— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Driemaal is scheepsrecht (Julia en Sam dl 3)

In deel 2 legden Sam en Julia elkaar uit, waarom hun voorgaande relaties niet stand hielden. Sam mocht ervaren dat Julia niet het bedeesde type was, zoals hij in de bloemenwinkel van zijn moeder had opgevat. Sterker nog: dat hij zo mocht genieten bleek toch eigenlijk een initiatief dat zij had getoond. Inmiddels heeft de coronacrisis toegeslagen. Sam mag alleen nog in de buitenlucht, bij de deur van moeders winkel, bloemen en planten verkopen, Julia heeft het verschrikkelijk druk op school en later bij de voorbereiding van digitale lessen. Omdat ze veel overuren heeft gedraaid, besluit ze met Sam een paar dagen rust te nemen op een Waddeneiland. Hoewel alle restaurantjes dicht zijn op de eilanden is er nog wel steeds plaats in de hotels daar.

Het is stormachtig uitwaaien op het strand. De striemende zeewind doet het scherpe zand over de vlakte schuren. We lopen dicht tegen elkaar aangedrukt. Wanten aan, sjaals om en mutsen op. In de verte zien we donkere wolken naderen. Buienradar heeft al aangekondigd dat er stevige buien op komst zijn, met name in het Waddengebied. Daarom besluiten we op tijd naar ons hotel terug te keren. Daar kunnen we in onze ruime suite wel even koffiezetten en ons dan met elkaar vermaken tot het noodweer is over gedreven.

Ik haal een boek en wat leesbladen uit een rolkoffer. Sam komt bij het keukenblok vandaan met twee grote mokken koffie en een van huis meegenomen koek. Tijd voor rust, ontspanning en stilte. Buiten huilt de wind en het altijd aanwezige geluid van meeuwen. Binnen is het behaaglijk warm. Languit gezeten op bed zit Sam te lezen, terwijl ik in één van de fauteuils heb plaatsgenomen. Tot Sam opeens zegt: “hé Juul, hoor je dat? Er is wat gaande naast ons”. Ik hoor eerst niks, maar als het geluid harder wordt, vang ik het ook op. Sterker nog; we hoeven op een gegeven moment ons niet eens stil te houden om het geluid te kunnen waarnemen. We horen gebonk, gekraak en onmiskenbaar zwaar ademen. Zeg maar gerust: gezucht en gesteun. Tot grommen en kreten aan toe. We schieten beide in de lach. De buren hebben duidelijk zin in een geil feestje, zoveel is duidelijk. Het duurt even totdat het gestommel en de opgewonden stemmen zijn gekalmeerd en de stilte weerkeert.

We denken weer verder te kunnen lezen, maar dat is te snel geconcludeerd. Na een poosje klinken er wederom erotische geluiden door onze suite. “Hoor je dat?” zeg ik tegen Sam, “het is nu aan deze kant!” Sam stapt van het bed af en loopt naar de muur waar ik in mijn gemakkelijke stoel zit. “Jeetje, Julia, je hebt gelijk!” zegt hij, terwijl hij een oor tegen de wand drukt. Dat hoeft eigenlijk niet, want ook nu worden de geluiden steeds duidelijker. Naast ons wordt vol passie gevreeën, zoveel is wel duidelijk. “Lekkerrrr”, zeg ik plagend. We horen het tempo van zuchten versnellen. Hoewel het niet is te verstaan, klinken de stemmen aanmoedigend en opgewonden. Tot een hoge gil niets anders in kan houden, dan een diep beleefd orgasme.

Door deze onverwachte gebeurtenissen is mijn stemming helemaal omgeslagen. Dacht ik eerst rustig een stuk te kunnen lezen, mijn hoofd staat er nu helemaal niet meer naar. Ik heb gemerkt hoe mijn onderlichaam heeft meegeleefd met de geluiden die ik hoorde. Mijn broekje is vochtig, mijn tepels stijf, zo is duidelijk onder mijn kleding waarneembaar. Ik kijk Sam aan en vraag; “zullen wij ook even?” Het blijkt een overbodige vraag, want zie; zijn broek staat aan de voorkant helemaal bol. Snel loopt hij naar de gordijnen, die voor de schuifdeuren hangen, en zwiept ze in één beweging dicht. Dan loopt hij naar me toe en pakt me, achter mijn rug en in mijn knieholtes, beet en tilt me op. Bij het bed gekomen vleit hij me zachtjes neer. Hij doet zijn trui en overhemd uit en even later ook zijn broek en sokken. Daar staat hij, enkel nog met zijn onderbroek aan. Zijn erectie smeekt erom om vrij spel te krijgen, dat staat als een… paal boven water!

Niet wetend hoe snel ook ik mijn kleren uit moet krijgen, houd ik mijn blik gericht op Sam. Mijn broek, shirt, BH en slipje gooi ik op de grond en wenk vervolgens mijn geliefde om in bed te komen. Ik reik naar voren en heb zijn dikke pik, gehuld in zijn onderbroek, al in mijn hand. De geluiden van zojuist hebben duidelijk hun werk gedaan. Ik trek de onderbroek omlaag en jawel, daar springt Sam’s dikke piemel de vrijheid tegemoet. Wat is die groot en dik. Als altijd, maar nu meer dan anders. Het is een heerlijk teken. Blijkbaar reageert hij goed op stimulansen, dat is een prettig vooruitzicht voor al die keren die nog komen gaan!

Kruipend over het dekbed gaat Sam direct op zijn doel af; mijn van het vocht glimmende kutje. Hij plant er tedere kusjes op. Het geluid van zijn kussen vullen de kamer, ik sidder een beetje van opwinding als die op mijn schaamlippen landen. Dat betekent dat mijn vocht op zijn zoenende lippen terechtkomt. Op het moment dat ik me dat realiseer, hoor ik een wel gemeend “mmmm, wat ben jij lekker schat”. Hij drukt nu zijn beide lippen op mijn vulva. Tedere kusjes worden stevig aangedrukte zoenen. Zijn tong glijdt tussen mijn lippen door. Mijn vocht likt hij op, alsof het zoete honing betreft. Zijn gretigheid is zo ontzettend geil en stimulerend, dat ik met beide handen zijn heupen dichterbij trek. Zo komt zijn pik vlak in de buurt van mijn mond. Hoe heerlijk is het om zijn piemel tussen mijn lippen te nemen en hem heerlijk te likken en zuigen.

Terwijl ik hem met mijn mond vol speeksel pijp, voel ik dat zijn tong niet alleen mijn schaamlippen en clitoris verwent, maar ook over mijn sterretje flitst. Die kleine opening wordt kletsnat van zijn speeksel. Even later drukt hij een vingertop op de kringspier. Die opent zich voor hem, zodat hij een wijsvinger naar binnen kan laten glijden. Wat geniet ik van de opgewonden spanning die dat geeft. Onderwijl likt hij over en tussen mijn schaamlippen, gevolgd door cirkeltjes over mijn clit. Bovendien ervaar ik de sensatie van zijn vinger die hij traag maar resoluut mijn kontje in en uit laat glijden. Alsof er, naast de stimulatie van mijn vulva nog een tweede man is, die mijn anus neukt. Oef, die fantasie van twee mannen die mij aan het verwennen zijn, die flitst door mijn hoofd…lekker…

Na enige tijd schuifelt Sam op het bed, naar achter me. Ik voel zijn sterke handen op mijn heupen. Hij tilt die omhoog, zodat ik op mijn knieën en ellenbogen op het dekbed rust. Mijn billen in de lucht vormen voor hem een overduidelijke uitnodiging. Al gauw voel ik hoe hij zijn erectie mijn vagina in laat glijden. Een dergelijk gevuld gevoel, wat houd ik daarvan. Maar nog is het niet genoeg. Mijn anus is voorbereid en nu drukt hij een duim naar binnen. Hij maakt er neukende bewegingen mee, synchroon met de stoten van zijn pik. Bij elke stoot kletsen zijn ballen tegen mijn clit. Om mijzelf helemaal gek te maken breng ik één van mijn handen naar mijn buik, over het kleine toefje schaamhaar en nog lager, zodat ik de top van mijn wijsvinger over mijn clitoris kan laten glibberen.

Overduidelijk blijkt hoezeer het voorspel uitwerking heeft op ons. Al het tedere is veranderd in overgave, in dierlijk instinct. Sam neukt me diep met zijn lul en ondertussen doet hij hetzelfde met zijn duim in mijn ster. Mijn hoofd slaat helemaal op hol. “Sam en nog iemand wonen me helemaal uit”, wat een botergeile gedachte! Ik stoot terug met mijn kont, ik druk op mijn clit, mijn borsten wiebelen wild heen en weer. Zachtjes naar binnen glijden is stevig neuken geworden en vervolgens is het rammen. Een kletsend geluid van zijn lijf tegen mijn billen maakt me heter en heter. Hij gromt, ik gil en dan plotseling als bij een bliksemflits komen we beide exact op hetzelfde moment verschrikkelijk klaar. Krampen in mijn onderlijf, warm zaad dat mijn vagina in schiet, zweet dat van mijn lichaam parelt, het lukt me echt niet een hoog geluid van orgastisch genot te bedwingen.

Als het tempo van ons ademhalen is gekalmeerd stappen we samen onder de douche. “Oh wat er-rug, wat moeten de buren wel gedacht hebben?” schaterlach ik. “Hetzelfde als wat wij dachten”, antwoord Sam nuchter, “zij kunnen ons niks verwijten toch? Eerst de ene, dan de ander en vervolgens wij, driemaal is scheepsrecht”. We omhelzen elkaar. Van mij mag het morgen ook wel weer gaan regenen.

Wordt vervolgd.

jade

Beoordeel dit verhaal

18 Reacties

 1. Zusterjessica 03 mei 2022
 2. Marcel 03 mei 2022
 3. Thomas 03 mei 2022
 4. Jade 04 mei 2022
 5. Jade 04 mei 2022
 6. zusterjessica 04 mei 2022
 7. Thomas 04 mei 2022
 8. Natalja 04 mei 2022
 9. Jade 05 mei 2022
 10. Natalja 05 mei 2022
 11. Jade 05 mei 2022
 12. Natalja 06 mei 2022
 13. Thomas 06 mei 2022
 14. Natalja 07 mei 2022
 15. Thomas 08 mei 2022
 16. Bas 09 mei 2022
 17. Natalja 09 mei 2022
 18. Thomas 10 mei 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *