— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Seksfeest

Het was een warme zondagavond en ik was weer bij mijn benedenburen Eric en Wilma geweest. Eerst hadden we op het grote balkon gezeten en over het water gestaard. Het was een mooie, zwoele avond. Wilma en ik hadden onze bikini’s aan en Eric een zwemshort. Na de nodige seksavontuurtjes samen beleefd te hebben gingen we nu ook weer gemoedelijk met elkaar om. Het was net of Eric er twee vrouwen op na hield.

Eigenlijk was dat ook zo, ware het niet dat Wilma en ik ook vaak zonder Eric de liefde bedreven. Ik stond op om even naar het toilet te gaan. Bij terugkomst pakte Eric mij lekker vast, zoende me op mijn mond en ging met zijn rechterhand mijn bikinibroekje in. Hij vroeg me of ik zo nat van het plassen was of van de warmte. Ik zei dat ik weer zo ontzettend geil was en dat ik het liefste hier buiten op het balkon een beurt wilde.

Geen probleem, vond Wilma. Zij zou wel opletten of er niemand langskwam. Eric stroopte zijn zwemshort omlaag en ging naakt op het balkonbed liggen.
“Doe je bikinibroekje uit en kom op mij zitten”, zei Eric.
Toen ik Eric met die stijve pik op dat bedje zag wist ik van geilheid al niet meer wat ik moest doen.

Snel rukte ik mijn broekje van mijn kont om in no-time die heerlijke pik in mijn kletsnat kutje te laten verdwijnen. Eric pakte me lekker bij mijn borsten en ik wipte op en neer dat het een lieve lust was. Al veel te snel kwamen we klaar. Ik gaf een scherpe gil en Eric spoot zijn zaad grommend in me. Dit waren het soort neukpartijtjes waar Eric, Wilma en ik onze langere sessies mee begonnen. Kort en geil, om de ergste spanning te ontladen.

We glibberden van elkaar af en met bezwete lichamen namen we het applaus van Wilma in ontvangst. Ze zei dat we eerst even moesten douchen voordat… Eric draaide de douchekraan al open en samen stapten we onder het stromende water. Eric begon mij lekker in te zepen en sloeg geen enkel plekje over. Wel merkte hij op dat mijn zwarte driehoek wel weer wat aan de lange kant was.

Hij wist er wel raad mee! Hij zou mijn poesje lekker bijscheren. Hij knielde voor mij neer, deed mijn benen uit elkaar en begon me onder de douche lekker te beffen. Ik stond te trillen op mijn benen, hield me vast aan zijn haren en duwde zijn tong nog dieper en harder tegen mijn klit en in mijn poes. Wat was dat lekker!

Het warme, stromende water over mijn hoofd, een been tegen de douchewand, mijn open kut met Erics tong: waanzinnig. Kreunend kwam ik lekker op zijn mond klaar. Nog nahijgend zag ik niet dat Eric de bus met scheerschuim had gepakt. Nog voor ik was bijgekomen had ik een klodder schuim te pakken.

Zachtjes wreef hij de klodder uit. Hij draaide rondjes met het schuim over mijn driehoek. Daarna kwam het mesje. Met geoefende hand gleed het scheermes over mijn venusheuvel. Toen de voorkant kaal was, waren mijn lippen aan de beurt. Ik spreidde mijn benen zover mogelijk, en heel voorzichtig schoor Erik mijn schaamlippen.

Van het zachte krassen van het scheermesje werd ik weer bloedgeil, nog voordat ik was bekomen van mijn eerder orgasme. Eric ging stug door en verwijderde alle haartjes, zelfs tussen mijn bilnaad. Met lekker lauw water spoelde hij daarna het schuim weg zodat het resultaat goed zichtbaar was: een kaal, wit kutje.

Na het douchen stond Wilma klaar met een handdoek. Ze vond mijn kale kutje fantastisch geil. Nadat ik zachtjes afgedroogd was duwde Eric me naar de slaapkamer en zei dat ik op bed moest gaan liggen. Hij zou me het verschil tussen behaard en kaal wel even laten voelen!

Ook Wilma ging met me mee en ontdeed zich van haar bikini. Al snel begonnen wij elkaar te strelen en te zoenen. Mijn benen werden weer uit elkaar geduwd en ik voelde een koude vloeistof op mijn venusheuvel. Eric masseerde mijn hele schaamstreek, ik voelde zijn adem tegen mijn klitje en hij haalde hij zijn tong door mijn kut en bilnaad.

Wilma likte heerlijk aan mijn tepels en borsten. Ik hield het niet meer uit, wat volgde was een explosie en voor het eerst in mijn leven kwam ik spuitend klaar. Uitgeteld bleef ik liggen en zag nog net hoe Eric zijn loeiharde snikkel in het kale kutje van Wilma schoof. Met harde en snelle stoten bracht hij Wilma naar een hoogtepunt.

Het zweet stond Eric op zijn voorhoofd. Ik boog me voorover, haalde die lekkere pik uit het kutje van Wilma en zei toen dat ik hem de zevende hemel in zou zuigen, want dat had hij wel verdiend. Niet veel later voelde ik zijn lul in mijn mond nog meer opzwellen en ik wist dat hij op het punt van klaarkomen stond. Ik hield zijn pik gevangen in mijn mond en wilde dat hij diep in mijn keel zou spuiten. Ik zou alles doorslikken.

Bij de eerste lading proestte ik het uit en Eric’s lul floepte uit mijn mond. Snel pakte ik zijn spuitende pik weer vast en richtte hem op mijn mond om zo alles binnen te krijgen. Het zaad dat hij had gemorst smeerde ik uit over mijn borsten. Het was weer een geslaagd seksfeest geweest, en moe en voldaan vielen we met zijn drieën in een diepe slaap.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *