— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nu of nooit 3

Dan drukt Ralf mijn billen weer op de grond en opent mijn dijen. Het gaat heel rustig en ik kreun zachtjes als zijn eikel tegen mijn kut aankomt. Zachtjes glijdt hij door mijn kleddernatte lippen op en neer. Hij kijkt me diep in mijn ogen en ik knik.

Dan stoot hij zachtjes naar binnen. Ik kreun, trek aan Bram’s lul en hij kreunt. Ik moet glimlachen om het effect. Ook Bram komt overeind en glimlacht. Ralf stoot opnieuw en opnieuw grijp ik me als reactie aan Bram’s lul vast. Het voorvocht druipt van zijn lul. Het is heerlijk om hem zo af te trekken. Nog een keer drijft Ralf zijn lul bij mij naar binnen. Ik bok, krom mijn rug en vang de laatste stoot op waarmee hij zich tot aan zijn ballen bij mij naar binnen stoot. Het is hees en hoog, het geluid uit mijn mond. Ik sluit mijn ogen terwijl ik onwillekeurig aan Bram’s lul blijf trekken.

Zijn voorvocht loopt nu tussen mijn vingers door. Dan trekt Ralf zich langzaam, tergend langzaam uit mij terug, tot hij met een zacht geluidje uit mijn kutje verdwijnt. Ik zucht, maar kreun diep als ik even later zijn mond op mijn klitje voel. Zacht zuigend zorgt hij ervoor dat mijn klitje zich nog verder opricht. Ik begin ongecontroleerd te hijgen. Bram pakt nu mijn hand en brengt die naar mijn mond. Ik weet wat hij wil, en doe het om hem te plezieren. Hij smaakt zacht zout, een beetje weeïg. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Dan drukt hij zijn heupen naar voren. Ik draai mijn hoofd omdat ik weet waar hij naar verlangt: zachtheid, natheid en gulzigheid.

Mijn lippen openen zich met het binnendringen van zijn eikel. Ik kras weer met mijn nagels over zijn zak, leg mijn vingers om zijn lul en laat hem zijn gang gaan. Hij is rustig en geduldig, maar ook hongerig en daarom houd ik mijn vingers om de basis om te voorkomen dat hij in zijn opwinding achter in mijn keel stoot.

De tong van Ralf doet wonderen en laat me steigeren. In het ruisen in mijn hoofd hoor ik het naderen van mijn orgasme. Nog ver, maar onmiskenbaar. Mijn poesje volledig open voor zijn mond, zijn sterke handen op mijn dijen, de grote vingers van Bram die zich te buiten gaan aan mijn tepels, alles stuwt zich naar mijn orgasme.

Dan opnieuw Ralf’s vinger op mijn kontgaatje. Een volhouder.

Mijn hand, die klauwend in het laken grijpt, schiet naar beneden om hem te corrigeren. Ik mompel ‘Nee, nee’. Onhoorbaar door de lul van Bram in mijn mond. Maar dan is het al te laat, een kootje schiet naar binnen in mijn rozet, en ik kan het niet helpen maar kom schokkend en bokkend klaar. Dezelfde hand, zonet nog onderweg om te stoppen, slaat nu in een hoog ritme op het matras. ‘Ooooh, jaaa!! Ohhh, dit is…. ooooh…..’

Eén? Twee? Vijf? Of tien minuten? Ik weet het niet.

Ik krijg mijn zicht pas terug als ik weer ben neergedaald. Volledig buiten adem gaat mijn borst op en neer. Langzaam komt het gevoel weer terug. Ik open mijn ogen, durf bijna niet te kijken. Schaam me, maar weet niet waarvoor.

Dan de glimlach van Bram. Zijn lul in mijn mond.

Ik draai mijn hoofd. Zijn lul uit mijn mond. De glimlach van Ralf. Nat en glimmend. Zoals een glimlach moet zijn, schiet het door mijn hoofd en ik moet even lachen.

‘Wat is er?’, vraagt hij.

‘Niets. Laat maar’, zeg ik, beseffend dat hij ziet wat ik zie: een lach, nat en glimmend.

Dan pakt Ralf mijn benen, brengt ze bij elkaar en draait me op mijn zij, zodat ik bijna in een foetushouding lig, met mijn blik opnieuw rechtstreeks op Bram’s opwinding. Mijn billen wijzen nu naar Ralf en hij trekt ze langzaam van elkaar. Met mijn hoofd tussen Bram’s dijen, sluit ik mijn ogen en open mijn mond. We weten alledrie wat er gaat gebeuren en ik geef me over. Ik voel Ralf’s handen op mijn rechterheup als hij van achter bij mij binnendringt in mijn warme, natte kut. Bram legt zijn hand achter mijn hoofd en schuift zijn lul weer bij mij binnen. In een langzaam versnellend tempo nemen de beide jongens nu mijn lichaam.

Ik geef het hun.

In de wetenschap dat het onherroepelijk is.

De stoten van Ralf versnellen, en de greep van Bram verschuift van mijn hoofdhuid naar mijn haren. Ik ken het onomkeerbare proces. Weet dat de ruwheid slechts een uitdrukking van de opwinding is en ik geniet er van. De lul van Bram stoot nu tegen mijn huig, doet me snuiven en kokken. Mijn kaken doen zeer, maar ik voel diep onderin alweer het gevoel dat alles goedmaakt. De verslavende zuigkracht van mijn eigen orgasme doet me terugstoten met mijn billen, zodat Ralf nog dieper doordringt. Ik sla mijn nagels nu in de billen van Bram, bescherm mezelf niet langer en voel hem direct nog dieper doorstoten, maar het is slechts voor even.

Dan voel ik zijn eikel opzwellen, zijn handen in mijn hoofdhuid grijpen en zijn warme zaad op mijn tong, de kloppende puls van zijn opwinding in mijn mond. Drie, vier stralen, de vage gewaarwording van mijn spillende mond. Een traag lopende klodder over mijn wang, omlaag naar mijn hals. Het zachte doordrukken van Bram’s verslappende lid, op het ritme van Ralf’s teisterende stoten. Ik kreun en voel het komen, tuimel over de rand en voel diep in mij Ralf verstrakken, zijn zaad in mijn warme kut spuitend. Ik kreun luid en mors. Minder intens maar diep verzadigend stroomt mijn orgasme door mijn lijf. Ik sluit mijn ogen en dommel weg. Laat het even gebeuren.

Ik voel Bram’s lul uit mijn mond glijden. Ik sluit mijn lippen en koester wat ik heb. Proef zijn opwinding op mijn tong. De zacht romige kleverigheid als nasmaak van ons genot. Dan zijn vinger over mijn wang, opstrijkend wat ik gemorst heb. Ik open mijn lippen een beetje, want ik weet wat hij wil. Het is niet vies, niet goor, maar teder om het sperma van zijn vingers te likken. Als ik mijn hoofd naar hem opricht kijkt hij me vertederend aan. Zijn hand strijkt door mijn haar.

Ik slik en zeg: ‘Zullen we gaan slapen?’

De jongens knikken en niet veel later lig ik warm tussen hen in, mijn borsten zacht deinend tegen Ralf’s rug en Bram’s slappe maar zware geslacht rustend tussen mijn billen. In het donker van de nacht weet ik niet hoe lang we zo hebben gedoezeld, maar als ik wakker word voel ik mijn hand over Ralf’s opgerichte pik heen en weer gaan. Mijn vingers liggen om zijn stam en zijn omsloten door zijn eigen hand. Ik voel hoe ik hem aftrek. Heeft hij mijn hand gepakt? Of was ik het die in mijn slaap ben begonnen? Ik weet het niet. Ik aarzel en hij voelt het. Gedecideerd drukt hij mijn hand nog strakker om zijn geslacht. Ik voel zijn lul onder mijn vingers kloppen.

Tussen mijn billen voel ik de opgerichte pik van Bram. Is hij wakker?

Dan draait Ralf zich op zijn rug zodat ik hem makkelijker kan aftrekken.Hij laat zijn handen boven zijn hoofd vallen als hij merkt dat ik hem blijf aftrekken, ook als hij mijn hand loslaat. Met rustige halen ga ik langs zijn stam. Soms stop ik even en veeg zijn voorvocht uit over zijn eikel. Hij sluit zijn ogen en geeft zich over aan zijn genot. Ik kan niet anders dan doorgaan. Diep in mij is het smeulen overgegaan in een vlammende begeerte. Ik sla mijn linkerbeen over zijn benen en steun met mijn hoofd op mijn rechterhand. Mijn blikken dwalen over zijn opgewonden lichaam.

Het verbaast me dat ik mijzelf zo overgeef aan deze nieuwe ervaring. Ik vraag me af of ik het ooit weer zal doen? Of zijn dit de momenten die je slechts eenmaal in je leven meemaakt. Ik bedoel: hoe groot is de kans dat een kussengevecht weer in een vrijpartij ontaardt? Wat moet er gebeuren voor ik mezelf weer zo overgeef? Maar aan de andere kant: dat dacht ik ook toen ik voor het eerst de smaak van sperma proefde. En dat is ook geen unieke gebeurtenis gebleken.

Hij is wakker.

En hoe.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *