— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De masseuse II

Toen ik me omdraaide zag mijn man dat mijn tepels lichtelijk stijf stonden van opwinding. En ik schaamde mij daar toch een heel klein beetje voor in het bijzijn van de masseuse. Ze stelde mij gerust en vertelde mij dat het een compleet normale reactie was op dit soort massages mits men die drukpunten ook gebruikte. Dat deden alleen masseuses zoals zij die aan huis kwamen. Er was ook een praktijk maar daar deden ze zeker NIET deze drukpunten die je ook in staat van opwinding konden brengen, dat was alleen bij de mensen thuis.

Ik knikte en met blozende wangen van de opwinding ging ik op mijn rug op tafel liggen. De masseuse zei mij mijn ogen dicht te doen. Voor de extra rust en ontspanning deed ze me een oogdoek voor zoals die ook wel gebruikt worden in een vliegtuig. De oogdoek voelde heel zacht aan en maakte meteen dat mijn huid onder een lichte spanning kwam te staan. Heel langzaam praatte ze met haar sensuele stem op mij in om vooral te ontspannen, alles los te laten.

En dat lukte haar en ik liet het over mij heenkomen. Het werd weer stil in de kamer die gevuld werd door de muziek van ERA, dat ze had meegenomen en die mijn man heel zachtjes had opgezet. En die muziek liet mij nog meer ontspannen dan ik al was. Ik verdween in een spel van ontspanning en opwinding.

Zij had nu echter een kleine verrassing, ineens voelde ik een verwarmde geurende olie over mijn borsten heen gaan, heerlijk warm. En ik kreunde zachtjes. Wat een heerlijkheid en ik voelde ondanks die warme massageolie mijn tepels fier overeind komen. Ik hoorde mijn man zachtjes zuchten. Ongelofelijk wat zo’n ogendoekje al niet teweeg kan brengen, gehoor en gevoel worden meteen scherper.

Toen voelde ik haar handen die gleden naar mijn hals en mij tot achter mijn oren masseerden, en langzaam weer terug en toen eindelijk. Voelde ik haar handen over mijn borsten heengaan, en ik voelde heel goed hoe strak en stijf mijn tepels stonden. Wauw, wat een heftige sensatie. Ze masseerde mijn borsten heel zachtjes rond mijn tepels en mijn tepels werden zo mogelijk nog strakker. Uiteindelijk streelde ze heel zachtjes de topjes van mijn tepels en ik kreunde luid.

Mijn lichaam ontlaadde zich en ik voelde een lading kutvocht mijn kutlippen nog natter maken dan ze al waren van de voetmassage. “Laat je maar gaan,” bleef ze herhalen. Intussen rolde ze mijn tepels zachtjes tussen haar vingers. Heerlijk was dat. Na vijf minuten mijn borsten en vooral mijn tepels te hebben gestreeld kwam ik klaar.

Ik voelde mijn vaginawand samentrekken en ook mijn lage buikspieren terwijl ze niet eens in de buurt was van mijn kutje. Ze legde mij uit dat ook dat heel normaal kon zijn als er maar aandacht werd besteed en dat klaarkomen via de tepels een heel apart gevoel is. Dat was het zeker. Heerlijk. En zo kwam zij aan mijn buikstreek toe. Ze masseerde mijn buik en de zijkanten van mijn taille en zo kon ik weer even bijkomen. Heerlijk. Ik dacht dat ze verder zou gaan, maar nee, niet zoals ze bij mijn kont had gedaan, ze verschoof de handdoek naar boven zodat ik warm bleef en gleed af naar mijn benen. Ik voelde mij een klein beetje teleurgesteld maar ik zei niets en liet haar begaan. Ik moest mij tenslotte ontspannen. En dat deed ik en zij begon weer mijn voeten te masseren wat weer een heerlijke ervaring was.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *