— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Overload

Het is warm, de geur van wierrook bedwelmt de subtiel verlichte slaapkamer. Je ligt op je rug en bent nog maar één overbodig kledingstuk verwijderd van de totale overgave. De regie ligt in mijn handen, zoals we hadden afgesproken.

Langzaam gaat het puntje van mijn tong over je borstkas en lik ik plagend eerst je ene, dan je andere harde tepel. Je siddert. Een natte streep vormt een patroon over je huid. De lichte paniek die ik opmerk uit je ademhaling wanneer mijn tong steeds verder naar beneden afdwaalt negeer ik.

Je kunt niets doen. De blinddoek ontneemt je alle zicht, je polsen in de aan het hoofdeind zorgvuldig geplaatste handboeien maken je machteloos. Er is geen weg terug meer. Dit wilde je, nu krijg je het.

Even stop ik en twijfel of ik op je gezicht zal gaan zitten om je mijn hongerige poes te laten eten. Ik besluit nog even af te wachten. Ik check de tijd; nog een minuutje of vijf. Het laatste stuk stof pel ik van je warme huid. Eindelijk is je pik bevrijd.

Er glinstert een druppel geil op je eikel. Ik lik, en het smaakt naar meer. Ik voel een golf door mijn onderbuik oplaaien. Shit wat word ik heet. Wat ben je lekker. Ik vang wat vocht uit mijn natte geslacht om je te laten proeven wat je met me doet. Gulzig zuigt je mond aan mijn vinger.
Nog even schatje, nog even.

De gedachte dat ik je in deze positie achter ga laten maakt de spanning groter. Nog een keer beroer ik je pik in de hoop dat die bij terugkomst nog net zo hard zal zijn. Dan sluit ik de deur en laat je onzeker wachten op wat komen gaat.

Wanneer de ruimte zich gevuld heeft met een nieuwe geur moeten jouw andere zintuigen wel op scherp staan. De spanning is te snijden. Twee en vervolgens vier handen beginnen je lijf te strelen. Lippen drukken op je mond. Die verrassing neem je in de eerste instantie voorzichtig waar.

Het zijn zachte en tedere lippen. Ook voor mij maar dat zie jij niet. Jij hoort alleen het zachte kreunen dat wij veroorzaken. Weer voel ik een golf door mijn onderbuik gaan. Je hoofd draait verschillende kanten op en je begint je te verzetten. Het wordt tijd je van de blinddoek te ontdoen.

Jammer, ik had die ander nog even voor mezelf gewild. Er gaat een hand naar je nog steeds stijve pik die er zachtjes aan begint te trekken. Een andere hand trekt aan je tepels maar vindt ook spoedig een weg naar beneden. Twintig vingertoppen brengen je langzaam tot het randje van je kunnen. Je ademhaling wordt sneller en je bewegingen wilder. Maar we weten hoe ver we kunnen gaan.

Wanneer je eindelijk uit je duisternis gehaald wordt, zie je dat ze naar je lacht. Langzaam wennen je ogen aan het licht. Ze is mooi, heeft kleine, stevige borsten en een heerlijke kont. Een tribal siert haar rug tot aan haar bilnaad en het subtiele licht doet haar huid glanzen. Je ogen verraden je tevredenheid. Ik wist het wel: zij moest het worden. Zij, jij en ik.

Hier hebben we naar uitgekeken en nu laten we het gebeuren. Later kan er gepraat worden over koetjes en kalfjes, nu wil ik niet dat de erotische lading verbroken wordt. Haar lange, bruine haren steken af tegen mijn blonde krullen. Als water en vuur. Zachtjes kust ze mijn borsten. Shit wat geil.

We zitten naakt op onze knieën tegenover elkaar en ik kneed haar billen, streel haar rug en beroer haar nek. Zacht fluisteren we geile woordjes in elkaars oor. Ze hijgt als haar tepel tussen mijn vingers rolt. Als ik haar verder verken merk ik dat ze een klitpiercing heeft. Haar kut is warm en nat.

Jij kan alleen maar stilletjes kijken hoe we steeds verder in elkaar opgaan want. Je kunt niets doen want je polsen zitten nog steeds vast. Maar ook dat zal niet lang meer duren. Af en toe kussen of strelen we je afwachtende lijf en ik geniet omdat jij geniet.

Ik ken haar al langer. We hebben al vaker ‘gespeeld’ en weet dus wat ze kan veroorzaken. We zijn nooit zo ver gegaan als we nu van plan zijn. Als ze me achterover in het matras duwt en mijn benen spreidt kan ik alleen maar willoos toegeven.

Machteloos kijk je toe hoe mijn hunkerende poesje gelikt wordt. Feilloos doet ze dat. Eerst met kleine likjes over mijn schaamlippen maar mijn klitje ontwijkt ze, wat het des te geiler maakt. Vervolgens priemt haar tong naar binnen en naar buiten. Oh God, ik begin de controle te verliezen. Ik wil nog niet klaarkomen. Nog niet.

Ze stopt en geeft een tikje tegen mijn klit. Dat veroorzaakt alleen maar meer opwinding en nattigheid weten we. Ondertussen drukt ze uitdagend haar heerlijke achterkant tegen jouw gezicht. Er zit voor jou niets anders op dan ook te likken. Ik hoor het geluid van haar piercing en voel haar adem stokken tussen mijn benen.

Dan laten we je vrij. Eindelijk kun je doen wat je verlangde toen je vast zat. In de kus die je mij als eerste geeft als je mijn hoofd vastpakt proef ik dankbaarheid en onzekerheid maar al snel overmant de zinderende opwinding ook jou. Ik leid je naar de brunette die nu op haar rug is gerold. Ze is voor jou en voor ons.

Als ik op mijn rug op haar buik ga liggen, heb je zicht op onze kutjes. Twee kutje boven elkaar. Vingers verdwijnen in de ene, een tong op de andere. We zweten, het is zwoel en heet. Je maakt ons gek. Alsjeblieft, denk ik, neem ons. Maar je hebt andere plannen.

Eerst laat je je door ons pijpen. Gretig happen we toe, op onze knietjes, zodat je onze haren beet kunt pakken en om de beurt onze mond kan dirigeren. Inmiddels heeft mijn vinger nog een opening gevonden van mijn gewillige ‘partner in crime’ Dit vindt ze lekker weet ik en kruip achter haar. Onderwijl blijft haar mond om jouw kloppende pik en spreid ik haar billen een stukje verder open.

Hmm, wat een mooi uitzicht. Dit ga jij ook geweldig vinden. Een straal speeksel komt precies goed terecht. Zachtjes bereid ik haar voor. Eerst met mijn tong, daarna met een vinger, vervolgens twee. Haar kreunen moedigt ons aan maar ik laat de rest aan jou over. Ze is er klaar voor.

Je kruipt achter haar en ik verplaats me naar de andere kant waar ze zich weer op mijn poesje mag storten. Deze keer zal ik me niet meer inhouden. Het uitzicht moet geweldig voor je zijn. Haar glanzende rug met die tattoo en dat lange, inmiddels natte haar dat over haar schouders piekt met daar achter mijn blonde krullen die aan mijn borsten plakken.

Terwijl je handen zich in haar billen klauwen neuk je ritmisch haar kut. Maar ze vraagt om iets anders. Ze nodigt je uit hetgeen ik zonet zo zorgvuldig heb losgemaakt af te maken. Daar maar al te graag gehoor aan gevend laat je pik stukje bij beetje steeds dieper naar binnen glijden, tot hij niet meer verder kan.

In het onoverkomelijke orgasme dat dit bij haar teweegbrengt spannen haar spieren zich als een bankschroef om jouw geslacht samen. Dan stoppen we. Fuck wat een timing. We proberen het zo lang mogelijk uit te stellen. Je stijve tikt een paar keer ferm op haar billen maar verdwijnt weer naar binnen.

De tong van deze zalige vrouw maakt nu lange halen en met bijna heel haar hand neukt ze mijn zeiknatte spleet. Dit ga ik niet meer houden. Onze ogen laten elkaar niet los als ik diep en intens klaar kom. Jouw blik zoek ik ook en ik vind er een blik in van pure lust in. We zijn één.

Je mompelt iets onverstaanbaars, geeft nog een laatste stoot en laat kreunend alles in haar achter. Later, moe en voldaan – we hebben heimelijk afscheid genomen van ons resumé – vlij ik me dicht tegen je aan. Ik kus je nog steeds warme lippen, je beantwoordt met een innige omhelzing.

Deze avond was onvergetelijk liefste. De volgende keer heb ik een andere verrassing in petto.
Je zet de wekker. Morgen wacht kantoor

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *