— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Betovering bij Ikea

Met het lijstje in mijn zak van de dingen die ik wil gaan kopen, stap ik in de draaideuren bij de Ikea vestiging. Eigenlijk houd ik niet zo van dit soort winkels, maar het betaalbare ervan komt me nu wel van pas. Een man botst tegen me aan en verontschuldigt zich meteen. Mooie ogen heeft hij. Ik voel mijn schouder prettig tintelen daar waar hij me raakte. Glimlachend loop ik verder, eerst naar het restaurant voor een kop koffie.

Het is daar al druk terwijl het nog vroeg op de dag is. Een beetje weemoedig kijk ik naar de jonge stelletjes, sommigen met een kind. Die tijd ligt alweer ver achter me.
Plotseling valt mijn oog op de man die ik eerder gezien heb. Hij loopt met zijn dienblad tussen de tafeltjes door op zoek naar een vrije stoel. Onze ogen kruisen elkaar en hij kijkt me vragend aan.
“Ja hoor, kom hier maar zitten, ik ga toch net weg.”
We raken elkaar per ongeluk opnieuw aan als we langs elkaar lopen. Weer voel ik de tinteling in mijn lijf. Hij verontschuldigt zich opnieuw maar nu met een brede glimlach. Ik voel meteen dat hij het eigenlijk expres deed. Glimlachend steekt hij zijn hand uit en stelt zich voor: “Frans”.

Mijn lichaam reageert instinctief op zijn warme hand en zijn belangstellende blik. Ik voel me ineens op en top vrouw. We wisselen wat weetjes uit over Ikea en met enige tegenzin besluit ik verder te gaan om mijn inkopen te doen.
“Fijne dag nog”. Ik voel hoe zijn blik me volgt als ik wegloop. In een spiegelende ruit ontmoeten onze ogen elkaar weer en we glimlachen.

Ruim een half uur later, de gele Ikea tas is al aardig gevuld met kleine spullen, voel ik dat er iemand wel erg dicht achter me staat. Ik kijk over mijn schouder en zie de brede lach van Frans. Hij neemt me spontaan bij mijn hand, trekt me mee naar een opstelling van een nieuwe keuken en vraagt of ik hem advies wil geven.

Zijn geflirt is ontwapenend. Ik vraag me dan ook af hij me aan het versieren is. Alsof hij die gedachte kan lezen, buigt hij zich voorover en fluistert in mijn oor dat hij me een leuk mens vindt en dat hij me geboeid gevolgd heeft. Ik kijk in zijn lachende ogen en besluit ter plekke om met hem mee te spelen. Lachend geef ik hem keukenadvies en we dollen samen verder.

Wanneer het verandert weet ik niet precies maar ineens voelt zijn hand onder op mijn rug allesbehalve speels. Opnieuw buigt hij zich naar me toe om wat te vragen en ik hoop ineens dat hij me zoent. We kijken elkaar aan en de lach verdwijnt uit zijn ogen.
Alsof hij mijn wens gehoord heeft laat hij zijn lippen plagend over de mijne glijden. Ik vergeet waar ik ben en geef me helemaal aan hem over. Zijn armen glijden om me heen en hij trekt me vast tegen zich aan.

Hitte giert door mijn lijf. Ik voel mijn tepels hard worden en mijn kut is nat . Het overrompelt me maar ik geniet met volle teugen van zijn lippen en tong. Vaag hoor ik het stemmetje van een kind vragen of wij verliefd zijn. Terwijl Frans mijn mond wat hijgend los laat, antwoordt een vrouw dat het wel duidelijk is dat die meneer en mevrouw elkaar erg leuk vinden.

Frans kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan en vraagt zich hardop af hoe ik hem zo betoverd heb. Ook hij is opgewonden. Ik voel zijn warme mannenlijf stevig tegen het mijne. Een harde bobbel in zijn spijkerbroek verraadt een erectie. Zonder me los te laten, gaat hij op een keukenkrukje zitten en trekt me tussen zijn benen. En weer vergeten we waar we eigenlijk zijn, tasten elkaar af en laten onze handen, lippen en tongen het werk doen. Zijn handen glijden onder mijn shirt en kneden mijn borsten. Ik kreun op het moment dat hij in mijn tepels knijpt. Mijn hand ligt stevig om de bobbel in zijn broek die ik zacht masseer. Hij schokt met zijn onderlijf naar voren en laat zijn tong diep in mijn keel verdwijnen.

De betovering wordt verbroken door een metalen stem die uit de luidspreker komt. Ene Janneke wil opgehaald worden bij de ballenbak.
Terug in de werkelijkheid kijken we elkaar bijna wanhopig aan. Allebei geil, allebei zin in meer……Hand in hand dwalen we verder door de winkel. Af en toe kunnen we ons niet beheersen en zoenen fel en hongerig. Bij de plantenafdeling duwt hij me naar een hoekje, schuift wat grote kamerplanten tegen elkaar en creëert zo een bijna intiem plekje. Een rieten kamerscherm maakt het kompleet.

Terwijl ik op de achtergrond het winkelende publiek naar de kassa hoor gaan, rits ik zijn spijkerbroek open en bevrijd zijn penis uit een benarde situatie. Meteen kniel ik voor hem neer en begin zijn pik te likken. Zijn handen liggen op mijn hoofd en hij stoot diep mijn mond binnen. Gulzig zuig ik, sabbelend op alles wat ik maar kan voelen. Mijn tong verkent alle ribbeltjes en adertjes. Al snel voel ik dat hij op het punt staat klaar te komen. Hijgend trekt Frans zich echter wat terug en kijkt naar mij.
“Geen idee wat je doet maar het is te gek voor woorden, wat kun jij pijpen!”

Hij trekt me net op tijd overeind, want iemand verschuift het kamerscherm een beetje.
In een vloeiende beweging gaat Frans op een grote rieten mand zitten en trekt mij op zijn schoot, mijn rug naar hem toe. Het kamerscherm blijft echter staan en we horen wat mensen al pratende weer verder lopen. Meteen voel ik van achteren zijn hand onder mijn rok verdwijnen en wordt mijn slipje opzij getrokken. Twee vingers verdwijnen in één stootbeweging diep in mijn drijfnatte kut. Happend naar adem kom ik bijna klaar.

Ik draai me om en geef hem een felle, diepe zoen. Onze tongen gaan in hetzelfde ritme als zijn stotende vingers. Dan voel ik zijn vingers mijn lijf verlaten, meteen opgevolgd door zijn stijve paal die zich diep nestelt in mijn hete kut. Doodstil laten we dit op ons inwerken. Weer wordt er aan het kamerscherm getrokken en de bladeren van de planten ritselen. Ik durf me amper te bewegen, de spanning van het ontdekt worden zorgt ervoor dat ik kippenvel krijg. Frans is ook stil, ik hoor alleen zijn hijgende ademhaling.

Na een paar seconden (die wel uren lijken) is ons plekje nog steeds intact. Niemand heeft ons gezien of gehoord. Zijn ene hand glijdt naar mijn klit en de ander koestert een borst. Ik voel zijn warme wang tegen mijn rug terwijl hij me, stevig vastgepind op zijn harde paal, begint te neuken. ‘Dit kan nooit lang duren’ schiet door mijn hoofd. Mijn kutspieren bewerken zijn pik, zijn handen bewerken mij. Mijn hele lijf tintelt, alle zenuwen staan gespannen. Ik voel zijn harde paal nog verder groeien en ineens komt hij klaar. Met een zacht gegrom, bijt hij me door shirt heen en knijpt bijna pijnlijk mijn borst. Met een zacht schokje rijd ik met mijn klit tegen zijn vinger op en dan kom ik ook klaar. Mijn handen zoeken steun op zijn bovenbenen en zo ondergaan we samen de golf die ons overspoelt.

Na een paar minuten richt ik me op. Ik hoor Frans een paar keer diep ademhalen. Glimlachend realiseer ik me dat ik me al tijden niet meer zo springlevend heb gevoeld. Heel voorzichtig laat ik me van zijn schoot glijden. Als ik me omdraai, glimlacht hij naar me. Een zakdoek wordt uit zijn zak gehaald en met zachte handen veegt hij mij schoon. Daarna maakt hij mijn kleren weer in orde. Met mijn lippen maak ik zijn penis wat droog en rits voorzichtig zijn broek dicht.

Op het moment dat ik me weer op zijn schoot nestel voor een warme liefdevolle zoen, schuift iemand het kamerscherm opzij. Een plant wordt opgetild en een oudere man en vrouw kijken ons verbaasd aan.
“O, wilden jullie deze ook kopen?”
Grinnikend schudden we ons hoofd.
“Nee hoor, neem maar mee. Wij hebben al gevonden wat we zochten”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *