— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Denk niet aan jezus!

De zon schijnt door de glasramen van het Centraal station. De warme lucht siddert en de grond trilt als er een trein het station in davert. Mensen gaan hun eigen weg, een enkeling staat doelloos toe te kijken. Vluchtige blikken op het mededelingenbord en omroepberichten die de klassieke muziek af en toe het zwijgen opleggen. Een jong meisje slentert perron 1 op. Ze is niet erg groot en neemt nonchalant plaats op een van de bankjes aan de kant. Haar brede baggy broek verstopt haar benen voor de ogen van de oververhitte jongens die haar aankijken, maar haar shirt zit strak om haar borsten en buikje. Het T-shirt is fel geel en maakt haar tot de enige zonnebloem in de grijze massa . Het gezicht van het meisje is guitig, vrolijk. Ze lijkt een tikkeltje zenuwachtig. De nonchalante houding die ze aanneemt is niets meer dan een masker voor de spanning die ze in haar hartje draagt.

“De trein uit Amsterdam zal zo dadelijk arriveren op perron 4” roept een krakerige stem om. Het meisje staat op en slentert naar het perron. Niemand ziet dat ze op haar lip bijt en haar handen tot vuisten balt, diep in haar zakken.

De mensenstroom die de trein uit Amsterdam veroorzaakt, is amper te overzien. Mensen rennen de trein uit, al bellend, anderen komen gillend de trein uit omdat ze de immense hal in Antwerpen centraal nooit eerder hebben gezien. Het meisje met het gele shirt staat onzeker aan het einde van perron 4 mensen te bekijken. Haar gezicht blijft gespannen en haar ogen half gesloten tot opeens een meisje met een rood shirt de trein uit springt. De twee meisjes lopen op elkaar af en blijven midden in de mensenmassa recht tegenover elkaar staan. Het meisje dat net is uitgestapt is wat groter, heeft een zelfde brede broek aan en heeft een al even guitig gezicht.
“Hi”, zegt het meisje met het gele shirt, “dus jij bent Paulien.”
Het andere meisje antwoordt: “ja, en jij bent Mieke.”
Ze staan elkaar nog even aan te kijken. Dan vluchten ze samen het station uit.

Ik kijk Paulien aan en denk, God wat is ze perfect. Er is niets, echt niets dat me aan haar stoort. Dit is nieuw voor me. Haar rode shirt verbergt een beetje haar borsten, maar de brede broek hangt laag op haar heupen en gunt me zo een blik op haar mooie buik. Als ze naast me neerploft en haar heup even mijn arm raakt, voel ik een warme kriebel in mijn onderbuik. Ze kijkt me aan en ik zie dat ze ook niet weet wat ze moet zeggen.

“Hoe was je reis?” probeer ik.
“Goed, het was wel erg warm in de trein!”
Nee, geen goed gespreksonderwerp.
“Ik ben blij dat je tot zondag kan blijven” is mijn tweede poging om niet alleen een gesprek te beginnen, maar bovendien het gesprek dat ik zo graag wil.
“Ik ook”, lacht Paulien verlegen.
Mooi, denk ik. De bus waar we in zitten lijkt wel een bakplaat. Als ik niet heet word van haar, dan word ik wel heet van de hitte. De chauffeur start eindelijk de motor en net als ik het openbaar vervoer wil gaan vervloeken (de bus was al 5 minuten te laat) voel ik een warme hand mijn zak binnenglijden. Mijn adem stokt onmiddellijk, en een vette kriebel doet mijn kutje tintelen. Ik zucht van verrassing en van opwinding.

“Wat is er?” vraagt Paulien onschuldig terwijl ze nog wat verder mijn zak induikt. Ze neemt mijn been net boven mijn knie een beetje beet. Ik sluit mijn ogen even en probeer dan normaal te antwoorden.
“Oh niets, het is zo warm hier, vind je niet?”
“Ja, héél warm.”
God, god, god, denk ik en onmiddellijk daarna bedenk ik dat hij de laatste persoon is waar ik nu aan wil denken. Ik voel Pauliens hand langzaam mijn knie verlaten en naar boven klimmen. Jezus, denk ik en onmiddellijk daarna weer, ik wil ook niet aan Jezus denken nu.
Ik voel dat mijn lichaam gaat trillen. De opwinding spoelt over me heen. De vlinders in mijn buik zijn niet te temmen en ik voel dat mijn slipje vochtig wordt.
Ze gaat erg traag, zo traag dat ze pas net voor we uit moeten stappen, met haar hand tegen mijn kutje aanstoot. Ik vergeet bijna op het stopknopje te drukken, maar kom net op tijd weer op aarde om de bus uit te kunnen.

Tijdens de wandeling naar huis durven we elkaar amper aan te kijken. Ik loop zo snel als ik kan en zij volgt me. Zodra ik mijn huis zie, voel ik de opwinding in mijn onderbuik weer helemaal oplaaien. Ik zou Paulien het liefst het huis insleuren, in bed duwen en haar onmiddellijk nemen. Maar dat kan natuurlijk niet. Ik bijt op mijn lip en loop nog wat sneller. We gaan door de tuin om achterom binnen te kunnen. Ik zoek mijn sleutels in mijn zakken en open de achterdeur. Ik laat haar eerst naar binnen en doe de deur achter ons op slot. De sleutel laat ik in het slot zitten zodat niemand naar binnen kan.

Ik leid haar trillend op mijn benen naar mijn kamer. Ik laat haar weer eerst naar binnengaan en doe dan de deur op dezelfde manier op slot. Ik heb me nog niet eens omgedraaid of ze duwt me tegen de muur aan. Met mijn gezicht dicht tegen de muur en mijn benen gespreid voel ik hoe ze tegen me aan gaat leunen. Ik zucht. Zij ook. Paulien kan blijkbaar ook niet langer wachten. Haar handen gaan door mijn haar, langs mijn nek, en glijden dan onder mijn gele shirt. Ze streelt zacht mijn rug, neemt me bij mijn dijen en draait me om. De blik alleen al die ik dan in haar ogen zie, doet me bijna klaarkomen. Ze kijkt me onwijs geil aan.
“Je moet zeggen als ik op moet houden.”

Ze zegt het zo sexy dat ik halfkreunend mompel dat ze door moet gaan. Daarop trekt ze mijn T-shirt uit. Ik help haar gewillig. Daar sta ik dan in mijn BH. Voor ik goed en wel bekomen ben, staat ze al aan mijn broekriem te frutselen. Ik hap naar adem. Wat windt ze me op, denk ik en ze doet nog niet eens iets. Op dat moment laat ze mijn broek zakken en ze kijkt me aan. Paulien leunt tegen me aan en fluistert in mijn oor: “mmmm, ik wil je lichaam.”
Ik voel hoe mijn hele kut verlangt naar die van haar. Mijn handen gaan als vanzelf naar haar rode T-shirt en broekriem. Even later staan we beiden naakt naar elkaar te kijken. We schieten in de lach. Ik lach “wat een kennismaking hé” maar ze antwoordt niet. Nee, ze neemt mijn hand en trekt me naar het bed.

Ze legt me op mijn rug en komt op me liggen. Paulien begint sensuele, hete bewegingen te maken waarbij ze haar kut over de mijne laat glijden. Ik kreun en grijp haar stevig beet. We vinden samen een ritme en maken die heerlijke bewegingen waarvan we allebei bloedgeil worden. Dan gaat het plots allemaal snel. Paulien duikt naar beneden en met het puntje van haar tong likt ze mijn opgezwollen, opgewonden, supernatte kutje. Ik slaak een zachte gil. Ze laat me niet eens bijkomen en gaat intenser en sneller likken. Ze hoort en voelt hoe opgewonden ik ben en gaat sneller en sneller. Kreunend ga ik een beetje rechtop en mijn hand vindt haar spleetje ook. Ik wil haar deze keer voor zijn en stoot met twee vingers diep in haar. Ze gilt van genot en stoot nu ook in me. Ik kreun en hijg superhard. We beginnen elkaar ritmisch te vingeren en ik denk even, ik hoop dat het raam niet openstaat. Wat kreunt ze lekker hard.

Opeens komt ze helemaal op me liggen. Ze haalt mijn vingers uit haar, maar stoot nog dieper in mij. Ze neemt me stevig beet en neukt me snel en diep. Ik kreun als een gek en heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik hijg dat ze door moet gaan, dat ze me moet laten komen. Ze gaat sneller en sneller en wilder en wilder. Ik voel al de opwinding door mijn hele lichaam razen. Ik stoot toch weer in haar en samen stijgen we op naar een hoogtepunt. Plots komt ze hard en ik voel hoe mijn vingers nog dieper in haar worden gezogen. Paulien blijft in me stoten en ook ik voel hoe een orgasme mijn hele lichaam opzuigt in een wereld van genot. We blijven nog even natrillen en nastoten en vallen dan hijgend neer. Ze fluistert hijgend wat in mijn oor. “Ik hou van je…”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *