— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een stevige wandeling beleeft hoogtepunten op zijn weg. (Deel3)

Dit is sex in 3D. Niet alleen mijn gevoel maar ook mijn uitzicht is adembenemend. De dame die al door meerdere vingers tegelijkertijd bewerkt werd heeft nu zo ongeveer een vuist in zich. Ik kijk gefascineerd toe hoe de vuist zich in en uit de kut beweegt. Ze is vreselijk nat en dat is maar goed ook want anders had dit zeer moeten doen bij haar. Telkens als de vuist op en neer gaat bewegen de schaamlippen mee. Vooral als de vuist naar buiten komt lijken de schaamlippen wel groter te worden om de vuist opnieuw naar binnen te zuigen. Haar hele onderlijf beweegt nu op en neer. Ze zal niet ver van een heftig hoogtepunt af zijn. Ze begint zachtjes te gillen. Schokkend komt ze klaar. Mijn man stoot plotsklaps ook diep in mij. Het aanzicht tegenover mij, de tinteling in mijn buik en een golf van warmte en pulserende bewegingen van mijn baarmoeder zorgen dat ik een vreselijk orgasme krijg. Ik voel de gloed door mij heen trekken. Mijn onderlijf schokt nu ook. Ik lig ongemakkelijk op het plaid maar voel iedere beweging als een hemelse streling. Ik voel mijn schaamlippen branden en mijn klit tintelen. Vrij snel komt ook mijn man tot zijn hoogtepunt. Ik merk dat hij verkampt en voel vijf á zes warme stralen diep in mij gespoten worden. Mijn grotje is zo overgevoelig geworden dat ik de stralen heel goed voel. Een heerlijk gevoel. Allemaal liggen we een tijdje stil na te genieten. Als ik overeind probeer te komen en mijn man mij moet helpen pulseert mijn grotje nog steeds. Snel ga ik naast het plaid staan en diverse keren spuugt mijn grotje klodders sperma uit. Iedereen zit aandachtig te kijken naar dit schouwspel. Normaal zou ik mij enorm schamen. Maar de gloed, het ongecontroleerd pulseren van mijn grotje en het koele briesje op mijn lipjes geeft een prettig gevoel om de rest te vergeten.

Intussen heeft mijn man een maiskolf te pakken en pelt deze af. Wat is hij hier nu mee van plan? Ik strompel met mijn nog altijd heerlijk voelende onderbuik terug het plaid op. Mijn man dwingt mij min of meer te gaan liggen. Comfortabel is het niet maar ik wil even rusten. Mijn dijen trillen namelijk ook nog steeds. Als ik lig duwt hij mijn benen uit elkaar en gaat voor mij zitten. Hij legt zijn eikel op mijn openstaande grotje. Mijn schaamlippen zijn nog steeds gezwollen en overgevoelig. Maar wat is het lekker om deze warme knop te voelen. Ik lig een beetje weg te doezelen als ik plotseling mijn klitje voel aanraken. Ik kijk verwonderd want het gevoel is zalig maar ik kan het niet thuis brengen. Net alsof een vibrator er ritmisch over heen gaat. Hij beweegt de maïskolf langzaam over mijn klit. De ruimte tussen maïskorrels zorgt voor een zeer aangenaam gevoel. Ik geniet er enorm van. Dat is ook af te lezen aan mijn zwoele gezichtsuitdrukking. Hij weet dit ritme precies aan te houden bij het op en neer halen van de kolf. Mijn klit staat al fier overeind en omdat alles nog zo gevoelig is voel ik vanuit mijn tenen de tinteling al weer snel opkomen. Het zal niet lang duren of ik kom weer klaar. Mijn klit wordt steeds gevoeliger. Dan stopt hij plotsklaps. Hij staat op en gaat omgedraaid met twee benen over mijn borsten staan. Het maakt mij niet uit in welke richting hij de kolf over mijn klit beweegt, als hij maar door gaat. Hij bukt en laat deze nog een paar keer op en neer gaan. Dan gaat hij op zijn knieën zitten. Ik kijk recht tegen zijn ballenspel aan. Ik snak naar de ritmische beweging en gooi mijn billen min of meer omhoog. Ik voel de tintelingen maar deze zetten niet door terwijl ik daar naar snak. Hij zal toch niet vlak voor mijn hoogtepunt stoppen? Dan voel ik plotsklaps de punt van de mailskolf tussen mijn schaamlipjes. Hij duwt de kolf mijn openstaande grotje in. Dat gevoel van ribbels over je schaamlippen is onbeschrijfelijk. Het is goed dat ik nog zeiknat ben want plotseling duwt hij de kolf diep naar binnen. Ik slaak een kreet van genot. En dan haalt hij de maiskolf een aantal keren in en uit mijn grotje. Ik voel mijn schaamlippen mee bewegen. Het lijkt zeer te doen maar het warme gevoel overheerst. Dan plotsklaps haalt hij de kolf als een gek op en neer in en uit mijn grot. Zo snel dat de kolf misschien wel twee keer per seconde opgeslokt en uitgespuugd wordt door mijn kutje. Zo gaat hij voor mijn gevoel wel minuten door. Ik voel het vocht van alle kanten toe stromen. Mijn tenen krommen, de tinteling loopt door mijn dijen. Ik kijk uit op een staaf met een glanzende eikel. Ik voel mijn schaamlippen warmer worden en de tinteling in mijn buik toe nemen. Mijn knieën klappen naar elkaar toe zover het gaat. Dan kom ik ineens heel heftig klaar. Ik slaak kreetjes, hap naar adem en kronkel met mijn hele lijf. Jeetje wat is dit lekker. Ik lig helemaal versuft erbij na te genieten.

Ik zie de dames verlekkerd kijken. Mijn man heeft alweer een nieuwe maïskolf afgepeld en loopt op één van de dames af. Hij gaat boven haar borsten staan en buigt zich voorover. Hij duwt de benen van de dame uit elkaar en bewerkt het klitje van de dame met de maïskolf. Dat lijkt onbekend terrein en zoeken naar de beste plek. Maar naar het laat aanzien heeft hij de juiste snaar gevonden. Ze begint zwaar te hijgen. Deze dames waren de hele tijd al glinsterend nat en binnen no time zit de maïskolf tussen haar lipjes en schuift naar binnen. Mijn man gaat op zijn knieën zitten. Deze dame heeft nu een prachtig uitzicht op het gereedschap van mijn man. Lang kan ze daar niet van genieten want ook hier beweegt hij de maïskolf nu als een gek in en uit. Na nog geen dertig seconden duwt ze wild de handen van mijn mam weg en komt spuitend klaar. Wel drie of vier stralen vocht gaan in een sierlijke boog door de lucht. Ze zucht diep.

De andere dame kijkt mijn man ook verlekkerd aan en binnen een halve minuut is hij deze aan het verwennen. Die heeft ook geen minuut nodig om intens klaar te komen. Haar hele lichaam kronkelt alle kanten op en haar dijen en knieën gaan min of meer ritmisch schokken op en neer. Dit duurt wel een tijdje en geeft aan dat deze dame lang aan het genieten is.

Mijn man heeft zich ook op de grond laten zakken en ligt bij te komen van de inspanningen zijn arm zo snel op en neer te bewegen.

Na een poosje staan de dames op en gaan op hun knieën, ieder aan één kant, naast mijn man zitten. Deze heeft nu uitkijk op vier billen en twee grotjes die glinsteren in het zonlicht. Ze staan overduidelijk nog flink open. De dames bukken min of meer waardoor de grotje nog inzichtelijker worden. Dat er flink gespeeld is in deze grotjes is overduidelijk te zien: er zit nog veel beweging in. De wanden gaan nog ritmisch op en neer terwijl ze toch vrij stil op hun knieën zitten. Mijn man heeft al weer een flinke erectie. De dames bewegen hun tong langs zijn paal maar laten zijn eikel ongemoeid. Daar kan hij niet goed tegen. Ze leggen ieder een hand onder zijn bil en de andere op zijn buik en masseren hem terwijl ze zijn staaf blijven beroeren met hun tongen.

Mijn man gebaart mij naar hem toe te komen. Hij trekt mijn benen naast zijn gezicht en maakt duidelijk dat ik moet hurken. Ik voel al rap zijn tong op mijn schaamlipjes. Hij probeert met zijn mond een schaamlip te pakken te krijgen maar dat lukt moeilijk in deze positie. Ik zie dat de dames met hun lippen langs de zijkant van zijn lul op en neer bewegen. Hij wil steeds dat ze doorgaan tot op zijn eikel maar de positie van de handen van de dames duwt hem steeds terug. Een geil gezicht als ik zo kijk. Ik voel bij mij het vocht al weer stromen of het is het speeksel van mijn man. Maar ik kom steeds meer wankelend op mijn voeten te zitten. Ik zoek een houvast en leg min of meer onbewust mijn handen op een bil van iedere dame aan weerszijden. Die vinden dit lekker want ze bewegen nu hun billen naar mij toe. Ik kan mij echter slecht concentreren op het vast pakken of kneden van hun billen. Want ik voel de tong van mijn man zich in mijn grotje bewegen. Hij hoeft niets meer te forceren omdat deze ook al een tijdje wijd open staat. Ik voel intens de tong langs de zijkanten van mijn grotje gaan. Ik zak nog wat dieper door mijn knieën nu mijn lipjes weer warmer beginnen te worden. De dames kronkelen met hun billen alle kanten uit en voor ik het weet glijd ik door al het vocht over hun kutjes. Deze voelen heerlijk aan. Ik ben nog een beetje huiverig om ze dieper te betasten maar ze zuigen min of meer mijn vingers op. Door dat mijn klitje nu ook bewerkt wordt met het puntje van zijn tong verlies ik weer evenwicht. Ik kan slechts de dames vingeren terwijl ik mij zelf niet meer onder controle heb. Dan min of meer automatisch glijden mijn duimen naar binnen in de sappige grotjes. Dat geeft mij meer houvast, zeker nu ik met de rest van mijn vingers op het klitje kan steunen. Ik beweeg mijn duimen op en neer terwijl ik tegelijkertijd ook probeer de klitjes te vangen tussen mijn vingers. Als ik zo vaak achter elkaar klaar kom begin ik altijd te shaken en lijkt alles te bewegen. Het gevolg is dat mijn handen op en in deze vrouwen natuurlijk ook ongecontroleerde bewegingen maken. Ik hoor alleen nog maar kreunen en steunen en zucht zelf ook diep. Als mijn man plotseling aan mijn klit zuigt, word ik overgevoelig en begin de tintelingen in mijn dijen en buik al weer te voelen. Mijn lipjes vullen zich weer en worden warm. Ik voel de kriebels vanuit mijn dijen en buik naar mijn poesje trekken. Alsof het geregisseerd is komen we met zijn allen min of meer tegelijkertijd klaar. Het is een gekreun en gezucht van jewelste. Vier lichamen die het hoogtepunt bereiken in de volle natuur met gezang van vogels. Uitgeput vallen we naast elkaar neer. We zijn allemaal door en door nat. We liggen naakt in de warme zon nog dik een uurtje bij te komen en na te genieten. Regelmatig kijken we elkaar voldaan aan.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Zusterjessica 28 dec 2018
  2. Hans 29 dec 2018
  3. Gerard 09 jan 2019
  4. Tomd 11 jan 2019
  5. nancy 13 jan 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *