— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een goed begin van 2002

Tussen kerst en oud en nieuw kwamen mijn vriend Peter en ik weer thuis van twee weken vakantie. Omdat we niets in huis hadden en nog half uitgeput waren van de vakantie hadden we besloten om bij mijn ouders oud en nieuw te vieren. Mijn moeder bakt zelf fantastische oliebollen en de hele familie, buren, vrienden en kennissen waren er. De avond vorderde al wat en het was heel gezellig . Iedereen liep door elkaar heen in het huis. Mijn moeder maakt een soort lopend buffet, wie zin in wat drinken of eten heeft mag het zelf pakken, heel makkelijk.

Op een gegeven moment vroeg mijn moeder of ik in de kelder wat op wilde halen. Je moet weten dat mijn ouders in een groot huis wonen met een grote kelder onder huis. In die kelder zijn verschillende ruimtes waarvan één een soort voorraadkamertje. De andere twee zijn een hobbykamer en een werkkamer. Ik ging dus naar beneden om wat pakken en flessen drinken te halen.

Ik ging de trap af en ik liep zonder het licht aan te doen naar de voorraadkamer. Plots hoorde ik in de hobbykamer die grensde aan de voorraadkamer een geluid. Ik dacht dat ik alleen was en ik schrok nogal. Ik tuurde even langs de deur van de hobbykamer en drukte hem iets verder open. Daar zag ik mijn buurjongen (een jaar of twintig) heftig te staan zoenen met zijn vriendin. Ik bleef even staan kijken… nee…. gluren… en ik zag zijn en haar handen overal over hun beider lichamen schuiven. Ze waren helemaal gekleed, het was een mooi, opwindend gezicht. Mijn bloed begon wat sneller te stromen. Ik was echter een beetje onvoorzichtig en de deur ging iets te ver open. Iets te veel licht, te veel beweging en daar sta je dan… Ik voelde me heel erg betrapt, maar zij nog iets meer dan ik want ik opende de deur nog een stukje verder. Ik deed net alsof ik de kamer wilde binnenstappen en op dat moment tegen ze aanliep. Ze wisten vast niet dat ik al een poosje aan het kijken was (denk ik). Ze gingen wel snel langs me heen naar boven met ontwijkende ogen en een verontschuldigende glimlach, naar de overige gasten. Hoezo betrapt. Maar de toon was gezet, ik was opgewonden tot op het bot…

Ik pakte de pakken drinken en ging weer naar boven. Het duurde nog even voordat ik wat kon doen met mijn gevoel. Op een gegeven moment wist ik echter wat ik wilde. Waar, wanneer en met wie…
De avond ging verder en ik werd wat onrustiger. Op een gegeven moment was de oudejaars conference van Freek bijna afgelopen. Ik vertelde Peter (mijn vriend) dat hij iets voor me moest doen in het nieuwe jaar. Hij snapte er niets van maar begreep dat niet iedereen het hoefde te weten.

De champagneflessen kwamen op tafel, de glazen erbij en daar stonden we met z’n allen. Iedereen was aan het kussen en zoenen en nieuwjaar wensen toen de klok twaalf uur geslagen had. Het was 2002! Na de feestelijkheden was het tijd voor het vuurwerk. Bijna iedereen ging naar buiten op mijn moeder en een vriendin na die wat gingen opruimen.

Peter en ik deden als of we met de meute mee naar buiten gingen en tegen de meute deden we alsof we mijn moeder gingen helpen. Maar we gingen naar boven, naar de slaapkamer van mijn ouders. Deze slaapkamer heeft een raam dat uitkijkt op straat, waar alle vuurwerk werd afgestoken. Peter kwam achter me aan. Ik ging met mijn rug tegen de klerenkast aan staan en trok hem naar me toe. Ik gaf hem een stevige nieuwjaarskus. Onze lippen raakten elkaar, ik knabbelde op de zijne en onze tongen schoten in het rond. We hadden niet zoveel tijd, dat wisten we beiden. Ik voelde zijn handen over mijn lijf, onder mijn kleren zoekend naar mijn naakte huid. Heerlijk. Zijn warme handen voelden krachtig aan.Hij schoot met zijn hand onder mijn trui en duwde vrij ruw mijn bh opzij. Deze kwam boven mijn borsten te zitten. Ik duwde me nog verder tegen hem aan. Zijn vingers begonnen mijn borsten te masseren, mijn handen waren op zijn rug, billen en tussen zijn benen…

Ik deed een stap opzij, trok hem naar voren en zette hem met zijn rug tegen de kast. Ik zakte meteen door mijn knieën en begon zijn broek te openen. Het duurde niet lang of zijn rits was los. Riem, knoop en zijn broek hing op zijn enkels. Toen was zijn slip aan de beurt. Zijn stijve was niet meer te houden en kwam al boven zijn slip uit. Ik trok in één beweging zijn slip naar beneden en nam zijn lul in mijn hand. Ik begon hem af te trekken en keek hem aan. Hij zag mij niet, hij had z’n ogen half dicht. Toen leunde ik naar voren en nam zijn mannelijkheid in mijn mond, zover ik kon, mijn hand aan de stam van zijn stijve en onder zijn ballen. Als ik een man was zou me dit het lekkerste lijken van alles wat er op deze aardkloot bestaat.

Peter had het er moeilijk mee. Hij knikte langzaam met z’n knieën en kwam naar beneden omdat hij de spanning bijna niet meer aan kon. Ik likte, zoog, liet mijn tong spelen, samen met mijn lippen. Ik voelde zijn stijve tegen mijn keel. Mijn mond ging wat langzamer heen en weer. Ik likte een paar keer langs zijn lul, over zijn eikel en zoog nog een keer op het topje. Toen ging ik staan, met zijn stijve in mijn hand en trok hem verder af.

Hij begon zijn handen weer over mijn hele lichaam te laten glijden. We waren allebei ontzettend opgewonden, geil, pure lust, dat komt niet vaak voor. Ik wilde meer. Ik liep naar het raam van de slaapkamer en nam Peter half mee.Ik keek naar buiten. Er zat vitrage voor de ramen en in de kamer waar wij waren, was het licht uit. De mensen konden me onmogelijk zien maar ik zag hen wel vuurwerk afsteken. Peter kwam schuifelend als een pinguïn met zijn broek op de schoenen achter me staan en begon mijn broek los te maken. Ik hielp hem en mijn broek zakte ook op de grond. Voordat ik mijn slipje kon laten zakken, voelde ik Peters lul al tegen m’n billen aan duwen. Plots grepen zijn handen mijn slipje in mijn kruis en trokken die opzij. Hij ging iets naar achteren en zakte enigszins door zijn knieën. Ik voelde zijn stijve in mijn poesje schuiven. Ik duwde mijn billen naar achteren. Hij begon langzaam te bewegen. Ik stapte iets naar achteren en zette mijn handen op de vensterbank. Ik voelde Peter stevig stoten en het voelde geweldig. Zijn lul schoof over de volle lengte door mijn kutje en mijn spleetje was nat van mijn eigen vocht en zijn voorvocht. Hij was zo opgewonden dat hij duidelijk alleen maar aan zichzelf dacht, zo stond hij te stoten. Ik dacht en deed hetzelfde en bewoog mijn billen naar achteren in zijn stevige ritme.

Ik liet één hand los op de vensterbank en gebruikte die om bij mijn slipje naar binnen te glijden aan de voorkant. Met mijn vingers zocht ik mijn klitje op en begon m’n knopje te verwennen. Plots werd het even heel licht bij ons hoofd. Buiten was een stuk vuurwerk omhoog gesprongen, het ging voor het raam van de slaapkamer langs. Ik zag de mensen kijken naar het vuurwerk en richting het raam en weer verder mee met het vuurwerk. Volgens mij had niemand ons gezien, maar het idee. Peter trok zich er niet veel van aan en ik richtte me ook weer op mijn klitje. Mijn vingers waren sneller voor mij dan mijn kutje voor Peters lul. Op het moment dat ik klaarkwam, kneep ik mijn kut samen. Alles spande. Ik kwam heerlijk klaar en de spanning schoot via mijn rug naar de rest van mijn lijf, vooral mijn benen. Mijn grotje werd ineens een stuk strakker en dat was te veel voor Peter. Hij stootte nog een paar keer en ik voelde hem diep in me spuiten. Het werd glad en warm en zijn stijve verloor behoorlijk snel aan formaat. Al met al had het nauwelijks een kwartier geduurd, misschien 10 minuten. Daarna gingen we weer naar buiten, naar het vuurwerker. Ik hoopte dat de rooie blos op onze wangen zou worden aangezien voor een koud, fris kleurtje van buiten….

Ik dacht, een prima begin van 2002…. toch… ?!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *