— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zomerkriebels

Onze eerste afspraak vindt plaats op het terras van een groot hotel aan de rand van de stad, maar al op het parkeerterrein herkennen we elkaars auto en besluiten we een wat gezelliger terras op te zoeken in het centrum. Als ik naast hem zit in zijn lage sportauto, draait hij zich naar me toe en voel ik zijn blik op mijn lange bruine benen gericht. Zijn rechterhand raakt mijn hals aan en speelt met mijn blonde krullen. Als onze blikken elkaar kruisen buigt hij zich naar me over en de tedere tongzoen die volgt doet me vermoeden dat we niet lang in het centrum van de stad zullen vertoeven.

In de binnenstad vinden we al snel een parkeerplaats en hand in hand wandelen we naar een groot terras waar we een tafeltje in de zon vinden. Behaaglijk strek ik mijn lichaam even in de comfortabele stoel en trek de zoom van mijn rokje wat omhoog. Ik geniet met mijn ogen dicht van de zon en de nabijheid van deze aantrekkelijke man die ik ondanks deze eerste ontmoeting al zo lang en goed ken. Als onze drankjes arriveren, hervinden we de sfeer van plezierige opwinding die onze gesprekken via internet kenmerken.

De brede, stoute glimlach op zijn gezicht past helemaal in het beeld dat ik me van hem gevormd had. Terwijl zijn onderarmen op mijn stoelleuning rusten, streelt hij met twee vingers mijn been. Steeds brutaler terwijl hij verder praat en lacht alsof die vingers niet bij hem horen. Ik probeer een beetje streng te kijken maar hij is onweerstaanbaar. Er trekt een rillinkje van genot door me heen als ik bemerk dat zijn wijsvinger de rand van mijn slipje bereikt heeft. Als diezelfde vinger het kruis van mijn slipje beroert ervaar ik een elektrische schok in mijn onderlijf.
Ik zie hem voldaan glimlachen en mijn gedachten radend fluistert hij “ik wil alleen zijn met je, ik wil jouw heerlijke lijf tegen het mijne voelen. Ga je mee?”

Even later lopen we door het grasland langs de brede rivier en vinden we een beschutte plek in het riet rondom een klein vennetje achter de dijk. Als we ons hebben neergevleid liggen we even languit naast elkaar te kijken naar de blauwe lucht. Al snel draait hij zich naar me toe en zoent hij me zoals ik nog nooit door een man gezoend ben. Alles aan hem is tederheid en ik voel hoe mijn lichaam reageert. Mijn hand vindt zijn weg onder zijn shirt en zacht streel ik zijn blote rug en krabbel ik op de plek tussen zijn schouderbladen. Ik voel hoe ook zijn lijf reageert op mijn aanrakingen. Zijn penis maakt kleine bewegingen tegen mijn dijbeen en als zijn mond even de mijne loslaat zie ik hem met gesloten ogen, zacht kreunend genieten van het contact tussen onze lichamen.

Langzaam knoopt hij mijn bloes los en bekijkt aandachtig mijn borsten, ze ondertussen liefkozend met zijn vingertoppen. Mijn tepels reageren onmiddellijk op zijn aanraking. Als ik zijn shirt wil uittrekken, overreedt hij me te blijven liggen en vol toewijding zetten zijn handen de ontdekkingstocht voort. Al gauw vinden mijn slipje en mijn rokje ook hun eigen plekje in het riet. Als ik mijn ogen open zie ik hem op zijn knieën naast me zitten en zijn bewonderende blik doet mijn zelfvertrouwen groeien. Terwijl hij me zoent maak ik van de gelegenheid gebruik zijn gezwollen penis te bevrijden uit zijn broek.

Even later trek ik dat mooie, naakte lijf boven op me. Zijn lange en goedgevormde staaf maakt een kuiltje in mijn buik en stil blijven we even zo liggen. De heftigheid van onze gevoelens overtuigt me ervan dat een orgasme zonder stimulatie mogelijk is, hoewel ik dat alleen maar uit boekjes ken. Veel tijd om daarover na te denken krijg ik echter niet want hij verplaatst zijn kussen naar mijn borsten, mijn buik en de huid rondom mijn gladgeschoren venusheuvel. Met zijn vingers streelt hij mijn schaamlippen en dezelfde elektrische schok als daarstraks op het terras siddert door mijn onderlijf. Plagend verplaatst hij zijn aandacht naar de binnenkant van mijn dijen. Ik ontspan en sluit genietend mijn ogen terwijl ik voel hoe hij even later zijn handen onder mijn billen schuift. De zachte likjes over mijn clitoris overweldigen me en doen me verlangen naar meer, veel meer. Volkomen onverwacht plaatst hij zijn mond over mijn schaamlippen en geeft me daar eenzelfde innige en zachte tongzoen. Ik explodeer in een lange golf van genot waarin twee orgasmen elkaar opvolgen. Volkomen verbouwereerd en verrast ben ik, zó intens ben ik nog nooit klaargekomen. Is hij eigenlijk wel van deze planeet?

Als hij met een voldane grijns weer boven mijn gezicht hangt zoen ik hem heftig en proef ik mijn eigen sappen terwijl ik een poging doe om bovenop hem te gaan liggen. Hij geeft zich volledig aan me over en strekt zijn lijf behaaglijk uit in de warme zon. Met mijn mond verken ik zijn borst en tepels die onmiddellijk reageren wanneer ik er zachtjes in bijt. Ik kriebel in zijn schaamhaar en speel met de huid van zijn ballen. Plagend trek ik die een beetje naar beneden en maak vervolgens met mijn hand een kommetje eromheen. Ondertussen heb ik zijn eikel natgemaakt met mijn tong en spelen mijn lippen met de gevoelige zenuwuiteinden ervan. Ik sabbel, zuig, lik, zoen, plaag en laat ondertussen een vinger langs zijn scrotum afdalen naar zijn gevoelige sterretje. Aangemoedigd door zijn genietende kreunen maak ik mijn middelvinger nat en duw die voorzichtig naar binnen. Een langgerekt “ooooohhh” ontsnapt aan zijn keel. Hij geeft zich volledig over aan mijn liefkozingen. Zijn prachtige penis nodigt uit tot alles wat ik ooit geleerd heb om een man genot te bezorgen en vol overgave wijd ik me aan dit geile karweitje.

Als zijn onderlijf zachtjes begint te schokken weet ik dat het niet lang meer duurt voordat ook hij klaarkomt. Bij elke beweging neem ik zijn penis zover mogelijk in mijn mond, ervoor zorgend dat mijn tong steeds het ‘riempje’ van zijn eikel streelt. De explosie die volgt is er een van grote intensiteit. De golfbewegingen waarmee hij zijn zaad in mijn mond spuit, geven me gelegenheid om alles door te slikken terwijl mijn mond zacht de top van zijn penis omhelst. Nog nooit heb ik een man zó lekker horen kreunen. Ik nestel me tegen hem aan en na een lange, intense blik in mijn ogen komt daar die heerlijke stoute grijns en spreekt hij uit wat ik daarnet van hem dacht: “zeg het, jij bent niet van deze planeet hè?”

Aangemoedigd door de vertrouwde sfeer bewijs ik hem even later dat ik wél van deze planeet ben. Bovenop hem liggend beweeg ik mijn buik en borsten over zijn penis die in no time weer fier overeind staat. Het mooiste exemplaar dat ik ooit heb gezien en ík mag ermee spelen! Moeiteloos glijdt hij bij me naar binnen en alleen al bij die heerlijke gewaarwording voel ik dat een orgasme niet ver weg is. Als ik mijn hoofd achterover gooi maakt hij van de gelegenheid gebruik om overeind te komen. In de innige omstrengeling die volgt is het enige geluid dat ik hoor zijn zachte “ssssstt” met zijn hoofd tussen mijn borsten. Ik ben me ongelooflijk bewust van zijn penis in mij en voel kleine schokjes door onze onderlijven trekken. Mijn hoofd is leeg, mijn lijf heeft de leiding. Elke gewaarwording concentreert zich daar waar onze lijven deel uitmaken van elkaar. Mijn buik begint te tintelen en langzaam verspreidt dat gevoel zich naar mijn borsten. Ik voel hoe mijn bekken gloeit, hoe een lange golf van genot me overspoelt en de samentrekkende bewegingen van mijn vagina. De tinteling bereikt nu ook mijn rug, waar ik zijn handen voel verstrakken terwijl hij achterover leunt. Een lange kreunende zucht ontsnapt aan onze lippen en ik ervaar hoe de stille explosie van een gezamenlijk orgasme ons de wereld om ons heen doet vergeten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *