— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Orgazm Addictz

Regisseur Tanya Hyde wordt ook wel de ongekroonde koningin van de fetish genoemd. Liefhebbers van fetish en dan met name lakleren of rubberen kleding, komen uitgebreid aan hun trekken. Zo ook in Orgazm Addictz waar alles op het, hoe kan het ook anders, orgasme is gericht. Het werk van Tanya Hyde is vooral kunstig, verwacht geen uitgebreide verhaallijn of ingewikkelde plots want dan kun je lang zoeken. Haar stijl doet nog het meeste denken aan die van Michael Ninn. Veel snelle beeldwisselingen, opzwepende beatmuziek en prachtig geschoten plaatjes. Orgazm Addictz zit vol schitterende locaties, glijgeile scènes en gewoon kunstig mooie beelden. Alsof je als toeschouwer het beeldscherm in gezogen wordt, zo direct is er gefilmd. Tegelijkertijd doet het allemaal heel surrealistisch aan.

Met Orgazm Addictz krijg je waar voor je geld want er zijn twee dvd’s die goed zijn voor ruim vier lustvolle uurtjes. Als je het einde van de film überhaupt haalt want waarschijnlijk lig je na scène één al in de armen van je partner.
De opwindende toon wordt al meteen gezet. De titels van de afzonderlijke ‘verhaaltjes’ liegen er niet om en prikkelen de fantasie voordat je ook maar één beeld te zien krijgt. Wat te denken van “Subterranean Sex Slaves” of “The Twisted World of Strap-on Jane”. Elke titel maakt de natte verwachting meer dan waar.

Hoewel alle scènes de sappen rijkelijk doen stromen, vooral het buitengebeuren mag er zijn, is en blijft scène één de favoriet van de videoredactie. “White light, white meat.” Stel je een witte kamer voor met een witte ronde jaren zestig stoel die recht uit de film Clockwork Orange van Stanley Kubrik lijkt te zijn gekomen. Het licht is wit en de billen waar de camera zich vol op richt zijn ook wit. Er wordt niet gesproken maar de dame in de stoel gaat van gretige masturbatie naar een zittende scène op een grote rode dildo in een rood kussen naar een heftige vrijpartij met een man in een keurig pak.
Kortom, de seks in Orgazm Addictz spat van het scherm en in plaats van er meer over te schrijven moet je het maar gewoon zelf gaan zien en ervaren. We geven een dikke 8 voor geilheid, originaliteit en kunstige plaatjes.

genre: pornofilm
regie: Tanya Hyde, Engeland 2005
beoordeling: 7.9 (0-10)

speelduur: ruim vier uur,
label: Harmony

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *