— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het wordt tijd dat ik jou meeneem, deel 2

Maar het maakte haar niets uit. Ze voelde alleen zijn heerlijke handen op haar huid. En eindelijk, eindelijk nam hij haar stijve tepels tussen zijn vingers en rolde ze zalig heen en weer. Ze kreunde en dacht dat ze elk moment kon exploderen. Zijn aanraking was zo zalig dat ze al bijna klaarkwam. Nog heftiger begonnen de sappen te stromen en was ze klaar om gevuld te worden. Hij bleef haar tepels bewerken, zonder te pauzeren. Ze hing nu half tegen hem aan, want haar benen hielden haar niet meer.

Hij stak zijn tong diep in haar mond en maakte haar nog heter.
Onderwijl had hij twee tepelklemmen tevoorschijn getoverd en die plaatste hij op haar gezwollen tepels.
“Niet te strak, ik heb ze nog nooit gebruikt”, fluisterde ze.
Langzaam trok hij ze in de strakste stand, hij hoorde haar kreunen van de pijn en vroeg haar even niet te bewegen. Ze stond doodstil en vertrouwde hem. Het deed zeer, dat zag hij wel, maar haar tepels kwamen nu nog meer naar voren. De pijn nam geleidelijk af en haar geilheid won, ze begon nu zelf zachtjes aan de klemmen te trekken en keer op keer voelde ze een scheut pijn vermengd met genot, en ze kronkelde van extase.

Hier had hij op gewacht, nu was ze zover heen dat hij alles met haar kon doen wat hij van plan was. Langzaam liet hij haar op de grond zakken en zei hij dat ze voorover op haar knieën moest gaan zitten.
“Je mag mij en jezelf niet aanraken”, beval hij.
Hij knielde voor haar en stak zijn kloppende eikel tussen haar lippen.
“Ik wil niet dat je me pijpt, maar ik wil dat je met je tong alleen mijn eikel bewerkt.”
Ze deed gretig wat hij had bevolen en ze voelde hem nog verder groeien.
Ondertussen gaf hij steeds hardere rukken aan haar tepelklemmen en ze wilde nog maar een ding: dat hij haar nu klaar vingerde.

Maar hij had andere plannen. Op het moment dat zijn pik zo fors en kloppend was dat die op springen stond, pakte hij een stalen sluitring en nog iets anders uit zijn jaszak, en trok zijn voorhuid strak naar beneden. Zo laag mogelijk sloot hij de sluitring er omheen. Nu bleef hij keihard maar kreeg geen kans om klaar te komen. Zijn ballen waren abnormaal gezwollen en zijn pik stak groot en keihard vooruit. Ze keek er met grote ogen naar en draaide toen haar kont naar hem toe.
“Steek hem erin, neuk me, hard en diep.”
Met zijn vingers voelde hij eerst haar lekkere vochtigheid en hoopte dat het genoeg was om hem te ontvangen. Hij pakte haar kont stevig vast en drong heel langzaam, stukje voor stukje bij haar binnen.

Ze mocht dan kleddernat zijn, zijn pik was door de ring zo fors geworden dat ze er toch moeite mee had. Eindelijk zat hij tot aan zijn zak in haar en zelfs de sluitring was verdwenen in haar kut.
Hij hoorde haar hijgen, ze werd doorboord tot aan haar baarmoeder. Hij begon te bewegen en pakte opnieuw de tepelklemmen stevig vast. Telkens wanneer hij helemaal doorstootte, gaf hij er een hardere ruk aan. Ze was nu zo geil dat de tijd rijp was voor zijn laatste attribuut. Nog steeds had hij haar klitje niet aangeraakt en hij wist dat ze op het randje van klaarkomen zat. Hij neukte haar nu langzamer en pakte de flinke dildo in zijn hand.

“Moet ik je klitje masseren?”
“Ja, oh, ja, pak me eindelijk, maak me klaar.”
“Dan wil ik dat je nu zelf constant met de tepelklemmen speelt en daarmee doorgaat totdat ik zeg dat je mag stoppen.”
Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen want haar tepels waren nu zo gevoelig van het lekkere pijngenot dat ze alleen maar meer wilde. Ze voelde iets hards tegen haar anus aandrukken, en dacht dat het zijn knokkels waren. Het voelde wel lekker, maar ook vreemd. Plots werd haar anus verder opengesperd en gleed de top van de dildo bij haar naar binnen. Ze schrok, dit was pijnlijk! Maar ze kreeg geen tijd om daar over na te denken, haar klit werd eindelijk onderhanden genomen en ze voelde de geilheid weer terrein winnen.

“Trek aan de klemmen schatje”, klonk het schor.
“Doorgaan nu, niet stoppen.”
Hij begon rondjes te draaien met de top van de dildo, om haar anus op te rekken. Eigenlijk moest er glijmiddel bij, daar was hij zich goed van bewust maar hij was te geil om te stoppen.
Zijn pik stond op knappen en zat nog diep in haar. Nog even en dan kon hij eindelijk zijn gang gaan. Hij pakte de dildo en duwde haar hoofd opzij, zodat zij de dildo in haar mond kon nemen.
Ze pijpte de dildo en vond het jammer dat het zijn pik niet was. Maar nu was hij in ieder geval wel vochtig en zou het makkelijker moeten gaan.

Hij spuugde nogmaals op de top van de dildo en duwde hem opnieuw in haar anus, het ging nu soepeler. Met ronddraaiende bewegingen zat nu eindelijk de hele top erin. Hij liet het even zo en concentreerde zich op haar genot. Hij kneedde haar klitje en begon weer in haar te bewegen, ze was ritmisch aan haar klemmen aan het trekken. Hij kon zich niet meer beheersen, hij was te geil geworden. De sluitring zat zo lekker strak om zijn pik heen en hij wilde haar nu echt stevig neuken. Met een harde duwende beweging schoof hij de dildo haar anus binnen. Ze kreunde nu hard van de pijn en dat wond hem nog meer op. Het laatste stukje gleed naar binnen en nu kon hij zijn gang gaan.

Haar tepels werden flink gemasseerd, haar klit werd hard gevingerd, de dildo zat superstrak in haar kontgaatje en zijn pik was diep in haar. Hij begon te bewegen, langzaam op en neer, nog even genietend van het geile uitzicht dat hij had. Ze duwde haar kont omhoog om hem nog dieper te voelen. En toen was de tijd daar en begon hij haar keihard te neuken, ze kronkelde onder hem en hij hoorde haar geile gekreun, de hele lift bewoog mee. Hij wist dat de sluitring eerst van zijn pik af moest maar het voelde te lekker en hij neukte gewoon door.

Zij kreeg de beurt van haar leven, alle gaatjes waren constant gevuld terwijl haar tepels en klit onafgebroken lekker gepijnigd werden. Hij was zo hard in haar aan het pompen dat ze het verlossende orgasme eindelijk voelde komen. Alles voelde zo lekker strak,de grote dildo die haar kleine gaatje helemaal vulde en zijn grote pik die ze maar net kon hebben. Hij vingerde haar nu echt hard en de combinatie van alles bracht de heerlijke ontlading. Ze kwam met een schreeuw klaar, intens schokkend, en nog nooit had het zo lang aangehouden. Ze bleef komen en voelde de schokken door haar lichaam. In haar ging hij nog steeds stevig te keer, maar sluitring of niet, haar orgasme zorgde ervoor dat hij ook kwam. En hoe! Hij stootte extra hard en diep in haar en spoot zijn pik helemaal leeg. Zijn lang tegen gehouden zaad, baande zich nu een weg naar buiten. Uitgeput lag hij over haar heen en samen bleven ze zo lang liggen. Totaal uitgeput en verzadigd.

Plots zette de lift zich in beweging, iemand in het appartement had op de knop gedrukt en haalde nu de lift naar beneden.Ze konden er samen om lachen. Snel maar beheerst ruimden ze alles op en hij trok gauw zijn broek aan. Hij gaf haar zijn jas, die ze om zich heen sloeg. In de jaszakken zaten haar kleren gepropt en hij had zijn overhemd als een ober over zijn arm geslagen. De lift stopte met een schok en de deur ging open. Een oude man met een hondje keek hun stomverbaasd aan. Daar stond hij, met alleen een broek aan en zij met alleen zijn jasje aan.

Ze knikten vriendelijk en bleven rustig staan. Uiteindelijk bracht de lift hen bij het juiste appartement. Moeilijk lopend ging ze naar binnen want de dildo zat nog vast in haar.
Lachend vielen ze op bed neer. Zachtjes haalde hij de tepelklemmen van haar borsten en draaide haar op haar buik. Hij wou de dildo voorzichtig verwijderen maar zij hield hem tegen.
“Het voelt eigenlijk wel erg lekker en ik heb het recht nog om jou te pijpen, want dat heb je mij in de lift ontnomen.”
Meteen werd hij weer hard en hij bracht zijn pik bij haar mond. Ze legde even haar hand erop om hem tegen te houden en keek zoekend links en rechts. Ze wees naar een tube glijmiddel aan haar kant op het nachtkastje en zei:
“Schat, ik leg die tube niet voor niks daar neer, vergeet je hem de volgende keer niet?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *