— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

How to keep your boss happy, deel 2

Ze duwt mijn hoofd met beide handen naar beneden, tussen haar borsten door omlaag. Niet de toeristische route vandaag en dwingt me zo indirect op mijn knieen. Ik leg mijn handen op haar bovenbenen en duw ze uiteen, maak plaats voor mezelf. Ik pak een voet en doe haar sandaaltje uit. Druk mijn neus tussen haar tenen, lik ze één voor één. Ik laat me niet opjagen, ik heb mijn eigen plan. Dan de andere voet, dezelfde behandeling. Ze maakt geen beweging, geen geluid, laat het zich wel gevallen maar ik zie hoe haar pupillen zich vernauwen.

Ik leg haar benen over mijn schouders. Glijd met mijn handen van de kuiten tot de dijen omhoog en neem haar rok mee in mijn weg naar boven.
De sensatie van haar zachte warme dijen onder mijn handen. Mijn vingers glijden verder omhoog, op zoek naar het stukje stof wat me van haar liefste plekje scheidt. Dat plekje dat ze alleen met mij mag delen. Niets weerhoudt mijn vingers om haar te vinden. Geen slipje hmmm? Ze heeft zich voorbereid. Efficiency is van belang. Ik hoor het haar zeggen. Kan zo zijn, ik ga voor kwaliteit, efficiency komt voor nu op het tweede plan maar dit maakt het voor mij wel een tikje makkelijker. De lieverd.

Ik verplaats haar linkerbeen naar het bureau aan haar linkerkant. Schuif haar rok tot over haar middel. En nu heb ik haar waar ik haar hebben wil. Open, gewillig en wachtend. Op mij. En nat. Zo nat. Op dit moment is ze van mij. Van niemand anders dan van mij en dat weet ze. Niet van haar echtegenoot, niet van haar kinderen, niet van haar werk maar van mij.

De topjes van mijn wijs-en middelvingers glijden vederlicht haar lipjes langs, van onder naar boven. Haar spleetje nat en open en ik glijd daar rakelings langs.
Nog eens, van onder naar boven, oppervlakkig, een plagerij, een belofte.
Ik wil meer. Kijk weg, naar beneden. Naar het roze slagveld onder mijn vingers. Naar die prachtige kleuren. Haar binnenste lipjes geopend als een vlindertje met gespreide vleugeltjes, bijna paarskleurig van verlangen. Purple rain. Prince bedoelde waarschijnlijk iets anders met dat nummer maar ik vind het hier. Prachtig paars, mijn vlucht uit de werkelijkheid.
Ik wil niets liever dan mijn hebberige vingertjes in haar trillende, warme binnenste stoppen maar er is iets waar ik nog meer naar verlang…haar proeven, haar smaak op mijn tong.
Ik buig voorover en snuif haar geur op.
Intoxicating.
Het water loopt me in de mond. Ik laat mijn tong door haar spleetje glijden en een zucht ontsnapt haar. Nogmaals sleep ik mijn tong van beneden naar boven, lik met mijn tong breed zodat ik geen drupje van haar zoete zoutigheid verlies en laaf me aan haar geur en smaak. Neem één voor één haar binnenste lipjes in mijn mond en zuig ze naar binnen. Weer een zucht en ze duwt haar heupen naar me op.

Ik duw terug, mijn hoofd dieper haar schoot in en mijn tong haar opening in. Een kreetje. Ik herhaal die beweging, stoot mijn tong naar binnen, die zijdezachte, warme natheid in. Haar ademhaling steeds sneller, haar vingers in mijn haren.

Ik kijk omhoog en tref haar blik. Haar blauwe met vergrote pupillen. Haar boventanden in haar onderlip. Haar handen op haar borsten.
Zonder weg te kijken haal ik mijn tong uit haar en stoot in een vloeiende beweging twee vingers naar binnen. Kreunend laat ze haar hoofd naar achter vallen. Ik duw mijn vingers verder naar binnen, trek ze terug en stoot weer toe. Neem haar mee in een steeds opzwepender ritme. Haar ademhaling hijgend en haar heupen dansend.
Hier leef ik voor.
Voor dit moment.
Van in haar zijn, bij haar zijn.
Ik leg de palm van mijn hand op haar heuveltje en druk haar buik van buiten tegen mijn vingers aan. Ik weet dat ze wil schreeuwen nu maar niet kan. Ze smoort het geluid door de knokkels van een hand tegen haar mond te drukken.
Zonder mijn bewegingen te onderbreken breng ik mijn gezicht naar haar toe en zoek haar knopje. Mijn lippen vinden haar maar voor ik toehap en haar de verlossing geef waar ze zo naar verlangt wil ik eerst iets van haar horen.
Ik laat mijn vingers stil vallen en kijk omhoog, roep haar naam. Ze tilt haar hoofd op kijkt me aan.
“Zeg mijn naam”.
Langzaam zetten mijn vingers zich weer in beweging.
Mijn vingers versnellen. Haar handen omklemmen de leuningen van haar stoel en haar heupen duwen zich tegen mijn vingers aan. Mijn ogen in die van haar geklonken. Hijgend roept ze mijn naam.
Daar heb ik op gewacht. Ik druk mijn mond op haar.
Mijn tong zoekt glibberend haar klitje, dat gladde bundeltje zenuwen. Mijn tong flitst erover heen en samen met mijn vingers duwen ze haar naar het hoogtepunt. Haar adem komt nu in hijgende hapjes en mijn naam valt in gebroken letters van haar lippen.
Het geluid van haar hijgend gekreun samen met het geluid van mijn vingers in en uit haar begeleiden het opkomende orgasme. Ze bokt haar heupen tegen me op, laat de leuningen los en drukt mijn hoofd strak tegen haar schaamstreek. Ik voel haar langerekte kreun meer dat ik het hoor. Een siddering die door haar lijf jaagt.
Haar buik trekt zich om mijn vingers samen, knijpen ze welhaast fijn. Krampachtig geschok en ik die probeer elke druppel vocht die ze loslaat naar binnen te krijgen. Ik staak al mijn bewegingen en laat haar uitschokken, tot rust komen.
Het is genoeg voor nu.
Ik haal mijn vingers uit haar en leg mijn beide handen op haar dijen, mijn natte wang op haar warme buik.
Ook ik moet tot rust komen.
Ze woelt met haar hand door mijn haren. Trekt er zachtjes aan. Ik kijk omhoog en tref haar lome blik. Ik schuif me omhoog en ze verplaatst haar benen om mijn heupen heen. Trekt me ook op die manier naar zich toe.
Mijn handen aan weerskanten van haar gezicht op de rugleuning, onze voorhoofden tegen elkaar. Ik begin zachtjes te giechelen, ik kan er niets aan doen. Ik ben euforisch en dat moet er uit. Ze giechelt met me mee. Twee schoolmeisjes die samen iets stouts hebben uitgehaald.
Niet veel later zit ik weer op mijn werkplek. Mijn headset op mijn hoofd en komt het gesprek weer binnen.
“Goedemorgen, wat kan ik voor u doen”?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *