— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De oude kast

Ik ben gek van oude kasten, kasten die een verhaal hebben, die geleefd hebben.
Met veel liefde en hartstocht wrijf ik de oude verf af en geef ik de kast een nieuw uiterlijk. Meestal ga ik naar een kringloopwinkel op zoek en kan ik voor een appel en een ei koopjes doen. Maar deze keer was er iets raars aan die kast…

Na lang aarzelen kocht ik de kast toch. Hij had iets speciaals…de uitstraling misschien? Ik denk dat hij ongeveer 50 à 60 jaar oud was, wit, afgeschilferd, twee laden en vier deurtjes, twee in hout en twee in glas.
Ik kon ze gewoon niet laten staan, ik moest ze hebben ongeacht de prijs.
Zo gezegd, zo gedaan en daar staat ze dan in mijn hal.

Ik streel de kast héél zacht alsof ze kan breken, open de glazen deurtjes en ruik de koffiebonen, waarschijnlijk stond dus daar de koffie. Ik doe de onderste deurtjes open en blaas het stof weg. Ook de laden doe ik open maar die linkse lade spant, na een harde ruk vliegt ze open en er valt iets op de grond.
Ik hurk en bekijk twijfelend de oude, vergeelde envelop. Nu kan ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en ik doe de envelop open. Er zitten zwart wit foto’s in en een briefje.

Op de foto’s staat een knappe man met zijn gezin bestaande uit een vrouw en twee zonen. Mijn ogen staren naar die knapperd, ik wist niet dat mannen uit die tijd ook al zo sexy konden zijn.
Op het briefje staat “de persoon die dit vindt zal een hoogtepunt beleven.” Niet-begrijpend lees ik verder. Ik zou dus met de envelop naar het adres moeten dat erop vermeld staat en die daar afgeven. Ik zou er iemand een hele dienst mee bewijzen.

Tja wat moet ik nu doen? Toch maar even gaan. Terwijl ik op weg ben denk ik na over dat hoogtepunt. Wat wordt daarmee bedoeld? Ah ja, dat zal een beloning zijn. Ik kon natuurlijk toen nog niet weten dat het één van de mooiste en heerlijkste hoogtepunten zou worden in mijn reeds 30 jarig bestaan.

Na enig zoeken kom ik aan bij het juiste adres. Ik sta bij een oud herenhuis dat toch enigszins warmte uitstraalt! Aarzelend bel ik aan en niet veel later wordt de deur open gedaan door een man! Verstomd sta ik te kijken, hij lijkt sprekend op de man van de foto, al even sexy. Ik mag gewoon naar binnen gaan. Hij zegt dat hij weet waarvoor ik kom.

Als in een trance ga ik naar binnen en betreed ik de woonkamer. Ik sta met mijn voeten op een dik, wit tapijt en ik vraag me af hoe het zou voelen om daar naakt op te liggen, hoe de wol zou voelen tegen mijn tepels. Ik sta daar te dromen en besef niet dat de man ondertussen voor mij staat en staart naar mijn tepels die blijkbaar reageerden op mijn dagdroom.

Een blos komt op mijn gezicht en ik lik vlug mijn lippen nat. Ik sta daar met een droge mond door de geile blik in zijn ogen!
Hij steekt zijn hand uit en vraagt om de foto’s. Onbegrijpend hoe hij dit weet overhandig ik ze hem…zonder zijn ogen los te laten! Hij heeft de meest waanzinnige, donkere, sexy en geile ogen die ik ooit zag.

Ik voel me betoverd en ik wilde dat hij me hier ter plekke nam! Alsof hij gedachten kan lezen, komt hij dichterbij en kust me vederlicht op de lippen. Die reageren direct door spontaan uitéén te gaan. Hij vat het op als een uitnodiging en z’n tong dringt mijn mond binnen.
Daar sta ik dan, te tongzoenen met een vreemde man die sexy ogen heeft. Maar het kan me allemaal niet schelen, ik kus hem gretig terug en ik sla mijn armen om zijn nek!

Hij trekt me tegen zich aan en legt zijn handen op mijn kontje. Enkel een dun lapje stof en een string scheiden zijn handen van mijn naakte huid.
Ik wrijf met mijn poesje tegen de steeds harder wordende bobbel in zijn broek! Dit blijft niet ongestraft want hij duwt me een armlengte van zich af. Angst overmeestert me en ik vraag me af wat ik in godsnaam misdeed. Blijkbaar ziet hij mijn angst en hij knipoogt geruststellend terwijl hij mijn rokje omhoog doet. Hij kijkt goedkeurend naar mijn zwarte, kanten string en schuift die opzij.
Hij steekt een vinger in mijn mond. Ik sabbel er eventjes op en goed nat brengt hij die naar mijn kutje. Ik sluit mijn ogen en geniet nog steeds rechtstaand van de vinger die in mij beweegt.

Een kreun ontsnapt aan mijn keel. Hij beweegt de vinger sneller en sneller op en neer in mijn kutje dat sappige geluiden begint te maken! In mijn buik voel ik de oh zo herkenbare symptomen van een orgasme. Hij staat me in zijn woonkamer te vingeren en ik laat me gaan. Ik kom luid kreunend klaar en leun tegen hem aan.
Mens toch, wat bezielt mij? Om zomaar een hoogtepunt te beleven met een onbekende?

Veel tijd om na te denken krijg ik niet want hij heeft intussen zijn pik tevoorschijn getoverd. De lul is al even geil als de man zelf, niet overdreven groot maar gewoon mooi met een blinkende eikel.
Hij duwt me op mijn knieën zodat zijn pik op mondhoogte komt. Zonder aarzelen hap ik ernaar en draai met mijn tong rondjes rond de eikel en pijp naar hartelust. Ik hoor hem kreunen en dat bezorgt me een goed gevoel, ik doe het goed…

Hij buigt zich en trekt mijn t-shirt over mijn hoofd zodat ik met ontblote borsten voor hem zit. Terwijl ik verder pijp en mijn tanden zo nu en dan in zijn lul zet, doe ik zijn riem open en laat ik zijn broek zakken. Hij stapt eruit en knielt ook. Na een innige zoen vleien we ons neer en komt hij op me liggen. Ik spreid automatisch mijn benen en hij komt diep in me. Hij neukt me eerst héél traag, onze bewegingen zijn ritmisch, bijna op elkaar afgestemd…

Zijn tong dwaalt via mijn hals af naar een tepel die trots rechtop staat, wachtend op een likje. Als hij mijn tepel in zijn mond neemt explodeer ik en ik duw mijn heupen omhoog zodat zijn pik nog dieper kan stoten. Ik kreun luidkeels en geniet. Héérlijk is dat. Het ritme gaat vlugger en hij neukt ook steeds dieper…
Mijn hoofd draait als een tol, alles is precies een waas maar toch héél innig en liefdevol.

Ik voel een nieuw hoogtepunt komen en terwijl ik hevig klaar kom, loopt er een traantje over mijn wang, niet van verdriet maar van dankbaarheid…dankbaarheid voor mijn beloning.
Ook hij kan niet meer wachten en komt spuitend over mijn buik klaar.
We blijven zo vijf minuten liggen. Daarna staan we op en kleden ons stilzwijgend aan.

We werpen elkaar nog één blik toe en weg ben ik…
De oude kast krijgt nog dagelijkse een liefdevolle blik. Eén keer ben ik terug gegaan maar het oude herenhuis heb ik nooit meer teruggevonden…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *