— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wensdenken

Voor ik het goed en wel besefte had het gevoel zodanig de bovenhand gekregen dat ik aan niets anders meer kon denken dan aan seks. Ik verlangde naar de lekkere penis van een dominante man, die als enige doel had om me te neuken tot ik telkens weer zou klaarkomen. Ik stond op met deze gedachte, had er dagdromen over en droomde er zelfs ‘s nachts van. De nood om iedereen die op straat langs me liep te implementeren in mijn fantasieën werd onweerstaanbaar. De potentie van mijn slachtoffer werd ondergeschikt aan mijn nood. Het was geen daad van liefde waarnaar ik op zoek was. Het was een daad van egoïsme en bevrediging.

Het verlangen om te voldoen aan deze basisbehoefte maakte me nieuwsgierig naar mijn eigen lichaam. Het was ook daarom, dat ik die avond besloot wat meer tijd te nemen voor mijn avondritueel. Ik begon me op een bewuste manier uit te kleden. Ik dwong mezelf om me bewust te zijn van het hier en nu, van mijn kwetsbaarheid, van mijn ademhaling. Ik was me zelfs nog meer dan anders bewust van mijn eigen handen terwijl ze rustig de knoopjes van mijn blouse losmaakten.

Ik beeldde me in dat jij op mijn bed naar me lag te kijken, terwijl ik steeds meer van mijn lichaam onthulde. Nadat ik mijn rok had uitgetrokken en mijn handen al strelend hun weg terug naar boven zochten, voelde ik onder de stof van mijn bh mijn tepels stijf worden. Ik schoof de bandjes over mijn schouders naar beneden, deed het slotje open en liet mijn bh op de grond vallen. In niets meer dan mijn slipje kroop ik naast je onder de koele dekens. De aangename en zachte aanraking van het dekbed deden mijn rug als in een reflex krommen van genot. Mijn manier van ademen had op dat moment zelf al iets erotisch, alsof mijn lichaam automatisch mee deinde op de golven van mijn ademhaling.

Ik nam de tijd om eerst met één hand en daarna met beide handen mijn hele lichaam te verkennen. Ik voelde hoe mijn kutje samentrok als reactie op deze aanrakingen. Toen ik mijn tepels tussen mijn vingers nam om er speels in te knijpen, voelde ik mijn slipje zelfs helemaal nat worden. Mijn god, ik kon me haast niet meer bedwingen bij de gedachten dat het jouw handen konden zijn die ik over mijn lichaam voelde. Ik deed de moeite niet om mijn slipje uit te trekken, maar stak mijn vinger onder de rand door en liet hem direct in mijn kletsnatte kutje glijden. Eén moment benam dit gebaar me de adem. Eén moment stond mijn hart stil en genoot ik intens met mijn hele lichaam. Maar op het moment dat ik mijn vinger op en neer bewoog, ontsnapte er een kreun tussen mijn lippen en leek het of mijn lichaam zich weer iets ontspande.

Net op dat moment ging mijn telefoon over. Gezien het tijdstip kon ik het niet laten om te kijken wie het was. Ik zag jouw naam op mijn display verscheen. ‘Of je niet even binnen kon springen, want je was toevallig in de buurt.’ Ik antwoordde dat je welkom was, trok snel een kleedje aan en fatsoeneerde me een beetje. Veel tijd had ik niet, want je was al in mijn straat. Toen je even later aanbelde en me een kus gaf, rook ik dat je gedronken had. Maar toch moet je hebben gemerkt dat er iets met me aan de hand was.

Toen ik me omdraaide om de deur te sluiten, kwam je achter me staan en legde je je arm rond mijn middel. Ik voelde hoe mijn hele lichaam gelukzalig reageerde op deze aanraking. Met een rauwe stem fluisterde in mijn oor: “Hé pop, wat zie je er goed uit vanavond.” Ik moest me inhouden je niet te kussen. Maar waarom zou ik het eigenlijk ook niet doen? Ik kon me niet langer bedwingen en draaide me om.

Eerst gaf ik je een gewone kus op je mond, daarna likte ik je lippen. Een fractie van een seconde leek je verbouwereerd maar al snel trok je me dichter tegen je aan en begon je me terug te zoenen. Die eerste vluchtige aanrakingen met je tong gingen al snel over in hete kussen. Ik voelde je tong tussen mijn lippen glippen, gulzig op zoek naar passie terwijl je handen steeds meer naar mijn borsten gleden. Je nam ze in je handen en kneedde ze zachtjes, waarna je me bij mijn benen pakte zodat je me naar mijn bed kon dragen.
Ik voelde je ongeduld, je verlangen naar mij, het overweldigende genot dat dit moment beheerste. Je liet me op bed vallen, kwam op me liggen en begon me nog onstuimiger te kussen. Ik voelde hoe hard je lid was, hoe graag je me wilde. Als een bezetene kuste je me. Je stroopte mijn jurkje omhoog zodat je vrij spel had om aan mijn tepels te likken en te zuigen. Je duwde je lenden nog harder tegen de mijne en je drang en vastberadenheid deden me nog meer genieten. Als een gek trok ik je T-shirt uit en stroopte ik je broek af. Ik kon niet meer wachten en ik wilde ook niet meer wachten. Meer dan ooit verlangde ik ernaar jou in me te voelen.

Toen ik mijn benen rond je middel wilde slaan hield je me tegen en ging je tussen mijn benen op je knieën zitten zodat je me met één enkele beweging van mijn slipje kon ontdoen. Je nam me bij mijn heupen en trok me op je schoot. Je deed geen moeite me te vingeren want het was wel duidelijk hoe bloedgeil ik was. In plaats daarvan voelde ik je penis met één harde stoot diep binnen in me dringen. Ik genoot ervan hoe je steeds weer in me gleed en me heel dicht tegen je hield.

Je drukte mijn hand diep in het matras zodat ik geen kant op kon. Ik was volledig overgeleverd aan jouw lichaam. Wat ik ook maar al te graat toeliet, want ik kon me niet voorstellen dat er iets zaliger kon zijn dan dit. Het duurde niet lang voor ik klaarkwam. Ik voelde een enorme explosie in mijn onderbuik die zich uitbreidde door mijn hele lichaam. Ik voelde het tintelen van mijn vingertoppen tot in mijn tenen. Een paar seconden lang had ik totaal geen controle meer over mijn lichaam. Het schokte van genot , van al die opgebouwde energie die er uit moest. En aan jouw manier van stoten voelde ik dat ook jou het genot ten dele viel.

Aangemoedigd door elkaars lust en aangestoken door elkaars passie beleefden we samen een moment van ultiem genot. Een moment van een van de beste dingen die een avond kan brengen. Achteraf, nu ik hier bezweet op mijn buik lig te soezen, en ik je sperma langzaam uit me voel lopen, weet ik dat ik hier nog vaak aan zal terugdenken.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *