— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Blind date, kamer 1016

Mijn gedachten schieten terug naar ruim een week geleden: een zwoele woensdagnacht, net terug van een verjaardagsfeest, teveel gedronken natuurlijk en nog geen zin om te gaan slapen zet ik mij met nog een glas tequila achter de pc. Ik log onder een andere naam in bij een chatroom en al snel word ik aangeklikt door namen als: Stayhard, LangeLul18 en MrNiceGuy. Bah, vervelend en saai die namen, zou er niemand iets originelers kunnen verzinnen?

You’re_Mine klikt mij aan en begint geheel tegen mijn verwachting in een leuk gesprek, waar een heerlijke geile ondertoon in zit. Hij laat slechts zijn leeftijd en woonplaats los, voegt er nog wel aan toe dat hij in is voor iets spannends en dominant van aard is.

Na een uurtje chatten met hem ben ik inmiddels helemaal opgewonden geworden, nog geiler dan ik al was eigenlij, maar aangezien de alcohol nu zijn tol gaat eisen, log ik af met de woorden: ‘Tot morgen, schatje? Wil meer met je chatten! Kusje, Moi.’

Alle avonden daarna kan ik niet wachten om achter de pc te kruipen en You’re_Mine op te zoeken. Onze heetste fantasieën vullen het scherm tot ongekende hoogten. Mijn stoel heeft het inmiddels zwaar. Na de heftige chatsessies is een warme vochtige plek het eindresultaat.

Meer en meer krijg ik zin om deze man te zien, te voelen, uit te dagen, te verleiden en genomen te worden door hem. En hem mijn diepste fantasie te zien vervullen.
Een hotelkamer tussen onze woonplaatsen in wordt besproken, kamer 1016. ‘Be there, dressed naked, just a blindfold’ is alles wat in de sms vanmorgen stond die ik van hem kreeg.

Mijn hart staat bijna stil als ik dit lees, mijn knieën knikken, mijn bloed gaat kolken, mijn hersens draaien op volle toeren, o waar begin ik aan? Durf ik dit nou wel, met mijn grote mond. Stel je voor dat het engerd is met moordneigingen of iemand die ik afstotelijk vind?

Ik sta voor de spiegel en bekijk mijn lijf. ‘Hmmm niet slecht. Een netjes kaal geschoren kutje, licht opgemaakt en een blos op mijn wangen van opwinding. Mijn vinger schiet tussen mijn lipjes en verdwijnt met mijn eigen geile vocht eraan in mijn mond. Ik ben echt geil!

Ik check in bij het hotel, loop met de sleutel in mijn hand te zoeken naar de juiste kamer en zeg tegen mijzelf dat ik nog steeds terug kan, dat dit niet moet, dat ik nog een keuze heb. Maar tegelijk weet ik zeker dat ik gewoon door wil gaan!

In de hotelkamer aangekomen sluit ik meteen de gordijnen en verberg mijn tas onder het bed. Dat is ook idioot eigenlijk, m’n tas verstoppen om niet bestolen te worden, maar wel jezelf aan een onbekende aanbieden voor een woeste sekspartij!

Ik heb het koud, rillingen trekken door mijn lijf. Ik blaas in mijn handen in een poging ze warm te maken. Dat helpt alleen weinig want de zenuwen gieren nu echt door mijn lijf. Toch dwing ik mijzelf uit te kleden, langzaam leg ik mijn kleding op de stoel naast het bed en ga voor de spiegel staan tegenover het bed.

Goh, ik ben echt naakt. Hier sta ik dan, slet, die je bent. Een seksdate met een onbekende, ben je niet wijs of zo? Ik grinnik tegen mijzelf in de spiegel, wetend dat ik deze uitdaging aan wil gaan en de spanning ervan wil ondergaan. Ik wil weten of hij mij echt zo bruut gaat verwennen als hij mij beloofde.

Geblinddoekt zit ik te wachten op het bed, de deur van de hotelkamer staat op een kier, zoals afgesproken in het laatste smsje vijf minuten geleden, nadat ik het kamernummer nogmaals had doorgegeven.
Ik hou mijn adem in als ik de deur hoor piepen en gedempte voetstappen de kamer hoor binnenkomen.

Mijn oren zijn gespitst op werkelijk ieder geluid dat zich in de kamer bevindt. Ik hoor een kledingstuk (een jas?) vallen op de grond voor mij. Een rustige ademhaling komt naderbij, de onmiskenbare geur van Kenzo dringt in mijn neus binnen.

“Wat een heerlijk, geil cadeautje zit hier op mij te wachten, zo braaf, zo gewillig, zo mooi,” hoor ik de stem zeggen. Ik schrik mij te pletter, en ben gek genoeg enigszins verbaasd dat hij spreekt tegen mij. Meteen vervloek ik mijzelf om deze onzinnige gedachte.

Ik dwing mijzelf rustig adem te halen, niet in één ruk de blinddoek af te trekken, niet over het bed te rollen en zo naakt de gang op te rennen. In plaats daarvan zeg ik: “Ja, hier ben ik, overgeleverd aan jou. Neem mij alsjeblieft!”

Stevige handen omvatten mijn gezicht, stevige lippen kussen de mijne, het puntje van zijn tong schiet voorzichtig mijn mond binnen. Alsof er ineens een startsein klinkt, begin ik terug te zoenen. Mijn lijf begint te kolken, ik voel mijn tepels hard worden, mijn kutje nat worden en ik sla mijn armen om hem heen en trek zijn lijf over mij heen, terwijl ik mij achterwaarts op het bed laat glijden.

Nu zoent hij mij stevig, laat zijn handen langs mijn hals dwalen naar mijn borsten, mijn buik en over mijn dijen, die ik als automatisch voor hem open. Ik voel zijn vingers over mijn schaamlippen glijden en ze openen, waarna twee vingers naar binnen glijden.

Oh God, het bijna stilzwijgen van deze man, zijn geur, zijn aanraking, zijn huid, zijn kussen, de spanning en mijn geilheid maken dat ik kronkel onder zijn lijf. Mijn zuchten gaat over in kreunen, mijn handen graaien in zijn haar. Ik voel zijn vingers nog in mijn kutje, terwijl zijn andere hand mijn tepel stevig vast pakt en eraan trekt. Een gloeiend gevoel in mijn onderbuik maakt mij nu klaar voor mijn wens om zijn kleding uit te trekken.

Ik draai mij op hem, nog steeds geblinddoekt, en probeer zo snel als ik kan hem van zijn kleding te ontdoen, wat nog niet zo gemakkelijk is als je haast hebt en geil bent.
Aan zijn bewegingen voel ik dat hij meehelpt, zeker ook vreselijk opgewonden geworden van mij, geblinddoekt, naakt en geil beschikbaar voor hem.

Als het laatste kledingstuk uit is, ga ik boven hem op mijn hurken zitten en laat mij, zonder hem aan te raken, zakken op zijn keiharde paal. Dit gevoel, bovenop een onbekende te zitten, zijn kloppende geslacht in mij, zijn handen knedend en strelend over mijn lijf doet mij kermen van genot.

Langzaam voel ik hem nu bewegen in mij, zijn handen drukken mijn schouders steeds naar beneden wanneer ik opveer. Op en neer, op en neer. Sneller gaat het nu, op en neer, op en neer. Harder gaat het nu. Ineens draait hij mij naast zich, hij gaat achter mij liggen, tilt mijn ene been hoog op en schuift zijn paal achterlangs weer diep in mij. In en uit, in en uit, sneller, harder, wilder!

Ik voel mijn ademhaling versnellen, mijn mond droog worden, terwijl mijn hersens stoppen met werken. Mijn lijf lijkt alleen nog maar uit geilheid te bestaan. Een overweldigend gevoel trekt door mijn lendenen, een gloeiend orgasme kondigt zich aan wanneer ik mijzelf hoor smeken: “Neuk mij hard alsjeblieft!”

Als antwoord hierop stoot hij nu met volle kracht in mijn gloeiende kutje, zijn paal voel ik nu werkelijk overal. Hij bijt me in mijn hals, zijn handen grijpen mijn borsten wild wanneer hij gaat grommen, diep vanuit zijn keel. Hij hijgt, steunt en kreunt: “Godver, wat ben je lekker, ik neuk je doormidden, heerlijk slettebeest!”

Ik voel mijzelf ontploffen, mijn lichaam schokt wild en ik hoor mijzelf gillen: “Oh wat geil, oh wat heerlijk, oh, ik kom, ik kom, ik kommmmmm!”
Aan het wild schokken van zijn lijf en zijn luide schreeuw bemerk ik dat ook hij gigantisch klaarkomt. Ik voel mijn kutje drijven van zijn warme sperma en ik kom weer klaar, golvend, schokkend en heftig kreunend.

Loom liggen we tegen elkaar aan, nog steeds in dezelfde houding, nog steeds zwijgend en nagenietend van datgene wat hij mij beloofde: onbekende, spannende seks, vrijwillig en geil.

Ik lever de sleutels van kamer 1016 weer in bij de balie, geniet van mijn binnenpretje en stap in mijn auto. Straks thuis toch maar weer even de pc aanzetten.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Geilerd 29 mrt 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *