— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn Guusje

Al mijn dromen gaan over Guusje, het mooiste meisje uit mijn klas en dat heb ik haar uiteindelijk durven zeggen.

De eerste keer dat ik haar zag op school was ik meteen verliefd. Haar naam is Guusje, een oogverblindend mooi meisje met prachtig, glanzend kastanjebruin haar, bambi-oogjes en een onschuldige, maar toch (naar mij toe) ondeugende lach.
Toen ik haar eerste lach ontving wist ik meteen dat zij de ware voor mij was.
Na een aantal dagen langs elkaar heen te zijn gelopen, af en toe lief naar elkaar lachend en groetend, kwamen we eindelijk in gesprek op weg naar het station.
In het begin hadden we het alleen over schooldingetjes. Maar na niet al te lange tijd kreeg ik, samen met nog meer vlinders in mijn buik, het gevoel dat ik nu toch echt moest laten blijken wat ik voor haar voelde. Ik begon met de vraag die ik al vaak in mijn fantasie had geoefend.
“Hoe vaak per week krijg jij nou eigenlijk te horen dat je ongelooflijk mooi bent?” Aan haar reactie te zien was ze aangenaam verrast.
“Eerlijk gezegd niet zo vaak,” antwoordde ze.
“Vanaf vandaag zal ik je elke dag overspoelen met complimentjes,” beloofde ik.
“Dank je wel,” zei ze lief en ze kwam dichter tegen me aanlopen.
Ik hield het niet meer en ik bezong haar met de mooiste woorden die er maar bestaan, om haar te laten blijken hoe verliefd ik op haar was. De tranen sprongen in haar ogen en ik kreeg een gevoel van geluk dat ik nog nooit had gehad. Vanaf dat moment was ik de gelukkigste persoon op de wereld, met Guusje dan. Dat droom ik tenminste.

Droomster

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *