— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ontmoeting aan de bar 2

Na elkaar droog geneukt te hebben aan de bar staan we nu samen in een kamertje in de club. Het is een klein woonkamertje waar ik denk dat het bar personeel hun korte pauzes zullen hebben. Ik loop naar binnen terwijl ik hoor dat hij de deur op slot doet. Ik neem aan paar flinke slokken van mijn drinken en zet het op tafel. Hij trekt mij naar zich toe en kust mij intens terwijl hij mij met zijn handen op mijn billen opnieuw tegen zich aandrukt. We beginnen elkaar steeds hongeriger te kussen en wankelen richting de bank.
Hij duwt mij achterover terwijl hij zich tussen mijn benen positioneert.
Ik voel zijn handen over mijn hele lichaam. Hij duwt mijn jurkje omhoog en trekt de cups van mijn bh naar beneden zodat mijn borsten zichtbaar worden en valt aan.
Terwijl hij mijn tepels een voor een in zijn mond neemt open ik mijn benen steeds verder om te proberen dat geklop tussen mijn benen af te laten nemen.
Hij is nog steeds bezig met mijn borsten als hij 1 hand laat zakken en mijn boxershort in gaat. Ik ben al flink nat en wanneer hij dat voelt met zijn ene vinger tussen mijn lipjes kijkt hij dan ook naar mij op en glimlacht stout. Ik pak zijn hand en probeer hem te regisseren terwijl we elkaar geil zoenen. Hij komt omhoog en kijkt naar mij terwijl ik met mijn borsten ontbloot en met een hand in mijn boxershort lig. Hij grijpt aan beide zijden mijn boxershort en trekt die over mijn laarzen heen uit en geniet van dit uitzicht.

Hij trekt zijn shirt uit en maakt zijn broek open maar bevrijdt zijn kloppende pik niet.
Hij wrijft er overheen terwijl hij mij geil aan blijft kijken. Dit kan ik niet aanzien dus ik kom omhoog en val aan op zijn kloppende pik waar ik al de hele avond naar smacht.
Ik trek zijn broek en boxer verder naar beneden en duw hem op de bank. Ik ga voor hem op mijn knieën zitten en neem zijn pik vol in mijn mond en zuig hem flink af. Zijn handen liggen op mijn hoofd en hij probeert zo diep mogelijk in mijn keel te komen. Ik begin te kokhalzen maar daar trekt hij zich niks van aan. Ik probeer te blijven zuigen en hem te ontvangen.
Dit heeft lang genoeg geduurd en bevrijd me van zijn pik diep in mijn keel en zijn hand op mijn hoofd. Hij probeert van de bank af te komen maar ik duw hem terug terwijl ik bovenop hem ga zitten.
Ik maak rijdende bewegingen op zijn pik die ik voel glijden tussen mijn lipjes en hij zuigt geil aan mijn borsten. Samen hijgen we tegen elkaar aan als hij me opeens stopt. Hij kijkt me aan en kust me diep terwijl hij het ritme probeert te bepalen waarop ik beweeg. Out of the blue heeft hij opeens een condoom in zijn hand en ik zie hoe hij die behendig open maakt. Ik duw mezelf af op zijn schouders en hang ongeduldig te wachten tot hij me gaat nemen.
Hij heeft het condoom om en houdt me nog even in de positie waarin ik boven hem hang en zo ook mijn borsten boven zijn gezicht. Hij likt waanzinnig sexy langs mijn borsten en bijt er zachtjes in.
Ik breng mijn hand naar mijn clitje terwijl ik met mijn kutje tegen zijn bovenlijf hang.
Hij helpt me en duwt gelijk 2 vingers bij mij naar binnen. Hij gaat hard op en neer en ik begin te kreunen en te kronkelen. Ik word hard geneukt door zijn 2 vingers maar ik wil nu het echte werk!
Al zakkend naar beneden met mijn kut tegen hem aan likt hij me over mijn lijf tot onze monden elkaar opnieuw gevonden hebben. Met mij in zijn armen duwt hij mij op de tafel achter ons, spreid mijn benen en plaagt me met zijn eikel tussen mijn lipjes. Heen en weer glijdend en tikkend met zijn eikel op mijn clit maakt hij me helemaal gek terwijl ik mijn benen zo ver mogelijk probeer te spreiden voor hem.
Opeens duwt hij zn eikel naar binnen en ik voel hem kloppen en me op rekken.
Mijn heupen op zich trekkend duwt hij steeds harder en harder zijn grote harde pik naar binnen. Het past allemaal maar net hij zegt me hoe heerlijk strak mijn kut voelt om zijn pik. Harder en harder duwt hij op en neer in mij en ik begin steeds harder te kreunen. Met de harde muziek op de achtergrond van de club zal dat gelukkig niemand opvallen.
Hij houdt zich vast aan mijn borsten, blijft in me pompen en kust me geil en hijgend.
Zijn duim wrijft heen en weer op mijn clitje en hij gaat onvermoeibaar door met het harde neuken wat hij doet. In mij is alles aan het samentrekken en komt mijn orgasme steeds dichterbij. Ik klamp me vast aan zijn middel en duw hem nog harder tegen mij aan en zijn ballen kletsen heerlijk tegen mijn billen aan. Hij geeft aan dat hij bijna komt, geeft nog een paar flinke stoten en vlak na elkaar komen we beide heftig kreunend tot ons hoogtepunt.
Ik lig nog na te hijgen als hij zijn pik uit me trekt en het condoom verwijderd. Ik lik hem schoon en teder veegt hij mijn kutje schoon met een tissue. Alles tintelend en licht beurs trek ik mijn boxershort weer aan en trekt hij mij nog één keer in zijn armen voor een omhelzing en langzame diepe zoen en lopen we samen terug de club in. Met een knipoog zegt hij; zie je zo aan de bar?

Beoordeel dit verhaal

11 Reacties

 1. Sander 02 mei 2018
 2. Veroniek 03 mei 2018
  • Sander 03 mei 2018
  • ShyBlonde 08 mei 2018
 3. Josephine 03 mei 2018
 4. Fenna 07 mei 2018
 5. Josephine 07 mei 2018
  • Sander 08 mei 2018
 6. ShyBlonde 07 mei 2018
 7. Marokkaanse sletje 21 jun 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *