— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Roofvogelgebied

Als vrijwilliger bij de roofvogel werkgroep heb ik weer eens een leuk weekendje roofvogels spotten. Als ik hem daar weer zie, hoop ik maar weer dat hij mij vraagt om met hem mee te gaan om een verlaten gebied te verkennen.

De reis per auto is lang en warm, en dat komt niet alleen door de zon die volop schijnt. Ik mag en kan nu zonder schaamte vlakbij hem zitten. Onze gesprekken blijven niet lang hangen bij het mooie natuurschoon, en over de vogels die er vliegen zijn we snel uitgepraat.

Ik weet het gesprek zo te draaien dat ik zijn ware aard leer kennen. Ik, als psychologe, weet op die manier veel meer uit hem te krijgen dan geklets over boompjes en beestjes. Hij geeft bijna openlijk toe dat hij in mij ook meer ziet dat enkel één van de vele vrijwilligsters van het roofvogelteam.

Maar omdat ik een vriend heb, durfte hij dat niet eerder toe te geven. Ik kan me alleen maar hardop afvragen wie er in dit afgelegen gebied ooit achter zal komen dat wij…. Na die woorden verandert er iets in zijn blik. Zijn houding, zijn uitstraling: ook hij is ineens niet zomaar meer een vrijwilliger.

Hij parkeert zijn auto op een zandweg naast een bos. Verder zijn woorden overbodig. Hij begint me heftig te zoenen, wat ik maar al te graag toesta. Hij strijkt eerst over mijn t-shirt en hij voelt aan mijn borsten. Al gauw verdwijnt er een hand onder mijn shirt.

Ik laat mijn hand via zijn borst naar beneden gaan en ontdek een geweldige roofvogel. Met een handige beweging bevrijd ik deze en om hem beter te bekijken, stop ik met zoenen en daal naar beneden af. Mijn verbazing is groot als ik de spanwijdte zie van dit geval! Deze wil ik maar al te graag tussen mijn lippen voelen.

Ik neem deze heerlijke paal in mijn mond en begin heftig te pijpen.
Hij kreund zacht, dan duwt hij me zachtjes maar toch dwingend van zich af. Hij stapt uit de auto en ik doe hetzelfde. Ik ga op de moterkap zitten, waar ik een geil uitzicht geniet.

Hij duwt mijn benen met een stevige duw uit elkaar en met een handige ruk vewijdert hij mijn kletsnatte slipje.
Zonder ook maar enige aazeling duwt hij zijn grote, harde paal in mijn natte kut. Hij stoot hard en diep.

Ik probeer met zijn beweging mee te gaan maar ik ben het spoor al gauw bijster. Dan voel ik hoe mijn geile kut zich om zijn paal begint samen te trekken. Onze bewegingen worden steeds heftiger, en als ik het niet meer kan houden, kom ik met een geile gil klaar.

Op dat moment voel ik hoe hij met een dierlijke grom zijn hete zaad in mijn kut spuit. Naardat we bijgekomen zijn, kleden we ons weer aan en vervolgen we onze weg op zoek naar bijzondere roofvogels. Het beste exemplaar voor die dag heb ik al gevonden.

Birdgirl

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *