— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwacht einde van ons vriendenweekend

Al een tijdje merk ik dat je meer aandacht voor me hebt dan normaal. Als we met de groep zijn, zit je vaak dicht naast me. Wanneer je drankjes haalt, loop je wel heel dicht langs me. En als je me iets vraagt, strijkt je hand net iets langer over mijn arm. Ik heb je altijd gewoon als een goede vriend beschouwd, maar nu ga ik toch op een andere manier naar je kijken. Je prachtige donkere haar, dito ogen en je sterke armen wanneer we elkaar een knuffel geven. Ik betrap me erop dat ik steeds vaker aan je denk. En ik heb een sterk vermoeden dat dat andersom ook gebeurt.

In onze studententijd zagen we elkaar als groep meerdere malen per week. Helaas is dat nu minder geworden. Onze groep ziet elkaar zo\’n tien keer per jaar, net niet elke maand. We eten samen, spelen bordspelletjes, kletsen en discussieren over alle onderwerpen, van het weer tot de politiek, en van de huizenmarkt tot klimaatverandering. We kunnen goed levellen met elkaar, het is echt fijn om met de groep te zijn. Alhoewel ik nu ook naar mogelijkheden zoek om jou voor mij alleen te hebben, al is het maar eventjes. Want op die momenten voel ik de heerlijke spanning stijgen.

Als jij zogenaamd achteloos op de bank ploft, belandt je toevallig wel erg dichtbij me. En als jij onder een dekentje op de bank zit, dan veins ik dat ik het ook koud en kruip ik stiekem lekker tegen je aan. Gelukkig komt er altijd nog wel iemand bij zitten waardoor het niet opvalt. En ondertussen doen we ook net alsof er niets aan de hand is, we zijn immers met onze vrienden. En per slot van rekening zijn wíj ook gewoon vrienden van elkaar, dat mogen we echt niet vergeten.

Want jij bent namelijk getrouwd. En ik ook.

Elk jaar proberen we een lang weekend weg te gaan als vriendengroep. Eén iemand kiest een locatie, boekt een luxe vakantiehuis en maakt een shortlist met alle activiteiten die er in de omgeving te doen zijn. Deze weekenden zijn altijd lachen, we hebben het mega gezellig met elkaar. En wij twee ook, zo blijkt de laatste avond.

Op de laatste dag hebben we een vol programma. We bezoeken een stad dichtbij die erg heeft geleden onder de Tweede Wereldoorlog. De gids heeft veel interessante verhalen te vertellen over hoe de bezetter te werk ging, wat het verzet deed om dat te ondermijnen en hoe moeilijk het voor de geallieerden was om de stad te bevrijden. De lange velden vol witte kruizen en de goudkleurige struikelsteentjes voor de huizen waar Joodse mensen hebben gewoond, zijn daar nog stille getuigen van. We zijn allemaal erg onder de indruk. Maar we zijn ook blij dat er kano’s op ons liggen te wachten waarmee we de stad vanaf het water kunnen bekijken.

Samen met een vriend beland ik in een kano. Het is een fijne afwisseling om na het indrukwekkende verhaal en het geslenter door de straten, nu lekker sportief bezig te zijn. Soms peddelen we langs elkaar heen, maar oogcontact maken we niet, we hebben meer aandacht voor onze vrienden. Dat moet ook, we willen niet dat de anderen iets opvalt. En eigenlijk weten wij ook best dat de spanning die wij voor elkaar voelen, eigenlijk niet kan.

We sluiten de dag af op een bierbrouwerij. Eigenlijk heeft iemand meer echt zin in de rondleiding, maar des te lekkerder zitten we daarna op hun moderne dakterras uit te kijken over de hopvelden. Natuurlijk proeven we uitgebreid alle bieren die zij brouwen en de favorieten belanden in grote kannen op tafel. Het zit er zo lekker dat we besluiten om er ook te blijven eten. De zomerzon schijnt nog volop, het waait zachtjes en de sfeer is relaxed en gezellig. Wat een heerlijke vriendengroep hebben wij toch.

Pas als alle andere gasten van de brouwerij al lang naar huis zijn gegaan, besluiten wij ook te vertrekken. Eenmaal aangekomen in ons vakantieverblijf gaan de meesten van ons direct naar bed. Het is al over middernacht en de uitcheck morgen is vroeg. Enkelen van ons, waaronder jij, hangen nog even na op de bank. Ik kan ook niet direct na thuiskomst slapen, dus ik installeer me met een boek en een mok thee op een nog vrije bank. Na een tijdje begint de woonkamer leeg te druppelen, onze vrienden vertrekken naar hun bedden, maar jij lijkt nog geen aanstalten te maken. Natuurlijk houd ik dat vanachter mijn boek allemaal in de gaten.

Zodra we alleen zijn overgebleven, sta je op en vraag je of ik nog iets wil drinken. Plotseling voel ik me wat gespannen en kan ik niet veel meer dan een ‘mjah’ antwoorden. Je zet twee dampende mokken voor me neer en kruipt naast me op de bank. Ik krijg het warm en er gebeurt vanalles in mijn buik terwijl we elkaar aankijken, en blijven aankijken. Ik voel een enorme tweestrijd in me: zal ik toegeven aan de lust, spanning en liefde die je me laat voelen, of moet ik verstandig zijn en doen wat ik hoor te doen, namelijk trouw zijn aan mijn man, en in zekere zin ook aan onze vrienden.

Heel erg lang hoef ik er niet over na te denken. Je geeft me voorzichtig een zoen, ik voel je zachte lippen en jouw vochtige tong vindt de mijne. In mijn lijf gebeurt van alles tegelijk. De stemmetjes die zeggen ‘dit kun je echt niet maken!’ worden het zwijgen opgelegd door het overweldigende, heerlijke gevoel dat me overspoelt. Ik zoen je terug. Eerst ook zachtjes, maar al snel haalt de passie me in en is er geen houden meer aan. “Ik wil je” fluister je hijgend in m’n oor, “ik wil je, ik wil je helemaal.” Terwijl ik je blijf zoenen duw ik je rug tegen de leuning en ga ik op je zitten. Meteen moet ik een beetje verzitten omdat ik een enorme bobbel in je broek voel zitten. Mmmmm de opwinding in me stijgt nog altijd en ik voel dat mijn slipje ook al behoorlijk nat is geworden. Je kijkt me verlangend aan terwijl ik je shirt over je hoofd trek, en je geniet zichtbaar als ik met mijn handen door je borsthaar kroel.

Nu ik boven op je zit, hebben jouw handen mijn heupen en billen snel gevonden. Blijkbaar is dit niet hoe je het in gedachten hebt, want al gauw heb je mijn broek losgemaakt en binnen no time ligt ie op de grond, snel gevolgd door mijn blouse en bh. Je neemt even een paar seconden tijd om je nieuwe uitzicht te bewonderen. “Wat ben je toch prachtig” fluister je, en al snel voel ik je handen weer over mijn billen, bovenbenen en de binnenkant van mijn dijen gaan, terwijl je me in mijn hals zoent. Steeds hoger voel ik je vingers tot ze mijn slipje opzij schuiven en ze tegen mijn lippen aanstrijken. Ik sidder van verlangen en geniet intens van jouw vingers die vervolgens moeiteloos mijn fijne plekjes weten te vinden. Je vingers cirkelen om mijn natte lippen en over mijn clitje in een heerlijk tempo.

Voor mijn gevoel duurt het eindeloos, maar op een gegeven moment leg jij me op de bank neer. Mijn door en door natte slipje valt op grond, je spreidt mijn benen en gaat er tussen zitten. Je bewondert mijn vulva in het schemerlicht. “Ik heb nog nooit zo’n mooi kutje gezien” zeg je, waarop direct je gezicht tussen mijn benen verdwijnt om me uitgebreid te verwennen met je tong.

Mijn hemel, jouw tong. Wat is die heerlijk warm, zacht en hard tegelijkertijd. Ik ga steeds zwaarder ademen terwijl jouw tong zich, na een verkenningstocht door alle hoekjes en plooien die mijn vulva rijk is, steeds meer focust op het centrum van mijn genot, mijn clitje. Mmmmmmmmm ik kreun van genot. Je haalt je vingers er weer bij. In en uit mijn vagina bewegen ze, terwijl je tong hard over mijn clitje likt. Ooooooh my! Ik kan het niet laten om te kreunen, het genot komt in aanzwellende golven over me heen, ik voel me mentaal wat wegdrijven en mijn hele lijf wordt plotseling hypergevoelig. Jij merkt dat ik dicht tegen een heerlijk orgasme aan zit en zuigt net even extra hard op mijn clit. “Oooooooohhaaaaaajaaaaaaaaajajaja!” Mijn lijf schokt en mijn kutje pulseert heftig. Wauwauwauw. Je laat me bijkomen van dit heerlijke en heftige gevoel terwijl je zachtjes mijn buik en heupen streelt en kusjes op mijn borsten geeft.

Al te lang bijkomen wil ik alleen niet. Met één blik op jouw kruis zie ik dat het daar flink is gegroeid. Je broek spant er strak omheen. Mijn verlangen om jou in je volledige mannelijkheid te zien dringt zich op en snel glijdt je broek over je billen, dijen, kuiten, enkels tot op de grond. Met mijn vingers voel ik aan de rand van je boxershort en jij zakt genietend onderuit in de zachte rugleuning van de bank. Je opent je benen zodat ik er tussen kan zitten. Maar hoho, niet zo snel. Nu ik je eindelijk heb, wil ik ook lang van je genieten.

Ik trek me aan je omhoog, duw mijn borsten in je gezicht, snuif door je haar en kus je kruin. Wat ruik je lekker. Ik wil proeven. Ik wil je zuigen en aflikken als een waterijsje in een hittegolf. Ik wil jou. Mijn vingers dwalen over je brede rug terwijl mijn lippen hun weg vinden over jouw oorlellen, je hals, je krullerige borsthaar waarin mijn neus bijna verdwijnt. Mmmmm ik krijg steeds meer zin in je. Mijn handen kneden je billen en ik kus je buik. Langzaam daal ik steeds verder af naar beneden waar iets een enorme aantrekkingskracht op mee heeft. Ik bevrijd je van je knellende boxershort en geef mijn ogen de kost. Je penis is uitgegroeid tot een enorme paal, glimmend van het vocht dat je nu al produceert. Mijn rechterhand sluit om je schagt terwijl mijn linker je balkzak verkent. Nog voordat ik begin te trekken adem je al zwaar. Mijn hand beweegt op en neer op het tempo van jouw ademhaling. Soms spuug ik bij om zachtjes over je eikel te masseren. Je geniet zichtbaar én hoorbaar. Jij wil meer. En ik ook. Terwijl ik je in je prachtige bruine ogen blijf aankijken, daal ik met mijn gezicht af naar beneden en open mijn mond. Ik laat je een klein stukje in mn mond glijden, draai met mijn tong rondjes om je eikel en haal je er weer uit, om je gauw weer in m\’n mond te nemen. Dieper deze keer. En nog een keer, en nog een keer. Ik klem mijn mond strak om je schagt en zuig je eikel af. Het voorvocht blijft maar komen en ik lik het op om je te proeven. Wat smaak je lekker.

Je ademhaling klinkt steeds zwaarder en dus is het voor mij ook tijd om ook zwaarder geschut in te zetten. Ik zet mijn beide handen om je schaft en draai ze zachtjes tegen elkaar in, terwijl ik je eikel in mijn mond neem en je begin te pijpen. Je diepe ademhaling wisselt nu met zacht gekreun. Het moedigt me aan om steeds een beetje sneller te gaan. Soms kijk ik naar je gezicht. Je hebt je ogen gesloten en je bijt op je onderlip. Heerlijk om je zo intens te zien genieten. Met één hand speel ik met je ballen, de andere beweegt ritmisch over je schaft en met mijn mond verwen ik de rest van je lul met alles wat ik in me heb. Ik ga sneller en sneller en kreun ondertussen lekker met je mee. Want mijn hemel, wat is het geil om jou te pijpen. “Ik ga komen” breng je met moeite uit, “spuit maar lekker” fluister ik terug. Hierdoor aangemoedigd zet ik nog een tandje bij en een paar seconden later schokt je lul tussen mijn lippen en klinkt er een diep gegrom van genot en opluchting uit je borstkas. Je hete sperma spuit in stoten in mijn mond. Ik lik je eikel schoon en kruip naast je op de bank om samen met je bij te komen. Je kust me en streelt over mijn rug, “wauw, wat was dat heerlijk. Wat ben jij heerlijk”.

De volgende ochtend is het spitsuur. Tassen moeten gepakt en de kamers opgeruimd. We ontbijten snel, en even later arriveert de gastheer bij ons huisje om te vragen hoe ons verblijf is geweest, ook komt hij de sleutel weer ophalen. Bij onze auto\’s nemen we allemaal afscheid van elkaar, iedereen gaat weer naar huis, naar de eigen partner of gezin. Iedereen omhelst elkaar en we kijken nu alweer uit naar onze volgende groepsdate. “Volgend jaar weer op vriendenweekend?” Vraagt een vriendin. Iedereen roept van ja! Wij twee kijken elkaar steels aan: ja, wij willen wel weer een weekend weg.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *