— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Jannies vuurdoop

Jannie draait zich om en om voor de spiegel. Bart zal blij zijn, denkt ze, als hij haar vanavond ontpelt en het nieuwe slipje ontdekt dat ze vandaag heeft gekocht. Het is piepklein en van een ragfijne, doorschijnende stof. Ze heeft expres voor wit gekozen, omdat daardoor de zwarte haartjes, voor zover ze niet boven het randje uitsteken, zich scherp en geil achter het broekje aftekenen. Het lijkt wel alsof ze zo nog naakter is dan zonder broekje, denkt ze verlekkerd. Ze draait zich halfom en kijkt over haar schouder naar haar billen. Goedkeurend knikt ze: grotendeels komt de streep van haar bilspleet boven het slipje uit, dat voor het overige de strakke ronding van haar billen accentueert.

Dan schenkt ze haar aandacht aan de eveneens nieuwe bustehouder met voorsluiting. Ze schikt haar volle borsten totdat de tepels net bedekt zijn. Ze is tevreden met het resultaat en trekt nu het mini-jurkje aan waarmee ze haar man altijd weer weet op te winden: diep uitgesneden aan de voorkant, met drie geraffineerde knoopjes aan de linkerkant, waarvan de onderste zich ter hoogte van haar heup bevindt, zodat haar linkerbil tot precies aan de bovenrand van haar slipje zichtbaar is.

Het is bijna elf uur als ze zo gekleed en blootsvoets naar beneden gaat. In de kamer dimt ze het licht en zet een muziekje op. Ze nestelt zich op de bank met een fles wijn en denkt genietend aan wat er komen gaat. Het is half een en ze is aan de tweede fles begonnen als ze de sleutel in de voordeur hoort omdraaien. Geschrokken hoort ze stemmen. Bart is niet alleen! Ze staat razendsnel op, maar beseft dat ze aan haar outfit nu niets meer kan veranderen.

Als verstijfd staart ze naar de man die samen met Bart de kamer binnenkomt. Bart kust haar vrolijk op de mond en stelt hem voor als zijn collega: ‘Peter heeft samen met mij overgewerkt en lust nog wel een afzakkertje.’ Jannie schudt zijn stevige hand en voelt een vuurrode kleur over haar wangen trekken. Bart schenkt voor beide mannen bier in en gaat naast Jannie op de bank zitten. Ze praten wat over koetjes en kalfjes, maar de steelse blikken die soms op haar worden geworpen ontgaan haar niet. Bart haalt opnieuw bier en schenkt voor Jannie nog een glas wijn in. Ze is halfdronken als het derde rondje bier wordt gehaald.

De sfeer wordt wat broeierig nu. Er wordt meer openlijk naar haar gekeken en het geeft haar een tintelend gevoel in haar buikstreek. Expres gaat ze zo verzitten dat Peter zicht krijgt op haar blote linkerbeen. Nog niet helemaal tevreden met het resultaat, slaat ze even later haar benen over elkaar, zodat ze er zeker van is dat hij tot aan het randje van haar slipje kan kijken. Ze merkt tot haar genoegen dat hij nu haar ogen niet meer van haar kan afhouden. Door zich aanhalig tegen Bart aan te nestelen, haar lichaam naar hem toedraaiend, ontbloot ze nog meer. Als de bierglazen weer leeg zijn, neemt ze zelf het initiatief om nieuwe flesjes te halen.

In de keuken aait ze even wellustig over haar natte poesje en trekt het slipje expres nog wat verder naar beneden. Terug in de kamer gaat ze met haar rug naar Peter staan en buigt licht voorover om zijn glas te vullen. Daarbij is ze zich ervan bewust dat haar jurkje van achteren opkruipt; het windt haar op en ze doet er daarom tergend lang over. Nog wat dieper buigt ze, als om te voorkomen dat het bier over de rand van het glas heen schuimt, maar in werkelijkheid om haar slipje in het zicht te brengen. Ze voelt als het ware zijn brandende ogen prikken.

Haar uitdagende pose veroorzaakt een diepe stilte in de kamer. Ze geniet ervan en besluit nog meer te laten zien door zich over de tafel heen te rekken om Bart’s glas vanuit deze positie te vullen. Vanuit haar ooghoeken ziet ze hoe ook Bart opgewonden toekijkt. Ze trekt haar schouders omhoog en voelt hoe haar jurkje meekruipt. Dan helt ze gevaarlijk ver voorover, totdat ze de zoom van haar jurkje over de bovenrand van haar slipje voelt glijden. Het bier klokt in het glas. Jannie strijkt met haar tong langs haar droge lippen en wil weer opstaan, maar nu schroeft zich een hand om haar pols.

Het is Bart, die haar op die manier in dezelfde houding dwingt. Ze kijkt hem verwachtingsvol aan en hij knikt: Van dit schouwspel willen we nog wat langer genieten, niet Peter? Peter snuift instemmend. Bart gaat voor de tafel staan en omklemt nu ook haar andere pols. Haar bovenlichaam rust op de tafel. In een roes hoort ze opgewonden stemmen, maar ze verstaat niet meer wat er gezegd wordt. Het gonst in haar hoofd en ze geeft zich volledig over aan een machtig verlangen dat van het kruintje van haar hoofd sidderend over haar rug naar beneden trekt. Iemand vraagt iets en ze brengt een stamelend geluid uit. Dan zijn er opeens onbekende vingers op haar benen, die zich traag een weg naar boven banen. Ze is reddeloos gevangen in de hartstocht die bezit van haar heeft genomen.

Bart beseft dat Jannie een bepaalde grens heeft overschreden en nu geen enkele rem meer kent. Hij laat haar polsen los. De aanblik van zijn vrouw, haar bovenlijf voorover op de tafel, haar jurkje opgeschoven tot boven haar middel, haar wulpse billen geprononceerd afgetekend in het doorschijnende slipje, onder de grijpgrage handen van zijn collega, windt hem enorm op. Jannie voelt hoe hij haar jurk begint open te knopen. Gelijktijdig bereiken Peters handen de onderkant van haar broekje. Ze begint onsamenhangend te kreunen als een vinger haast aarzelend haar bilspleet volgt, eerst van onder naar boven, dan omgekeerd. Hunkerend heft ze haar achterste op om hem de gelegenheid te bieden naar binnen te glippen en haar natte schaamlipjes te beroeren. In plaats daarvan laat hij zijn vinger opnieuw over de ragdunne stof van haar broekje naar boven glijden. Het maakt haar gek van verlangen.

De spieren in haar billen beginnen oncontroleerbaar te trillen en haar adem komt stotend uit haar keel. Inmiddels heeft Bart het laatste knoopje van haar jurkje losgemaakt. Hij slaat het rugpand van haar jurkje open en ontbloot haar rug. Jannies handen omklemmen de rand van het tafelblad nu ook Barts handen haar naakte huid beginnen te betasten. Ze ervaart haar bustehouder en slipje als belemmerend, maar de beide mannen maken geen aanstalten haar daarvan te ontdoen. Hun handen zwerven over haar rug en tussen haar benen, maar doen geen aanval op de bedekte plekjes. Stuiptrekkend en helemaal dolgedraaid begint Jannie onder hun handen te kronkelen.

De mannen spelen het spel geraffineerd. Haar benen, rug, oksels, dijen en schouders worden millimeter voor millimeter betast. Alle spieren in haar lichaam trekken samen onder het huiverende genot dat haar doortrekt. Peter staart gebiologeerd naar de wippende billen in Jannies broekje en schuift beide handen nu doelbewust langs de binnenkant van haar dijen naar het slipje. Jannie voelt ze naderen en spreidt ongedurig haar benen. Haar bewustzijn verplaatst zich nu geheel naar het alsmaar natter wordende plekje in haar strak gespannen broekje. Als zijn vingers in aanraking komen met de zoom van het slipje kermt ze het uit en zet haar tanden in haar bovenarm. Twee, drie, vier vingers wurmen zich nu van onderen naar binnen en trekken voorzichtig het stukje textiel los van haar kruis… Trek..het uit…., prevelt ze koortsachtig: trek het uit! Als de tijd daar is, lispelt Bart in haar oor: als de tijd daar is.

Hunkerend probeert ze zelf met haar natte kut Peters vingers te zoeken, maar hij weet haar steeds te ontwijken. Sarrend trekt hij het kruis van haar broekje nog verder naar beneden. Jannie houdt haar adem in. Als hij plotseling loslaat en het slipje als een veer terugschiet tegen haar klamme kut, scheurt er een opgekropte kreet van geilheid uit haar keel. De knokkels van haar vingers worden wit door de krampachtigheid waarmee ze de tafelrand vastklemt en door haar kont trekt sidderend de nasleep van dit onverwacht hevige gevoel van genot.

Vier armen tillen haar lichaam plotseling omhoog en draaien haar om. Ze zwiept omhoog en wordt ruggelings op de grond gelegd. In dezelfde beweging verliest ze haar jurkje. Jannie kijkt naar de beide mannen die naast haar knielen op de grond. Hun ogen tasten begerig deze nieuwe, uitdagende kant van haar af: de in een minibehaatje geprangde borsten, haar deinende buik, de brutaal door haar slipje schemerende venusheuvel, waarvan een plukje haar boven de zoom van het broekje uitsteekt, haar vulgair gespreide benen. Uitdagend betast Jannie nu zelf haar hitsige lijf.

In vervoering kijken de mannen toe hoe haar vingers de welvingen van haar borsten volgen, langs de flanken afzakken en gepassioneerd over haar buik strijken. Met ingehouden adem volgen ze haar wulpse bewegingen. Met haar rechterhand aait ze zich tussen de benen, de linkerhand schuift na enig talmen onder de bovenrand van het broekje naar binnen. Ze koestert de natte opening van haar kut, streelt de trillende lipjes en beroert met de top van haar wijsvinger haar kittelaar. De vingers van haar rechterhand penetreren nu het broekje van onder en liefkozen de korte weg tussen kut en kontgaatje. Huiverend van genot krimpt ze ineen. Trillend glijdt haar tong langs haar sensuele lippen en haar ademhaling wordt onregelmatig. Ze kronkelt onder de geile strelingen van haar eigen handen.

Als ze dreigt al te veel in zichzelf op te gaan, worden haar handen teder maar zeker door haar man uit haar broekje getrokken. Jannie kreunt en kijkt hem vertwijfeld aan. Bart legt haar armen naast haar hoofd en zegt haar zo te blijven liggen. Dan tast hij achter zich en pakt zijn nog volle bierglas van de tafel. Boven haar golvende buik houdt hij het wat schuin, zodat er een paar koude druppels op haar navel vallen. Jannie snakt naar adem en laat die vervolgens gierend uit haar mond ontsnappen. Het lijkt haast een orgasme dat in haar loskomt. Haar hele lichaam schokt wild op en neer en haar handen maaien in de lucht.

Ook Peter heeft nu een bierglas in zijn hand. Ze kijkt hem met verwilderde ogen aan. Langzaam draait zijn hand en er vloeit een straaltje uit zijn glas op haar broekje. Ze gilt het uit van puur genot. Het straaltje wordt een straal. Kletterend plast het bier over haar jagende buik en vermengt zich met het geile vocht van haar zompige kut. Jannie wentelt zich wellustig in haar drijfnatte broekje en strijkt met gulzige handen het vocht over haar naakte huid. Ja, snikt ze hulpeloos als Bart opnieuw zijn glas boven haar houdt. Hij besproeit nu haar hele lijf met het restant uit zijn glas en Jannie zwelgt in de golven van hartstocht die door haar lichaam daveren.

‘Trek nu alles uit’, commandeert Bart fel. Koortsachtig trekt Jannie haar benen omhoog en stroopt haar kletsnatte slipje over haar dijen. Peter steekt een helpende hand toe en trekt het vanaf haar knieën over haar benen. Ongedurig begint ze aan de sluiting van haar beha te prutsen, maar krijgt hem niet open. Ze vloekt, trekt ten einde raad de bandjes over haar schouders en rukt de beha tot onder haar borsten. Als de volle vruchten tevoorschijn springen, ontfermt Bart zich meteen over de keiharde tepels, die hij speels tussen zijn vingers ronddraait.

Peter legt haar benen over zijn schouders en betast voor het eerst haar smachtende kut. Hij trekt haar schaamlippen open. Jannie heeft het idee dat ze helemaal wordt opengesperd. Twee, drie vingers worden naar binnen geloodst. Met beide handen grijpt Jannie Bart om zijn nek en trekt met haar nagels over zijn rug, terwijl Peter zijn vingers met regelmatige bewegingen in en uit haar kut sopt. Als ze begint te kermen, moedigen beide mannen haar aan zich niet in te houden. En dat doet ze niet. Ze kermt en gilt, steunt en kreunt en spoort Peter aan: harder, harder! Zijn vingers flitsen nu razendsnel in en uit. Als Bart vervolgens met een felle ruk haar behaatje van haar lijf rukt komt ze eindelijk echt klaar.

Een hoge knerpende toon wringt zich uit haar keel naar buiten en terwijl ze zich met haar armen aan haar man en met haar benen om Peter vastklemt schokt haar onderlijf onstuimig op en neer. De gloeiende lavastroom van haar passie gaat gepaard met het uitstoten van hortende kreten die haar lichaam ongeremd op en neer doen bonzen. Tierend en vloekend laat ze zich helemaal gaan. Als haar lichaam uitgeput neerzijgt, staan de mannen als op commando gelijktijdig op. In een wazige roes kijkt ze toe hoe ze zich beginnen te ontkleden. Schoenen, sokken, overhemd en broek worden achteloos neergesmeten. Als ze daarna hun onderbroek naar beneden trekken, springen er twee zwiepende penissen tevoorschijn.

Jannie wenkt hen allebei naast zich en neemt zacht en liefdevol een lul in elke hand. Traag en geil beweegt ze de staven in haar hand op en neer totdat ze beide keihard overeind staan. Dan likt ze eerst die van Bart van onder tot boven, vervolgens die van Peter. Als ze aan het topje is gekomen, opent ze haar mond en laat hem een stukje naar binnen glippen, terwijl haar tong gulzig aan de onderkant blijft likken. Peter buigt zich haastig naar haar toe. Ze laat zijn lul los en spert haar mond wijd open. Langzaam verdwijnt de dikke paal tussen haar lippen tot in haar keel. Hij schokt even en komt trillend en druipend weer uit haar strot omhoog. Nu!, zegt ze: nu…!

Peter neemt positie in tussen haar dijen. Ze trekt haar knieën omhoog en laat haar benen op haar enkels rusten. Dan trekt ze met beide handen haar schaamlippen naar buiten en toont Peter haar gewillige gaatje. Hij kijkt haar even aan en ze knikt. Hij pakt zijn stormram in zijn rechterhand en drijft hem in een vloeiende beweging tot aan het scrotum in haar kut. Jannie kreunt en grijpt meteen weer naar de lul van haar man, die ze tussen haar vochtige borsten legt. Peter trekt heel langzaam zijn staaf weer uit het druipnatte kanaal tussen haar benen en duwt hem daarna hard weer terug. ‘Ja.’., steunt Jannie: ‘zo doorgaan’!

En Peter gaat door, trekt zijn stalen stang omhoog en perst hem terug, haalt hem op en duwt hem neer, eerst langzaam, maar geleidelijk aan sneller. En Jannie vuurt hem aan, terwijl ze Bart’s lul in hetzelfde tempo tussen haar tieten wrijft: nog harder, nog sneller! Zweetdruppeltjes verschijnen op Peters hoofd, terwijl hij met opeengeklemde kaken zijn kont op en neer zwiept, in en uit haar kut, in en uit… Als een razende bonken en kletsen de lichamen van Jannie en Peter tegen elkaar en van elkaar, op de grond en van de grond. Peter begint vervaarlijk te grommen en Jannies gierende ademhaling probeert gelijke tred te houden. Dan opent Peter zijn mond en brult. Terwijl hij met zijn laatste krachten op haar blijft inbeuken, schreeuwt Jannie terug.

Als een waanzinnige trekt ze nu met twee handen aan de penis van haar man en gilt dat het nú moet gebeuren, nú! Jannie heeft het gevoel dat Peter met zijn laatste stoten haar hele onderlijf aan flarden scheurt, maar het is een sensationeel gevoel van pure wellust. Ze probeert zijn lul tussen haar lippen vast te klemmen, maar Peter slaagt erin te blijven rammen. Dan, terwijl hij zich met een woeste kreet ontlaadt en ook Jannie met een dierlijk gegil de grenzen van de waanzin overschrijdt, schaart Bart zich precies op tijd in de orgie van orgasmes. Met krachtige stralen spuit zijn sperma over Jannies tieten en gezicht. De drie lichamen vallen uitgeput over en op elkaar. Het is half vier.


Nog meer verhalen van Myrna zijn te vinden op: www.eroplaza.tv

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *