoor ik en zie hoe die onbehouwen kerel naar mijn lingerie wijst. Dat is voor mij over de grens. Ik schud heftig mijn hoofd, maar dan komt de beveiliger op mij afgelopen, terwijl hij buldert: “goed mevrouw, u uw zin, dan zal ik de politie bellen. Hoewel, ik kan u zelf uw verdiende straf ook wel geven!” Hij pakt mijn polsen, legt mijn beide handen op mijn rug en in enkele seconden ben ik in de boeien geslagen. Ruw pakt hij mij bij een bovenarm en gooit met zijn andere hand alle spullen van de bureautafel, die in de kleine werkruimte staat. Hij sleurt me naar de rand van het tafelblad. Wild probeer ik tegenstand te bieden, maar de man is beresterk en dat ik geboeid ben maakt me weerloos. Met één hand in mijn rug duwt hij me voorover op het koude tafelblad. Daar lig ik dan, op mijn buik, mijn handen geboeid achter mij en mijn billen omhooggericht naar die nare kerel.

“Hij zal toch niet…”, bedenk ik. Maar toch, wat voel ik daar? Is het opwinding? Ik weet het even niet meer. Het verwart me dat ik wel degelijk iets in mijn onderlijf voel. Iets dat ik herken van de wilde vrijpartijen van thuis. Er wordt aan de sluiting van mijn BH gerommeld en jawel daar wordt het kledingstuk maar zo onder mijn lichaam vandaan getrokken, zonder dat ik er iets met mijn geboeide handen tegen kan doen. “Hier geile teef, je straf”, hoor ik achter mij. Mijn string wordt wat opzijgeschoven. Twee grote handen houden mijn billen vast en trekt ze uit elkaar. Een sterke rilling trekt door mijn lijf als ik de tong van de man over mijn schaamlippen voel glijden. Hij likt ze heftig, eerst de buitenste, maar dan ook de binnenste. De punt van zijn tong zoekt een weg en vindt mijn clitoris. Ik kan niet anders dan toegeven dat hij echt wel weet wat hij doet.

Maar dan doet de security iets dat ik niet had verwacht. Hij laat zijn tong, kleddernat van speeksel, cirkeltjes draaien rond mijn anus. En dan nog opwindender; hij maakt daarna weer een puntje van zijn tong en duwt die in het midden van mijn tegenstribbelende sterretje. En verdikke nog aan toe, het voelt heerlijk. Mag ik dat toegeven? Ik knijp mijn sluitspier toe, maar kan het niet volhouden en laat weer los. Het is te geil, te lekker. Helemaal als hij een vinger, die hij met zijn spuug kletsnat heeft gemaakt, bij me naar binnen schuift. Hij begint me ermee te neuken in mijn kontje. Mijn sterretje opent en sluit zich rond de knokkels van zijn vinger. Dit is zo allemachtig lekker. Iets dat nog fijner wordt, als hij een lading spuug uit zijn mond laat vallen. Het landt exact op mijn ster. Zijn vinger neukt me nu nog dieper. Anale seks, ik had er niks mee op, maar dit is toch wel fantastisch.

“Zo mevrouwtje, dit is uw verdiende straf”, hoor ik achter mij. Wat die straf inhoudt merk ik meteen. Terwijl ik met een vinger in mijn anus verder word geneukt, ritst de man zijn gulp open en ramt zijn harde pik mijn vagina in. In één haal ben ik geheel gevuld. Dan grijpt hij een bos van mijn lange haren vast. “Dat krijg je ervan, als je steelt!”, roept hij opgewonden. Hij trekt aan mijn haar, neukt mijn kont met zijn vinger en begint als een bezetene mijn kut met wilde stoten te naaien. Zijn ballen kletsen met een vast ritme tegen mijn clit. Het bureau, waarop ik lig, kraakt en piept. Even stopt het als de man achter mij besluit mij van mijn handboeien te bevrijden. Ontsnappen is er nu toch niet meer bij. Weer grijpt hij mijn haar en trekt mijn hoofd naar achteren. Ik kreun van alle extase en kan mijn hoogtepunt, opgekomen als in een bliksemflits, niet meer tegenhouden. In een opwelling grijp ik, onder mijn buik door, naar achteren. Mijn vingers omvatten een enorme zak, kaalgeschoren en met twee flinke ballen als inhoud. Ik houd ze beide in mijn hand, terwijl de man diep grommend doorstoot. Had ik anders gelegen, dan had ik hem bij zijn strakke billen gepakt en hem naar mij toe en van mij afgeduwd. In het stampende ritme dat ik nu geneukt word. Plotseling slaak ik een hoge gil door de werkruimte, als ik door mijn hele onderlijf opkomende krampen voel. Mijn clitoris tintelt, mijn vagina knijpt in de dikke penis en mijn sterretje knelt om de neukende vinger. Geweldig aanvoelende samentrekkingen laten mij kreunen, mijn hele onderlichaam schokt.

Het lukt me om heel even achterom te kijken. Net op het juiste moment zie ik hoe de beveiliger zijn penis terugtrekt. Stevig pakt hij zijn pik vast, masseert die nog even en dan, terwijl hij heftig zijn vinger voor de laatste keer diep mijn kont in stoot, spuit hij een volle lading van zijn witte zaad op mijn billen. Oh, wat voelt dat vocht weldadig warm op mijn huid. Nog een ruk en jawel, daar volgt nog meer sperma. En of het niet genoeg is laat hij nog een laatste restje in mijn bilspleet landen. Volkomen uitgeput buigt de ruwe kerel zich voorover en landt met zijn bovenlichaam op mijn rug. Hij hijgt zijn climax in mijn oor. “Goh liefje, wat was dit heerlijk, dit moeten we vaker doen, zo’n rollenspel”. “Wat ben jij toch een heerlijke geile vent”, hijg ik terug.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. pietje 17 jan 2022
  2. jwbr 10 feb 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *