— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Voor één avond?

Het was druk in de gezellige kleine dancing. Gedempt licht, opzwepende muziek, die dreunend door de muren werd weerkaatst. Op de dansvloer was het een gekrioel van zwoegende en bezwete lichamen. Vanaf de zijkant bij de bar keek ik nieuwsgierig om me heen. Ik stond daar al een paar minuten en mijn blik ging voornamelijk langs de bar waar een paar meisjes zaten te lachen en te giechelen, in de hoop dat zij door een man naar de dansvloer gevraagd zouden worden.

Hoewel ik beslist niet denk lesbisch te zijn gaan mijn gevoelens toch wel eens heen en weer. Ik val dan voor vrouwen die onbeschoft geil zijn. En vanavond had ik me voorgenomen om een leuk grietje aan de haak te slaan voor een ‘one night stand’. Een voor een nam ik de schoonheden aan de bar goed in me op, maar mijn aandacht ging voornamelijk uit naar de dichtstbijzijnde vrouw. Ze was knap en jong en had een heerlijk figuur. Zij had de sensuele glimlach van een vrouw die zich bewust was van haar aantrekkelijkheid. Eigenlijk paste ze ook niet in deze omgeving. Ze had wat chiques.

Ze had een strak japonnetje aan, waarin haar figuur erg goed uitkwam. Ze droeg zwarte zijden kousen en rode lakschoentjes met hoge hakken. Haar haar was diepzwart en echt. Ze had een grappig wipneusje en een prachtig gevormde mond waar iedereen verliefd op zou worden. Het was een van die mondjes die je gek maken omdat je er de hele tijd naar wilt kijken. Mijn blik werd onweerstaanbaar door haar erotische uitstraling aangetrokken. Plotseling keek ze mij aan en hoe. ……..

Met haar gitzwarte ogen begon ze haar onderzoekingstocht bij mijn voeten en klom langzaam omhoog langs mijn blote benen, langs mijn korte rokje, langs de knopen van mijn strak gespannen bloesje tot aan het haar op mijn hoofd. Dit was voor mij een geheel nieuwe sensatie. Normaal ben ik het die het initiatief neemt. Maar deze jonge vrouw was anders dan de vrouwen die ik kende. Het leek of haar ogen mij nu al totaal uitkleedden.Ik bleef rustig staan en zei niets, maar kon mijn ogen niet van dit aantrekkelijke typje afhouden.

“Hallo lekker ding…” sprak ze plotseling. “Mijn naam is Corine en jij bent……..?” ging ze verder met een zwoele stem terwijl ze haar hand toestak.”Eh………ik ben Karin,” zei ik iets van mijn stuk gebracht en schudde haar hand. Zij hield opnieuw haar blik enige seconden op mij gericht. Dit maakte mij enigszins nerveus, iets wat mij normaal niet snel overkomt. “Drink je een wijntje met me?” vroeg ze, waarbij ze mij met een wellustige blik bleef aankijken. “Graag……….,” liet ik haar bijna schuchter weten en het was net of ik heel even hopeloos verlegen was. Zij hield haar positieven beter bij elkaar dan ik, zodat ze sneller kon reageren. Ze was het waarschijnlijk gewend om de leiding te nemen. Ze bestelde bij de ober twee drankjes.

Ik rook haar heerlijke geur ondanks de afstand die er tussen ons was. Ze had een heel opvallend, mij onbekend parfum. Ze pakte de twee glazen van de bar die de ober had neergezet, gaf er een aan mij, proostte en nipte aan haar glas. Ik keek haar nog eens aan en bemerkte dat ze eigenlijk verduiveld knap was. Je zou, zonder dat je er erg in had, zo aan haar verslaafd kunnen raken. We nipten weer aan ons glas terwijl er uit de loudspeaker een nummer van de Paul McCartney en Wings klonk.”Het lijkt me dat je goed kunt dansen,” zei ze onverwachts. ‘Deze meid zit vol verrassingen,’ dacht ik verbaasd.”Corine,” zei ik, “je wilt toch niet…..” “Waarom niet,” onderbrak ze me. “Vrouwen dansen toch wel vaker met elkaar.”

Zonder verder een woord te zeggen pakte ze mijn glas uit mijn handen, zette het op de bar en trok me mee naar de dansvloer. Ze gleed daar zonder meer in mijn armen en begon te dansen. En hoe! Ze lag heerlijk licht in mijn armen. Nu had ik wel eens eerder met een vrouw gedanst, maar dansen met haar was een ervaring op zich. Ik liet het over me heen komen en genoot van dit ogenblik. Ik voelde haar snelle ademhaling op mijn gezicht. Met haar lippen streelde ze langs mijn hals en ik kon haar bijna horen spinnen. Hitsig drukte ik mij strakker tegen haar aan. “Je bent een knappe vrouw en ik zou erg lief voor je kunnen zijn,” fluisterde ze, een tikkeltje ontdeugend, in mijn oor. Haar stem klonk bijna angstaanjagend schor. Ze bleek precies aan te voelen waar ik op uit was. “Karin, we zouden samen veel lol kunnen hebben.”

Ze stak haar handen uit en trok mijn hoofd naar haar toe. Haar roze tong schoot naar buiten en gleed langs mijn lippen. Ik stelde me voor hoe deze tong langs mijn klit zou flitsen. Mijn tepels waren inmiddels hard en duwden door mijn bloesje tegen haar jurk. Een hete straal schoot door mijn buik. Ik smolt onder haar aanrakingen en werd bedwelmd door haar geur, niet in staat nog een woord uit te brengen. Zij leidde, zoveel was duidelijk. Ik kon slechts volgen.Corine legde vertrouwelijk haar hand op mijn dij en zei ernstig: “ik wil met jou naar bed, ik wil samen met jou klaarkomen.” Ze sprak de woorden uit zonder enige schroom of terughoudendheid. Het natte vuur beukte inmiddels als een hamer in me. De laatste woorden van Paul McCartney ebden langzaam weg, zodat we naar de bar terug liepen waar we stilzwijgend ons glas leegdronken.

“Kom,” zei Corine zwaar ademend, “als je wilt, en dat wil je, dan gaan we. Ik kan niet langer wachten.” Als gehypnotiseerd liep ik achter haar aan. Buiten stapten we in haar auto en binnen een half uur kwamen we bij haar huis aan.Corine manoeuvreerde de auto de smalle oprit op en liet de motor stilvallen. Ze opende het portier en liet haar lange benen uit de auto glijden, waarbij haar jurk langs haar dij omhoog kroop. De belofte aan wat komen ging en de opwindende manier waarop haar dijen langs elkaar gleden deden mij sidderen. Ik stapte nu ook uit.

Corine duwde een tuinhek open en samen wandelden we in de richting van het huis. Binnengekomen liepen we door een gangetje, rechtstreeks naar een trap. Volgzaam liep ik achter haar aan, nog steeds zwijgzaam. Toen traden we een ruime slaapkamer met veel spiegels binnen.

Corine schopte haar schoenen uit en gebood mij hetzelfde te doen. Daarna maakte ze haar haar los en knoopte vervolgens haar jurk los. Haar handen gleden voorzichtig van knoopje naar knoopje en ze wierp daarbij haar hoofd achterover. Met een nonchalant gebaar ontblootte ze haar schouders en liet de jurk tot onder haar borsten zakken. Ze ging achter mij staan en leunde tegen mijn rug. Haar borsten streken langs de stof van mijn bloes. Ik voelde haar tepels hard worden en die van mij reageerden meteen. Haar tong gleed heet en nat langs de binnenkant van mijn oor. Ik kon alleen nog maar zachtjes kreunen. Er straalde van haar lichaam een hitte af zoals ik nog nooit gevoeld had. Toen liet ze me los en kwam voor me staan. Langzaam liet ze haar jurk verder van zich af glijden en stapte er uit.

Bewegingloos staarde ik naar haar en zag hoe haar heerlijke lichaam tevoorschijn kwam. Haar huid leek licht te geven. Haar tong gleed hitsig langs haar lippen terwijl ze haar borsten bevrijdde. Mijn hart schoot in mijn keel. Dan waren haar handen plotseling weer bij mij. Handen die door mijn gezicht streelden, handen die mijn bloes losknoopten, handen die mijn rok naar beneden trokken. Even hielden die handen stil en dan langzaam kwamen ze weer in beweging en maakten vervolgens liefdevol mijn bh los, op zo’n manier die nog nooit iemand bij mij gedaan had. Ik voelde me als was in haar handen. Haar handen cirkelden nu over mijn huid, over mijn buik, over mijn slipje en langs mijn sleutelbeenderen. Ik genoot van haar intense strelingen tot ze me plotseling steviger vastgreep.

Haar vingernagels sloegen zich vast in mijn armen en even probeerde ik mij nog te verzetten, maar tevergeefs. Dan liet ze mij los, zei mij op het bed te gaan zitten en boog zich over mij heen.”Kus me,” hijgde ze geil van verlangen. Ik sloot mijn ogen en drukte mijn volle lippen op de hare. Haar tong vulde mijn mond, terwijl ze me stevig, languit op het bed duwde. Snakkend naar adem trok ik mijn mond terug. Nu werd mijn nek blootgesteld aan haar lippen en haar tanden. Weer kuste ze me en haar speeksel vermengde zich met het mijne. Ze duwde zich op me, omklemde me met haar gewicht en verpletterde me met haar lange lichaam, terwijl ze mijn handen strak boven mijn hoofd hield. Haar lebberende tong gleed over mijn borsten en haar lippen zogen zich vast aan mijn stijve tepeltjes. Het was verrukkellijk en ik jammerde zachtjes.

Ik had nog steeds mijn slipje aan, maar was totaal open en gaf me over. Corine bereed me als een wilde, ze steigerde en rolde. Ze zette ons in vuur en vlam terwijl ze op en neer bleef galopperen. De naad van mijn slip beet steeds dieper op een ondragelijke manier in mijn klit. Ik zou haar bijna smeken om mij te temmen, maar dat was allang niet meer nodig, ze had me al helemaal dol gemaakt. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik duwde mijn rechterbovenbeen tussen haar dijen en wreef mijn eigen poesje wild tegen haar aan. Haar tepels priemden scherp in het zachte vlees van mijn borsten. Onze tongen kronkelden langs en over elkaar. Ik probeerde mijn honger te stillen door mijn lichaam omhoog te duwen, maar zij liet dat niet toe.We gingen snel, erg snel, ik kreeg zelfs geen tijd om te schreeuwen.

Mijn handen lagen ineengestrengeld boven mijn hoofd, mijn middelpunt was gesmolten en mijn benen wachtten wijdopen en kloppend op datgene wat deze prachtige vrouw nog voor mij in petto had. Ook zij kwijlde van geilheid, maar liet mij bewust wachten. Ik hoorde het bonken van haar hart. Ze was verblind, verdoofd en buiten zinnen. Door iedere kus werd mijn lichaam verwarmd als door een slok wijn. Bij iedere kus waren haar lippen vuriger en onze tongen leverden een wilde strijd. Eindelijk kwam ze overeind en trok mijn natte slip omlaag.

Toen wierp ze zichzelf weer boven op me en duwde mijn benen uit elkaar om ruimte te maken voor haar handen en haar gezicht. Haar vingers speelden plotseling overal, in mijn anus en in mijn kut. Ze beet in mijn tepels en kuste mijn buik. Ze plaagde mij doelbewust om mij nog geiler te maken, zo dat al mogelijk was. Haar warme, natte tong drukte tegen mijn hete klitje en met lange traag slepende bewegingen begon ze mijn hele vagina te likken. Haar krachtige tong gleed opnieuw langs mijn gevoelige knopje. Ik voelde het bloed opstuwen naar mijn wangen. Een hand gleed onder mijn billen en ik voelde een vinger plagend tussen mijn bilspleet glijden. Mijn nectar vermengde zich nu met haar speeksel. “God wat ben ik heet, neuk me” kreunde ik zachtjes in haar oor. Twee vingers verdwenen in mijn poesje en gleden langs mijn clitoris. Ik smeekte, “neem me Corine, neem me, ik kan niet meer wachten.” Maar ze nam me niet.

“Draai je om,” gebood ze mij plotseling. Corine kwam overeind en ‘pats’, haar hand belandde op mijn bil waardoor mijn huid warm werd. Een spervuur van flinke tikken kwam neer op mijn strak gespannen kontje. Het deed pijn, maar ik vond het heerlijk. De begeerte in mijn schoot leek nu een razend vuur en ik dacht dat ik krankzinnig zou worden. Ze duwde haar nagels strak in mijn billen. Zij heerste als een koningin en ik was haar slaaf. De zoete pijn van haar vingers die in mijn vlees knepen, vermengd met de hitte die in mijn lichaam brandde, zorgden ervoor dat ik steeds verder wegdreef van deze wereld, naar een plek waar ik enkel nog mijn eigen behoeftes en verlangens kon voelen. Weer voelde ik de striemende pijn over mijn vlees. “Smeek om te stoppen, jij gore slet,” schreeuwde ze het als een razende uit. “Oh Corine, het doet pijn, stop alstublieft,” gilde ik onderdanig, haar commando opvolgend.

De rolverdeling was duidelijk, zij de meesteres en ik de onderdanige slaaf. “Okay, draai je op je rug geile hoer,” commandeerde ze, “en kijk me niet aan.” Dat deed ik dus ook niet.”Heel goed Karin. Ik ben de baas en ik kijk naar jou en kijk jij maar in de spiegel boven je. Je bent nu mijn eigen geile sletje, jij behoort mij toe” bracht ze zuchtend uit. Ze nam mijn borsten in haar handen en plaagde mijn tepels met haar vingers. Ze kroop over mij heen en belandde met haar kut precies boven mijn mond. Haar natte kutlipjes glinsterden van het geil dat uit haar poesje stroomde. Met mijn tong likte ik zachtjes langs haar kutlipjes. Plagend liet ik mijn tong af en toe eens diep in haar opening op ontdekkingsreis gaan. Een overweldigende golf van verlangen sloeg door mij heen.

“Zuig me,” beval ze me. Haar stem was zachter geworden maar commandeerde nog steeds. Ik deed wat ze zei. Ik klemde mijn mond op haar lipjes en begon enthousiast te zuigen en te likken. Corine was intussen ook heel erg nat geworden en haar geil liep langs mijn wangen.”O, ja, dat is lekker,” kreunde ze. “Gebruik je hoofd, beweeg er mee,” gebood ze mij. Net op het moment dat ik dacht dat ze klaar zou komen, stapte ze van me af. “Leg je handen boven je hoofd,” zei ze. Automatisch deed ik wat ze zei. Mijn armen gingen omhoog en werden dan vliegensvlug met een ceintuur aan het bed vastgebonden. Strak en hard.

“Jij krijgt wat je al de hele dag graag wilde. Jij wilt getemd worden en dat gebeurt ook. Ik kan dat als geen ander.” Het verlangen had me volledig bedwelmd, zodat ik geen enkele moeite meer deed om tegen te stribbelen. Ik had werkelijk alle controle over mijn lichaam en geest verloren. Ik was volledig aan haar overgeleverd.

Waar ze het zo snel vandaan haalde wist ik ook niet maar plotselinge had ze een enorme zwarte dildo in haar hand en liet die strelend door haar handen gaan. Ze drukte de punt even tegen mijn klitje en dat deed me al kermen van genot en goddelijk verlangen.”Spreid je benen verder, stout meisje,” zei ze nu en ik deed het direct. “Heel goed. Duw je kutje maar eens iets omhoog.” Ik zette mij schrap, hield mijn adem in, sloot mijn ogen en kwam voorzichtig met mijn heupen omhoog. Langzaam duwde ze de kop van het gevaarte verder tussen mijn kutlipjes. Mijn schaamlippen weken naar buiten en maakten ruimte voor het enorme apparaat. “Ja, ga door, ga verder, ja, harder,” riep ik als een krankzinnige, “doe het hard, maak me klaar.” Mijn schaamlippen gloeiden en mijn klitje voelde aan alsof ze elk moment kon exploderen. Ik gilde, ik kreunde, ik vloekte en ik smeekte om klaar te mogen komen.”De baas gaat je nu naaien,” gilde Corine en ze ramde het gevaarte nu plotseling hard en diep bij mij naar binnen Mijn kut slikte hem gulzig in en ik begon er tegenaan te rijden.

Het deed even pijn, maar het was een plezierige pijn. De dildo ging langzaam en methodisch te werk, werd nat en glinsterde van mijn kutsappen. Steeds dieper duwde ze hem door en ik richtte mij iets op om alles beter te kunnen zien. Ik voelde me volledig opgevuld. Ze bewoog hem er in en er uit. Dan hield ze stil. Nu viel het mij pas op dat de dildo twee kanten met een kop had. Ook de kant die zij in haar hand had was rond en langzaam drong het tot mij door wat haar bedoeling was. Corine ademde diep. Langzaam boog zij zich over mij heen en bracht het andere uiteinde naar haar flamoes. “Je gaat me laten klaarkomen,” schreeuwde ze het uit. “En ook jij moet klaarkomen.””Graag,” kreunde ik, terwijl ik in de spiegel keek. Ik duwde mijn kut nog verder omhoog en de rubberen pik gleed in één vloeiende beweging in haar kut. Zij stootte haar bekken wild vooruit, terwijl haar hete adem in mijn gezicht sloeg.”Laat je gaan mijn schat,” fluisterde ze nu vriendelijk zacht, terwijl ze met haar hele lichaam tegen het mijne schuurde. Ik voelde haar trillen en zag plotseling kippenvel over heel haar lichaam.Langzaam voerde ze het ritme op. “We gaan elkaar naaien en dat is heerlijk,” gromde ze. Snel en in een ritme gingen we op en neer. We voelden elkaar precies aan en onze bewegingen versnelden. Dit was heet en geil. Vlinders en wespen waren met elkaar in een gevecht. Een gevecht dat niet mocht ophouden. Het leek net of een hete bol onder in mijn lichaam ontplofte. Hete kogels schoten door mijn lichaam. Er was daar oorlog, maar wel een oorlog van extase. Lange golven van genot vloeiden vanuit mijn clitoris omhoog naar de stijve knoppen van tepels. “Neuk me, neuk me,” kon ik alleen nog maar stamelen.

Corine begon hevig en ongecontroleerd met haar onderlijf te schokken. Keer op keer, dieper dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, nam ze me. Mijn verlangen werd steeds groter toen ze ook nog eens zachtjes in mijn harde tepels begon te knijpen. Corine ademde zwaar in mijn oor. Ik wilde haar strelen en knijpen, maar mijn handen waren vastgebonden. Ik werd duizelig. Ik dacht dat ik ging flauwvallen, dit was zo lekker. Vonken sprongen van mijn knarsende tanden en uit mijn ogen. Corine schreeuwde als een wild dier. Sneller en harder. Schreeuwend gilde ze mijn naam en kwam klaar, terwijl ik door bleef stoten. Er kwam bijna geen eind aan mijn orgasme.

Uiteindelijk ebde de grootste golven weg en lag ik nog een tijdje na te schokken. Uitgeput liet Corine zich van mij afrollen en ik kwam langzaam weer terug naar de werkelijkheid. Zou het hierbij blijven? Het lijkt alsof ik voorgoed ben verloren.
Geen one night stand meer voor mij, maar Corine,Corine, Corine!

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Arie 02 mei 2017
  2. Otto 26 sep 2017
  3. Gea 26 apr 2018
  4. Pukkie 20 dec 2019
  5. Pukkie 06 nov 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *