— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Succubus

Het blijft verrassen hoe je soms in heel aardse situaties een bijna bovennatuurlijke schoonheid kunt aantreffen. Ik ben op jacht naar een snelle eenpersoonshap en duw mijn karretje driftig tussen de schappen door. Een enkel moment afgeleid door een aanbieding van toiletpapier komt mijn karretje lelijk in botsing met een ander.
“Oh, sorry!”
“Dat geeft niet.”
Haar stem klinkt helder en opgewekt. Tegenover me staat een jonge vrouw. Ze draagt een crèmekleurige broek van dun katoen, een wit shirtje en een wit jasje. Ze heeft lang, sluik, kastanjebruin haar dat in prachtige, sensuele golven over haar schouders hangt. Haar gezicht is fijntjes. Ze heeft sierlijk dunne lippen, een klein neusje waarvan het puntje net iets omhoog wipt en grote, grijsblauwe ogen. Haar leeftijd is moeilijk in te schatten, maar ik houd het op een jaar of 22.

Ik voel het bloed naar mijn gezicht stromen. Ik beschouw mezelf als een 80% heteroseksuele vrouw; een enkele keer word ik verliefd op een andere vrouw, maar tot nu toe heb ik daar nooit wat mee gedaan. Mijn laatste relatie was met een man en was alweer twee maanden verleden tijd. Hoewel ik nooit heb mogen klagen over gebrek aan aandacht van mannen, ben ik zelf vaak erg onzeker en voorzichtig als ik een keer echt iets voor iemand voel.

Onhandig trek ik mijn wagentje wat naar achter zodat de ander er langs kan. De jonge vrouw duwt haar karretje naast de mijne en kijkt me een seconde lang aan met een intensiteit die me doet duizelen. Ze heft haar arm en legt haar zachte vingers tegen mijn wang. Een diep en overrompelend gevoel van lust spoelt door mijn lichaam op het moment dat ze me aanraakt. Gedachten, gevoelens en beelden dartelen in mijn hoofd terwijl de jonge vrouw haar karretje soepeltjes wegduwt en om een hoek verdwijnt. Compleet van mijn stuk zwerf ik nog een kwartier door de supermarkt zonder me te kunnen herinneren wat ik wil kopen en zonder de vrouw nog te zien.

Ik word wakker en de ochtendzon vult mijn slaapkamer met wit licht. Als ik dan niets te doen heb en expres in een toestand half tussen slapen en waken in blijf hangen, me bewust van mijn hele doezelige lichaam, fantaseer ik dat er iemand naast me ligt. Ik druk mijn wang in mijn hoofdkussen en gluur door de spleetjes van mijn ogen. Mijn hart mist een slag als ik een bekend gezicht tegenover me zie. Op nog geen tien centimeter afstand ligt de vrouw in het wit. Haar mooie ogen staren aandachtig in de mijne, haar mond is in een slaperige glimlach gekrult. Ik kan de lijnen van haar ranke lichaam, vlak naast het mijne, door het dunne laken zien. Kleine stofdeeltjes dansen om ons heen terwijl de minuten in stilte verstrijken.

Dan komt ze in beweging. Al die tijd had ze zo dicht naast me gelegen zonder per ongeluk tegen me aan te stoten of zelfs maar met een ademtocht langs mijn gezicht te strijken. Nu laat ze langzaam maar doelbewust een hand onder de lakens naar mijn buik glijden. Op het moment dat haar vingers mijn zij raken, trekken er tintelingen door mijn hele lichaam. Ik
houd mijn adem in. Zachtjes laat ze haar vingers langs mijn zij en mijn heupen strelen. Rillingen van genot volgen hun pad en verzamelen zich in mijn onderbuik waar ik mezelf langzaam vochtig voel worden. Dan kruipt ze dichter tegen me aan waardoor ik voor het eerst de rest van haar lichaam voel; jong, stevig en toch licht en zacht. Ze drukt haar lippen tegen de mijne en we kussen. Eerst voorzichtig en verkennend, zoals haar eerste aanrakingen, maar al snel met groeiende passie. Ik draai me op mijn zij, sla een arm om haar middel en druk haar stevig tegen mij aan.Onze tongen dartelen langs elkaar en tussen het kussen door wordt onze ademhaling steeds dieper. Dan duwt ze me op mijn rug en gaat ze gehurkt op mijn bovenbenen zitten. Ze rekt zich uit en laat haar handen langs mijn lichaam glijden. Ze streelt mijn wangen, mijn nek, mijn schouders, mijn borsten, mijn bovenarmen, mijn zij en mijn buik. Lui genietend laat ik alle aandacht over me heen komen. Dan buigt ze voorover. Ik voel haar zachte haren langs mijn borsten strijken en voel hoe mijn tepels steviger worden. Ze neemt met haar lippen kleine hapjes uit mijn nek en kust mijn oor. Dan kust ze me weer langdurig op mijn mond. Met haar tong strijkt ze langs mijn lippen. Ik laat mijn handen over haar rug glijden en streel haar billen. Dan kruipt ze van me af en gebaart ze me op mijn buik te gaan liggen. Zonder aarzelen draai ik me om.

Ze kruipt weer op me en begint me allemaal kleine kusjes en likjes over mijn hele rug te geven. Wel duizend krijg ik er! En ze slaat geen plekje over. Steeds lager kust ze, tot op dat heerlijke gevoelige plekje net boven mijn billen. Haar handen strelen mijn bovenbenen en de holtes van mijn knieën. Als vanzelf glijdt er een hand tussen mijn benen en raken haar vingers mijn kutje, dat inmiddels kletsnat is. Ze blijft me kusjes geven en streelt mijn billen als haar hand weer tussen mijn benen glipt. Soepeltjes glijdt haar vinger mijn kutje binnen. Ik kreun van genot. Met haar natte vinger strijkt ze langs mijn schaamlippen en mijn klitje. Ik duw mijn bekken wat omhoog zodat ze er beter bij kan en daar maakt ze onmiddellijk gebruik van. Met drie vingers masseert ze mijn schaamlippen totdat ik het gevoel krijg te ontploffen. Plotseling stopt ze. Ze draait me weer half om en hapt plagerig in mijn borsten. De onschuld waarmee onze vrijpartij begon is, is definitief voorbij.

Zin om zelf wat meer actie te ondernemen, wentel ik om haar heen zodat ik bovenop kom te liggen. Een kort moment liggen we stil, ze kijkt me recht aan en haar grijze ogen lijken iets uitdagends uit te stralen. Speels zet ik mijn tanden in haar nek en ik verwacht min of meer dat ze gaat gillen maar ze geeft geen kik. Als troost geef ik een likje en laat ondertussen mijn handen over haar borsten en haar buik glijden. Als mijn vingers tussen de korte krulletjes van haar schaamhaar door strelen en haar lippen raken, voel ik dat ze minstens even nat is als ik.
Ze kromt haar rug van genot als mijn vingers in haar kutje verdwijnen. Achterstevoren klim ik boven op haar en geef haar kleine zuigzoentjes aan de binnenkant van haar bovenbenen.

Ik voel hoe ze haar armen om mijn billen slaat en mijn heupen naar haar gezicht toe trekt. Al bij de eerste aanraking van haar tong heb ik het gevoel dat ik opnieuw explodeer. Ik trek haar knieën omhoog en wat uit elkaar zodat ik beter bij haar kutje kan en laat mijn tong langs het randje van haar lippen glijden. Het is de eerste keer dat ik een andere vrouw proef en dit idee windt me zomogelijk nog meer op. Ik duw mijn tong zo diep mogelijk naar binnen en voel hoe ze reageert door mij nog harder te likken. Binnen de kortste keren voel ik mijn orgasme aanrollen en als een immense vloedgolf door mijn hele lichaam stromen; van mijn tenen tot de topjes van mijn vingers. Ik omhels haar heupen en druk me zo stevig mogelijk tegen haar aan en voel aan het schokken van haar lichaam dat zij ook gekomen is. Uitgeput rol ik van haar af en geniet van de naweeën van mijn orgasme.

Ik moet weer half in slaap zijn gedommeld want als ik wakker word is ze verdwenen…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *