— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Pervertz

Als je nog ‘nageniet’ van je streng katholieke opvoeding is deze film niets voor jou. Of juist helemaal wel. Te zien: masturberende nonnen in rubberen habijt en heeele hoge hakken. Compleet met glazen dildo’s. Nonnen die elkaar stiekem likken. Een priester die zijn handen niet thuis houdt en zijn enorme pik in een happy hole van de biechtstoel steekt. Om vervolgens de non in kwestie eens stevig te neuken. Alles begeleid door mooie gregoriaans gezang à la Enigma.

Veel close ups van geschoren geslachtsdelen. Beetje vervelend is wel dat het beeld erg licht is opgenomen en de pukkels op de billen van de non soms duidelijk te tellen zijn. Ook nadelig is dat sommige scènes zo lang duren, dat je je afvraagt: zijn ze nou nog niet klaar? Enfin, je moet wat over hebben voor de absolutie. En die wordt kennelijk verkregen als je op je knietjes zit en een priester in je gezicht laat klaarkomen.

In het tweede deel van de film zit een gezellige get-to-gether in een fetish café. Als je erg van anaal vingeren houdt is het idee dat een motorrijder type Hell’s angel de vieze vinger van je mistress aflikt waarschijnlijk mega. Bij ons riep het soms wat gevoelens van walging op. Dat geldt eveneens voor de draden speeksel en sperma. (Enfin, sommige mensen houden ervan gevoelens van opwinding met walging te vermengen, dus waarom ook niet?) Ook hier weer is het hoogtepunt de overbekende cumshot. Conclusie: leuke film voor wie van fetisjisme houdt.

genre: pornofilm
regie: Tanya Hyde, Engeland 2008
beoordeling: 6.0 (0-10)

Duur: 137 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *