— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ontmoeting aan de bar 1

Met een paar vriendinnen sta ik in een mooie club met heerlijke urban beats. We dansen de hele avond en hebben heerlijk veel plezier. Zo af en toe voel ik stiekem mannen achterlangs voorbij lopen waarbij ze zich net wat te lang tegen mij aan drukken. Dit in combinatie met de lekkere muziek en de drank die vloeit voel ik mij stiekem een beetje geil worden.. Tijd voor nog meer drank dus!

Ik haal de drankjes voor iedereen en probeer een plekje te bemachtigen in de rij. Hoewel ik bijna 170 cm ben voel ik mij toch wel erg klein. Langzaamaan kom ik steeds dichterbij de bar maar staat iedereen ook erg dicht op elkaar. 2 mannen naast mij beginnen tegen me te praten maar stiekem ook aan te raken. Hier voel ik mij niet prettig bij dus ik probeer ze af te wimpelen maar helaas zonder succes. Ik probeer verder van hen af te staan maar overal om mij heen staan mensen. Ik kijk licht angstig om mij heen en de kerel achter mij vangt mijn blik. Kanonnen, hij heeft 2 prachtige groene kijkers en ik kijk hem net wat te lang aan. Hij vraagt aan mij of het gaat en of ik hulp nodig heb terwijl hij wenkt naar de 2 vervelende mannen. Dankbaar kijk ik hem aan en zeg ik dat ik inderdaad niet van ze af kom. Hij pakt me bij mijn middel, zet me recht voor hem en slaat een arm om mij heen. Met zijn gezicht dicht bij me zegt hij in mn oor dat ze zo de boodschap wel zullen begrijpen. Ik geef hem nogmaals een dankbare blik en een kneepje in zijn arm die om mij heen zit. Pfiew, opluchting raast door mij heen en raar maar waar ik voel mij veilig in zijn armen. Hij doet of probeert niks dus dit is helemaal goed.
De rust komt terug in mijn lijf en ik sta geduldig te wachten tot ik aan de bar sta. In elkaar verstrengeld zijn we bij de bar gekomen. We hebben elkaar geen moment losgelaten. Het is mijn beurt om drinken te bestellen dus ik bestel ook voor hem. Gezien ik dus maar 170 ben moet ik half op de bar klimmen om mijn bestelling door te geven. Wanneer ik mij langzaam terug laat zakken ga ik met mijn billen langs zijn buik, kruis en sta ik weer veilig op de grond. Een tinteling raast door mij heen en ik kijk hem blozend achter mij aan en kijk weg. Ik draag een kort zwart jurkje met hoge over de knie laarzen. Hij legt zijn handen op mijn heupen en trekt mijn jurkje goed naar beneden. Hij glimlacht naar me en houdt zn handen op mijn heupen.
Ik geef hem zn drinken, bedank hem nogmaals en loop terug naar de meiden..
Jeeeeetje, wat een beproeving zeg om hier drinken te krijgen!
De avond is nog jong en ik begin steeds meer aangeschoten te worden. Het is weer mijn beurt om drank te halen dus daar ga ik weer. 3x raden wie er daar toevallig ook weer stond!

Ik loop naar hem toe en geef hem een glimlach. Hij geeft me een prachtige glimlach, pakt me vast en zet me weer recht voor hem. Ik kijk om naar hem en vraag hem of ik veilig ben bij hem. Hij slaat een arm om mijn middel, draait mn gezicht goed naar hem toe en zegt dat ik bij hem altijd veilig zal zijn terwijl hij me diep in m’n ogen aan kijkt. HOLY CRAP, weer die tintelingen!! Ik kijk blozend weg en draai mezelf veilig tegen zijn lijf aan.
Er draait een heerlijk lekker nummertje en langzaam beginnen we tegen elkaar aan te dansen in de menigte. Ik verlies mijn verlegenheid en dans stiekem flink tegen zijn kruis. Doordat ik alleen een boxershort onder mijn jurkje aan heb voel ik alles onwijs goed. En zo te voelen hij ook!
Terwijl ik voel dat zijn piemel steeds harder wordt sla ik mijn handen voor mijn gezicht om te verdoezelen dat ik het zwaar heb en hier stiekem ook om moet glimlachen. Hij slaat beide armen om mij heen om me harder tegen zijn kruis aan te drukken. Ik adem diep in en kijk naar hem om. Hij geeft me weer 1 van zijn mooie glimlachen en zijn handen liggen op mijn heupen. Ik sta aan de bar dus er staat niemand voor me en het is te druk om ons heen dus niemand heeft door wat er gaande is tussen ons. Hij begint tegen mijn billen aan te stoten en ik voel me geiler en geiler worden. Zijn handen voelen aan de voorkant aan mijn benen en langzaam gaat hij naar boven. Heftig blozend en kortademig vraag ik mij af wat ik aan het doen ben!
Hij laat zijn linkerhand los, pakt mijn kin en draait mijn gezicht naar hem toe. Vragend kijkt hij me aan en ik wend mijn blik af.
Hij wil oogcontact met me en kijkt me weer vragend aan. Terwijl ik hem zo aankijk, me ontzettend geil voel en mijn billen verder naar achter duw om hem en zijn stoten te blijven voelen geeft hij me een aantal zachte kussen met als laatst een klein beetje tong en drukt me weer stevig tegen zijn piemel. Het duurt een eeuwigheid voor ik word geholpen maar dat vind ik allang niet erg meer terwijl ik door deze bloedmooie kerel droog geneukt word.
Nadat we onze drankjes hebben gekregen trekt hij me met zich mee. Ik heb zulke knikkende knieen door wat er zich zojuist afgespeeld heeft dat ik moeite heb om hem bij te houden.
Schijnbaar kent hij hier mensen want hij geeft een knikje aan 1 van de bardames en trekt me mee een kamertje in.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Josephine 30 apr 2018
  2. Josephine 30 apr 2018
  3. Sander 01 mei 2018
  4. ShyBlonde 07 mei 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *