— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nieuwe ervaringen

Vanavond is het zover, ik heb een afspraak met een vrouw. Mijn eerste date met een vrouw en ik vind het onwijs spannend. We gaan naar een feest heb je gezegd en het kledingadvies was kort en zwart. Vandaag nog maar even de stad ingedoken om een jurkje te kopen en gelijk een setje voor eronder. Ik heb geen idee wat ik moet verwachten dus ik ga voor redelijk veilig. Nu sta ik onder de douche en zorg dat ik klaar ben voor wat er ook gaat gebeuren. Ik verwijder overtollige haartjes en smeer mezelf in met mijn fijnste lotion. Ik denk aan jou en krijg de zenuwen, ik vond je zo mooi op jouw profielfoto, als ik je maar niet tegen val.

Een half uur voordat je me op zou halen zit ik al helemaal klaar op de bank, haartjes gedaan, jurkje aan en lange laarzen tot over de knie, ik ben klaar om te gaan.

Gelukkig ben je op tijd en stap ik bij je in de auto. Na een eerste voorzichtige zoen gaan we op pad. Het is even rijden maar we komen aan bij de feestlocatie, je geeft me een kanten masker en doet er zelf ook een op. Bal Masque vertel je me en om ons heen zie ik alleen maar maskers. Vrouwen gekleed in zwarte jurkjes en mannen strak in pak. Dit gaat een bijzonder avondje worden.

De Dj draait foute muziek uit de jaren tachtig en we gaan los op de dansvloer. Jouw handen gaan over mijn heupen en je draait sensueel heen en weer. Ik krijg het warm en weet soms niet wat ik moet doen. Ik voel me tot je aangetrokken en moet deze nieuwe ervaring goed laten bezinken. Normaal sta ik met een man op de dansvloer en dit lijkt toch een beetje ongemakkelijk. Maar als ik je tegen me aan voel lijkt het ook alsof het altijd zo heeft moeten zijn. Jouw fijne handen die al dansend mijn lichaam verkennen. Na een paar wijntjes word ik wat losser en durf ik ook wat meer, ik duw mijn lichaam tegen jou aan en geniet van jouw vormen in mijn handen. Ik voel me geil worden en merk dat mijn lichaam op jou reageert, wat heb ik hier naar verlangd.

We gaan even zitten en genieten van wat hapjes en van elkaar. Je komt dicht tegen mij aanzitten en zoent me vol met passie, ik zoen jou terug en onze tongen vinden elkaar terwijl jouw handen mijn borsten vinden. Ik kan me bijna niet meer inhouden en voel het warm worden tussen mijn benen. Als jij je naar achter laat leunen zie ik dat er een man achter je zit. HIj heeft jouw borsten in zijn handen en heeft de voorkant van jouw jurkje losgeknoopt zodat hij er beter bij kan. Eerst schrik ik hiervan want iedereen kan jouw lichaam nu zien maar als ik om me heen kijk zie ik dat er een cirkel om ons is gevormd met mannen en vrouwen die naar ons kijken. JIj kijkt mij aan en pakt mijn hand. Langzaam trek je me naar je toe en begint mij weer te zoenen, zacht zeg je: “geef je over aan de lust”. Wat houd me nog tegen? Ik wilde toch meer ontdekken..

Er gaat een blonde vrouw naast me zitten en terwijl ik jou zoen streelt ze zachtjes mijn rug. Ik voel haar tong langs mijn nek en hals gaan en voorzichtig streelt ze met haar andere hand tussen mijn benen. Iemand haalt het tafeltje voor onze bank weg en gaat op zijn knieën voor ons zitten. Hij laat zijn handen langs jouw benen gaan en gaat steeds verder naar boven , met zijn tanden trekt hij jouw string naar beneden en dan komt hij naar mij. Ik weet niet wat me overkomt en ik voel het vocht gewoon uit mij lopen. Ik voel zijn adem tegen mijn string aan en terwijl hij hem tussen zijn tanden krijgt voel ik zijn lippen tegen die van mij. Ik heb me nog nooit zo geil gevoeld.

JIj hebt mij ondertussen los gelaten en zoent de man naast je terwijl je op zijn schoot bent gaan zitten. Ik zie hoe je zijn lul bevrijdt uit zijn kleding en je jezelf langzaam op hem laat zakken. Zachtjes hoor ik hem kreunen terwijl hij zijn handen gebruikt om jou uit te kleden. Ik besluit om niet na te denken en te doen. Ik draai me om naar de vrouw die mij zoent en maak haar jurkje open en laat haar opstaan zodat het stukje stof op de grond valt. Wat een mooie vrouw staat hier voor me. Ze pakt mijn hand en laat mij ook op staan terwijl de man die voor ons zat mijn jurkje van mijn lichaam afpelt. Ik weet dat ik naakt ben maar voel me ze ontzettend mooi.

Iemand heeft een groot matras neergelegd en samen gaan we er op liggen. Met z’n vijven liggen we hier naakt terwijl er zeker 50 mensen om ons heen staan. De blonde vrouw hangt met haar kut boven mijn mond. Ik heb nog nooit een vrouw geproefd maar ik wil nu niet anders. Ik lik haar met volle overgave, ik proef haar vocht, ik voel me heerlijk, ik vind haar heerlijk en eigenlijk wil ik maar een ding. Ik wil dat zij of hij mij nu likt maar ineens voel ik zijn lul in een keer in mij stoten. Ik kan alleen maar gillen van genot. de vrouw boven mij lekt haar geil over me uit. Ik voel haar vocht over mijn gezicht stromen. Ze gaat naast me zitten terwijl mijn oorspronkelijke date aan de andere kant van mij gaat zitten. Eerst zoenen ze elkaar maar dan nemen ze allebei een borst in hun mond. De andere man zoent mij en zijn tong vind de mijne terwijl de eerste man mij nog steeds hard neukt.

Ik voel een organsme aankomen en begin harder te kreunen. De man stopt met neuken en gaat weer staan. De vrouwen stoppen met het likken van mijn borsten en de andere man tilt mij op. De man gaat liggen op het matras. Iemand smeert zijn lul in met glijmiddel terwijl ze zachtjes op en neer gaat met haar handen. Ik zie zijn lul groeien en glimmen. Tot mijn schrik word ik boven hem gehouden en ik voel het koude spul tegen mijn gaatje. Ik word eigenlijk een beetje bang want dit wil ik niet. De man die mij vasthoud zegt geef je over. En heel zachtjes word ik tegen zijn lul aangeduwd. Heel voorzichtig voel ik hem bij me naar binnen gaan. De ene man houdt mij vast en de andere helpt zichzelf bij mij naar binnen . Een van de vrouwen likt zachtjes mijn kut en begeleid mijn geil naar mijn kontje. Ik voel me bijna exploderen van geilheid en wil door. Wat voelt dit heerlijk. Eerst doet het een beetje pijn maar als ik daardoor heen ben voel ik alleen maar geilheid. Ik word van hem afgehaald en omgedraaid. Ik zak over zijn lul met mijn kut en voel me gevuld. De andere man zit op zijn knieën achter mij en duwt in een keer door. Ik kreun en geef me over. De vrouwen liggen naast ons en bewerken met hun handen om en om mijn clit en het geil loopt uit me terwijl ik word geneukt door twee mannen, ik ben bijna vergeten dat al die mensen staan te kijken.

Ik kreun en gil en word overspoeld door mijn tweede orgasme. De mannen trekken zich terug uit mijn lichaam en de vrouwen likken mij droog. Ik tril en huil al mijn emoties komen los door deze ervaring. Na een aantal minuten gaan ook de vrouwen weg en laten ze mij hier liggen. Iemand legt een laken om me heen en vertelt me waar ik de douches kan vinden. Wat een avond wat een date..

Beoordeel dit verhaal

31 Reacties

 1. Ashley 07 feb 2019
  • Zusterjessica 12 feb 2019
 2. Tdid 08 feb 2019
 3. Suzanne 08 feb 2019
  • robert 08 feb 2019
  • maik 19 feb 2019
 4. Zusterjessica 08 feb 2019
 5. Hans 08 feb 2019
 6. Josephine 10 feb 2019
 7. Zara 11 feb 2019
  • Hans 12 feb 2019
  • Zusterjessica 12 feb 2019
   • Hans 13 feb 2019
    • Zara 13 feb 2019
     • Hans 13 feb 2019
     • Zusterjessica 20 feb 2019
 8. Zusterjessica 13 feb 2019
  • Hans 13 feb 2019
 9. Sophie 17 feb 2019
  • Tom 19 feb 2019
  • Hans 21 feb 2019
 10. Fenna 20 feb 2019
  • Maik 03 mrt 2019
 11. cOR bAKKER 20 feb 2019
 12. leohans 04 mrt 2019
 13. Maria 09 mrt 2019
 14. Bibi 09 mrt 2019
 15. Andrea 29 nov 2023
 16. Isabel 30 nov 2023
 17. Melinda 30 nov 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *