— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Strandfeest

Het is zaterdagavond. Hoewel ik in eerste instantie eindelijk wel eens wil genieten van een compleet planloos weekend, ga ik toch even langs bij een vriendin in Noordwijk. Ik kan, nu de lente weer is begonnen, duidelijk niet zo goed thuis zitten. Zeker niet als er allemaal leuke feestjes zijn. Anne heeft een ontzettend gezellig huisje, op een paar minuten lopen van het strand. Als ik binnen stap is de eerste fles rode wijn al geopend. Al snel zijn we toe aan meer! Onze gesprekken worden steeds interessanter en we besluiten naar een strandfeestje te gaan.

We komen binnen en hoewel Anne bijna iedereen lijkt te kennen, vind ik het heerlijk dat ik er nog nooit eerder ben geweest. Een keer geen bekenden, voor de verandering. Het wemelt van de mooie mensen. Even wennen hoor! Ik krijg er bijna pijn van aan mijn ogen. Ik mag qua looks niet klagen, maar toch. Ik wandel gewoon lekker rond in mijn spijkerbroekje en heb niet veel meer dan mascara en lipgloss op. Anne staat met verschillende mensen te praten en ik ben al dansend een beetje om me heen aan het kijken. Wanneer ik mijn hoofd naar links draai komt er opeens een ontzettend aantrekkelijke man in mijn vizier. Lang, donkere krullen, grote ogen, volle lippen en naar mijn mening precies de goede kleren. We kijken elkaar nét iets te lang aan en hij loopt naar zijn vrienden die een paar meter bij mij vandaan staan.

Ik blijf dansen en ondertussen wisselen we steeds vaker blikken uit. Ik vind hem interessant. Hij mij duidelijk ook. We lopen naar elkaar toe en voordat ik het weet staan we te praten. Ik voel zijn hand over mijn rug gaan. Mijn hand gaat automatisch naar zijn billen. Ik voel dat ik nu al een zwembad aan het kweken ben en kan me bijna niet meer beheersen. Bizar, we hebben nauwelijks een woord gesproken? De chemie en geiligheid spetteren er vanaf! We kijken om ons heen en besluiten naar buiten te glippen. Om de hoek van de strandtent beginnen we uitgebreid te zoenen: zijn lippen zijn zacht en warm en gaan zachtjes naar mijn oor. Het is helemaal niet koud buiten, maar ik krijg spontaan kippenvel over mijn hele lichaam. We kijken elkaar aan en met een enorme lach op zijn gezicht stelt hij voor een ander plekje te zoeken.

Het damestoilet lijkt me, hoewel daar natuurlijk best veel mensen zijn, de ideale plek. We gaan samen een hokje in en ik weet dat we seks gaan hebben. Terwijl aan de andere kant van de deur gewoon mensen staan te wachten tot ze naar het toilet kunnen. Ik vind het vreselijk spannend, maar schaam me stiekem best wel een beetje. Hij komt tegen me aanstaan en mijn schaamtegevoel is op slag verdwenen. Zijn lippen gaan naar mijn borsten en zakken zachtjes over mijn buik naar beneden. Hij zet me met mijn rug tegen de deur en gaat zelf op de toiletbril zitten. Ik voel een vinger bij me naar binnengaan en tegelijk likt zijn tong zachtjes over mijn schaamlippen. Hij komt bij mijn klit en ik voel dat hij dit zonder twijfel eerder heeft gedaan. Het zachte likken wordt harder en ik voel zijn tong bij me naar binnen gaan. Zijn tong gaat weer omhoog en ondertussen beginnen zijn vingers mijn vocht te verspreiden. Anale seks is niet mijn handelsmerk, maar ik vind het ontzettend opwindend wanneer hij mijn sterretje los maakt met mijn vocht.

We zijn pas net bezig, maar het is zo heftig! Ik moet me beheersen om niet nu al te komen. Al die mensen wachten maar, ik wil nog meer genieten. Ik trek zijn hoofd omhoog en kus hem, waarna ik door mijn knieën zak en eerst zijn ballen een voor een in mijn mond neem. Ik gebruik veel speeksel en omsluit hem ondertussen met mijn rechterhand. Mijn linkerhand vervangt mijn mond en ik laat mijn tong over zijn topje gaan. Dan neem ik hem helemaal in mijn mond en ik pijp hem met veel speeksel, terwijl mijn rechterhand steeds sneller trekt en mijn linkerhand nog steeds zijn ballen omvat. Hij komt bijna en vraagt me of ik me om wil draaien. Natuurlijk wil ik dat. Gelukkig heeft hij condooms bij zich. Ik sta met mijn handen tegen de muur en terwijl zijn handen mijn borsten omvatten, stoot hij bij me naar binnen. Mijn god, dit is lekker! We proberen zo min mogelijk lawaai te maken, maar ondertussen stoot hij steeds harder in me. Zijn hand gaat naar mijn klitje en ik hou het gewoon niet meer. Wonderbaarlijk genoeg komen we gelijktijdig.

Nadat hij nog even in me is gebleven, draai ik me om en zoen hem. We kijken elkaar aan met een grote lach op ons gezicht en komen tot de conclusie dat dit superspannend, maar ook eigenlijk best gênant is. We gaan het toilet uit en lopen het strandtentje weer binnen. Hij gaat naar zijn vrienden. Ik ga naar Anne. Wellicht moeten we toch maar telefoonnummers uitwisselen, zodat we dit nog eens opnieuw kunnen doen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *