— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Intiem genot

Ze nam er de tijd voor.
Uitgebreid ging Iris in bad, ze genoot van het schuim dat haar lichaam omsloot. Met haar vingers gleed ze over haar gladgeschoren heuveltje, genietend van de warmte van haar lichaam, genietend van de rust die ze in zich voelde. Naarmate ze zo zichzelf streelde voelde ze een verlangen in zich opkomen.
Een behoefte aan spanning, aan het opvoeren van die spanning in haar lichaam om uiteindelijk tot een zalige ontlading te komen. Met gesloten ogen bleef ze liggen. Gedachten schoten door haar hoofd, beelden van eerdere momenten die haar een soortgelijke spanning bezorgd hadden ging voorbij.

Haar vingers gingen op zoek naar haar meest intieme plekje, met de bedoeling zichzelf het genot te geven waar ze zo naar verlangde.
Tot ze ineens, abrupt, opstond uit bad. Ze droogde zich af, liep naar de slaapkamer en legde zorgvuldig enkele speeltjes naast elkaar op het bed. Dit was haar moment, zo dacht ze. Van en voor haar alleen. Met niemand hoefde ze dit te delen, niemand hoefde dit te weten….
Eventjes dook zij in haar gedachten op. Zou Chiara, haar vriendin, dit wel goedkeuren, vroeg ze zich vertwijfeld af? De spanning en het verlangen namen echter de overhand, en ze liet zich leiden door haar lichaam….

Later die avond, ze hadden net heerlijk gegeten, zaten ze te genieten van een kop koffie bij ondergaande zon. Terloops vroeg Chiara haar of ze genoten had van haar vrije dag, en wat ze die dag allemaal gedaan had. Ze vertelde haar over de dingen die ze gedaan had. Behalve over dat ene bijzondere moment van die dag. Bewust verzweeg ze dit. Niet wetend hoe dit te brengen, maar ook onzeker over welke reactie dit bij haar vriendin teweeg zou brengen.

Ze dwaalde een beetje af met haar gedachten en plagend vroeg Chiara haar: “Je hebt toch niet met jezelf gespeeld hé, dat je zo´n afwezige blik in je ogen hebt?” Ze voelde de warmte naar haar wangen stromen, te laat realiseerde ze zich dat ze zichzelf hiermee verraden had. Voorzichtig deed ze nog een poging Chiara van de wijs te brengen door haar te vertellen dat zulke plagerijtjes haar verlegen maakten, “Dat weet je toch wel”, voegde ze er zachtjes aan toe.
Glimlachend keek Chiara haar aan, liefdevol streek zij door haar haren en knikte bevestigend. Kort daarop werd Chiara’s blik donkerder terwijl zij vroeg: `Je hebt me nog geen antwoord gegeven.´

Iris bleef stil, voelde zich betrapt, enigszins schuldig maar vooral beschaamd om nu te moeten opbiechten hoe ze genoten had van dat bijzondere moment. Dat moment, zo dacht ze nog even, dat alleen van haar was. Ze dacht terug aan vanmiddag. Zich niet bewust van de gelukzalige glimlach die op haar gezicht verscheen terwijl de beelden opnieuw in haar hoofd werden afgespeeld. Mompelend antwoordde ze Chiara: “Ik hoef toch niet alles met je te delen, jij hoeft toch ook niet alles wat je op een dag doet te delen met mij.”

Chiara’s blik was nog donkerder geworden toen zij zich realiseerde dat Iris niet van plan was om zich zomaar bloot te geven. Zij bekeek haar nog eens en vroeg zich af of ze een spel aan het spelen was met haar. Eén moment ontmoetten hun ogen elkaar.
De twinkeling en opwinding in haar blik was Chiara niet ontgaan, zij daarentegen was geschrokken van haar serieus en steeds donker wordende blik.

´Ik wil nú dat je me vertelt wat je vanmiddag hebt uitgespookt.´ Chiara’s stem duldde geen tegenspraak. Iris realiseerde zich ook dat zij niet het geduld had voor nog meer spelletjes of plagerijtjes. ´Nou gewoon´, zei Iris enigszins mokkend, ´met mezelf gespeeld, dat zei je net toch ook al. Waar maak je je druk om?´

Bijna was Chiara in de lach geschoten om haar verontwaardigde meisjesachtige gezicht.
Net op tijd wist ze zich te herstellen, haar stem verraadde niets van de humor die zij in alles zag toen ze zei: ´Dan gaan we nu naar boven, want ik neem aan dat je op de slaapkamer gespeeld hebt, en laat je mij zien wat je vanmiddag hebt gedaan.´

Geschrokken keek Iris haar aan. Dat kon Chiara niet menen, dacht ze nog. “Ik kan het je toch ook gewoon vertellen?”, zei Iris met een lieve zoete toon in haar stem. “Verhaaltjes vertellen doen we een andere keer wel, daar ben ik nu niet voor in de stemming”, was Chiara’s barse reactie. “Vooruit, opschieten, je koffie heb je allang op, dus wat treuzel je nog”.

Langzaam stond Iris op, onderzoekend keek Chiara haar aan. Niet wetend hoe serieus zij was, overwoog Iris om nog iets te zeggen, maar Chiara’s blik stond nu zo enorm donker dat ze het er niet op durfde te wagen. Iris liep voor Chiara de kamer uit. Halverwege de trap hoorde ze Chiara tegen haar zeggen: “Sta eens stil”.
Haar lichaam reageerde direct, en ze werd zich bewust van het verlangen in haar om Chiara te behagen, te gehoorzamen.

Tergend langzaam liet Chiara nu haar handen langs de lange benen van Iris omhoog gaan, onder haar rok, op zoek naar haar billen. “Je hebt ook al geen slip aan”, concludeerde Chiara terwijl zij haar vingers vluchtig bij Iris naar binnen liet gaan. “En je bent al behoorlijk opgewonden”. Abrupt trok Chiara haar vingers weer uit haar, gaf haar een kort tikje op haar billen en maande haar verder te lopen.

Iris liep voor haar uit de slaapkamer binnen en ging vertwijfeld op het bed zitten. “Je gaat me niet vertellen dat je vanmiddag ook zo op het bed gezeten hebt”, hoorde ze Chiara zeggen.
“Nee, ik ben eerst in bad gegaan”, antwoordde Iris, niet wetend wat te zeggen, of op welke manier haar te laten delen in haar moment, eerder die dag. “Dus je was naakt?” was Chiara’s volgende veronderstelling. Haar stem was bijna niet te verstaan toen Iris fluisterde: “..Ja..”

“Wat zei je? Je praat zo zacht, ik versta je niet. Wacht even, dan doe ik even het raam dicht, de buurt hoeft niet mee te genieten van jouw ontboezemingen”.
Iris zag nog net een plagende grijns op haar gezicht. Het luchtte haar enigszins op.
De toon in Chiara’s stem veroorzaakte echter een enorme onrust en spanning in haar. Wat wil ze toch van me, vroeg Iris zich af. In een poging zichzelf wat meer moed in te praten, haalde Iris diep adem alvorens ze antwoordde: “Ja”, en vervolgde toen op zachte toon, “Ik was naakt”.
“Da´s mooi, dan kun je nu beginnen met je uit te kleden. Zie je nu, het duurt misschien even, maar we komen er wel”.

Langzaam ontdeed ze zich van het beetje kleding dat ze nog aan had. Achteloos gooide Iris de rok en het topje achter zich op het bed en keek Chiara vervolgens aan, een mengeling van onrust en uitdaging in haar ogen.
“Kom eens hier”, was Chiara’s korte reactie.
Met sensuele pas liep Iris naar haar toe, ze verwachtte Chiara’s warme lichaam tegen het hare te voelen, echter vlak voor ze bij haar was liet Chiara haar stilstaan. Haar ogen gleden keurend over haar lichaam.

Iris voelde zich naakt en bekeken, vele malen liever had ze de warmte van Chiara’s lichaam gevoeld, toch merkte ze ook dat een prettige opwinding en spanning in haar lichaam werd opgebouwd. Een spanning groter en intenser dan hetgeen ze vanmiddag ervaren had.
Chiara liet haar staan terwijl ze langs haar heen naar het bed liep en het zichzelf gemakkelijk maakte.
“En verder?”, hoorde ze Chiara zeggen terwijl ze nog met haar rug naar haar toe stond.
Iris draaide zich om. ”Hoezo en verder?”
“Je weet heel goed wat ik bedoel, wat heb je verder gedaan”.
Smekend keek Iris haar aan, hopend dat Chiara gevoelig was voor haar vragend smekende ogen om haar verder met rust te laten. Gezien Chiara’s reactie was ze dit geenszins van plan. “Heb je de speeltjes gebruikt?”

Opnieuw schoot het bloed naar haar wangen.
Iris ogen schoten vuur toen ze Chiara aankeek, het lag op het puntje van haar lippen om dit op verontwaardigde toon te ontkennen. Hetzelfde moment bedacht Iris dat ze niet wilde liegen, nergens over, dus ook hierover niet. Dan maar met de billen bloot, dacht ze en schoot bijna in de lach toen ze zich realiseerde dat haar billen al lang niet meer bedekt waren. “Wat is er zo leuk?”, vroeg Chiara nu met een licht geïrriteerde stem. “Oh niets”, reageerde Iris kort.

Nog steeds stond ze half Chiara’s richting op gedraaid en bleef zo staan alsof ze niet van plan was verdere actie te ondernemen. Zuchtend stond Chiara op van het bed, haalde de speeltjes tevoorschijn en deponeerde met één beweging alles op het bed. Het was Iris nu wel duidelijk dat het Chiara ernst was, en dat er geen enkele mogelijkheid zou zijn voor haar om hier nog onderuit te kunnen komen.

Ondertussen was Chiara achter haar langs gelopen en had demonstratief plaatsgenomen op de stoel die naast de kaptafel stond. Ze keek naar haar op die stoel, maar het was niet dat beeld dat ze in gedachten vasthield. Haar gedachten namen haar meer terug naar eerder die dag. Toen ze op de stoel zat en… “Wat sta je daar nou te treuzelen”, Chiara’s stem haalde Iris weer uit haar gedachtewereld.
Verdwaasd en hulpeloos keek ze Chiara aan terwijl ze een vage beweging met haar arm richting de stoel maakte.
“Je zit in de weg”, was haar onbeholpen antwoord.

Direct stond Chiara op en liep weer in de richting van het bed terwijl ze zei, “Geen enkel probleem hoor, het bed is toch een stuk comfortabeler wanneer jij je show opvoert”.
Iris vroeg zich af hoe het kwam dat het leek alsof het steeds warmer werd op de slaapkamer. Bijna had ze Chiara gevraagd of het raam toch niet open mocht, toen opnieuw beelden van eerder die dag haar te binnen schoten. Bovendien, ze kreeg steeds meer het gevoel dat ze aan het begin van een spel stonden. Dáár hoefde de buurt zeker niet van mee te genieten, dacht Iris terwijl ze twijfelend enkele speeltjes in haar handen pakte en op de kaptafel neerlegde.

Het schaamrood stond op haar wangen toen Chiara de grootste vibrator die ze hadden pakte en ook deze bij de overige speeltjes neerlegde.
Iris draaide zich naar haar toe en keek haar vragend aan, “Moet dit echt?”, smeekte ze.
Chiara stond op, kwam op haar af en gaf haar een innige omhelzing. Haar armen voelden troostend en beschermend om haar heen, en één moment dacht Iris dat ze haar hiermee vertelde dat ze niet verder hoefde te gaan.

In plaats daarvan draaide Chiara haar om en liet haar voorover bukken bij de kaptafel.
Ze wilde haar hoofd omdraaien om haar te vragen wat zij ging doen toen ze Chiara nors hoorde zeggen, “Voor je kijken, ik heb je niet gevraagd om mijn kant op te kijken!”
Onzeker keek Iris voor zich, vanuit haar ooghoeken volgde ze Chiara’s gestalte in de spiegel waarbij ze vrijwel de hele kamer in de gaten kon houden. Alsof Chiara dit wist hoorde ze haar zeggen, “Dat betekent ook niet in de spiegel kijken om mij in de gaten te houden!”

Betrapt sloeg Iris haar ogen neer.
Ze hoorde Chiara naar het bed lopen, zij rommelde wat in de speeltjes en kwam weer bij haar staan.
De eerste slag met de zweep kwam hard en onverwacht aan, van schrik trok ze haar benen weg.
Ruw trok Chiara haar nu aan haar haren omhoog en keek haar aan.
“Stilstaan, anders maak ik het je pas echt moeilijk”.
Iris kreunde toen ze zich bewust werd van de geilheid en opwinding die zich met elkaar vermengden toen de spanning in haar lichaam toenam.
De combinatie van pijn en genot lieten zweetdruppeltjes langs haar rug omlaag lopen.
Onverstoorbaar ging Chiara verder.
In gedachten telde Iris de slagen mee, bij 20 werd ze bijna radeloos toen ze doorkreeg dat Chiara nog niet van plan was om te stoppen. Niet langer meer kon ze zich stilhouden en haar gesmoorde kreetjes en zachte kreunen vulden de kamer.

Net zo onverwacht als Chiara was begonnen stopte zij. Opnieuw voelde Iris haar stevige greep in haar haren terwijl Chiara op deze manier haar gezicht naar zich toetrok.
Zij keek haar aan en zei, “Nu is het denk ik wel duidelijk dat ik echt serieus ben”. Zij liet Iris los en hun ogen ontmoetten elkaar in de spiegel toen zij vervolgde, “Of zal ik het nog duidelijker maken?” Iris schudde haar hoofd en kwam langzaam overeind.
Haar billen leken in brand te staan, en de gedachte aan nog meer kon ze nu niet verdragen.

Met licht trillende hand pakte ze het touw dat ze had klaargelegd en de vibrator. Met het touw zette ze de vibrator vast op de zitting van de stoel. Vanuit haar ooghoeken zag ze dat Chiara ondertussen weer op het bed was gaan liggen. Iris deed haar best om Chiara’s blik te vermijden, ook dat kon ze nu niet verdragen. Eventjes twijfelde Iris, de speelse tikken die Chiara met de zweep op haar hand gaf, gaven haar net dat zetje dat ze nodig had.

Ze sloot haar ogen en liet zich over de vibrator zakken. De spanning in haar lichaam maakte het haar moeilijk. Vaag was Iris zich bewust van het licht kraken van het bed toen Chiara opstond. Pas toen Iris de druk van Chiara’s handen op haar schouders voelde realiseerde ze zich dat Chiara had gemerkt dat dit haar moeite kostte.
Iris opende haar ogen en keek Chiara via de spiegel aan. Geen woord werd er gewisseld, de manier waarop Chiara haar vasthield, de druk die zij uitoefende, maakte dat de vibrator steeds verder bij Iris naar binnen schoof tot ze helemaal gevuld was. Ze kon een licht schokken van haar lichaam niet onderdrukken. Chiara bleef bij haar staan en trok haar hoofd tegen haar buik aan. Iris sloot haar ogen weer en genoot van het stukje geborgenheid dat Chiara haar gaf.
Net zo plotseling als Chiara bij haar was komen staan was zij nu weer verdwenen. Ze had Iris alleen een ketting en enkele tepelklemmen omgehangen.

Met tergend langzame bewegingen bewoog Iris nu op en neer over de vibrator. Ze sloot haar ogen en probeerde op deze manier de kamer, met Chiara’s aanwezigheid, buiten te sluiten. De ketting van de tepels liet ze langs haar huid glijden, ze rilde toen het koude staal haar warme huid aanraakte. Doelbewust sloeg ze de ketting om de rugleuning van de stoel en plaatste de klemmen op haar tepels. Tegelijkertijd liet ze zich opnieuw langzaam op de vibrator zakken tot haar billen de zitting raakten.

Iris liet zich leiden door haar lichaam en net als vanmiddag werd ze bevangen door de passie en het verlangen dat in haar opbloeide. Wanneer ze het genot voelde van de vibrator diep in haar, trok de ketting van de klemmen haar tepels omhoog en verhoogde zo de druk. Hetgeen haar alleen maar meer opwond. Haar handen bracht ze naar haar borsten en verwijderde de klemmen, eventjes liet ze haar vingers over haar harde tepels gaan. Zichtbaar genoot ze van deze aanraking.

Iris stond op, voelde hoe de vibrator uit haar glipte en pakte een set van vier klemmen aan een smalle ketting. Met haar vingers gleed ze langs haar schaamlippen, rillingen van puur genot liepen over haar rug terwijl ze twee klemmen op haar schaamlippen plaatste. De dunne ketting trok ze achter de zitting langs naar de bovenkant van de stoel en zette vervolgens de laatste twee klemmen op haar tepels.
Bedachtzaam keek ze naar de houten spatel die nog op de kaptafel lag.
Ze had spijt van haar openhartigheid, het kostte haar steeds meer moeite Chiara te laten zien hoe ze zichzelf het genot geschonken had dat haar lichaam haar kon bieden.
“ Wat is er meisje”, hoorde ze Chiara plagend vragen, “Weet je niet meer hoe je verder moet?”

Haar ogen schoten vuur toen ze Chiara aankeek. Kennelijk was die hier niet van gediend, haar blik was donkerder dan ooit toen Chiara naar haar toe liep. Iris zag hoe zij de houten spatel oppakte en deze aan haar aanbood. Smekend keek Iris haar aan en bleef stilstaan. “Ga je niet meer verder, of wil je dat ik het je makkelijk maak”, hoorde ze haar antwoord op haar woordloze smeekbede. Iris knikte, niet in staat een woord uit te brengen.

“Dat is geen duidelijk antwoord, wil je dat ik het overneem? Je weet hopelijk wel wat de consequentie hiervan is…”, de dreiging in Chiara’s stem deed haar even twijfelen. Toch knikte ze. Zonder waarschuwing trok Chiara aan de ketting en dwong Iris hiermee dieper over de stoel te bukken.

Chiara trok de ketting strak aan de leuning zodat Iris haar lichaam niet meer kon bewegen zonder de continue druk van de klemmen te voelen. Chiara gaf Iris opdracht om haar handen in haar nek te leggen, haar benen te spreiden zodat de binnenkant van haar dijbenen tegen de stoel aangedrukt werden. Iris voelde hoe Chiara haar benen met een touw aan de stoel vastbond. Bij elke beweging die Iris nu maakte was ze zich bewust van de druk die de klemmen uitoefenden. Wanneer Iris dreigde weg te zweven op golven van genot trok Chiara even kort aan de ketting. Scherpe pijnscheuten raasden door het lichaam van Iris en hielden haar alert.

Op deze manier bleef ze zich bewust van hetgeen zij mee bezig was. Chiara’s vingers speelden met de klemmen die op haar schaamlippen stonden, net toen Iris zich wilde overgeven aan het genot dat dit met zich meebracht trok Chiara enigszins ruw haar schaamlippen opzij en schoof een kleine vibrator bij Iris naar binnen. Met het touw voorkwam Chiara dat ze de vibrator zou verliezen.

Iris voelde de trillingen die het kleine apparaatje teweegbracht. Het liet haar lichaam korte schokkende bewegingen maken die ze maar met moeite kon beheersen.
Een allesoverheersend verlangen naar een orgasme welde op in haar gespannen lichaam. Ze kreunde telkens wanneer ze Chiara’s handen op haar lichaam voelde. “Nog niet meisje….”, hoorde ze haar mompelen, “nog niet…je houdt het maar tegen”.

Als laatste bond Chiara nu met een ander touw haar handen vast en liet Iris deze in haar nek leggen. Chiara trok het touw door naar haar borsten en ondanks de klemmen die haar tepels gevangen hielden wist Chiara haar borsten vast te zetten in het touw. Iris was langzaam aan het wegzakken in een roes. Chiara zag het in haar ogen, die niet langer meer nauwlettend elke beweging van haar volgden.

Nu Iris vrijwel geen mogelijkheden meer had om haar lichaam vrij te bewegen wilde ze zich kunnen overgeven aan het diep sluimerende verlangen.
Nog eenmaal pakte Chiara haar ruw bij de haren en keek haar doordringend aan. Een kus smoorde Iris’ zachte gekreun en bij de eerste felle tik op haar billen liet ze zich meenemen door de kolkende golven, die mengeling van pijn en genot waar ze naar verlangd had.

Voor Chiara moest het spel echter nog beginnen….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *