— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Pijpen op de weg

Jij zit achter het stuur, we rijden over de snelweg. We moeten nog een eind, we zitten nog zeker een uur op deze weg. Het is warm, en zeker in de auto merk je dat, dus de ramen staan wijd open. Vanwege de warmte heb ik alleen een kort zomerjurkje aan, zelfs mijn schoenen heb ik uitgeschopt. Je zit met ontbloot bovenlijf in de auto, en draagt alleen een korte broek.

Ik kan het niet laten je aan te raken. De weg is redelijk rustig, we rijden af en toe een vrachtauto voorbij. Mijn hand ligt op je schoot, ik aai je daar zachtjes. Ik draai me opzij, kus je op je wang en in je nek. Mijn hand glijdt over je broek richting je lies. Dan raak ik je ontblote bovenlichaam aan en ik zie je reageren. Onder de dunne broek begint zich een kleine bobbel te vormen, en aangemoedigd door dit uitzicht breng ik mijn hoofd naar je tepels.

Ondertussen heb je met één hand je stuur losgelaten, en ga je op zoek naar mijn been. Je hand glijdt omhoog naar de rand van mijn jurkje, heen en weer, dan eronder. Ik voel je zoekend omhoog gaan en ik ga er even wat rechter voor zitten zodat je er beter bij kunt. Als je bij mijn lies bent, glij je zachtjes van mijn been af, over mijn gladgeschoren kutje. Je vingers gaan op zoek, vinden mijn lipjes, masseren ze. De temperatuur in de auto lijkt opeens een stuk omhoog geschoten, maar de ramen staan al wijd open! Je vingers spreiden mijn lippen en zachtjes beroer je mijn klit.

Ik kijk even naar buiten, gelukkig houd je goed je hoofd erbij. We rijden nog steeds kaarsrecht, terwijl je bobbel nu groot is. Er staat een kleiharde paal in je broek. Mijn klitje wordt verwend door je zachte, bedreven vingers, en kreunend open ik me helemaal. Je duim glijdt bij me naar binnen terwijl je vingers mijn klit blijven beroeren. Steeds intenser vinger je me, tot ik kreunend klaarkom. Als ik mijn ogen open, zie ik je broek. Ik heb zin in je!

Snel rits ik je gulp open, je paal staat hard rechtop. Plagend geef ik kleine likjes, ik wil je helemaal gek maken! Je beweerde altijd dat je daar best tegen kunt, ook achter het stuur. Ik ben heel benieuwd, vandaag proberen we het uit! Ik neem je eikel in mijn mond, lik en streel, begin te zuigen. Eerst heel voorzichtig, af en toe alleen maar ademend over je eikel, zodat je gek wordt van verlangen. Dan neem ik je diep in mijn mond, zuig je helemaal af. Ik voel hoe je je moet beheersen. Als ik tussendoor even op kijk, zie ik dat we nu toch af en toe wat slingeren. Zo makkelijk heb je het niet.

Ik zuig weer door, hoor ondertussen dat we naast een vrachtwagen rijden. Terwijl ik je helemaal afzuig, je eikel diep in mijn keel, voel ik hoe je klaarkomt, me helemaal volspuit. Ik slik, mors een heel klein beetje. Zachtjes lik ik je nog af, kijk dan op, en merk dat we bekeken worden door de vrachtwagenchauffeur naast ons. Ondeugend kijk ik hem aan terwijl ik het laatste beetje sperma van mijn lippen lik.

Dan besluit je dat het tijd wordt om van de weg te gaan, we zijn te gevaarlijk zo. Op de eerste parkeerplaats stoppen we, en daar neem je me nog een keer, diep en fel, je vingers op mijn klit, je tanden in mijn nek, je pik tot aan het eind van mijn grot. Als je me weer volspuit kom ik ook, schokkend en heftig.

kat

print venster sluiten

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *