— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De ultieme ontspanning

Het is al laat als ik je auto hoor aankomen. Tussen slapen en ontwaken drukt mijn onderlijf zich tegen de matras in verlangen naar jou. Ook als je er niet bent kan ik in gedachten intens genieten van jouw heerlijke lijf, maar je lijfelijke aanwezigheid doet elke vezel in mijn lichaam enthousiast op je reageren.

Ik hoor je voorzichtig de voordeur op het nachtslot doen en het geluid van je sleutels op het tafeltje in de hal. Zelfs tanden poetsen doe je bijna geluidloos en het vertedert me dat je zo zacht doet om me niet wakker te maken. Als je even later voorzichtig naast me schuift, draai ik me slaperig om en nestel me behaaglijk tegen je naakte lichaam. “Ooohh lekker, je bent nog wakker,” zeg je.

Terwijl je me vertelt over je avondje sporten met vrienden streel je de zijkant van mijn lijf en blijft je hand rusten op mijn dijbeen. Spelend met je borsthaar zie ik je tepels reageren op mijn aanrakingen en hoor ik je zeggen “Maar daar wil ik het helemaal niet over hebben”. Een heerlijke lange tongzoen volgt terwijl jouw grote warme hand de achterkant van mijn bovenbenen streelt. Het bezorgt me kippenvel. Ik voel me nat worden als je langzaam naar boven strijkt over mijn billen. Ieder plekje aan mijn lijf ken je, maar je overgave brengt diezelfde opwinding en lekkere spanning met zich mee van onze eerste keer.

Je hand vervolgt zijn weg langs de binnenkant van mijn bil. Het volgende moment voel ik je middelvinger eindeloos traag tussen mijn schaamlippen door glijden, op zoek naar het knopje dat klopt van verlangen naar jouw aanraking. Er trekt een elektrische schok door mijn onderlijf en ik voel je glimlach tegen mijn voorhoofd. Je drukt er een kus op en kreunt zacht als je mijn hand om je penis voelt. Zacht kriebel ik in je schaamhaar en ik voel je opwinding groeien. Mijn vingers zijn overal tegelijk en de zachte tikjes die ik tegen mijn buik voel vertellen me dat je net zo heftig naar mij verlangt als ik naar jou.

Jouw vaardige vingers vinden moeiteloos hun weg naar de uiterst gevoelige zenuwuiteinden van mijn lichaam. Behoedzaam streel je mijn schaamlippen en beroer je mijn clitoris zoals alleen jij dat kan. Ik zucht genietend terwijl ik zachtjes het driehoekje vlak onder je eikel masseer. Je besneden penis geeft me de mogelijkheid om je voorvocht als glijmiddel te gebruiken, een welkom cadeautje van moeder natuur. Ik lik een paar druppels op maar veel kans om verder te gaan geef je me niet. Murmelend zeg je dat je zoveel mogelijk van mijn lijf tegen het jouwe wilt voelen.

Lekker loom liggen we tegen elkaar aan en geven we ons over aan het intense gevoel van genot dat ons overspoelt. Je trekt mijn been over je heen zodat we elkaar nog beter voelen. Ik geniet van het spel van je vingers in mijn vagina, van de strelende beweging waarmee je mijn schaamlippen liefkoost en de versnelling als je beweging zich rond mijn hete knopje concentreert. Je weet wat ik lekker vind en zonder je in te houden breng je me naar een ongelooflijk intens hoogtepunt dat me een kreet van verrukking doet slaken als ik me in vervoering aan je vastklamp. Oooohhh wat is dit lekker!

Je warme adem bij mijn oor, je lieve hete woordjes, het draagt allemaal bij aan het parelsnoer van orgasmen dat doorgaans volgt op het eerste gestimuleerde orgasme. In de innige zoen die volgt glijd je langzaam bij me naar binnen wat mijn adem doet stokken. Ik lik de vingers die me net nog in extase brachten en voel een tweede orgasme zich aandienen terwijl je behoedzaam in en uit me beweegt. Eerst loom, dan steviger en harder. Jij past in mij alsof we voor elkaar gemaakt zijn, je vult me helemaal.

Het geeft me dat zalige gevoel van saamhorigheid. Mijn rijkelijk vloeiende sappen vormen een welkom hulpmiddel om mijn vinger zachtjes op en neer te laten bewegen tussen je billen en als ik even later mijn vingertop voorzichtig bij je naar binnen laat glijden hoor ik hoe je ademhaling steeds sneller wordt. Je trekt me nog steviger tegen je aan, om zo diep mogelijk in me te kunnen komen. Ik voel de kleine schokjes in je bekken en probeer din ritme te vangen met mijn eigen bewegingen. Jouw langgerekte kreunen versterkt de gloeiende tinteling in mijn onderbuik die een aanrollend orgasme aankondigt. Aan de uitdrukking op je gezicht zie ik dat ook jij zover bent en met een heerlijke schreeuw laat je alle controle los. Oh, wat vind ik je mooi als je klaarkomt!

Nog nasidderend van genot blijven we lange tijd stil liggen terwijl onze handen elkaar liefdevol strelen. Mijn ‘naschokjes’ zorgen niet lang daarna voor een nieuwe erectie die ik me brutaal toeeigen door op mijn knieën voor je te gaan zitten. Vol overgave liefkoost mijn tong het gevoelige topje, terwijl mijn vingers zich stevig rond de schacht sluiten. Ik proef mijn eigen sappen en voel me intens verbonden met je.

Nu weer eens zuig ik krachtig, dan weer streel ik met een zachte tong het gevoeligste plekje. De spanning in je benen en de kleine schokjes van je bekken moedigen me aan het tempo te versnellen en je steeds dieper in mijn mond te nemen. Ik hoor hoe je geniet en voer de passie op. Kreunend geef je je over aan je hoogtepunt dat nog nagloeit als je me bovenop je trekt en me omhelst alsof je me nooit meer los gaat laten.

Het is half twee als we ons in het warme badwater vleien en rozig tegenover elkaar zitten. Het kan ons niets schelen. De glimlach op je gezicht verandert in een brede grijns als je zegt: “Hoezo stress?”
Later, terug in het warme bed liggen we soezend in elkaars armen en glijden we langzaam verder af naar een heerlijke nacht slapen.
“Trusten schatje”
“Mmm, slaap lekker lief.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *