— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In bad (deel 1)

Doodmoe waren we. De hele dag hadden we met zijn vieren door Amsterdam geslenterd. Mijn vriend en ik, zijn maatje Bas en zijn vriendin Saskia. Eenmaal bij Bas en Saskia thuis gingen de mannen op de bank zitten om het zoveelste biertje te drinken. Saskia liet het bad vollopen, ik stond in de keuken. Ineens zag ik haar in de deuropening van de badkamer staan. Naakt. Ik voelde mij enigszins betrapt en kreeg een raar, opgewonden gevoel.
“Jij kan ook wel een bad gebruiken na zo’n lange dag. Kom, dan gaan we samen.” Ze draaide zich weer om richting badkuip. Half in trance zette ik mijn glas op het aanrecht en vertelde mijn vriend een beetje wazig dat ik ook even in bad ging.
“Hmmmm,” klonk het dronken van de bank.

Ik sloot de badkamerdeur en achter het matglas van de badcabine zat Saskia druk te babbelen. Ik gleed langzaam uit mijn kleding terwijl ik mijn ogen op de schim van haar rug hield. Met kloppend hart deed ik de badcabine open en met een uitgestreken gezicht stak ik mijn been bij haar in de badkuip. Het water was heet, ik schrok zodat mijn aandacht even was afgeleid van mijn toch al behoorlijk natte poesje.
“Haha, is het te heet meis?” lachte ze lief. Ze stak haar hand naar me uit om me langzaam het water in te begeleiden. Ik ging onwennig tegenover haar zitten. Ze keek mij even strak aan begon daarna met mij te kletsen alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.

Na een half uurtje meidenpraat koelde het water behoorlijk af en ze strekte haar benen om bij de hete kraan te komen. Haar voet raakte mijn poesje en ze zag de geschrokken blik en de blos op mijn gezicht. Ik keek haar aan en durfde haar blik niet los te laten. Ze boog voorover en terwijl haar hand onder water verdween kuste ze me teder. Helemaal licht in mijn hoofd zakte ik onderuit en voelde haar slanke vingers tussen mijn schaamlipjes glijden.
“Lekker?” vroeg ze hees en ik knikte en kuste haar. Onze lippen en tongen gleden over elkaar heen en terwijl haar vingers nog steeds mijn poesje beroerden, liet ik voor het eerst ook mijn vingers langs haar poesje gaan. Ze schokte en een kreuntje ontsnapte haar lippen. Beschaamd keek ze mij aan. We verloren onszelf in zoenen en vingeren. Ze begon steeds heftiger te schokken totdat ze haar concentratie niet meer bij mijn poesje kon houden en haar hoofd op mijn schouder stortte.

Ik liet mijn vingers in en uit haar glijden. Steeds sneller en heftiger, terwijl mijn duim over haar klitje wreef. Met haar tanden in mijn schouder probeerde ze haar gegil te onderdrukken toen ze met alle heftigheid klaarkwam. Haar poesje trok strak om mijn vingers en het geil droop langs mijn hand het badwater in. Bezweet en wazig keek ze mij aan en mompelde:
“Het badwater is koud geworden, we gaan eruit”. Ik stapte uit het water en zij na mij. Naakt stonden we nu een beetje knullig tegenover elkaar, met een gierende spanning tussen ons in. We kusten elkaar bijna tegelijkertijd en voorzichtig dwong ze me achteruit te stappen en op de gesloten wc-bril te gaan zitten.

Met een onschuldige blik keek ze me aan en duwde zachtjes mijn benen uit elkaar. Wijdbeens zat ik nu op de wc-bril met mijn poesje open voor haar gezicht. Haar tong verdween tussen mijn schaamlipjes en een schok van genot trok door mijn buik. Tergend langzaam cirkelde haar natte tong over mijn gezwollen klitje. Ik kon mijn gekreun amper onderdrukken. Bewust van de aanwezigheid van onze vriendjes in de huiskamer die het nu wel moesten horen. Ik pakte haar haren vast, haar tong ging nu met steeds langere halen over mijn poesje en soms verdween het topje van haar tong in mijn kutje. Maar op het moment dat ik bijna tot mijn hoogtepunt kwam stopte ze!

“Wat doe je?” vroeg ik haast beledigd, en ik schrok van mijzelf. Ze zag mijn beschamende blos en lachte.
“Kom hier,” zei ze en pakte mijn hand om me van de wc-bril omhoog te tillen.
“Ga op je knieën voor me zitten”. Lichtelijk verbaasd maar te geil om tegen te stribbelen, positioneerde ik mezelf op de badmat. Ik zat op zijn hondjes, met mijn poesje richting haar gericht. Door de stilte tussen ons was de spanning om te snijden en het leek uren te duren voor ze haar vingers over mijn natte spleetje haalde. Ik schokte opnieuw hevig bij de aanraking van haar gladde vrouwenhand over mijn spleetje. Ze trok een lijntje van geil over mijn kont en beroerde dat zachtjes.
“Is dat lekker?” vroeg ze hees.
“Mm” beaamde ik zachtjes. De nederige positie waarin ik me bevond wond me alleen maar meer op.

“Wacht, niet kijken,” zei ze en ik hoorde haar opstaan en even later weer achter mij knielen.
“Als het zeer doet zeg je het dan? Ontspan je maar,” hoorde ik haar zeggen. Nog voor ik kon antwoorden voelde ik een druk op mijn poesje.
“Wat is het?” vroeg ik kermend van genot.
“Een haarlakbus” zei ze afwezig en ze zette nog wat meer druk op mijn natte spleetje. Even deed het zeer en ik voelde weerstand. Ik zei niks omdat ik zo geil was als boter, en voor ik het wist gleed de bus geheel in me.
“Ooo!” kermde ik en door mijn gekreun duwde ze de bus steeds sneller en dieper in mijn natte spleetje terwijl haar tong over mijn kontje dwaalde.

Ik voelde een orgasme opkomen, ik bereikte bijna mijn climax toen….

.. er werd geklopt op de badkamerdeur.

Wordt vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *