— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De sollicitatie

Ze werd wakker met een warm gevoel van opwinding in haar onderbuik. Tweeëntwintig was ze en ze besefte plots dat ze zich nog nooit echt had laten gaan. Ze had zo’n lekker geregeld leventje, studeren in de stad, weekendje thuis. Vrienden en vertier in overvloed. Ze was wat je normaal kon noemen, doch ze miste excessen, seksuele excessen. Reeds vanaf jonge leeftijd had ze opgemerkt dat ze in sommige zaken verschilde van haar vriendinnetjes. Ze droomde van seksuele escapades en stal stiekem de pornoboekjes en -films van de buurman, waarbij ze haar fantasie de vrije loop liet. Ze speelde graag met zichzelf en in gedachten beleefde ze de meest opwindende erotische avonturen. In werkelijkheid had ze al maanden niet geneukt en begon ze danig gefrustreerd te worden. Want hoe rijk en ongegeneerd haar fantasieën waren, zo verlegen en preuts was ze in het dagdagelijkse leven.

Vandaag zou alles veranderen, ze voelde dat het beest dat schuilde in haar dringend uitgelaten moest worden. Ze speelde al lange tijd met het idee om in te gaan op één van de advertenties in de krant. Ze werd geil bij de gedachte dat een wereld van ontucht op haar te wachten lag. Vandaag zou ze doen wat ze nooit voor mogelijk gehouden had, vandaag zou ze solliciteren voor de functie van ‘call girl’. Vervuld van verlangen begon ze haar gladgeschoren kutje te strelen. Warm vocht gleed langs haar vingers. Ze beroerde haar kleine stevige appelborstjes en voelde twee tepeltjes stijf worden onder haar aanrakingen. Zacht deinde ze op en neer en licht kreunend streek ze langs de binnenkant van haar dijen. Haar gehijg klonk nu luider en een vinger verdween in haar schede. Steeds sneller bewoog ze op en neer, haar volle billen nu gespannen en haar mond open van genot. Ze betastte haar clitoris die gevoelig opgezwollen was en draaide cirkeltjes rond haar knopje. Ze werkte naar haar climax toe en begon steeds harder te kreunen en te schreeuwen. Ze wenste dat haar kut zich zou vullen met een hete, grote pik en stootte met twee vingers tot diep in haar vagina. Met de andere hand kneedde ze haar borsten en schokkend kwam ze klaar. Ze voelde haar lichaamssappen druipen langs haar vingers, heerlijk warm geil. Ze sidderde nog even na en likte haar oestersap van haar vingers. Deze dag kon niet meer stuk.

Besluiteloos stond ze voor haar kleerkast. Ze wilde geen detail achterwege laten vandaag. Ze liet haar oog vallen op een strak zwart knierokje met achteraan een split tot net onder haar billen. Eronder droeg ze een minieme, doorschijnende tanga. Ze koos voor een rode satijnen BHtje met hierover een schattig wit hemdje. Ze stapte in haar rode sandaaltjes en bond haar lange donkere haren samen in twee staartjes. Goedkeurend keek ze in de spiegel, ze zag eruit als een ware ‘lolita’ en dat was de initiële bedoeling geweest.

Ze stapte in haar auto en reed naar de club waar ze verwacht werd. Een beetje onwennig belde ze aan en een vervaarlijk uitziende man deed de deur open. Oranjegeel licht kleurde de bar. Overal stonden gezellig uitziende zetels. Een zestal mannen dronken coctails en schaars geklede meiden dartelden in het rond. Een angstig gevoel maakte zich meester van haar, was dit wel een goede beslissing geweest? Is de werkelijkheid niet steeds slechts een afspiegeling van de fantasie? Maar er was geen weg terug. Een man van middelbare leeftijd gebaarde dat ze zijn kantoor binnentreden mocht. De man kon haar vader zijn, hij was aan de dikke kant, doch niet geheel onaantrekkelijk. Hij straalde macht uit en daar hield ze van. Zwijgzaam nam ze tegenover hem plaats. “Zozo,” zei de man, “wat doet je geloven dat je ons van dienst kan zijn?”

“Ach, ik heb steeds zo’n stoute gedachten meneer, ik wordt verteerd door een onbedwingbaar verlangen naar seks, naar grote, dikke piemels, naar oppergenot. Ik word gek wanneer ik ‘de mist’ in een man’s ogen aanschouw. Ik word geil van de gedachte dat ik mannen kan doen kreunen van genot, dat ze me te pletter neuken en hun kostbare sap met me delen.” Terwijl ze haar betoog voerde, spreidde ze haar benen lichtjes, schoof haar slipje wat opzij, de man een blik gunnend op haar gladgeschoren kutje. Ze betastte quasi argeloos haar borstjes en vertelde de man dat ze heel warmbloedig was.

De man zag potentieel in dit mooie meisje. Ze zag er zo kwetsbaar uit, maar tegelijkertijd verried de blik in haar ogen dat ze mannen kon verslinden. Hij gebaarde haar op zijn schoot te komen zitten. Hij kneep in haar tietjes en dwaalde af naar haar natte geslacht. Wat doet u nu meneer leek ze te denken, maar snel zette ze alle schroom aan de kant en wiebelde met haar kontje zoals alleen zij het kon. Ze voelde zijn pik stijf worden tussen haar billen en greep ernaar met haar fijne handen. Ze streek over zijn eikel en masseerde zijn buik met haar bips. Kronkelend stapte ze van hem af en knielde ondeugend voor hem neer. Als was het een lolly, zo zoog ze op zijn harde penis, nu eens traag dan weer sneller. Haar strakke mondje omsloot zijn geslacht en met diepe halen zoog ze hem naar binnen. De man’s ademhaling werd zwaar en kreunend duwde hij haar hoofd verder naar beneden. Ze ondervond dat hij botergeil was, maar wilde hem nog niet laten klaarkomen. Ze zat immers zelf met een ongelofelijk brandend gevoel tussen haar benen waar ze geen blijf mee wist.

Ze liep van hem weg richting spiegel. Daar hield ze halt, kleedde zich uit totdat ze enkel haar rode sandaaltjes droeg. Met één vinger in haar mond en één op haar kruis, draaide ze duchtig in het rond. Ze genoot van haar aanblik en spande haar dijspieren samen. Ze keerde weder, ging voor de desk van de man staan en met haar billen naar hem gericht wreef ze zich klaar tegen zijn bureau. De man werd compleet wild van opwinding en twijfelde niet om zijn grote, dikke pik diep in haar kleine lijfje te boren. Hij stond nu achter haar en stootte diep in haar geile kut. Zijn ballen klotsten tegen haar aan. Ze schreeuwde het uit van pijn en genot. Zijn hand nam nu haar staartjes vast en als waren het teugels zo trok hij eraan en bereed haar hard en krachtig. Zij kneep stevig in haar tieten en steunend en schokkend kwam ze tot een overweldigend hoogtepunt. Met enkele laatste, forse stoten neukte de man haar te pletter en kreunde hevig wanneer hij zijn sperma tot diep in haar scheur schoot. Nahijgend draaide ze zich om en keek hem recht in de ogen. Ze leek wel een tijgerin die net haar prooi totaal verslonden had.

“Waw,” zei de man, zwetend van puur genot, “je bent aangenomen, wanneer kan je beginnen?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *