— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Te geil voor woorden

Het is donderdagmiddag rond twee uur als ik in de auto stap. We hebben om drie uur afgesproken en ik wil op tijd zijn. Ik heb mijn man laten weten dat ik een personeelsuitje heb en dat ik pas later thuis kom. Fris gedoucht en geschoren rij ik de straat uit. Ik heb me extra spannend aangekleed. Een strak, kort rokje met een paar geraffineerde zwarte kousen. Een kleurige bloes met voor de gelegenheid drie knoopjes los i.p.v. de gebruikelijke twee. Hierdoor is een mooi spleetje tussen mijn borsten zichtbaar en een randje van mijn zwart kanten bh.

Er wordt getoeterd achter mij. Ik ben in gedachten verzonken en het is me ontgaan dat het licht op groen is gesprongen. Gehaast trek ik op. Zenuwachtig rij ik richting de snelweg.
Zal ik straks naar binnen durven gaan? Of draai ik mijn auto en rij ik met dezelfde vaart weer weg? Ik voel me als een puber die naar haar eerste afspraakje gaat. Het hart klopt in mijn keel en de zenuwen gieren door mijn lijf. Waar ben ik in godsnaam mee bezig?

Ik heb hem leren kennen via een chatbox. En ik had mij voorgenomen om nooit met iemand af te spreken die ik op deze manier had leren kennen. Maar nu ben ik onderweg naar hem. In het jaar dat ik nu met hem chat en mail heeft hij mijn nieuwsgierigheid zo weten te wekken dat ik niet bestand was tegen zijn uitnodiging. Ik weet ondertussen wel bijna alles van hem maar toch blijft het een risico.
Hij is acht jaar jonger dan ik, heeft een licht getinte huid en is danser van beroep. Het beeld van een gespierde man in een maillot waarin een bobbel in het kruis zichtbaar is vind ik wel een prettig beeld.

Ik rij de parkeerplaats van het hotel op. En parkeer de auto. Ik zet de motor uit en staar voor me uit. Zal ik naar binnen gaan of niet? De zenuwen gieren door mijn lijf. Als gedragen door een onbekende kracht open ik de deur en stap uit.
Ik loop naar de receptie en vraag de sleutel van kamer 32. De sleutel hangt nog aan het haakje dat betekent dat hij er nog niet is. Mij bekruipt de vraag of hij wel zal komen.
Ik ga met de lift naar de derde verdieping en open de deur van kamer 32.

De kamer is verduisterd en wordt verlicht door tientallen kaarsen. Op het nachtkastje staat een champagnekoeler met een fles en twee glazen. Daarnaast een schaaltje met chocolade; zeefruit. Op bed ligt een pakje en een envelop.
Ik stop een van de chocolaatjes in mijn mond en ik open de envelop.

“Hallo lieve Esther,
Ik ben blij dat je gekomen bent. Ik heb het afgelopen jaar erg genoten van het mailen met jou. Vandaag wil ik jou laten genieten.
Neem een slok van de champagne en geniet van de chocolade (je favoriet als ik het goed heb onthouden). Open het pakje en trek datgene aan wat er inzit. Zet de cd-speler aan. Doe het sjaaltje dat er bij zit voor je ogen en ga midden in de kamer staan met je rug naar de deur… En geniet! Roy.”

Ik lees het briefje keer op keer over. Wat is hier de bedoeling van, vraag ik me af. Ik open het pakje. Er zit een mooi lingeriesetje in. Olijfgroen… satijn afgewerkt met kant. En een zijden sjaaltje. Ik bekijk de bh in het kaarslicht. Hij is werkelijk prachtig. De bijpassende string ziet er ook geweldig uit. Maar wat is de bedoeling van dit alles?
Ongemerkt is mijn hand begonnen met het losmaken van de knoopjes van mijn bloes. En laat hem van mijn schouders glijden. Ik knoop mijn eigen bh los. Pak de andere en zie nu pas dat het een bh met voorsluiting is. Grappig! Ik laat de bandjes over mijn armen glijden, schuif mijn borsten in de cup en haak het vast.

Als ik ook de string aan heb schenk ik mezelf een glas champagne in en ga voor de grote spiegel staan. Om op te vreten, concludeer ik, als ik goedkeurend met mijn evenbeeld in de spiegel proost. Ik drink het glas leeg en zet de cd-speler aan: ‘The Dolphins Cry’ van ‘Live’ klinkt uit de boxen. Een nummer wat ik een vreselijk erotische uitstraling vind hebben. En waarvan ik weet dat Roy er ooit op gedanst heeft.

Ik ga in het midden van de kamer staan. Ondanks mijn twijfel doe ik het sjaaltje voor mijn ogen. Naast de muziek hoor ik nu mijn hart in mijn keel bonken. Ik luister naar de muziek en vergeet te ademen. Ik probeer te luisteren of ik nog andere geluiden hoor. Ik snak naar adem. God, wat spannend.

Plotseling… een warme zachte hand op mijn rechter schouder. Ik hou mijn adem in. Een siddering schiet door mijn hele lijf. Mijn hart gaat tekeer als een gek. Dan een warme, zachte hand op mijn linker schouder. Beide handen glijden over mijn armen naar beneden naar mijn handen. Hij pakt mijn beide handen en brengt ze naar mijn rug. Hij brengt mijn polsen op mijn rug naar elkaar toe en ik voel dat hij met een sjaaltje mijn handen op mijn rug vastbindt.
Mijn buik gaat hevig op en neer… ik adem wild. Wil ik dit wel…? Heb ik een keuze…?

Opnieuw voel ik zijn handen op mijn schouders. Ik voel een zacht zoentje in mijn nek. En ik hoor hem nu zwaar ademen vlak bij mijn oor. Ik voel zijn warme adem in mijn nek. Hij drukt zachte, vochtige zoenen op mijn schouderbladen. Ik voel hoe zijn lippen mijn huid raken. Mijn huid tintelt. En ik hou mijn adem weer net iets te lang in.

Dan glijden zijn handen van mijn schouders naar beneden, langs de zijkant van mijn rug naar mijn heupen. Tergend langzaam strelen zijn warme handen mijn huid. Vanuit mijn zij glijden de handen naar voren naar mijn buik. Zijn warme handen op mijn buik… mijn buik die nog steeds hevig op en neer gaat van de spanning… van de opwinding. Want ik voel dat ik deze spanning lekker vind. Het windt mij op. Ik heb mijn tepels ondertussen voelen zwellen en ze priemen nu tegen de olijf groene stof.
Weer voel ik warme lippen in mijn nek. Al kussend voel ik de lippen langs mijn ruggengraat naar beneden zakken tot hij me op mijn billen kust.

Ik heb het gevoel dat mijn knieën knikken… mijn benen zijn week. Zijn handen verdwijnen nu van mijn buik. Streel mijn borsten, denk ik. Maar ik voel zijn handen weer op mijn huid bij mijn voeten. En terwijl hij mijn billen kust en af en toe net boven mijn billen onderaan mijn ruggengraat likt, glijden zijn handen tergend langzaam omhoog. Over mijn kuiten, langs de achterkant van mijn knieën… steeds iets hoger. Langzaam over mijn dijen richting mijn … Oh ja, streel mijn kut! Toe!
Bij de gedachte dat hij mijn kutje gaat strelen maakt mijn lijf een schokkende beweging. God, wat ben ik geil…

Even voel ik hem niet meer. Ik voel alleen mijn lijf dat tintelt. Het idee dat hij naar me kijkt, ik hem niet kan zien, doet mijn lijf opnieuw schokken. Opnieuw voel ik zijn handen op mijn schouders. Aan de stand van zijn handen voel ik nu dat hij voor me staat. Zijn handen glijden nu langzaam naar beneden en strelen de aanhechting van mijn borsten. Dan… ineens voel ik zijn beide handen mijn beide borsten pakken. Ik zak iets door mijn knieën. Ik kan bijna niet meer op mijn benen staan van opwinding. Hij drukt mijn borsten tegen elkaar en ik voel zijn tong door de spleet tussen mijn tieten gaan.

Zonder dat ik het door heb gehad heeft hij het haakje van de bh losgekoppeld. Hij legt zijn warme handen nu op mijn heupen. En strelend met zijn vingertoppen glijden zijn handen naar mijn billen. Dan voel ik zijn vochtige lippen één van mijn tepels naar binnen zuigen. Het is bijna teveel opwinding… ik heb het gevoel dat ik van puur de opwinding alleen klaar zou kunnen komen. Mijn lijf schokt als hij ook nog op mijn andere tepel gaat zuigen en stevig in mijn billen knijpt…
Ik ruik nu zijn haren. Hij ruikt lekker. Volgens mij ruik ik één of andere olie… Ik snuif de geur diep naar binnen.

Zijn mond, zijn lippen verlaten mijn borsten en zakken naar beneden. Over mijn buik. Even speelt zijn tong in mijn navel, dan zak hij verder naar beneden. Hij geeft kusjes op de stof van de string. Tergend zachte kusjes. Ik voel dat ik nat ben… drijfnat. Mijn klit is gezwollen en vraagt om aangeraakt te worden. Zijn duimen glijden tussen mijn huid en de bandjes van mijn string. Langzaam trekt hij de string tussen mijn billen vandaan, doet hem uit en laat hem langzaam van mijn benen afglijden. Dan voel ik zijn warme kussen in mijn lies. Zijn adem op mijn huid.

Lik me, moet mijn kut geschreeuwd hebben. Ik wil zijn hoofd tussen mijn benen duwen maar mijn handen zitten vast. Ik duw daarom mijn heupen naar voren. Niet zonder resultaat. Ineens voel ik zijn tong, die opvallend lang is, zich een weg banen tussen mijn schaamlippen. Hij proeft bij de ingang van mijn grotje mijn vocht. Vocht wat op dat moment alleen nog maar toeneemt. Dan gaat zijn tong omhoog en glijdt langs mijn klit. Ik zak bijna door de knieën. Ik ben helemaal verzwakt in mijn benen.
Met zijn tong likt hij net boven mijn klitje terwijl hij mijn billen stevig vasthoudt. Ik adem zwaar en ik beweeg mijn heupen ritmisch tegen zijn tong aan. Ik bijt op mijn onderlip, nog even … als hij zou doorgaat dan duurt het niet lang meer of ik kom …

Op dat moment stopt hij. Naakt sta ik geblinddoekt en met mijn handen op mijn rug gebonden in het midden van de kamer. Mijn tepels hard en mijn kut brandend van verlangen. Er naar snakkend om aangeraakt te worden. Maar ik voel hem niet. Ik luister. Ik hoor geritsel. Ik hoor dat hij zijn kleren uittrekt. O god, hij kleedt zich uit!

Plotseling voel ik zijn handen weer op mijn heupen. Hij kust mijn mond. Zacht zoent hij mijn lippen. Ik open mijn lippen om zijn tong naar binnen te laten. Ik adem wild en ruik de geur van mijn kutje op zijn lippen. Zijn natte, warme tong raakt de mijne. Zijn warme handen glijden naar mijn billen en zacht langs mijn schouder omhoog. Dan trekt hij mij tegen zich aan. Zijn tong die speelt met mijn tong, hevig kussend. Mijn borsten raken zijn warme borstkas, mijn buik tegen zijn buik. Het voelt heerlijk zijn huid tegen de mijne. Zo lekker warm, zo zacht en teder. Ik smelt helemaal weg in zijn armen.

Ik druk mijn onderlijf tegen zijn onderlijf. Tegen de binnenkant van mijn dij voel ik zijn warme pik tegen mijn huid. Zijn pik is vochtig. En ik voel dat zijn eikel langs mijn been naar boven klimt. Zijn pik groeit tussen mijn benen. Ik laat me iets door mijn knieën zakken en voel nu zijn harde pik tegen mijn lippen aan duwen. Ik zak nog iets verder en ik voel de druk van zijn pik tegen mijn kut toenemen.

Hij laat me los. Ik sta een beetje te tollen op mijn benen. Ik voel hoe hij mijn handen los maakt op mijn rug en me aan mij schouders me naar het bed leidt. Nog steeds met mijn blinddoek voor ga ik liggen. Neuk me, schiet door mijn gedachte, neuk me, toe neuk me!

In plaats daarvan voel ik hoe hij mijn armen aan de achterzijde van het bed vast maakt. Ik lig vast op bed geheel overgeleverd aan hem. Nog nooit voelde ik me zo naakt als nu, nog nooit voelde ik me zo geil als nu.

Zijn handen glijden van mijn armen, langs mijn oksels, over mijn borsten. Even kneedt hij mijn tepels. Een schok gaat door mijn lijf. Dan gaan zijn handen over mijn buik die weer hevig op en neer gaat van het ademen. Zacht over mijn kutje glijden zijn handen, over mijn benen naar mijn voeten. Dan legt hij mijn linkerbeen een stukje naar links en mijn rechterbeen iets naar rechts. Ik lig wijdbeens voor hem klaar om…

Zacht vlijt hij zijn warme lijf over mijn lijf. Hij ligt op me. Hij kust mijn mond. En zijn pik glijdt langs mijn schaamlippen. Zijn eikel zoekt de ingang van mijn kut. Langzaam drukt zijn eikel mijn lippen uit elkaar. Ik voel zijn hete eikel nu tussen mijn lippen. Ja, toe kom in me.
Kom in me, laat me je pik voelen. Kom!

Langzaam glijdt hij verder in mijn natte kut. Steeds dieper tot hij er helemaal inzit. Langs mij G-plek schuift zijn pik tot hij zacht tegen mijn baarmoeder aandrukt. Ik voel zijn pik kloppen in mij. Zacht trek ik de spieren van mijn kutje aan en knijp hem zacht in zijn pik.
Dan haalt hij zijn pik terug, trekt hem net uit mijn kut en stoot hem dan in eenmaal diep achterin. Ooo, jaaaa. Toe neuk me!

Langzaam begint zijn pik ritmisch in mijn kut heen en weer te bewegen. Elke keer net uit mijn kutje om er weer behoedzaam in te floeppen en diep door te dringen. Ik probeer met mijn onderlijf hetzelfde ritme te vinden als hij. Maar als ik het ritme heb gaat hij sneller. Diepe harde stoten afgewisseld met een teder zacht naar binnen glijden. Niet wetend wat de volgende stoot zal zijn.

Ik bijt op mijn onderlip. Diep in mij gloeit het helemaal. Als ik het zou willen tegenhouden zou ik het niet meer kunnen. Ik voel het samenkrimpen in mij buik. Mijn baarmoeder krimpt samen, de spanning neemt toe en dan plotseling de ontlading; ik kom hevig klaar. Ik wil hem vastgrijpen maar mijn handen zitten vast. Met heftige golven vloeit het naar mijn kut en ik kom wild kronkelend klaar.

Ik duw mijn bekken naar voren alsof ik hem nog dieper in mij wil laten doordringen. Ik ben buiten adem als ik roep; “Kom, geef me je geil… Kom. Alsjeblieft, kommm…”
En met een harde kreun komt hij. Ook al ben ik zelf drijfnat, ik voel zijn hete geil in mijn kut spuiten tegen de binnenkant van mijn buik. Kleine golfjes sperma vloeien naar binnen bij me. Nog sneller neukt hij me nu. Zijn pik nog hard in me. Sneller en harder.
Ik ben de controle over mijn hele lijf kwijt. En met een schreeuw van genot kom ik nogmaals klaar.

Uitgeput valt zijn warme lijf naast me. En streelt hij mijn buik. Mijn buik gaat hevig te keer. Een heerlijk geborgen gevoel om zijn hand op mijn buik te voelen. Mijn huid tintelt. Mijn kutje is super gevoelig. Hij kust mijn lippen en dan stop hij een chocolaatje in mijn mond.

Mmm… Even voel ik hem niet. En met de chocolade in mijn mond lig ik na te genieten.
Even moet ik zijn weggedommeld. Als ik weer bij mijn positieven ben merk ik dat mijn handen los zijn gemaakt. Ik doe mijn blinddoek af en kijk om me heen. De muziek staat nog aan en de kaarsen branden nog. Maar Roy zie ik niet. Ik roep, maar krijg geen antwoord.
Op het kussen naast mij ligt een briefje:

“Je lag zo lekker te slapen. Ik heb je maar lekker laten liggen. Ik hoop dat je genoten hebt. Veel liefs, Roy”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *