— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sauna

Ze zat in het Turks bad op één van de voorgevormde zitjes in kunststof. Terwijl ze genoot van de bedwelmende hete damp voelde ze het zitje trillen. Ze dacht dat de vibraties afkomstig waren van de machinekamer er onder en schonk er eerst geen aandacht aan. Na een tijdje werden de trillingen echter nadrukkelijker en eigenlijk voelden ze wel prettig aan. Ze was volkomen ontspannen en omdat er niemand anders in de ruimte aanwezig was, begon ze van de steeds duidelijk wordende trillingen te genieten.

Het zitje vertoonde een bobbeltje en als ze haar benen iets uit elkaar deed en haar rug strekte terwijl ze wat voorover leunde, trilde het bobbeltje juist op het plekje waar ze het heerlijk vond. Ze keek nog eens rond en naar de matglazen deur om er zeker van te zijn dat ze geheel alleen was. Toen ze ook geen schaduwen zag bewegen voor de deur opende ze haar benen wat verder en perste haar clitoris tegen het trilbultje. God, wat was dat heerlijk. Het leek wel of het bultje groter werd of was het haar schaamstreek die opzwol.

De trillingen werden ook steeds duidelijker en na een tijdje begon ze heel haar onderlichaam te bewegen. Haar mond ging lichtjes open en ze streek traag met haar handen over haar borsten. Haar tepels gingen rechtop staan en ze kneep er zachtjes in met haar vingers. Toen plaatste ze haar handen naast haar billen op het zitje. Ze duwde zich een beetje op zodat ze haar onderlichaam vrij kon bewegen. Op die manier over en weer gaand op het bultje spande plots haar buik en voor ze het goed en wel besefte ging er een siddering van genot door haar heen. Ze onderdrukte een kreet. Ze kwam terug tot zichzelf en keek een beetje verbaasd om zich heen.

Er was nog steeds niemand in de buurt van het Turks bad gekomen. De trilling was gestopt maar het bultje was er nog steeds. Ze wreef er nog eens langs en maakte haar lippen nat. Toen viel haar oog op het sculptuur in het midden van de ruimte. Het was een soort modern kunstwerk ook geheel in kunststof. Het was een beeltenis van een soort knoestige stronk met allerlei uitsteeksels. Ze voelde aan één van de uitsteeksels en ze bleken gemaakt van een soort harde, blanke rubber. Het trillen was weer begonnen en ze wreef haar klitje opnieuw tegen het zalige bobbeltje.

Ze drukte weer op haar handen maar voor ze een tweede keer kwam stond ze op en zonder na te denken hurkte ze boven één van de uitsteeksels. Ze maakte het vlug nat met wat speeksel en stak het uiteinde in haar spleetje. Ze wist niet goed wat haar bezielde maar ze deed het gewoon. Ook het uitsteeksel bleek op een zalige manier te trillen en ze liet zich steeds verder zakken terwijl ze op en neer ging.

Het ding schoof hoe langer hoe verder naar binnen en ze begon rood aan te lopen. Ze sloot haar ogen en terwijl ze steun zocht op de andere uitsteeksels ging ze hoe langer hoe driftiger op en neer. Haar borsten staken vooruit en wiegden mee met elke stoot. Haar adem begon te jagen en ze liet zich volledig gaan. Ze ramde nu werkelijk het uitsteeksel naar binnen, waarbij haar klitje werd geplet op de basis. Toen ze een tweede keer kwam liepen haar sappen langs de gladde steel en drupten op de grond.

Ze stond recht en ging weer op een bankje zitten om te bij te komen. Wat bezielde haar in ’s hemelsnaam? Zoiets had ze nog nooit gedaan. Ze ruste even uit en besloot toen een douche te gaan nemen want haar wellust was nog niet echt afgenomen, integendeel. Ze verliet het stoombad en wandelde zo gewoon mogelijk kijkend naar de douches.

Toen ze onder de stralen stond kwam ze min of meer bij. Ze rilde nog na, sloot haar ogen en genoot van het spattende water. Minuten stond ze daar maar plots kreeg ze het gevoel dat er iemand dicht bij haar stond. Ze wilde haar ogen openen maar ze deed het niet omdat ze het lome gevoel niet wilde verliezen. Ze droomde dat ze gestreeld werd door ontelbare handen, dat ze ingesloten werd door naakte lijven. Ze werd opgepakt en naar een massagetafel gedragen. Men droogde haar zorgvuldig af en de handen begonnen haar met warme olie te masseren. Ze lag op haar buik en met haar hoofd op een speciale steun die haar neus en ogen vrij liet.

Door de warme handen ontspande ze nog meer en werd heerlijk loom. Door haar gesloten oogleden nam ze enige flikkeringen waar en toen ze haar ogen opende, zag ze onderwaterbeelden. Dolfijnen zwommen af en aan, afgewisseld met andere, prachtige natuurbeelden. De handen op haar lichaam hitsten haar zonder meer op. Ze werd overal aangeraakt op alle mogelijke manieren. De tafel was van een zeer zacht materiaal en bleek over allerlei ingenieuze details te beschikken. Zo kon ze haar armen in alle richtingen uitsteken, ze bleven steeds gesteund. De handen konden ook haar buik en borsten beroeren omdat de tafel in stukken kon wegzakken.

Toen de handen zich dieper tussen haar billen waagden, spreidde ze haar benen en ook daar bleek de tafel op gemaakt te zijn: ter hoogte van haar benen kon ze scharnierend in twee splitsen. Nu konden de handen haar kutje beroeren en bij god, daar was ze klaar voor. Ze deed haar benen zo ver mogelijk uit elkaar en de handen stimuleerden haar lippen en haar klitje op ongekende wijze. Plots zakten haar knieën naar beneden en naar voren. Ze lag nu gespreid met haar kontje en kutje naar achteren. Ze kwam tot het besef dat ze nu wel in een erg kwetsbare positie lag en probeerde zich op te richten. De handen drukten haar echter op de bank en ze voelde nu hoe haar polsen en enkels waren vastgemaakt. Hoe ze ook trok of wrong ze kon zich niet meer uit de benarde positie bevrijden.

Op het schermpje voor haar ogen werden de natuurbeelden afgewisseld met beelden van prachtige naakte mannen en vrouwen, onder water zwemmend. Haar geslacht, haar borsten, haar hele lijf werd nog steeds verschrikkelijk lief gestreeld; ze kon niet anders dan zich over te geven aan haar genot. Toen iemand haar klitje ritmisch begon te strelen zuchtte ze en stak haar kutje nog verder naar boven en naar achter. De bank volgde haar beweging. Haar adem begon zwaar te gaan. De sappen vloeiden uit haar en ze voelde ze langs haar dijen naar beneden lopen. De handen bleven haar maar strelen, haar billen en haar tepels werden zachtjes gekneed.

Het knijpen werd harder en ze kreunde. Ritmisch kreunde ze mee met de kneepjes die ze nu overal ontving. Plots voelde ze een scherpe pijn in haar tepels. De strelende handen waren verdwenen. De druk werd hoger en de pijn erger. Ze rukte aan haar armen en benen maar kon ze geen millimeter bewegen. De pijn werd heviger, ondraaglijk. Ze sloot haar ogen; de pijn veranderde in genot. Een alles overheersend genot. Haar kutje zwol, haar klitje kwam te voorschijn uit zijn geheime plooitjes, haar scheurtje stond wagenwijd open. Een derde felle pijn kwam nu op in haar klitje en ook die veranderde in genot.

Haar sappen stroomden overvloedig. Ze perste haar schaamlippen open en in een langgerekte gil kwam ze schokkend klaar. Ze werd onmiddellijk binnengedrongen door een flinke penis. Ze duwde haar kutje achteruit want ze wilde genomen worden. De penis plaagde haar aan de ingang van haar schede. De gezwollen eikel net in haar binnenste maakte haar gek. De bank scharnierde nu om haar as zodat haar hoofd hoger kwam te liggen dan haar kontje. Haar hoofd werd iets opgetild, de steun werd weggedraaid en plots rook ze de geur van een vrouw.

Haartjes kriebelden haar neus en voor ze het wist drukte ze haar lippen voor het eerst voorzichtig op de intiemste delen van een andere vrouw. Ze werd gek van de geur, de natheid, het soepele vlees. Ze opende haar mond en zoog en likte aarzelend, stak haar tong in de vochtige warmte. Likte toen op de plaats waar ze zelf het liefst gelikt werd. Ze gaf het ritme dat ze van de man ontving over aan het klitje onder haar tong. Langzaam voelde ze hoe haar bewegingen effect kregen. De vrouw kantelde haar bekken. Ze voelde erg warm en nat aan. Ze hoorde haar ook zwaar ademen en voelde hoe haar buik boller werd.

Plots golfde er een gulp warm vocht uit haar kutje en overspoelde haar mond. Ze dronk het terwijl haar eigen kutje zich verder opende om de man in haar diepste diepten te ontvangen. Langzaam werden zijn stoten dieper. Haar hele lijf schreeuwde nu om meer. Ze werd heerlijk gevuld en voelde zich helemaal murw worden. Ze had de indruk dat haar kutje binnenstebuiten keerde en ze langzaam volledig oploste. Haar orgasme kwam als een uit de diepte optrekkende golf. Ze voelde niets dan zoete warmte en een alles overheersende zaligheid. Ze kreunde lange diepe ademstoten, ze rilde en schokte en gaf zich volledig tot ze compleet uitgeteld was. Een warme deken werd over haar heen gelegd en ze tuimelde in een bodemloze slaap.

Traag opende ze haar ogen. De kamer was verlaten. Het leek wel of ze daar uren had gelegen, alsof alles een droom was geweest. Ze stond op en wandelde de kamer uit naar de douches. De binnenkant van haar dijen voelden aan alsof ze waren ingesmeerd met honing. Toen ze de deur opende stonden er wel tien mannen en vrouwen haar op te wachten. Een applausje en bravogeroep weerklonk. Ze glimlachte terwijl het schaamrood naar haar wangen trok. Met zijn allen sprongen ze in het zwembad.
Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *