— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het telefoontje

Het is avond en ik ben net thuis als de telefoon gaat. Ik hoor jouw stem en merk dat ik er nerveus van wordt. Weken bellen we al met elkaar maar iedere keer word ik geiler als ik je stem hoor. Je vraagt hoe het me gaat en ik antwoord hees dat ik je wil zien. Maakt niet uit waar en hoe, maar ik moet je zien. Ik voel dat mijn onderbroekje nat wordt en oh, wat wil ik je graag zien. Bij jou thuis gaat het niet en hier ligt het ook wat moeilijk, dus jij stelt voor om op het industrieterrein af te spreken hier net buiten de stad. Over een half uurtje?

Ik hang op en ren naar boven, snel kleed ik me uit om onder de douche te springen. Ik zie mijn tepels, die door jouw stem hard zijn geworden, zijn door mijn kanten bh naar voren komen. Ik bewonder ze als ik mijn bh uittrek. Ja, ik heb mooie borsten, al zeg ik het zelf. Terwijl ik ze masseer en aan jou en onze spannende ontmoeting straks denk, merk ik dat ik geil word. Mijn hart gaat als een razende te keer en ik moet nu komen anders gaat het niet goed. Omdat ik het lekker vind om mezelf te zien komen, ga ik op een stoel voor de gangspiegel zitten. Hier kan ik goed zien hoe ik van mezelf ga genieten. Snel en geroutineerd raak ik mijn klitje aan en steek ik mijn andere vinger in mijn natte kutje. Oh, wat een heerlijk gevoel stijgt er op vanuit mijn buik, zo warm, zo hevig en zo geil.

Nog een stukje verder doe ik mijn benen uit elkaar en ik zie hoe mijn natte kutje zich glimmend opent in de spiegel. Ik beweeg mijn vinger heen en weer. Steeds sneller, steeds harder. Ik merk dat het niet lang meer duurt. Mijn natte kutje wordt warmer en natter, mijn bovenbenen tintelen, mijn tepels worden harder en ik lik even aan mijn droog geworden lippen. Lichte kreungeluidjes komen over mijn lippen. God, wat is dit toch lekker. Terwijl ik aan jou denk en fantaseer hoe we elkaar straks verwennen, voel ik hoe mijn kutspieren zich sluiten om mijn vinger. Iedere keer opnieuw. Kreunend en heen en weer bewegend op de stoel voor de spiegel kom ik heerlijk klaar. Ik steek mijn vinger in mijn mond. Ik lik hem af, proef mezelf en sta zuchtend op om onder de douche te gaan.

Een half uurtje later draai ik met mijn auto de afgesproken parkeerplaats op. Het is hier donker en er staat in de hoek een auto verdekt opgesteld. Ik weet niet welke auto je hebt en omdat een verlaten industrieterrein mij altijd een creapy gevoel geeft, blijf ik dus maar zitten in de auto. Vijf minuten gaan voorbij en ik zie nog steeds niemand. We hadden toch om 20:30 uur afgesproken? Ik begin aan mezelf te twijfelen en wil net de sleutel weer omdraaien, als ik ineens de koplampen van de auto zie aangaan. Ik wacht gespannen af en als er niemand komt, besluit ik uit mijn auto te stappen. Als jij niet naar me toe komt, kom ik wel naar jou denk ik.

Ik weet dat je het geweldig vind me te bekijken zonder dat ik je zie. En vanavond geef ik je wat te bekijken. Ik heb mijn kortste rokje aan getrokken, mijn mooiste kousen en jarretelletje met daar onder een klein kanten stringetje en een kanten push-up bh die door een doorzichtig bloesje in het licht van de koplampen goed te zien is.
Halverwege blijf ik even staan en langzaam beweeg ik mijn handen over mijn lichaam. Ik betast mezelf in het licht van jouw auto en ik weet dat je daar zit en helemaal gek wordt. Ik ken je, weet wat je lekker vindt en wat je wilt. En ja, dit wil je vanavond. Als mijn handen langs mijn benen en mijn borsten gaan, voel ik mijn tepels weer hard worden. Ik wil je zien, ik wil je proeven, ik wil je neuken. Ik wil je nu!

Een voor een open ik de knoopjes van mijn bloesje totdat deze open en los langs mijn borsten valt. Ik voel even aan mijn borsten en bh en loop dan langzaam maar sensueel naar je toe. Als ik bij de auto ben, doe jij de lichten uit en stap je uit de auto. Zodra ik je zie, schiet er een vonk door mijn buik. Jouw blik, je geur en jouw fantastische lijf maken me wild. Ik voel mijn stringetje steeds natter worden en als jij mij een zachte, maar passievolle zoen geeft, trek ik je dichter tegen me aan. Ik voel dat je me ook wilt en steeds geiler word. Je broek bolt op van je lul die gevangen zit in je broek een weg zoekt naar buiten. Met mijn kutje tegen je aan wrijvend maak ik je nog gekker. Langzaam gaan je handen van mijn gezicht naar mijn borsten en je masseert ze zachtjes maar dwingend. Ik begin licht te hijgen en mijn borsten gaan op en neer. Je trekt mijn bloesje over mijn schouders en laat het naar beneden zakken.

Mijn tepels schieten verder de lucht in als jij met een geroutineerde beweging mijn bh losmaakt. Mijn borsten vallen zuchtend naar beneden, blij met deze plotselinge bevrijding. Jij bewondert ze even en geeft dan kleine, zachte likjes. Met je tong ga je liefkozend langs mijn harde tepels en even neem je mijn borst een stukje in je mond. Je zuigt er op en dat maakt me nog wilder. Je hand gaat langzaam naar beneden en vindt zijn weg naar mijn stringetje. Omdat mijn stringetje al nat en zacht is geworden, trek je er een beetje aan. Dan met een snelle beweging ruk je hem van mijn lijf. Ik hoor het stof kraken, maar het kan me niet schelen. Je duwt je vinger in me natte, kale kutje en ik ben even ademloos. Jij ziet dat en zoent me intens op mijn mond. Jouw tong duwt zich naar binnen en zoekt mijn tong. Je vinger gaat in en uit mijn kutje en ik maak kleine kreun- en grom geluidjes.

Maar ik mag nog niet komen. Je stopt en kijkt me doordringend aan. Ik kijk uitdagend terug. Mijn ogen zeggen ‘pak me, pak me nu!’. Je tilt me op en zet me op de motorkap van je auto. Je maakt mijn rokje los en schuift hem van mijn lijf. Mijn kale, natte kutje glimt je toe en ik zie hoe de bobbel in je broek nog meer groeit. Al zoenend ga je naar beneden, langs mijn borsten waar je even in bijt, langs mijn zij naar mijn jarretelletje door naar mijn bovenbeen die je aan de binnenkant zoenend en likkend bewondert. Heel even raakt je tong mijn kutje. Mijn lipjes spreiden zich door die spontane aanraking en geven je een uitnodiging om ze verder te likken.

Je tong gaat speels over mijn lipjes heen, op zoek naar mijn opgezwollen klitje. Zuigend en likkend ga je van mijn klitje naar het diepste van mijn kutje en je steekt je tong naar binnen. Oh, wat is dit lekker. Ik kreun en begin nu behoorlijk te hijgen. Jij voelt dat mijn hoogtepunt dichterbij komt, maar nee ik mag nog niet komen. Ik kijk je even smekend aan, maar jij schudt je hoofd. Van mijn diepste van mijn kutje lik je heel even aan mijn kontje. Mijn ogen gaan dicht van genot. Je vindt je weg zoenend weer naar boven. Vlug maak ik je broek open en duw hem met mijn voeten naar beneden. Ik zie je lul door je boxer naar voren steken en ik besluit hem te bevrijden van zijn lastige positie. Als je boxer uit is, springt je harde pik naar voren.

Ik neem hem in mijn hand en bewonder hem even. Ik kijk je aan als ik hem langzaam in mijn mond neem en je heerlijk begin te pijpen. Jij aait me liefkozend over mijn hoofd en af en toe komt er een gromgeluid over je lippen. Ik weet dat je dit lekker vindt, en mijn andere hand bespeelt je ballen. Je lul groeit als ik er aan zuig en wordt harder en groter in mijn mond. Je kijkt me geil aan terwijl ik je pijp. Grommend mompel je iets naar me als ik plagend likkend met mijn tong over je eikel ga. Ik lach naar je. Zo zie ik je het liefst. Jij die me geil aan kijkt. Je trekt je lul uit mijn mond en duwt hem meteen bij mij naar binnen. Mijn kutje spant zich perfect om jouw lul heen en ritmisch ga je op en neer. Steeds een stukje harder. Ik voel hem diep in me en ik kreun van plezier. Oh, dit wil ik!

Ik kijk je aan en je ziet dat ik geniet van je lekkere harde lul zo diep in me. Je glimlacht en stoot harder. Ik voel me heter en heter worden en ik hou het bijna niet meer. Ik kijk je aan en je kent mijn blik. Je weet dat ik ga komen, dat hoef ik je niet meer te zeggen. Je knikt en je pakt mijn heupen en duwt je lul verder naar binnen, steeds een stukje meer. Je zit diep in me en gaat heen en weer. Uit en in me natte hete schreeuwende kutje. Steeds harder kom je in me. Mijn rug kromt zich en ik voel me warm worden. Mijn kutspieren spannen zich om je lul. Ze trekken hem verder naar binnen en zuigen je helemaal vast. Hevig kom ik klaar met je lul nog in me. Je handen masseren mijn borsten terwijl ik schokkend op de motorkap lig.

Als ik hijgend bijkom, zit jij nog in me. Je lacht en speelt met mij tepels. Zoenend over mijn lichaam maak je me weer warm. Langzaam ga je weer in en uit en voer je het tempo weer op. Jeetje, ik word weer wild. Hoe doe je dat toch? Ik kan met jou wel uren, dagen zo doorgaan. Telkens opnieuw maak je me weer gek, zo wild zo geil.
Ik voel de warmte weer in mijn buik, de vonk in mijn onderbuik die mijn kutje weer nat maakt en mijn tepels weer hard laat worden. Je draait me om en ik lig met mijn borsten op de motorkap. De aanraking van de koude motorkap zorgt voor een siddering door mijn lijf. Steeds harder ga je in en uit me. Nee, je bent niet meer teder nu. Hard is wat je wilt. Hard is wat ik wil. Mijn borsten schudden heen en weer op het ritme van jouw lul. Je gromt en hijgt steeds sneller. Je steekt je vinger in mijn kontgaatje en neukt me ook daar.

Oh god wat is dit lekker. Ik hou het niet meer en ik kom met een gil klaar. Mijn kutje sluit perfect om je lul en perst met al zijn kracht mijn natte vocht rond je lul. Door deze kracht hou jij het ook niet meer en grommend kom je klaar en spuit diep in me. Hijgend vallen we op de motorkap. Je neemt me zoenend in je armen. Mijn vocht en het jouwe druipt langs mijn jarretelletje. Het was heftig maar zo lekker! Zo liggen we een tijdje na te genieten. Zoenend en knuffelend. Het idee dat ik je zo weer moet missen tekent zich steeds scherper af tegen de veiligheid en geborgenheid die je me geeft. Met tegenzin zoeken we onze kleding bij elkaar, kleden we ons aan en zoenen nog even. Dan loop ik terug naar mijn auto. Jij doet je kloplampen weer even aan. Ik steek mijn kontje naar achter en plagend kijk ik nog even om. Allebei starten we onze auto en rijden ieder een kant op. Ik naar huis, jij naar de snelweg.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *