— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Formule 1

We kwamen aan bij een bescheiden motelletje van de Formula 1-keten. Tom en ik hadden besloten hier in te checken, ondanks het beperkte comfort dat ons te wachten stond. Na een lange rit, we hadden net van Berlijn naar de Franse hoofdstad gereden, wierp Tom zich na een hap in een nabijgelegen restaurantje vermoeid in bed. Ik was minder moe, maar besloot het slapen niettemin een kans te geven. Dat was geen groot succes, en ik was na een halfuurtje nog steeds klaarwakker.

Plots hoorde ik in de kamer naast ons een zacht, onbestemd geluid. De muren van het motel waren vast niet van het dikste soort. Het geluid werd snel luider en het werd al snel duidelijk dat wat ik hoorde het gekreun van een vrouw was die in de belendende kamer geneukt werd. Ik probeerde me voor te stellen welke van de gasten die ik bij het inchecken zag, bezig waren. Er waren een aantal stelletjes voorbij gelopen, allemaal met zo’n pasje in de hand. In mijn gedachten passeerden ze allen de revue.

Was het de brunette van mijn leeftijd, ongeveer dertig jaar, met het mooie gekrulde haar, die met een Nederlands accent de hotelbediende gevraagd had hoe het zat met de douches? Of was het de vrouw van vijfenveertig (zo schat ik) die me in de gang voorbijgegaan was? Was dat een Franse, was ze getrouwd? Ik had geen idee. De laatste vrouw die ik had gezien had blond, kort geknipt haar. Niet knap, maar toch aantrekkelijk, een jolie-laide zoals dat in het Frans heet. Ze droeg een krijtjesbroek, geen korte rok zoals de Nederlandse meid. Maar dat betekende niks, niet enkel vrouwen met rokjes aan houden ervan om geneukt te worden.

Alhoewel, geneukt worden? Ze werd niet zomaar geneukt, ze werd eerder bruut genomen. Het gekreun naast me werd steeds luider en heviger. Ik voelde mezelf al wat nat worden, en fantaseerde over wat ik zou zien mocht een gaatje in de muur een zicht verschaffen op de andere kamer. Was ze naakt, had ze kousen aan? Was hij naakt, of had ie nog een shirt aan en verder niks? Was dit koppeltje op zijn hondjes aan het neuken? Keek de man (gespierd en blond in mijn fantasie) wellustig toe hoe zijn harde lul in haar kutje schoof? Of was het toch de missionarisstand? Werd de vrouw gebeft door haar hengst? Was ze – onhoorbaar voor mij – geile dingen aan het zeggen tegen haar man? Dat ze geneukt moest worden? Dat ze zijn zaad wou?

Het gekreun werd luider, en ik hoorde nu ook bonkgeluiden van het bed tegen de muur. Zo hard, dat het Tom wekte. Was hij niet wakker geworden, dan was ik met mezelf aan de slag gegaan. Ik was blij dat hij wakker was. Als hij zich zou realiseren wat er naast hem aan de gang was, dan zou hij –moe of niet moe- vast ook zin krijgen in een potje seks. De ogen van Tom maakten me duidelijk dat ik hem na vier jaar genoeg kende om goed gegokt te hebben.

“Elke, ze gaan wel aardig tekeer, niet? ”, zei Tom, met twinkelende ogen. Hij ging met zijn hand over mijn borsten, onder mijn nachtshirt, en begon zachtjes mijn tepels te beroeren. “Ik wil dat je me suf neukt”, fluisterde ik in zijn oor, terwijl ik onder zijn short zijn inmiddels stijve penis streelde. Met het continue gekreun naast ons ging ik op mijn knieën zitten, een houding die duidelijk maakte aan Tom wat van hem verwacht werd. Hoe heerlijk was het om Tom in me te voelen, en de combinatie van de lekkere stoten van Tom met de seksgeluiden, maakte me helemaal gek. Het gekreun in de andere kamer, het kletsen van Toms dijen tegen mijn billen met elke stoot, en zijn zacht gekreun van genot.

Kort daarop werd het naast ons helemaal stil. Was dit het dan? Was de man gekomen? Hoe? In haar kut, in haar mond, op haar buikje, tegen haar borsten?
“Ik wil iets anders nu”, beval ik Tom, en ik legde me met mijn rug op het matras. Weldra pikte Tom de draad weer op, terwijl ik mijn benen in de hoogte rees zodat ze tegen zijn schouders rustten. Hier hield Tom ook van, want zo kon hij zien hoe zijn penis bij me binnengleed. Ik heb nog nooit gevreeën met een man die niet graag zijn eigen lid in me zag komen. Ik kreunde steeds harder.

Diep in mij ontwaakte het exhibitionisme dat ik 99 van de 100 dagen onder de knoet houd. Maar nu was ze ontembaar. Ik wou het koppel naast ons laten weten dat wij ook neuken konden, dat we hen op het vlak van geilheid naar de kroon konden steken. “Dieper”, zei ik met luide stem, waarop Tom me met steeds diepere stoten neukte. Het was misschien, nee zeker weten, de geilste seks die we in al die jaren hadden gehad. Tom zag wat er gebeurde, hij wist dat ik niet enkel aan het klaarkomen was op zijn diepe stoten, maar ook op het exhibitionistische genoegen om onze buren deelachtig te maken aan ons plezier.

“Je kreunt lekker vannacht, ik spuit je dadelijk helemaal vol”, zuchtte Tom, die nu het ontploffingspunt met rasse schreden naderde.
“Wil je op mijn borsten komen?”, vroeg ik hem. Ik wist dat hij hier van hield, hij had het in het begin van onze relatie niet gedurfd, maar in de loop der tijd werd duidelijk dat hij vaak liever op me dan in me kwam. Vaak was ik daarvoor niet in de stemming, maar dit was anders, nu wilde ik zijn warme zaad op me zien en voelen. Tom kreunde hard, en met vuurrood aangelopen gezicht trok hij zijn lul uit me, en spoot gericht, met de hulp van zijn rechterhand, zijn zaad op mijn beide borsten. Ik melkte, toen hij daarmee klaar was, het laatste zaad zelf uit zijn penis, ik wilde er niks van missen.
“Met dank aan de buren”, zuchtte Tom met voldoening.


Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Thomas 30 jul 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *