— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Schoolreis

Daar lag ik dan in bed met tranen in mijn ogen. Al een hele week lag ik samen met haar op een kamer in een dubbel bed. Ze zag dat ik huilde en vroeg me wat er scheelde. Ik vertelde haar dat ik het jammer vond dat dit de laatste nacht was die we samen zouden doorbrengen. Morgen was onze schoolreis gedaan en vlogen we weer naar huis. Terug naar ons oude leventje, terug naar onze eigen vriendjes.

Ze nam me vast en wilde me troosten, ik huilde verder. ‘Ik beloof je nog één nacht die je nooit zal vergeten,’ zei ze. Ze gaf me een kusje op mijn wang. en vroeg me om haar aan te kijken. Ze kuste me voluit op m’n mond. ik schrok even, maar bedacht me plots dat het best wel een fijn gevoel was. We kusten nog eens, en nog eens tot ze me vroeg om me om te draaien, met m’n gezicht van haar weg, maar mijn rug naar haar toe. Ze streelde me, zachtjes eerst over mijn rug en over mijn zij. Telkens dichter en dichterbij m’n borst, die ze uiteindelijk raakte.

Ze masseerde mijn borst. Een heerlijk gevoel. Het begon op te vallen dat ik ervan genoot, want mijn tepels werden plots erg stevig. Ze bewoog met haar hand over de rest van mijn lichaam. Steeds lager en goed wetende dat elk plekje dat ze aanraakte me een heerlijk gevoel gaf. Ze kwam in de buurt van mijn kutje, ik schrok, want het was ten slotte mijn beste vriendin.

Toch liet ik haar begaan. ik genoot telkens meer en meer, ze vond m’n klitje en speelde er heerlijk mee. Telkens wilder en heviger, maar het gaf me steeds een heerlijk gevoel. Ze kon er wat van, het leek me wel alsof ze als vrouw beter wist welke plekjes opwinding veroorzaakten en welke niet. Ze duwde een vinger bij me binnen, en trok ze weer naar buiten, even mijn klitje nog eens, dan weer naar binnen, ze draaide met haar vinger in me, en speelde heerlijk voort.

Ik voelde dat ik ging klaarkomen, maar op het moment dat ik begon te schokken stopte ze. Ik keek haar aan en ze stak plagerig haar tong uit. Ik nam haar hand en begeleidde haar terug naar de plek waar ze gestopt was. Ze ging verder tot ik klaarkwam. Heerlijk was het!

Nooit heb ik zo erg genoten als va mijn beste vriendin. Ze legde haar vingers op m’n lippen en vertelde mat niemand hiervan moest weten, dat het ons kleine geheimpje was.
Inmiddels weten onze vrienden er ook wel van, geen van hun maakte er iets van, mijn vriend vond het best geil en vertelde me dat hij er volgende keer zeker bij wil zijn…
Wie weet…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *